Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 50

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.425 Cevap: 2.932
zlayer_ - avatarı
zlayer_
Ziyaretçi
11 Mart 2006       Mesaj #491
zlayer_ - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar 3D-FTP programıyla hostuma ascii upload yapmam gerekli ama bir türlü başaramadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden herkeze teşekkur...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2006       Mesaj #492
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
zlayer_ adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar 3D-FTP programıyla hostuma ascii upload yapmam gerekli ama bir türlü başaramadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden herkeze teşekkur...

Programı tanımamakla birlikte..Cuteftp home veya professional kullanmanız tavsiye ederim..kullanımı basittir ekran ikiye ayrılır sol bölüm sizin dosyallar sağ bölüm ftp host olarak alt bölümde de dosyalların upload hızını ve yerleşimini takip olanağı vardır...fakat bu konu başlı başına bir konu olduğundan web/flash bölümü açıldığı vakit anlatımını yapmayı düşünüyorum ...burdan mesaj ile anlatımı zordur ....bilen birisinden yardım almanızı tavsiye ederim meydana çıkacak olası yanlışları önlemeniz açısından ..saygıllar
Sponsorlu Bağlantılar
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
11 Mart 2006       Mesaj #493
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
mernabalar office 2002 hasar gördü şimdi 2003 yüklemyi düşünüyorum fakat
öncelikle tr olmasını istiyorum office nin-2003-pro-iso gibi geğişik versiyonlarını görüyorum bunların hangisini kullanmamı önerirsiniz 512 ile bağlanıyorum indirmem nekdar zaman alır 8-10 ayrı link veriliyor bunlar ın herbiri için acaba beceremem mi diye düşünüyorum bu linklerin hep sinin tek bir tıklama ile indirilme imkanı varmıdır lülfen tembellik olarak algılamayın sadece yapamam diye endişeleniyorum gerçi sizlerin yardımları ile bugüne kadar halledemediğim bir sorunum olmadı tüm yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum herkese kolay gelsin.
ghost1555 - avatarı
ghost1555
Ziyaretçi
11 Mart 2006       Mesaj #494
ghost1555 - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar arkadaşlar benim ekran kartım yandı ve yeni bi ekran kartı almak istiyorum aklımda SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB DDR2 AGP EKRAN KARTI (11076-00-20) modeli var ama sizce nasıldır ban tavsiyeniz neler olur bu arada agp slotlu anakartım var yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
11 Mart 2006       Mesaj #495
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

mernabalar office 2002 hasar gördü şimdi 2003 yüklemyi düşünüyorum fakat
öncelikle tr olmasını istiyorum office nin-2003-pro-iso gibi geğişik versiyonlarını görüyorum bunların hangisini kullanmamı önerirsiniz 512 ile bağlanıyorum indirmem nekdar zaman alır 8-10 ayrı link veriliyor bunlar ın herbiri için acaba beceremem mi diye düşünüyorum bu linklerin hep sinin tek bir tıklama ile indirilme imkanı varmıdır lülfen tembellik olarak algılamayın sadece yapamam diye endişeleniyorum gerçi sizlerin yardımları ile bugüne kadar halledemediğim bir sorunum olmadı tüm yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum herkese kolay gelsin.

Eğer office2003 kurmak istiyorsanız bilgisayarınıza dediğiniz gibi bir çok forumda değişik partlar halinde upload edilmiş linkler mewcut.Fakat hepsini birden aynı anda download etmenize olanak yok yada çok zor olur.Eğer bunlarla uğraşmak istemiyorsanız sizin için en kolayı çevrenizdeki bilgisayarcılarda hemen hemen hepsinde office cd leri mevcuttur.Uygun bir fiyata alacağınızı düşünüyorum en azından daha sorunsuz bir şekilde kurulumu gerçekleştirebilirsiniz..
doing - avatarı
doing
Ziyaretçi
12 Mart 2006       Mesaj #496
doing - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.Ben, bu forumdan MS OFFICE 2003 TR'yi yükledim ama bir türlü cd'ye düzgün bir şekilde kaydedemedim. (RAR'lı dosyaların açılmış halini ISO formatına çevirdim ve cd'ye kaydetmeye çalıştım,ama olmadı.) Nasıl yapabilirim?

İYİ ÇALIŞMALAR...

