Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 60

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.996 Cevap: 2.932
bjk_carsi - avatarı
bjk_carsi
Ziyaretçi
4 Mayıs 2006       Mesaj #591
bjk_carsi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilgisayara tam anlamıyla format nasıl atılır yani benim bilgisayarda harddisk 3 e bölünmüş bir durumda bunların üçüne de nasıl format atacam
ikinci sorum ise bilgisayara windows kurarken bilgisayarımın hard diskini 3 e tekrar nasıl bölecem ve büyüklüklerini nasıl ayarlayacam ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mayıs 2006       Mesaj #592
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bjk_carsi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bilgisayara tam anlamıyla format nasıl atılır yani benim bilgisayarda harddisk 3 e bölünmüş bir durumda bunların üçüne de nasıl format atacam
ikinci sorum ise bilgisayara windows kurarken bilgisayarımın hard diskini 3 e tekrar nasıl bölecem ve büyüklüklerini nasıl ayarlayacam ??

Bilgisayarınızın Hardiski 3'e Bölünmüş İse C'ye Windows Kurmanız Önerilir.
Sponsorlu Bağlantılar

Norton Partition Magic İle Hardiskinizi Bölebilir, Birleştirebilir ve Dosyaları Silip Format Atabilirsiniz.!

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/2499-gettonun-program-arsivi.html?highlight=norton+partition

Yukarıdaki Konuda 5 Numaralı Mesaj'dan Programı Temin Edebilir Bilgi Alabilirsin.!

Formatın Nasıl Atıldığınıda Öğrenmek İçin Aşağıdaki Linkte Resimli Anlatımı İnceliyebilirsiniz.

Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)

Alıntı
jaws adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba

Benim sorunum internette ki flash larla ilgili.Windowsun son güncellemsinden sonra bazı web sitelerinde (çoğunda) flash butonlar,videolar vs üzerine mouse la gelince "bu denetimi etkinleiştirmek için tıklayın" ibaresi çıkıyor.Zatne tıklamazsan;mesela flash şeklinde bir combo menü ise tıklayıncaya kadar açılmıyor.Objenin etrafı kesikli çizgiler halinde çıkıyor.Sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Herhangi Bir Flash Kayıt Programı veya Eklenti Kurduysanız Programların Özelliklerine Amaçlarına Göre Bu Durum Ortaya Çıkabilir.!

Bir EKlenti veya Program Varmı Flash İle İlgili ?
Son düzenleyen Blue Blood; 4 Mayıs 2006 18:00 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
5 Mayıs 2006       Mesaj #593
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Birkaç gün önce Flash animasyonların Internet Explorar'da görüntülenme şekilleriyle ilgili sorun yaşayanlar için bir mesaj yazmıştım:
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
Son düzenleyen NeutralizeR; 6 Mayıs 2006 03:29
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Glare - avatarı
Glare
Ziyaretçi
5 Mayıs 2006       Mesaj #594
Glare - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba,
Dün msnde kuzenimden "yeni fotoğraflarımı gördün mü tıklada bak" diye bir ileti ve link geldi.Ben linke tıkladım.Artık bende bu linki msnde konuştuğum kişilere gönderiyormuşum.Ayrıca ileti pencerelerim kendikendine kayboluyor.Kaybolmasına ya da kapanmasına rağmen bu durumdayken sesli bağlantım kesilmiyor.Bende Ad-Aware yüklü bunu çalıştırdım ama işe yaramadı, problemim devam ediyor.Problemim çözülebilir cinsten mi?Çözecek program önerebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Mayıs 2006       Mesaj #595
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Glare adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,
Dün msnde kuzenimden "yeni fotoğraflarımı gördün mü tıklada bak" diye bir ileti ve link geldi.Ben linke tıkladım.Artık bende bu linki msnde konuştuğum kişilere gönderiyormuşum.Ayrıca ileti pencerelerim kendikendine kayboluyor.Kaybolmasına ya da kapanmasına rağmen bu durumdayken sesli bağlantım kesilmiyor.Bende Ad-Aware yüklü bunu çalıştırdım ama işe yaramadı, problemim devam ediyor.Problemim çözülebilir cinsten mi?Çözecek program önerebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.

Tam olarak aldığınız link'i belirtmeniz gerekiyor. Muhtemelen bir çeşit spyware ya da messenger trojanı. Otomatik olarak gönderilen mesajı aynen foruma geçin. Ad-Aware alternatifi spyware temizleyicileri deneyebilirsiniz. Anti-Virus programınızı güncel tutup dönem dönem sisteminizi taratmayı unutmayın.
dereli17 - avatarı
dereli17
Ziyaretçi
6 Mayıs 2006       Mesaj #596
dereli17 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba 40 gb makinam var ve hard disk c ve d diye ikiye bölünmüş durumda fakat genelde program kullandığım için c doldu d boş. c ve d yi birleştirmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Mayıs 2006       Mesaj #597
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
dereli17 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar merhaba 40 gb makinam var ve hard disk c ve d diye ikiye bölünmüş durumda fakat genelde program kullandığım için c doldu d boş. c ve d yi birleştirmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. teşekkür ederim.

Norton PartitionMagic 8.0 isimli programı kurun, Merge Partitions seçeneğini kullanarak partition'ları birleştirin. Takıldığınız bir yer olursa forumda belirtebilirsiniz.
ecempolat1 - avatarı
ecempolat1
Ziyaretçi
8 Mayıs 2006       Mesaj #598
ecempolat1 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende explorer da msn hotmail sayfasını açamıyorum space açılmıyo ayrıca kullanıcı hesapları açılmıyor sizce sebebi nedir
ebruyigit85 - avatarı
ebruyigit85
Ziyaretçi
8 Mayıs 2006       Mesaj #599
ebruyigit85 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar geçenlerde css ile ilgili bir sorumu sormuştum. yaptığım araştırmalar da CSS de Filtreler Yazı filtreleri diye bir konunun olmadığını gösterdi. Sadece
IE Filtreleri varmış ama bununla ilgili olarak da türkçe kaynak sıkıntısı çekiyorum. Web tasarımıyla uğraşan ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese sorunsuz günler diliyorum.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
9 Mayıs 2006       Mesaj #600
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ebruyigit85 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar geçenlerde css ile ilgili bir sorumu sormuştum. yaptığım araştırmalar da CSS de Filtreler Yazı filtreleri diye bir konunun olmadığını gösterdi. Sadece
IE Filtreleri varmış ama bununla ilgili olarak da türkçe kaynak sıkıntısı çekiyorum. Web tasarımıyla uğraşan ve bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese sorunsuz günler diliyorum.

Birinci kaynak burası fakat maalesef makaleler bir çok dilde mevcut olmalarına rağmen Türkçe olarak bulunmamaktalar:
Introduction to Filters and Transitions (Internet Explorer - DHTML)