Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 262

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.196 Cevap: 2.932
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #2611
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
endorphinn adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,
http://www.gmail.com/ adresini kullanarak gmail hesabıma giriş yapmak

Sponsorlu Bağlantılar
istediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorum:
"Bu sayfa hem güvenli hem de güvenli olmayan öğeler içeriyor.
Güvenli olmayan öğeleri görüntülemek istiyor musunuz?"
bu uyarıyı hesabıma her girişte almamak için tarayıcımda ne gibi
değişiklik yapmalıyım? (IE7 kullanıyorum)

Masaüstünde Internet Explorer simgesine sağ tıklayıp özellikleri açın veya Internet Explorer programını açıp sağ bölümdeki Araçlar yazısına tıklayıp Seçenekleri tıklayın. Yeni açılan pencerede Gelişmiş sekmesini açın, buradaki listede Güvenlik başlığı altında "Eşleşmeyen sertifika için uyar" seçeneğinin onay kutusunu boş bırakın ve tamam diyin, Internet Explorer'ı açtıysanız kapatıp tekrar açın ve artık uyarı karşınıza gelmeyecektir.

efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
24 Haziran 2008       Mesaj #2612
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
ben normalde bir dosyayı gizlemiştim şimdi gizledigim dosyayı acamıyorum gizlenmiş dosyaları acacagım araclar klasör secenekleri bolümü yok ben onu nasıl eskiye dondurebilirim????????
Sponsorlu Bağlantılar
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008       Mesaj #2613
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı

ben normalde bir dosyayı gizlemiştim şimdi gizledigim dosyayı acamıyorum gizlenmiş dosyaları acacagım araclar klasör secenekleri bolümü yok ben onu nasıl eskiye dondurebilirim????????

Öncelikle Ek'teki Dosyayı İndirin...

Sırası ile ;

• Virüs'ü Temizlemek İçin sil_22012008.bat isim'li dosyayı çalıştırın...
  • klasor_secenekleri_gizli_ozelligi_secilebilsin.reg isim'li dosya ise araçlar klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster seçeneği işaretlenince tekrar gösterme seçili durumda olma problemini giderir.
  • Gizli dosyaların gizlilik özelliğini aktif etmek için gizlilikaktifolsun.bat dosyasını gizli dosyanın bulunduğu sürücüye kopyalayıp sonra çalıştırın.

Masaüstünde yada C sürücüsünde çalıştırırsanız tüm C gizlileri açar. Sistem dosyalarınıda aktif etmeye çalışır...

Saygılar
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar Virus Temizleme www.MsXLabs.Com.rar (1.6 KB, 452 gösterim)
alptuq - avatarı
alptuq
Ziyaretçi
25 Haziran 2008       Mesaj #2614
alptuq - avatarı
Ziyaretçi
slmlar..bedava filim izle adlı sitenın toolbarını yükledim..şimdi giriş sayfamda "google özel arama" açılıyor ve sayfa adresi kısmında --htp://bedavafilmizle.org/search.htm-- bu adres var
internet explorer i sağ tıklayıp özellikler dediğimde giriş sayfasını değiştir komutları aktif değil değiştiremiyorum..ne yapmalıyım..teşekkurler..
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008       Mesaj #2615
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
alptuq adlı kullanıcıdan alıntı

slmlar..bedava filim izle adlı sitenın toolbarını yükledim..şimdi giriş sayfamda "google özel arama" açılıyor ve sayfa adresi kısmında --htp://bedavafilmizle.org/search.htm-- bu adres var
internet explorer i sağ tıklayıp özellikler dediğimde giriş sayfasını değiştir komutları aktif değil değiştiremiyorum..ne yapmalıyım..teşekkurler..

Ad-aware SE Personal Bu Sorununuzu Çözecektir... Sisteminizi Komple Tarattırın...
efsaneerol - avatarı
efsaneerol
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #2616
efsaneerol - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BrookLyn adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle Ek'teki Dosyayı İndirin...