Eklemeyi unutmuşum! Benim "Philips" 16X CD-WRITER'ım var. geçenlerde, CD-RW cd'ye kayıt edeyim dedim bir türlü kayıt etmedi; başka marka cd'de denedim ondada kayıt etti fakat cd'yi kayıttan sonra verileri karşılaştır dediğimde hep hata verdi.Acaba sorun ne olabilir,tamiri mümkün mü,yoksa yeni bir cd-writer mı almalıyım? Msn Cry

NOT: NORMAL CD "CD-R" kayıt edip verileri karşılaştırdığımda hiçbir sorun yaşamadım.
Son düzenleyen Blue Blood; 12 Mart 2006 16:39 Sebep: devam konu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2006       Mesaj #497
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ghost1555 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhabalar arkadaşlar benim ekran kartım yandı ve yeni bi ekran kartı almak istiyorum aklımda SAPPHIRE RADEON X1600 PRO 256MB DDR2 AGP EKRAN KARTI (11076-00-20) modeli var ama sizce nasıldır ban tavsiyeniz neler olur bu arada agp slotlu anakartım var yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar

Tüm ekran kartlları tek chipsetlidir..genelde Nividia chipsetini kullanırlar tabiii aynı adla kontrol panelini ....sizin dikkat edeceğiniz hussus sadece bu chipsetin üstünde fan olmasıdır zira bazı oyun veya programlların çalışmasında bu yonga aşırı yükten ısınır ve üstündeki soğutucu yetersiz gelebilir...o yüzden mümkün olduğunca fanlı olanlları tercih etmelisiniz...bu arada ne maksatla kullanacağınızı belirtmediğinizden kısa bir bilgi vermek adına ...örnek çızım maksatlı ekranı kullanacaksanız web sayfallarından geniş bilgi almalısınız söz geçen kartllar için zira normalde gözün seçemiyeceği ayrıntılları size ancak bu tipteki özelliklere bakarak seçebilir güvenle kullanabilirsiniz ..elinizdeki agp kart yeterlidir normal kullanıma...kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2006       Mesaj #498
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
doing adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba.Ben, bu forumdan MS OFFICE 2003 TR'yi yükledim ama bir türlü cd'ye düzgün bir şekilde kaydedemedim. (RAR'lı dosyaların açılmış halini ISO formatına çevirdim ve cd'ye kaydetmeye çalıştım,ama olmadı.) Nasıl yapabilirim?

İYİ ÇALIŞMALAR...

Eklemeyi unutmuşum! Benim "Philips" 16X CD-WRITER'ım var. geçenlerde, CD-RW cd'ye kayıt edeyim dedim bir türlü kayıt etmedi; başka marka cd'de denedim ondada kayıt etti fakat cd'yi kayıttan sonra verileri karşılaştır dediğimde hep hata verdi.Acaba sorun ne olabilir,tamiri mümkün mü,yoksa yeni bir cd-writer mı almalıyım? Msn Cry

NOT: NORMAL CD "CD-R" kayıt edip verileri karşılaştırdığımda hiçbir sorun yaşamadım.

Öncelikle aynı konuda kayıt nasıl yapılırı izah etmiştim kısaca geçeyim....tüm part ları masa üstünde dosya yaratın ve oraya toplayın...sonra bu dosyayı açıp tüm dosyalları seçip tek cd ye hedef olarak gösterin kayıt işlemini yapın....cd-rw cd şayet kayıt etmiyorsa muhtemelen yeterli alanı yoktur (malüm bu yazılım 500mb in üstüdür büyüklüğü) sizi uyarması lazımdı...cd-rw ye silme (format) işlemi uygulayın....fakat düz cd boş olduğundan kayıt etmiştir bu da cd-rw romun arızalı olmadığını gösterir...öte yandan elinizdeki cd-rom eski anlayışa göre günümüze yetersiz kalır yavaş ama güvenli kayıt eder ..arızası ise cd seçmekle başlar ve her cd yi önce tanımaz sonra kayıt sorunu yapar ...gittiği kadar devam ettirin olayı arızalların gözle büyüdüğünü görseniz artık değişiklik zamanı geldiğine kani olun ...kolay gelsin
skaya - avatarı
skaya
Ziyaretçi
14 Mart 2006       Mesaj #499
skaya - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar,ofis programlarını pdf formatına dönüştüren adope acrobat 7.0 professionel tryout programını yüklemek istiyorum nereden yükleyebilirim.bana yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...acill.
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
14 Mart 2006       Mesaj #500
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
skaya adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar,ofis programlarını pdf formatına dönüştüren adope acrobat 7.0 professionel tryout programını yüklemek istiyorum nereden yükleyebilirim.bana yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler...acill.

Aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz...

Acrobat Reader 7 (Türkçe)