Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 58

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.563 Cevap: 2.932
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Nisan 2006       Mesaj #571
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Son zamanlarda flash animasyonların bolca olduğu sitemizde ve diğer flash içeren internet sayfalarında "Bu denetimi etkinleştirmek ve kullanmak için Araç Çubuğu veya Enter tuşuna basın" uyarısını görüyorsanız, flash animasyonların aktif olması için önce bir kez tıklamanız gerekiyorsa...

Sponsorlu Bağlantılar
Internet Explorer ActiveX güncelleştirmesi yapmanız gerekmektedir.

Alıntı

Microsoft, Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) ve Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) için Microsoft Internet Explorer 6 için bir yazılım güncelleştirmesi yayımlamaktadır. Bu güncelleştirme, Internet Explorer'ın ActiveX denetimleri kullanan bazı Web sayfalarını işleme biçimini değiştirir. ActiveX denetimi kullanan programlara örnek olarak aşağıdakiler verilebilir:

Adobe Reader
Apple QuickTime Player
Macromedia Flash
Microsoft Windows Media Player
Real Networks RealPlayer
Sun Java Virtual Machine

Bu güncelleştirmeyi yükledikten sonra, bazı Web sayfalarındaki ActiveX denetimleriyle bu denetimler etkinleştirilinceye kadar etkileşimde bulunamazsınız. Bir ActiveX denetimini etkinleştirmek için el ile denetimi tıklatın. Web geliştiricilerinin Web sayfalarını güncelleştirmek için kullanabileceği teknikler de vardır. Bu teknikler hakkında daha fazla bilgi için, aşağıdaki MSDN Web sitesini ziyaret edin:Information for Developers about Internet Explorer: Information for Developers about Internet Explorer (Information for Developers about Internet Explorer: Information for Developers about Internet Explorer)
Bu Internet Explorer güncelleştirmesinin bir parçası olarak, Microsoft, geçerli Windows XP ve Windows Server 2003 sürümleri için güncelleştirmeler yayımlayacaktır. Tüm istemci işletim sistemleri güncelleştirilecektir. Bu istemci işletim sistemleri aşağıdakileri içerir:•Windows XP Starter Edition•Windows XP Home Edition•Windows XP Professional Edition•Windows XP Tablet PC Edition•Windows XP Media Center Edition•Katıştırılmış Sistemler için Windows XP ProfessionalŞimdilik, Microsoft önceki Internet Explorer, Windows Server 2003 ve Windows XP sürümleri için güncelleştirme yayımlamamıştır. Ancak, Microsoft gelecekte bu önceki sürümler için güncelleştirme yayımlayabilir. Bilgi hazır olduğunda, bu makaleye yayımlama zamanlamalarıyla ilgili daha fazla bilgi eklenecektir.

Windows XP Service Pack 2 kullanan üyelerimiz direkt olarak bu bağlantıdan 2MB'lık güncelleştirme dosyasını microsoft sunucularından indirebilirler.
912945 paketini şimdi karşıdan yükle.

Diğer Windows işletim sistemlerini kullananlar ya da diğer dillerde Windows kullananlar aşağıdaki bağlantıdan ilgili güncelleştirmeye ulaşabilirler:
Internet Explorer ActiveX update
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
26 Nisan 2006       Mesaj #572
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
ebruyigit85 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar masaüstü dersinden bilgisayarla ilgili bir ödev konum var ancak yeterli bilgi bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, bana yardımcı olursanız çok sevinrim. Şimdiden teşekkürler. Aradığım ödev konum "CSS konusundan Filtreler/Yazı Filtreleri"

CSS Filter Examples
CSS Guides: IE CSS Visual Filters, SSI-Developer.net
Sponsorlu Bağlantılar
free font filters css style generator : free webmaster tools 1 Page Design
Introduction to Filters and Transitions (Internet Explorer - DHTML)
CSS IE Filters Code Generator - Rainbow Arch

Alıntı
mehmet888 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar
benim pc her açtığımda cmicnfg.cpl yükleme hatası diyor bu neyden kaynaklanıyor. nasıl giderebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

C-Media WDM Audio ses kartınızı güncelleştirdikten ya da kaldırtıktan sonra bu sorunu yaşıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Başlat > Çalıştır > regedit.exe ENTER yaptıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run anahtarına kadar gelin, cmaudio değerini silin.

Denetim masasındaki simgesinden kurtulmak için HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Control Panel\Cpls altındaki CMCPlus değerini silin.

