Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 83

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.503 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #821
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blue_Dark adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Kolay Gelsin..

Sponsorlu Bağlantılar
Benim Derdim
Alligator Flash Designer 6.0 Programında Bir Flash Movie Yaptım.. Ve Bunu Sitenin Birine Upload Ettim.. Elime Linki Aldım.. Flash Movie nin Kodlarını Yazdım Fakat. Önizleme Yaptığım Zaman Orada Beyaz Bir Boşluk Görünüyor.. Bunu Sebebi Nedir.

"Flash Designer Macromedia Flash formatında SWF dosyaları oluşturur ve animasyonu web sayfanıza taşımak için HTML ile birleştirmeniz gerekir.." Diye Bir Yazı Okudum. Demek İstediğim Bu Paragrafı Bana Anlatırmısınız.. Allah
Razı Olsun Şimdiden

Sana 2 seçenek önereblirim. ilk olarak sunuya preloader ekleyerek flashın yüklendiğini gösteren bi gösterge yapmış olursun ki güzel olan bu. Diğer seçenek ise flashına transparent özelliği vererek backgraund ile aynı rengin gelmesini sağlıyabilirsin.
butcher - avatarı
butcher
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #822
butcher - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDİYORUM UMARIM BENİM SORUNUMA DA CVB VERİRSİNİZ

Sponsorlu Bağlantılar
BENİM BİLGSAYARIM ÇOK YAWAŞ ÇALIŞIYO BİLGİSAYARI HER AÇTIĞIMDA Bİ KAÇ DAKİKA BEKLEMEM GEREKİYO WE BEN XP Yİ YENİDEN YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA NASIL YAPACAĞIMI BİLMİYORUM..

XP KURULUM CD SİNİ TAKTIĞIMDA BU SÜRÜMDEN DAHA YENİ Bİ SÜRÜM YÜKLÜ DİYE HATA WERİYO BUNUN İÇİN XP Yİ YENİDEN KURAMIYORUM NASIL YAPCAS ACABA?? BİLGİSAYARI ÇÖKERTİP YENİDEN Mİ KURCAZ Kİ??
BÖYLEYSE NASIL YAPCAZ??? Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK AMA ÇOK SEWİNİRİM
ŞİMDİDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HYIRLI RAMAZANLARR......
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
26 Eylül 2006       Mesaj #823
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
butcher adlı kullanıcıdan alıntı

ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TŞK EDİYORUM UMARIM BENİM SORUNUMA DA CVB VERİRSİNİZ

BENİM BİLGSAYARIM ÇOK YAWAŞ ÇALIŞIYO BİLGİSAYARI HER AÇTIĞIMDA Bİ KAÇ DAKİKA BEKLEMEM GEREKİYO WE BEN XP Yİ YENİDEN YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA NASIL YAPACAĞIMI BİLMİYORUM..

XP KURULUM CD SİNİ TAKTIĞIMDA BU SÜRÜMDEN DAHA YENİ Bİ SÜRÜM YÜKLÜ DİYE HATA WERİYO BUNUN İÇİN XP Yİ YENİDEN KURAMIYORUM NASIL YAPCAS ACABA?? BİLGİSAYARI ÇÖKERTİP YENİDEN Mİ KURCAZ Kİ??
BÖYLEYSE NASIL YAPCAZ??? Bİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK AMA ÇOK SEWİNİRİM
ŞİMDİDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HYIRLI RAMAZANLARR......

Bilgisayarı Bios ayarlarından CD-ROM desteği ile başlatmaya ayarla. Cdyi takıp bir tuşa basın dediği yerleri harfiyen uygula. İlerleyen seçeneklerde yeni bir windows kurup kurmak istemediğini soran bir yer var orada evet yeni windows kurmak istiyorum diyeceksin. Oda seni HDD nin bölümlerinin olduğu yere götürcek (C: D: flan). Windowsun kurulu olduğu bölümü silip yeniden bölüm oluştururarak işletim sistemini yüklemeyi denersen hiçbir sorun yaşamayacaksındır.
muzaffersezen - avatarı
muzaffersezen
Ziyaretçi
28 Eylül 2006       Mesaj #824
muzaffersezen - avatarı
Ziyaretçi
selamlar ben amd am2 3200+, 2* 512mb ddr2 ramli bi sistem aldım bu ramlari single channel taktım(çünkü anakartın dual channel özelliği açılmamiş) neyse windows falan sorunsuz yüklendi. Şimdi "fm" gibi grafiğe pek yüklenmeyen bi uygulama actiğimda sorunsuz calısıyor fakat cıv4 gibi grafiğe yüklenen uygulamalarda 20 -25 dakika gayet güzel calıstıktan sonra "bir hata olustu uygulama kapandı ,hata raporu düzenlendi hata raporu gönder-gönderme" iletisi geliyor ve windowsqa dönüyor. benim ekren karı x1600xt anakatın üzerinde de nvidia bi kart var ben bunu biostan kapadım. anakatın n force4 çip seti var ve ben benim ati ile cakısır diye bu nforce un sürücüsünü yüklemedim(ama dediğim gibi fm sorunsuz calısıyor). yardım ederseniz cok sevinirim

