Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 267

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.698 Cevap: 2.932
SeLFSouL - avatarı
SeLFSouL
Ziyaretçi
4 Temmuz 2008       Mesaj #2661
SeLFSouL - avatarı
Ziyaretçi
Selam beyler...Ben intel D915 anakart kullanıyorum PC ye format attım..Ama anakarttaki ses sürücüsünü bulamıyorum..bunu nasıl hallederim bilen varsa yardımcı olsun lütfen.. tesekkurler
Sponsorlu Bağlantılar
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
4 Temmuz 2008       Mesaj #2662
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SeLFSouL adlı kullanıcıdan alıntı

Selam beyler...Ben intel D915 anakart kullanıyorum PC ye format attım..Ama anakarttaki ses sürücüsünü bulamıyorum..bunu nasıl hallederim bilen varsa yardımcı olsun lütfen.. tesekkurler

Kullandığınız anakart üzerinde on-board olarak RealTek'in ses donanımı bulunur. Driver ını da aşağıda vereceğim linkten indirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Realtek Ses Kartı Driver'ı

yeşilim - avatarı
yeşilim
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #2663
yeşilim - avatarı
Ziyaretçi
pc ilk açılırken bu çıkıor.yardım edermisiniz...http://img207.imageshack.us/img207/1836/system32uy1.jpg
yeşilim - avatarı
yeşilim
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #2664
yeşilim - avatarı
Ziyaretçi
Anaxielia arkadaşımız tarafından anında çözüm üretilerek sorunum ortadan kalktı...
(Anaxielia gerçekten sabrın ve yardımların için çok teşekkür ederim)ayrıca böle bi site için emeği geçen herkese teşekkür ederim...
saygılar...
ali258 - avatarı
ali258
Ziyaretçi
6 Temmuz 2008       Mesaj #2665
ali258 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben pc bir lınux kuruyum dedım ilkdefa parudusu kurdum fakat kurdukdan sonra windows gecemedım bir kac kere ugrastım daha sonra format atıyım dedım ama sadece bicimlendirilmiş alanı gördüm c ve d yoktu bende bicimlendirilmiş alanı atıyım deıdm attıkdan sonra d 160 gb oldu d yoktu bir kac daha bakyım dedım hep bicimlendirilmiş alanı görüyordum ben buınu nasıl duzeltebilirim yani bicimlendirilmiş alanı kaldırmalıyım yoksa c ye falan mı aktarıl mı
halloweenNn - avatarı
halloweenNn
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #2666
halloweenNn - avatarı
Ziyaretçi
İntel Msn Rainbow Pentium Msn Rainbow D CPU 2.80 GHz 2.79 GHz 480 MB RAM ( ekran kartım yok ekran kartı ram dan beslenıyor dediler ) 512 mb ram sanırım

ana kart>>> Micro-star MS-7255 1.2

Bilgisayarım bu
ekran kartım yok cebimde 200 ytl param var ekran kartı almak ıstıyorum bide ram takviye amacım FM 2008 veya NEED FOR SPEED KARBON eger olabilirse 200 ytl ye call of duty 4 kasmadan oynamak ıstıyorum arkadaslar bu 200 ytl yı ıkıye bölücem artık 100 ytl lık ekran kartı 100 ytl lık ram takviyemi daha iyi olur veya baska türlümü hiç bir fikrim yok oyunları kasmadan oynamak ıstıyorum sorun yasamadan istedigim oyunu aldıgım oyunu oynamak ıstıyorum bu 200 ytl bu bılgısayara ram takviye ve ekran kartı söylerseniz markasıyla birlikte sevinirim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..Msn Thinking
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2008       Mesaj #2667
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
halloweenNn adlı kullanıcıdan alıntı

İntel Msn Rainbow Pentium Msn Rainbow D CPU 2.80 GHz 2.79 GHz 480 MB RAM ( ekran kartım yok ekran kartı ram dan beslenıyor dediler ) 512 mb ram sanırım

ana kart>>> Micro-star MS-7255 1.2

Bilgisayarım bu
ekran kartım yok cebimde 200 ytl param var ekran kartı almak ıstıyorum bide ram takviye amacım FM 2008 veya NEED FOR SPEED KARBON eger olabilirse 200 ytl ye call of duty 4 kasmadan oynamak ıstıyorum arkadaslar bu 200 ytl yı ıkıye bölücem artık 100 ytl lık ekran kartı 100 ytl lık ram takviyemi daha iyi olur veya baska türlümü hiç bir fikrim yok oyunları kasmadan oynamak ıstıyorum sorun yasamadan istedigim oyunu aldıgım oyunu oynamak ıstıyorum bu 200 ytl bu bılgısayara ram takviye ve ekran kartı söylerseniz markasıyla birlikte sevinirim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim..Msn Thinking

Ekran Kartı Yuvası PCI Express ise Zotac > 512MB GeForce 8400 GS (PCI-E) 70 YTL Civarı

Ekran Kartı Yuvası AGP8X ise HIS 512MB ATI Radeon X1650 PRO IceQ (AGP8X) 115 YTL civarı...

Ram DDR2 533 MHZ Sanırım... 1GB Kingston En fazla 40 Ytl... Civarı...
leonid - avatarı
leonid
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #2668
leonid - avatarı
Ziyaretçi
ben opera 9.5i kurdum.fakat Opera\Styles\user\disabletables.css şu userdeki ccsler ınternet sayfalarıni windowsun exploreri gibi göstermıyor.ya altlarını cizili gosterıyor ya da girdiğim mesela yonja denen sitede mesajlarım butonuna basamıyor.sayfa duzenlerını degiştiriyor.her hangi bir ccsyi seçtiğimde yonja denen sayfada bana uygunsa diğer bir baska internet sayfasında görüntü şekli çok kötu oluyor.acaba bu anahtarları ındırebılecegımız bir yer var mı?explorere benzeyeninden yalnız.yani girdiğim sayfalarda goruntuler aynı olmalı.sayfaya göre sapıtmamalı.yardım edersenız sevınırım.
rastaman - avatarı
rastaman
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #2669
rastaman - avatarı
Ziyaretçi
Ne olur yardım edin 1senedir usb hiçbirşeyi tanımıyor ne mp3 ne fotoğraf makinesi ne bluetooth hiçbirşey USB aygıtı tanınmadı uyarısı çıkıyor ön arka fark etmiyor hep aynı sarı uyarı çıkıyor lütfen yardım edin ne yapmam lazım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2008       Mesaj #2670
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
rastaman adlı kullanıcıdan alıntı

Ne olur yardım edin 1senedir usb hiçbirşeyi tanımıyor ne mp3 ne fotoğraf makinesi ne bluetooth hiçbirşey USB aygıtı tanınmadı uyarısı çıkıyor ön arka fark etmiyor hep aynı sarı uyarı çıkıyor lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Format At XP kur...Güncellemelerini yap...

Tak dene yazılımları varsa kur...

Olmassa USB sürümün ne onu bul...1.1 ise olmaya bilir doğaldır...