Alıntı
ebruyigit85 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar masaüstü dersinden bilgisayarla ilgili bir ödev konum var ancak yeterli bilgi bulamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, bana yardımcı olursanız çok sevinrim. Şimdiden teşekkürler. Aradığım ödev konum "CSS konusundan Filtreler/Yazı Filtreleri"
CSS Filter Examples CSS Guides: IE CSS Visual Filters, SSI-Developer.net free font filters css style generator : free webmaster tools 1 Page Design Introduction to Filters and Transitions (Internet Explorer - DHTML) CSS IE Filters Code Generator - Rainbow Arch Alıntı
mehmet888 adlı kullanıcıdan alıntı merhaba arkadaşlar
benim pc her açtığımda cmicnfg.cpl yükleme hatası diyor bu neyden kaynaklanıyor. nasıl giderebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
C-Media WDM Audio ses kartınızı güncelleştirdikten ya da kaldırtıktan sonra bu sorunu yaşıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Başlat > Çalıştır > regedit.exe ENTER yaptıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run anahtarına kadar gelin, cmaudio değerini silin.
Denetim masasındaki simgesinden kurtulmak için HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Control Panel\Cpls altındaki CMCPlus değerini silin.
Bu aracı indirip sürücü bilgisini kaldırın:
http://ekiis.com/Freesoft/binary/remove11.zip
Ses kartınızın güncel sürücüsünü bulup tekrar kurun.
Alıntı
hanife_72 adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar! benim pc de birçok arkadaşım msn kullanıyor. ama mail bölümüne girerken sorun yaşıyorum bana bu adresmi deyerek diğer kullanıcıları gösteren pencere açılıyor. kullanıcı adımı ve şifremi yapıp girmel zorunda kalıyorum kısacası zor giriyorum. benden başkası girdiğinde yine aynı pencere açılıp son msn kullanan bölüm çıkıyor yani kısacası kötü bilmem anlatabildimmi ben yeniyim pc konusunda. yardım ederseniz minnettar kalırım. teşekkürler
Başlat > Çalıştır > Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları > Hesabınızı bulup üzerine tıklayın > Sol üst köşede Ağ parolalarımı yönet bağlantısı göreceksiniz, ona tıklayın > Kaldırmak istediğiniz oturum açma bilgilerini kaldırın