Sırası ile ;

• Virüs'ü Temizlemek İçin sil_22012008.bat isim'li dosyayı çalıştırın...
  • klasor_secenekleri_gizli_ozelligi_secilebilsin.reg isim'li dosya ise araçlar klasör seçeneklerinde gizli dosyaları göster seçeneği işaretlenince tekrar gösterme seçili durumda olma problemini giderir.
  • Gizli dosyaların gizlilik özelliğini aktif etmek için gizlilikaktifolsun.bat dosyasını gizli dosyanın bulunduğu sürücüye kopyalayıp sonra çalıştırın.

Masaüstünde yada C sürücüsünde çalıştırırsanız tüm C gizlileri açar. Sistem dosyalarınıda aktif etmeye çalışır...

Saygılar

Dediginiz virüs temizleme programını indirdim İçindeki sil_22012008.bat dosyasını calıstırdım calıstırınca biraz tarama yapıyor tarama bitmeden hata veriyor ve bilgisayar kapanıyor
Bilgisayar tekrar acılınca
klasor_secenekleri_gizli_ozelligi_secilebilsin.reg isim'li dosya yı calıstırdım o da- kayıt defteri duzenleme, yoneticiniz tarafından devre dışı bırakılmıstır- diyor.ve acmıyor
Sonra gizlilikaktifolsun.bat dosyasını çalıştırdım.O calıstı bilgisayardaki tum gizli dosyaları gosteriyor.
Şimdi benim sorunum bilgisayarın en bastaki araclar menusundeki dosya gizleme gizli dosyaları gostern gorunum bolumu yok acaba benimm bunu eski hale getirmem için ne yapmam lazım
Ayrıca ilgi gosterdigin için sagolun.
CaNeR34 - avatarı
CaNeR34
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #2617
CaNeR34 - avatarı
Ziyaretçi
pc yi açtığımda monitörde "power saving mode" yazıyor ve sonrasında ekran siyah oluyor ama kasa hala çalışıyor ve hiç bi işlem yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim format at fln dediler ama içinde işle ilgili önemli bilgiler olduğundan format atamıyorum ( + format cd sini taktığımda da bişey değişmiyo ztn istesemde atamıyorm ??) ne yapabilirim neden böyle oluyor lütfen yardım edin ??!!
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #2618
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CaNeR34 adlı kullanıcıdan alıntı

pc yi açtığımda monitörde "power saving mode" yazıyor ve sonrasında ekran siyah oluyor ama kasa hala çalışıyor ve hiç bi işlem yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim format at fln dediler ama içinde işle ilgili önemli bilgiler olduğundan format atamıyorum ( + format cd sini taktığımda da bişey değişmiyo ztn istesemde atamıyorm ??) ne yapabilirim neden böyle oluyor lütfen yardım edin ??!!

Ekran kartının ekran kartına bağlanan ucu veya monitörün ekran kartına bağlanan ucunda sorun olması muhtemel. Öncelikle başka bir monitörde deneyin, sorun devam ederse onboard ekran kartını kullanın (eğer şu anda PCI arabirimli ekran kartı kullanıyorsanız).

Böyle bir sorunda işlemciden de şüphelenilir ancak bu düşük bir ihtimal.
_RoSe_ - avatarı
_RoSe_
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #2619
_RoSe_ - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadslar benimde bir sorunum var yaa:????? benim pc calisirken birden monitörden göruntu gidio kapkara oluo ne ses ne göruntu oluo ama pc calisio neden ola bilir bir yardim ltfMsn Cry
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
26 Haziran 2008       Mesaj #2620
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Tatli-Virus adlı kullanıcıdan alıntı

Selam arkadslar benimde bir sorunum var yaa:????? benim pc calisirken birden monitörden göruntu gidio kapkara oluo ne ses ne göruntu oluo ama pc calisio neden ola bilir bir yardim ltfMsn Cry

Ekran kartı driver'ını kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra tekrar kurun.