Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 93

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
sgulpelit - avatarı
sgulpelit
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #921
sgulpelit - avatarı
Ziyaretçi
benim bi tane maaş hesaplama programım var adı pemsis çalışmasında bu güne kadar bir problem yoktu fakat bu gün programım çalışmıyor devamlı hata raporu verip geri kapanıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz
Sponsorlu Bağlantılar
kalemim_21 - avatarı
kalemim_21
Ziyaretçi
19 Kasım 2006       Mesaj #922
kalemim_21 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar ben busitede yeniyim aslında bilgisayar hakkınd pek fazla bilgim yok yardımcı olursanız seviniri TEŞEKKÜRLER?
Sponsorlu Bağlantılar
BLACKWOLF_25 - avatarı
BLACKWOLF_25
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #923
BLACKWOLF_25 - avatarı
Ziyaretçi
Değerli Teknik kardeşlerim,

Benim sorunum ev taşırken Bilgisayarın eklentileri(Kamera,mikrofon,klavye,yazıcı vs.)ni sökmüştüm. Tekrar monte ettiğimde kameram çalışmadı. Yeni donanım bulundu diyor, Fakat donanımı bulamıyor. Denetim masasından kamera ve tarayıcılara baktığımda boş. Program ekle-kaldırda a4tech kamera olarak görünüyor fakat yeniden yükleme için kaldıramıyorum. Durum böyle olunca yeniden yükleme yapamıyorum. Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.

Saygılarımla...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #924
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sgulpelit adlı kullanıcıdan alıntı

benim bi tane maaş hesaplama programım var adı pemsis çalışmasında bu güne kadar bir problem yoktu fakat bu gün programım çalışmıyor devamlı hata raporu verip geri kapanıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz

Alman gereken yedeklerin varsa eger yedeklerini alıp Programı tamamen kaldırıp sıfırdan kurmanı öneririm.Programın doayalarıdan biri eksik olabilir yada hasar lı olabilir yeniden yüklemen sorununu çözecektir.

Alıntı
BLACKWOLF_25 adlı kullanıcıdan alıntı

Değerli Teknik kardeşlerim,

Benim sorunum ev taşırken Bilgisayarın eklentileri(Kamera,mikrofon,klavye,yazıcı vs.)ni sökmüştüm. Tekrar monte ettiğimde kameram çalışmadı. Yeni donanım bulundu diyor, Fakat donanımı bulamıyor. Denetim masasından kamera ve tarayıcılara baktığımda boş. Program ekle-kaldırda a4tech kamera olarak görünüyor fakat yeniden yükleme için kaldıramıyorum. Durum böyle olunca yeniden yükleme yapamıyorum. Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum.

Saygılarımla...

Program ekle kaldırda programın görünmesi 1 seyi değiştirmez! Aynı marka Cam bende de var ve sorununu biliyorum.Uzun zaman takılmadıgında yeni donanım bulundu diyo ve yeniden drive'ını tanıtman gerekiyo Programı yüklemek değil...

Programıda kaldıramıyosan eger yeni programı yükleme sırasında (onar -kaldır) gibi secenegi bulunur bundan faydalanabilirsin! Egerki olmadı bilgisayarını güvenli moddaa acıp silebilirsin.

Ben senn programı silememe nedenini su sekilde düşünüyorum Programı tıklarsın ve o sistem dosyasını aktif hal getirirsin o arka planda calısır sen silmek istediginde bu uygulamanı silinemedigi vs. gibi sacma mesajlar alırsın.Programı acmadan silemeyide deniyebilirsin.