Bu aracı indirip sürücü bilgisini kaldırın:
http://ekiis.com/Freesoft/binary/remove11.zip

Ses kartınızın güncel sürücüsünü bulup tekrar kurun.
Alıntı
hanife_72 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar! benim pc de birçok arkadaşım msn kullanıyor. ama mail bölümüne girerken sorun yaşıyorum bana bu adresmi deyerek diğer kullanıcıları gösteren pencere açılıyor. kullanıcı adımı ve şifremi yapıp girmel zorunda kalıyorum kısacası zor giriyorum. benden başkası girdiğinde yine aynı pencere açılıp son msn kullanan bölüm çıkıyor yani kısacası kötü bilmem anlatabildimmi ben yeniyim pc konusunda. yardım ederseniz minnettar kalırım. teşekkürler

Başlat > Çalıştır > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Hesabınızı bulup üzerine tıklayın > Sol üst köşede Ağ parolalarımı yönet bağlantısı göreceksiniz, ona tıklayın > Kaldırmak istediğiniz oturum açma bilgilerini kaldırın
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
orni - avatarı
orni
Ziyaretçi
26 Nisan 2006       Mesaj #573
orni - avatarı
Ziyaretçi
Herkese kolay gelsin,çocuklarımı zararlı sitelerden korumak için Filtre programı yükledim,ancak ctrl+alt+delete tuşlarına basıldığında windows görev yöneticisi+İşlemler bölümünden "Filtre.exe" seçeneğini seçip işlemi sonlandır dediğinizde filtre devreden çıkıyor.Acaba Windows görev yöneticisini veya ctrl+alt+delete tuş kombinasyonunu iptal edebilirmiyiz.Ya da "Filtre.exe" dosyasının burada görünmemesini sağlıyabilirmiyiz.Yardımlarınızı bekliyorum.
tesubeyi - avatarı
tesubeyi
Ziyaretçi
26 Nisan 2006       Mesaj #574
tesubeyi - avatarı
Ziyaretçi
merhaba;
bilgisayarımla birlikte nvidia ekran kartı cd si verilmedi. internet üzerinden nvidia ayarlarımı yapabilirmiyim?
ekran kartım geforce fx 5500 256 mb DDR bellek/128B
yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2006       Mesaj #575
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tesubeyi adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba;
bilgisayarımla birlikte nvidia ekran kartı cd si verilmedi. internet üzerinden nvidia ayarlarımı yapabilirmiyim?
ekran kartım geforce fx 5500 256 mb DDR bellek/128B
yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar...

En Son Sürümünü Size Temin Edebilirim...

nvidia

Download English Only

Download International
orni - avatarı
orni
Ziyaretçi
27 Nisan 2006       Mesaj #576
orni - avatarı
Ziyaretçi
Yardım edecek kimse yok galiba.En azından bunun mümkün olup olmayacağını bilmek istiyordum ama yine de ilginize teşekkür ederim!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2006       Mesaj #577
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
orni adlı kullanıcıdan alıntı

Yardım edecek kimse yok galiba.En azından bunun mümkün olup olmayacağını bilmek istiyordum ama yine de ilginize teşekkür ederim!!!

Soruyu bilir kişinin cevaplamasını bekleyiniz lütfen.
Bilal80 - avatarı
Bilal80
Ziyaretçi
27 Nisan 2006       Mesaj #578
Bilal80 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar Herkese.
Cevaplarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

Akşam Bilgisayarı Açtığımda Saatin Yanında Bulunan Araç Çubuğunda Benim Adıma Tanımadığım Kişilere Mail Gönderiliyormuş Gibi İleti Aldım. Bu Mailler E-Mail Proxy Tarafından Engellendi, Gönderilemedi Diye İleti Aldım.Bilgisayarımda Norton Kurulu.Hergün Güncellemesini Yapıyorum. Bu Arada Nortonla Tam Tarama Yaptırdım, Virüs Bulamadı. Bilgisayarı Resetledim. Açılışta Yüksek Risk Bilgisayarınızda Truva Atı Var Dedi ve Onarılamıyor Mesajı Verdi.Bende Bunun Üzerine Ad-Aware se Kurdum Tarattım. Ad-Aware se Buldu Truva Atını Silmeye Çalıştım Ama O da Siliyor Gibi Yaptı. Tekrar Tarattığımda Yine Buldu. Bu Virüslü Dosya Wındows un Altında Wındows32 nin Alt Klasörlerinde, Elle Manuel Olarak Shift+Del Yaptım Yine Silemedim.
Bu Olayın Tehlike Boyutu Nedir ve Bunu Silebilmek İçin Neler Yapmalıyım Bana Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.
Şimdiden Çok Teşekkürler
Anibal - avatarı
Anibal
Ziyaretçi
27 Nisan 2006       Mesaj #579
Anibal - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar ben kendime bu işten çok az anlayarak bir vB forum kurdum.Şimdi Foruma istediğim eklemeleri ve değişiklikleri yapacak vBulletin'den iyi anlayan ve aynı zamanda azda olsa para kazanmak isteyen güvenilir bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var...Msn Happy

Yardımcı olacak kimse yok mu.....Msn Sad
Son düzenleyen NeutralizeR; 28 Nisan 2006 01:42
ececimm - avatarı
ececimm
Ziyaretçi
27 Nisan 2006       Mesaj #580
ececimm - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,
Benim web cam ile ilgili bir sorunum var.Bir şekilde yazılımı silindi ..tekrar yükledim ama artık çalışmıyor..Doğru takıldığından yada başka biri tarafından kullanılmadığından emin olun yazıyor. Herşeyini kontrol ettim ama sorun nedir bulamadım..Yardımcı olabilirseniz sevinirim.