Alıntı
sgulpelit adlı kullanıcıdan alıntı benim bi tane maaş hesaplama programım var adı pemsis çalışmasında bu güne kadar bir problem yoktu fakat bu gün programım çalışmıyor devamlı hata raporu verip geri kapanıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz
Alman gereken yedeklerin varsa eger yedeklerini alıp Programı tamamen kaldırıp sıfırdan kurmanı öneririm.Programın doayalarıdan biri eksik olabilir yada hasar lı olabilir yeniden yüklemen sorununu çözecektir.
Alıntı
BLACKWOLF_25 adlı kullanıcıdan alıntı Değerli Teknik kardeşlerim,
Benim sorunum ev taşırken Bilgisayarın eklentileri(Kamera,mikrofon,klavye,yazıcı vs.)ni sökmüştüm. Tekrar monte ettiğimde kameram çalışmadı. Yeni donanım bulundu diyor, Fakat donanımı bulamıyor. Denetim masasından kamera ve tarayıcılara baktığımda boş. Program ekle-kaldırda a4tech kamera olarak görünüyor fakat yeniden yükleme için kaldıramıyorum. Durum böyle olunca yeniden yükleme yapamıyorum. Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.
Saygılarımla...
Program ekle kaldırda programın görünmesi 1 seyi değiştirmez! Aynı marka Cam bende de var ve sorununu biliyorum.Uzun zaman takılmadıgında yeni donanım bulundu diyo ve yeniden drive'ını tanıtman gerekiyo Programı yüklemek değil...
Programıda kaldıramıyosan eger yeni programı yükleme sırasında (onar -kaldır) gibi secenegi bulunur bundan faydalanabilirsin! Egerki olmadı bilgisayarını güvenli moddaa acıp silebilirsin.
Ben senn programı silememe nedenini su sekilde düşünüyorum Programı tıklarsın ve o sistem dosyasını aktif hal getirirsin o arka planda calısır sen silmek istediginde bu uygulamanı silinemedigi vs. gibi sacma mesajlar alırsın.Programı acmadan silemeyide deniyebilirsin.
Driver gibi 1 problemn olursada bendne bi çok modeline ait direver ve programı var yardımcı olabilirim.