Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 62

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.350 Cevap: 2.932
dereli17 - avatarı
dereli17
Ziyaretçi
17 Mayıs 2006       Mesaj #611
dereli17 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba
makina gittii.. açtığımda monitör gelmiyor. ama makina çalışıyor. antivirüsün update sesi geliyor fakat monitör iptal. bios pilini son çare çıkardım ve yenisini taktım. fakat hala monitör gelmedi. ne yapabilirim. teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
18 Mayıs 2006       Mesaj #612
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dereli17 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar merhaba
makina gittii.. açtığımda monitör gelmiyor. ama makina çalışıyor. antivirüsün update sesi geliyor fakat monitör iptal. bios pilini son çare çıkardım ve yenisini taktım. fakat hala monitör gelmedi. ne yapabilirim. teşekkürler

Ekran kartını başka bir bilgisayarda test etmeni önerebilirim eğer sorunsuz çalışıyor ise monitörünü teknik bir servise götürüp kontrol ettirmen ise diğer seçenek.
Sponsorlu Bağlantılar
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
20 Mayıs 2006       Mesaj #613
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim eski bi makinam var celeron mmx 433 ve 64 mb sd ram takılı.
şu an 6 gb hard disk kullanıyorum araştırdım 20 gb a kadar görür dediler bende 20 gb hard disk aldım tanıtıyorum bios ta görüyor hard disk ama hdd nin içinde xp kurulu olduğu için doğal olarak kaldırmıyor açılmıyor sistem.
Boot atıyorum cd-rom u başlangıç gösteriyorum sistemi öyle açmayı deniyorum cd-rom u görmüyor bu sefer 6 lık hdd yi takıyorum o zaman görüyor ne yapabilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim saygılar...
burak940 - avatarı
burak940
Ziyaretçi
20 Mayıs 2006       Mesaj #614
burak940 - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayarımda internete bağlı değilken bile bir mavi ekran çıkyor
diyoki bilgisayarı açtığınızda f8 basarak güvenli modu çalıştırın diyo bu hep oluyor oyun oynarken lütfen bişey bulun bilgisayarı hem formatladım hemde sıfırladım tık yok
ciroo - avatarı
ciroo
Ziyaretçi
20 Mayıs 2006       Mesaj #615
ciroo - avatarı
Ziyaretçi
Selam arkadaşlar
Benim bilgisayarın sorunu DVD-ROM'a taktığım cd'lerin çoğunu RAW dosya sistemi olarak gösteriyor ve Cd'lerin içi boşmuş gibi gösteriyor.Yani dolu olan Cd'yi boş olarak gösteriyor ve çoğu Cd'de okuyup yazma işlemi gerçekleşmiyor.

DVD-ROM'un markası ve modeli
Marka: Sony
Model: DW-Q30A

Herkese iyi günler...
oktay09 - avatarı
oktay09
Ziyaretçi
21 Mayıs 2006       Mesaj #616
oktay09 - avatarı
Ziyaretçi
Mikrofondan pc ye kayıt yaparken ses az çıkıyır ses kartı on booard ama aynı mikrofonla başka on boardlı pc de ses yüksek çıkıyor hadi harici ses kartı taktık diyelim kayıtlar için ne tür mikrofon veya ekipman kullanmalı? Saygılar..
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
21 Mayıs 2006       Mesaj #617
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sorunumu çözdüm jumper lardan kaynaklanıyormuş teşekkürler...
dereli17 - avatarı
dereli17
Ziyaretçi
21 Mayıs 2006       Mesaj #618
dereli17 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba
aver tv 301p modeli kartım var fakat cd kayıp ve makinaya format attım. setup'ını bulabilirmiyim. driveri yüklediğimde önce kur mesajı geliyor. teşekkürler.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
26 Mayıs 2006       Mesaj #619
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dereli17 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar merhaba
aver tv 301p modeli kartım var fakat cd kayıp ve makinaya format attım. setup'ını bulabilirmiyim. driveri yüklediğimde önce kur mesajı geliyor. teşekkürler.

AVerMedia AVerTV 301P/AVerTV Studio301P Driver v.5.0.3.4 Multi-Language Windows 98SE/ME/2000/XP Download

Sayfayı aşşağı indir Donload It yazan yerdeki linke tıkla.
ebruyigit85 - avatarı
ebruyigit85
Ziyaretçi
27 Mayıs 2006       Mesaj #620
ebruyigit85 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar. ben frontpage de kendime bir internet sayfası yaptım ve geocitiesden aldığım bedava adreste yayınladım fakat sorunum şu bir türlü isabet sayacı özelliğini aktif edemedim. bu konuda bilgili olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi? web bileşeninden eklediğim sayacı görüntüleyemiyorum sadece [isabet sayacı] yazıyor girenleri saymıyor ?????
şimdiden teşekkürler..........