n force 4 driver da yükledim sorun aynen devam ediyor
Son düzenleyen Blue Blood; 29 Eylül 2006 15:57
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #825
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
muzaffersezen adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar ben amd am2 3200+, 2* 512mb ddr2 ramli bi sistem aldım bu ramlari single channel taktım(çünkü anakartın dual channel özelliği açılmamiş) neyse windows falan sorunsuz yüklendi. Şimdi "fm" gibi grafiğe pek yüklenmeyen bi uygulama actiğimda sorunsuz calısıyor fakat cıv4 gibi grafiğe yüklenen uygulamalarda 20 -25 dakika gayet güzel calıstıktan sonra "bir hata olustu uygulama kapandı ,hata raporu düzenlendi hata raporu gönder-gönderme" iletisi geliyor ve windowsqa dönüyor. benim ekren karı x1600xt anakatın üzerinde de nvidia bi kart var ben bunu biostan kapadım. anakatın n force4 çip seti var ve ben benim ati ile cakısır diye bu nforce un sürücüsünü yüklemedim(ama dediğim gibi fm sorunsuz calısıyor). yardım ederseniz cok sevinirim

Hemen sorunu donanımda aramayalım. Kullandığın cd orjinalmi mesela ? Makinayı senmi topladın yoksa bu konuda bilen birisinden yardım aldınmı anakart vs nedir. Kurulumu sorunsuz yapıyomusun. Yanlız söylemek istediğim bişey var paylaşımlı anakartlarla hiçbizaman aramızda elektirik olmadı fırsatın varsa değiş bence.
muzaffersezen - avatarı
muzaffersezen
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #826
muzaffersezen - avatarı
Ziyaretçi
asus m2npv-vm pc ci topladı amcamın oluyla kontrol ettik yükleme sıarsında hiç bir sorun vermiyor fm gibi grafiğe dayalı olamayan uygulamalarada hiçbir sorun vermiyor ben zaten x1600xt ati kullanıyorum ve biostan pcı-e seceneğinisectim(fakat dün baktım da bu tümleşik ekran kartının üstünde ki aliminyum parca ısınmıs acaba hala calısıyormu kapatamadım mı acaba) yardım ederseniz cok sevinirim
KRALL - avatarı
KRALL
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #827
KRALL - avatarı
Ziyaretçi
anakartın üstünde bulunana bileşik ekran kartlarında böyle çeşit hatalar olabiliyor harici bir ekran kartın varsa onu tak ve öyle denemeni tavsiye ederim eğer bu dediğinide denedim dersen benden bu kaadar Msn Happy
karovalesi - avatarı
karovalesi
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #828
karovalesi - avatarı
Ziyaretçi
bi de başka oyunlarla dene doom gbi mesela
aPoCaLyPsEeE - avatarı
aPoCaLyPsEeE
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #829
aPoCaLyPsEeE - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benım explorer giriş sayfam 3 gun once pasif olarak kitlenmişti.uğraslarım sonucu tekrar aktif hale getırdım fakat mırc denılen programı actıgım an giriş sayfam mırc portal olarak degısıyo. bu konuda ne yapabilirim ? lütfen yardımlarınıza ıhtıyacım var.şimdiden teşekkürler
karovalesi - avatarı
karovalesi
Ziyaretçi
29 Eylül 2006       Mesaj #830
karovalesi - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. AMD Sempron 2500 işlemcim var. Ben onu aldığımdan beri 1,05 Ghz hızla çalışıyormuş .yeni farkettim. Overclock yaptım yavaş yavaş 2 Ghz e kadar test ederek çıkardım . 2Ghz e gelene kadar bi problem yoktu ancak 2 den sonra reset atmaya başladı. Ne yapmam gerekir. Çözümü var mı acaba ?? yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.