Driver gibi 1 problemn olursada bendne bi çok modeline ait direver ve programı var yardımcı olabilirim.
Son düzenleyen Blue Blood; 20 Kasım 2006 00:16 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
suslu_2005 - avatarı
suslu_2005
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #925
suslu_2005 - avatarı
Ziyaretçi
Ben bilgisayarıma Internet Explorer 7 yi yükledim ama bundan memnun kalmadım yeniden Internet Explorer 6 yı yüklemek istedim ama yükleyemedim. Sistem geri dönüşüm yaptım yine olmadı. Internet Explorer 7 yi sildim 6 yı yı yükleyeyim dedim yine olmadı. Ben Internet Explorer 7 yi bilgisayarımdan tamamen kaldırıp Internet Explorer 6 yı nasıl kurabilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
pusat5000 - avatarı
pusat5000
Ziyaretçi
20 Kasım 2006       Mesaj #926
pusat5000 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

İşletim sisteminizi yeniden kurduğunuza göre sanırım bunu elememiz yanlış olmaz. Sırayla kalan parçaları imkanınız varsa çıkarıp bi başkası ile deneyin. Power supplyi ilk olarak değişin sırf power supply arızası yüzünden bir makinada aynı gün içinde 2 bordum yanmıştı sağlama alın kendinizi .)) İmkanlarınız ne durumda bilemiyorum ama parçaların hepsini değiştirip tek tek denemeniz gerek malesef. Belkide bordunuzda farkedemediğiniz bir yerinde yanmış olma ihtimali var.

Ne yapmalıyım derseniz söz konusu donanım olunca bir bilgisayar tamiri yapan yere götürmeniz kaçınılmazdır altından daha fazla masraflara girmeden kalkmanız için tercihiniz bu olmalı

Haklıymışsınız,Power Supply'de sorun varmış..Güç Kutusunu söküp açtım ve içindeki kondansatörlerden birinin şişkolaşmış olduğunu gördüm,tornavidamın arkasıyla hafifçe o şişkinliği içeri ittirip yeniden taktım ama sorun devam etti.Tehlikeyi göze alamadığım için yeni bir power supply satın alıp değiştirdim.şimdi sorunsuz çalışıyor...Parça değişimini kendim yaptığım için servis ücreti vermekten kurtuldum ve sadece power supply için masraf yapmış oldum...bu işi öğreniyorum sanırım...Msn Happyilginize ve yardımlarınıza yürekten teşekkürler...................
harunes - avatarı
harunes
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #927
harunes - avatarı
Ziyaretçi
Selam, P4 3.0 Ghz LGA 775 işlemci , Asus P5LD2 SE anakartım var, işlemcimi core 2 duo ile değiştirmek istiyorum. Acaba anakartımın bıos'unu güncellersem core 2 uyumlu hale gelirmi ??? Yoksa anakartımıda mı değiştirmem gerekiyor. Cevabınız, ilginiz için şimdiden teşekkürler.
bumin__ - avatarı
bumin__
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #928
bumin__ - avatarı
Ziyaretçi
yardım edebilirmin problemim internete bağlıyken animasyon ve youtobe vb..görüntüleri var ancak ses yok ancak bilgisayarımda winapta müzik dinleye biliyorum ve flash player 8 kurduğumda"macromedia flash player 8 ınstalleri ınformetion erro 1316-A network error.."hatsını veriyor.sesleri duymam için yardım ederseni sevinirim.ken. iyi bakın
kaanates - avatarı
kaanates
Ziyaretçi
21 Kasım 2006       Mesaj #929
kaanates - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar benim sorunum MACROMEDİA DREAMWEAVER 8 ile akalı ; 4 frameden oluşan bir sayfa hazırladım,bu framelerden birine butonları yerleştirdim butona verdiğim link sayfasının istediğim bir başka framede açılmasını sağlayamıyorum,linkler butonların olduğu framede açılıyor.Nette yaptığım araştırmalarda DREAMWEAVER MX için konu anlatılmış DW 8 de ise target de "_leftframe,rigthframe" gibi seçenekler yok belliki bu versiyonda yer deiştirmiş ve ben bunu bulamadım.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen bana yardımcı olsun.Teşekkürler.
VaYbeeBoY - avatarı
VaYbeeBoY
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #930
VaYbeeBoY - avatarı
Ziyaretçi
Selam ben Bircok video indirdim youtubeden sonra normal calisiyordu , simdi ise sadece ses var ama görüntü yok , codec hatasimi acaba