Alıntı
erol_1982 adlı kullanıcıdan alıntı bilgisayarıma açtığım zaman ekran açılıyor ama ekranda ne başlat çubuğu nede simgeler gözüküyor sabah tan beri uğraşım olmadı f8 bişiler yapmayı denedim gene olmadı lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim en son olarak repair pro 2006 yükledim sorun bu olabilir mi yada
vax347b.sys
d347bus.sys bu hatalar nedir bide bunları cvp yazarsanız bunlardan kaynaklanabilirmi
ctrl alt del yapınca kafayı buluyor bilgisayar açalayım kapanayım diye karasız klaıyor açılışta f8 eski ayarlara dönemeyi denedim gene olmadı altta bişiler çalışıyor ama ben göremiyorum galiba format atmadan kurtarmak istiyorum bi sürü prog var
onarmaya çalışsam window cd takıp r basıyorum onarma ekranı çıkıyor ama
çıkmak isterseniz enter basın diyor oraya ne girmem gerekiyorki onar maya başlasın
Güvenli kiptedemi aynı sorun oluyor anlayamadım tam orayı ?
Yinede Kaspersky kurup bilgisayarı taratmayı bi denersen sorunun çözülecektir sanırım.
Ayrıca format atsan bile birçok programı kaybedeceksin diye bir kural yoktur. Eğer HDD 2 ye bölünmüş ise saklmak istediğin verileri D sürücüne atıp format işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsin.
--
Chat sunucularına giremeyen arkadaş için. Güncel scriptlerimi kullanıyorsun ? Birde sunucudan bağlantın kesildiğin kesiliş nedeni statusta yazıyor (uzun zamandır chat yapmadım geçmişte öyleydi) olması gerek dikkat ettinmi hiç ? Yukardaki arkadaşların söylediği gibi bazı güven lik yazılımlarıda engelliyor olabilir.