Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 277

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.469 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2761
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
lamer hacker değil bulunduğun muhitteki komşuların internetini kullanıyor olabilir eğerki wireless(kablosuz) internet kullanıyorsan
Sponsorlu Bağlantılar
Apty - avatarı
Apty
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2762
Apty - avatarı
Ziyaretçi
YOK KULLANMIYORUM WİRELES

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
Red_LinE adlı kullanıcıdan alıntı

lamer hacker değil bulunduğun muhitteki komşuların internetini kullanıyor olabilir eğerki wireless(kablosuz) internet kullanıyorsan

RESME BAKTIN MI HOCAM
Son düzenleyen Apty; 3 Ağustos 2008 01:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2763
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
war10ck_Cem adlı kullanıcıdan alıntı

ekran kartım nvıdıa geforce fx 5500
fakat şuanda çalıştıra dxdiag yazınca ekran kartı gözükmüyo
Sistem soysal video sürücüsü kullanmaktadır diyo alt kısımda
yolldğnz altaki dosyayı indrdim fakt işe yaramadı

Burayı tıklayarak ekran kartının güncel yazılımını indirebilirsin...

bundan sonra

Direct-x güncellemesini yap onun içinde burayı tıkla

yanlış alıntı yapmışım özürMsn Grin
Son düzenleyen Blue Blood; 4 Ağustos 2008 08:29
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2764
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Apty adlı kullanıcıdan alıntı

anlatmak istediğim kotam günde110 ila üstü değerlerde artıyor adsl kota 2.2 programında gelen giden trafiğe bakıyorum hiç sabit değil sürekli bişiler artıyott

Antivirüs proğramı edin lisanslı olsun...güncelleştirmelerini yap sonra bilgisayarımı güzelce bir tarat... %90 bulup silmesi lazım... Nod yada kaspersky öneririm...baktın olmuyo yedeklerini al format at formatı attıktan sonra hemen virüs proğramını kur arat... muhtemelen bilgisayarın paylaşıma açılmış durumda onları yapanda emin ol lamerMsn Grin hackerlar öyle bişi yapmazz..
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2765
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayara acele format atmam lazım hiç bir program dogru durust calısmıyor direk cd den format atmaya calısttım ama direk cd yi okumuyor bios ayarlarına girip deneyim dedim ama boot ayarlarını bulamıyorum baslıkları (Main-advanced-security-power-exit) bunlşar ama boot diye bir bolüm yok acaba ne yapmam gerekiyor ?xp sp2 yuklu
jellyfish - avatarı
jellyfish
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2766
jellyfish - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
ben kızımla oynayacağımız bir oyun için crack buldum ama bi türlü açamadık saçma sapan bir word belgesi gibi görünüyor, halbuki zipli dosya. vista kullanıyorum. xp yüklü pc gayet güzel açtı acaba bir şey mi eksik çok iyi bilgisayar kullanmayı da bilmiyorum Msn Embarrassed ama söylenenleri yapabilirim

(bağlantı kaldırıldı)

dosyayı buradan indirmeye çalıştım, iniyor ama açamıyorum Msn Mad
yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerMsn Happy
acemiliğimi bağışlayın
Son düzenleyen NeutralizeR; 3 Ağustos 2008 22:29 Sebep: Bağlantı kaldırıldı
gfbemre - avatarı
gfbemre
Ziyaretçi
3 Ağustos 2008       Mesaj #2767
gfbemre - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar mrb. ben emre. pcye format atarken oluşan bir sorun hakkında yardımlarınızı istiycem. şimdi bn formatı arkadaşa attırdım aslında ama atarken yanındaydım. kurmaya geçince C yi silemedik. kurulum için gerekli olan dosyaları içerdiği için silinemio dedi. nası halletcez bu sorunu ?? :Msn Confused şimdiden teşekkürler..
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2768
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
gfbemre adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar mrb. ben emre. pcye format atarken oluşan bir sorun hakkında yardımlarınızı istiycem. şimdi bn formatı arkadaşa attırdım aslında ama atarken yanındaydım. kurmaya geçince C yi silemedik. kurulum için gerekli olan dosyaları içerdiği için silinemio dedi. nası halletcez bu sorunu ?? :Msn Confused şimdiden teşekkürler..

XP Cd sini değiştirin ve C yi biçimlendirirken yavaş biçimlendirin.

Alıntı
jellyfish adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba
ben kızımla oynayacağımız bir oyun için crack buldum ama bi türlü açamadık saçma sapan bir word belgesi gibi görünüyor, halbuki zipli dosya. vista kullanıyorum. xp yüklü pc gayet güzel açtı acaba bir şey mi eksik çok iyi bilgisayar kullanmayı da bilmiyorum Msn Embarrassed ama söylenenleri yapabilirim

(bağlantı kaldırıldı)

dosyayı buradan indirmeye çalıştım, iniyor ama açamıyorum Msn Mad
yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerMsn Happy
acemiliğimi bağışlayın

Yanlıs crak olabilir veya yuklerken bi sorun olmus olabilir dikat ediniz..
Son düzenleyen BuRaK74; 4 Ağustos 2008 02:23 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2769
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dedeosmanli adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar alpyug kardeşimin sıkıntısı bende de var Allahını seven yardım etsin yav.....

" slmlar..bedava filim izle adlı sitenın toolbarını yükledim..şimdi giriş sayfamda "google özel arama" açılıyor ve sayfa adresi kısmında --bedavafilmizle.org/search.htm-- bu adres var
internet explorer i sağ tıklayıp özellikler dediğimde giriş sayfasını değiştir komutları aktif değil değiştiremiyorum..ne yapmalıyım..teşekkurler.. "

Bu sorunu çözebilen arkadaşlardan acil cevap bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

Öncelikle BAŞLAT menüsünden ÇALIŞTIR uygulamasını başlatınız.
Ardından açılan pencereye ''gpedit.msc'' yazarak ''Grup İlkesi'' isimli menüye geliniz. Daha sonra ''Kullanıcı Yapılandırması'' sekmesi altında bulunan aşağıdaki sekmeleri tek tek tıklayarak ''İnternet Explorer'' bölümüne kadar ulaşınız.

snap3sm4

snap4fp2

Tüm bunları yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki pencere gelecektir.
Bu menünün sağ tarafında bulunan '' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini mouse ile çift tıklatınız.

snap8tt2

' Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar'' seçeneğini tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki pencere çıkacaktır. O penceredeki ''Devre Dışı'' seçeneğini işaretleyip TAMAM butonuna tıklayarak ''Grup İlkesi'' menüsünden çıkınız.
snap9wk4

Explorer giriş sayfamızı kurtardık ve yine kendimizin tercihlerinden biri olan web adresini girerek durumu düzelttik. Hadi kolay gelsn Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ağustos 2008       Mesaj #2770
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

benim bilgisayara acele format atmam lazım hiç bir program dogru durust calısmıyor direk cd den format atmaya calısttım ama direk cd yi okumuyor bios ayarlarına girip deneyim dedim ama boot ayarlarını bulamıyorum baslıkları (Main-advanced-security-power-exit) bunlşar ama boot diye bir bolüm yok acaba ne yapmam gerekiyor ?xp sp2 yuklu

bilgisayarını aç dos ekranındayken (siyah ekran) F11 tuşuna bas bir kaç defa karşına seçenekler gelicek Hard disk cdrom yada dvd artık hangi bellek donanımların varsa...burda İşletim sisteminin takılı olduğu cd sürücüsünü seç...sonra Cd yüklemek için bir tuşa basın diycek bass gerisini halledersinMsn Grin