Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 268

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.643 Cevap: 2.932
derebeyi - avatarı
derebeyi
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #2671
derebeyi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
derebeyi adlı kullanıcıdan alıntı

laptoba format atıcam cd yi takıyorum açıyorumm bir müddet ilerliyoo ve laptop kapanıyoo frown
bi kaç kez denedimm aynı şey üstelikkk harddiski biçimlendirmiş oldum bi kere ve artık laptobu acsamda isletim sistemi hatası diyoo yanii kullanamıyorummm neden böylee bi sorun olabilirrrrr acaba ısındıgı için miii böylee bi sorun oldu ben böyle oldugunuu sanmasamdaa cry smilelütfen yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Sata denetleyicisini devre dışı bırak...

Mavi ekran hatası alıyorsun galiba...

Bios ayrıntını bilemediğim için bir cvp veremiycem...

hayır mavi ekran hatası değil laptop biden kapanıyoo ve bataryayı söküp takmadan açılmıyooo :s

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #2672
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

hayır mavi ekran hatası değil laptop biden kapanıyoo ve bataryayı söküp takmadan açılmıyooo :s

Hmm...Aldığın yere garantisiyle götürsen iyi olcak sanırım.. Yada daha parlak bir fikri olan varsa cevap verecektir...Bu kısım beni aşar...
Sponsorlu Bağlantılar
dinazor1962 - avatarı
dinazor1962
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
11 Temmuz 2008       Mesaj #2673
dinazor1962 - avatarı
VIP ne mutlu Türk'üm diyene
Alıntı

selam format atmadan once fabrika ayarlarina donmeni oneririm ama once laptobundaki butun programlari bir yere kaydetmen gerekiyor

baslat>tum programlar>sistem kurtarma>pc kurtarma >ileri> (gelismis secenekler)ileri ve devam edersiniz gelismis secenekleri secerseniz laptobu ilk aldigin gunki programlar kalacak isterseniz boyle deneyiniz gelismis secenekleri secmezseniz bazi programlar kaliyor eger laptobun core 2 duo ise 26 dakikada sonuclaniyor ve sonra programlarinizi tekrar kaydedip kuracaksiniz kolay gelsin
Türkiyem dinazor1962 Türkiyem
Beyzade - avatarı
Beyzade
Ziyaretçi
11 Temmuz 2008       Mesaj #2674
Beyzade - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar, benim sürücüm Combo yani hem DVD hem CD özellikli... ama CD'yi görüyo DVD'yi görmüyo... Bişe yazdırmak için boş DVD takıyorum hiç bişe
takılmamış gibi bişe yok, ama CD takınca görüyor...

Birde Benim USB sürücüler nedenini bilmiyorum bir anada gitti yani yazıcı, webcam, usb flash disc... hiç bişeyi görmüyor. internete ethernet girişinden bağlanıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
11 Temmuz 2008       Mesaj #2675
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Beyzade adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar, benim sürücüm Combo yani hem DVD hem CD özellikli... ama CD'yi görüyo DVD'yi görmüyo... Bişe yazdırmak için boş DVD takıyorum hiç bişe

Birde Benim USB sürücüler nedenini bilmiyorum bir anada gitti yani yazıcı, webcam, usb flash disc... hiç bişeyi görmüyor. internete ethernet girişinden bağlanıyorum.

Arkadaşım driverları bir daha yükle olmadı bilgisayarı güvenli olarak virüs taraması yap belki virüs bulaşmış olabilir benim ses kartıma virüs girmişti ateş ve patlama sesleri çıkıyordu güvenli şekilde taradım virüsü buldu senin kindede böyle bir şey olabilir. Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
11 Temmuz 2008       Mesaj #2676
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Beyzade adlı kullanıcıdan alıntı

Combo sürücü, tanımı itibariyle, CD okuyup yazabilen, DVD sadece okuyabilen cihazlardır. Dolayısıyla boş DVD'yi görmemesi sorun değil, beklenen bir durumdur.
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
11 Temmuz 2008       Mesaj #2677
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bilgisayara format atım sonra firefox'u açtım adobe flash player yüklenemiyor yardım edin.

20080711223725dz4

20080711223743gp5

20080711223752fb6

20080711223825ei3

20080711223857mr3
Tıkladım ama yüklenmedi . Msn Happy

20080711223953ua5

ne anlama geldini bilmiyorum yardım edin arkadaşlar. Msn DunnoMsn Disappointed
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
12 Temmuz 2008       Mesaj #2678
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
serkaut adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bilgisayara format atım sonra firefox'u açtım adobe flash player yüklenemiyor yardım edin.
Tıkladım ama yüklenmedi . Msn Happy
20080711223953ua5
ne anlama geldini bilmiyorum yardım edin arkadaşlar. Msn DunnoMsn Disappointed

"Adobe Flash Player yüklenmeden önce aşağıdaki uygulamalar kapatılmalıdır" diyor. Firefox'u kapattığınızda Player kurulumu gerçekleşmeli. Kapattığınız halde yine bu uyarıyı alıyorsanız, Ctrl+Alt+Del'e basarak İşlemler sekmesinden firefox.exe işlemi varsa, sonlandırmayı deneyin.
serkaut - avatarı
serkaut
Ziyaretçi
12 Temmuz 2008       Mesaj #2679
serkaut - avatarı
Ziyaretçi
doğuru dur arkadaşım unutmuşum önceden kapatıp yapıyordum sen söyledikten sonra anladım Msn Grin Msn Happy
dj_oznur_0106 - avatarı
dj_oznur_0106
Ziyaretçi
13 Temmuz 2008       Mesaj #2680
dj_oznur_0106 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bılgısayarda yenı actıgımda karsımdaaa bu cıkıyoo ne yapmak lazımm...

msn konustuklarımız kaydedıyormu acaba ? acılen cevap beklıyom :s

adszzq1