Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 63

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.804 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #621
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
burak940 adlı kullanıcıdan alıntı

benim bilgisayarımda internete bağlı değilken bile bir mavi ekran çıkyor
diyoki bilgisayarı açtığınızda f8 basarak güvenli modu çalıştırın diyo bu hep oluyor oyun oynarken lütfen bişey bulun bilgisayarı hem formatladım hemde sıfırladım tık yok

Mavi Ekran Sorunu Çok Kafa Karıştıran Bir Durum, Yazılımdan Dersin Donanımdan Çıkar, Donanımdan Dersin Yazılımdan Çıkar. Sen Yazılımı Güncellediğine Göre Ekran Kartı, Ram, Ana Kart ve Harddiskini Kontrol Et Herhangi Birinde Ufacık Bir Hata Var İse Mavi Ekran Çıkar. Tanıdığın veya Yakınında Olan (Garantisi Varsa Çok Daha İyi) Teknik Servis'e Götür Durumu Anlat Sistemini Kontrol Etsinler.
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
oktay09 adlı kullanıcıdan alıntı

Mikrofondan pc ye kayıt yaparken ses az çıkıyır ses kartı on booard ama aynı mikrofonla başka on boardlı pc de ses yüksek çıkıyor hadi harici ses kartı taktık diyelim kayıtlar için ne tür mikrofon veya ekipman kullanmalı? Saygılar..

Mavi Bilgisayar :::

Yukarıdaki Siteden Yapacağın Kayıta Ve Kendine Uygun Bir Ses Kartı Seçip Araştırabilirsin...

Mikrofon İçinde Aşağıdaki Link'i İnceliyebilirsin.

Mikrofon | Kulaklık & Mikrofon | Ev Müzik/Ses Sistemleri | Elektronik Listeleme Sayfası 1/1
Son düzenleyen RasqutiN; 28 Mayıs 2006 01:59 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
sadi_yenice - avatarı
sadi_yenice
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #622
sadi_yenice - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ebruyigit85 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar. ben frontpage de kendime bir internet sayfası yaptım ve geocitiesden aldığım bedava adreste yayınladım fakat sorunum şu bir türlü isabet sayacı özelliğini aktif edemedim. bu konuda bilgili olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi? web bileşeninden eklediğim sayacı görüntüleyemiyorum sadece [isabet sayacı] yazıyor girenleri saymıyor ?????
şimdiden teşekkürler..........

Arkadaşlar bu arkadaşımızın sorunu çözen yokmu? kızcağız bekliyor? Aslında aynı sorun bende de var onun için lütfen bir an önce yardım edebilir misiniz?
Sponsorlu Bağlantılar
salı ya ödev teslim
şimdiden teşekkürler.............
ebruyigit85 - avatarı
ebruyigit85
Ziyaretçi
28 Mayıs 2006       Mesaj #623
ebruyigit85 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sadi_yenice adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bu arkadaşımızın sorunu çözen yokmu? kızcağız bekliyor? Aslında aynı sorun bende de var onun için lütfen bir an önce yardım edebilir misiniz?
salı ya ödev teslim
şimdiden teşekkürler.............

Arkadaşlar sorunumu kendim çözdüm yine de teşekkürler.
herkese sorunsuz günler
oktay09 - avatarı
oktay09
Ziyaretçi
29 Mayıs 2006       Mesaj #624
oktay09 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar kitchen draw 4.53 programının crack in nasıl yüliycez setup ın içine atıyorum dosyayı ancak 30 saat olan kullanım süre hala geriye sayıyor acil yardım lütfen
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
29 Mayıs 2006       Mesaj #625
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
oktay09 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar kitchen draw 4.53 programının crack in nasıl yüliycez setup ın içine atıyorum dosyayı ancak 30 saat olan kullanım süre hala geriye sayıyor acil yardım lütfen

Yasadışı içeriğe sahip olan konularda teknik destek vermiyoruz,saygılar..
isofb - avatarı
isofb
Ziyaretçi
31 Mayıs 2006       Mesaj #626
isofb - avatarı
Ziyaretçi
Volkano ic100 web cam cd yi kaybettim.driver linki bulabilirseniz kendimi beceriksiz hissedeceğim ama razıyım Msn Grin bulamadım yaff.Siz becerikli kardeşlere şimdiden thankssss
isofb - avatarı
isofb
Ziyaretçi
31 Mayıs 2006       Mesaj #627
isofb - avatarı
Ziyaretçi
VOLCANO da olabilir arkadaşlar emin değilim...hala cevap gelmemiş çok ta beceriksis değilmişim Msn Wink Msn Wink
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
31 Mayıs 2006       Mesaj #628
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
siteye internet explorer ile giriş yapamamıyorum sayfanın hakimrengi ve üstte üye olmadınız v.s yazısı hiçbir şey değişmiyor başka sitelerde sorun olmuyor fakat çok kısa bir süre önceye gene explorer ile giridim siteye fakat çok yavaşladığı için ashampoo ve winoptimizer ile genel bir temizlik yapıp tekrar girmek istediğimde böyle bir sorun oluştu frefox u kullanmak istemeyeşimin sebebi ben pc yi xp nin büyüteci yardımı ile kullnıyorum fakat frefox ta yazı yazarken imleç harfleri takip etmiyor belki bu sorun ile ilgiii frefox u bilgilendire bilirsiniz (neyazıkki freefox sitesinde bize ulaşın sorunlar yada benzeri bir şey göremedim) yani ben sizin sitenizi seviyorum ve extlorer ile tekrar nasıl ziyret edebilirim ama org olmadan önce çok daha fazla seviyordum anıyorum tüm üyeler de benimle aynı göştedir sebebi malum yasaklar ama ne olursa olsun yinede süpersiniz çok uzdı ama birşeydaha eskiden sorunlarımıza çok daha hızlı cevap alabiliyorduk sanıyorum takımda eksiklmeler var ve arkadaşlar yetişemiyor yinede yinede başta sayın neutralizer olmak üjzere tüm takıma teşekkürler saygılarımla
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
31 Mayıs 2006       Mesaj #629
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

siteye internet explorer ile giriş yapamamıyorum sayfanın hakimrengi ve üstte üye olmadınız v.s yazısı hiçbir şey değişmiyor başka sitelerde sorun olmuyor fakat çok kısa bir süre önceye gene explorer ile giridim siteye fakat çok yavaşladığı için ashampoo ve winoptimizer ile genel bir temizlik yapıp tekrar girmek istediğimde böyle bir sorun oluştu frefox u kullanmak istemeyeşimin sebebi ben pc yi xp nin büyüteci yardımı ile kullnıyorum fakat frefox ta yazı yazarken imleç harfleri takip etmiyor belki bu sorun ile ilgiii frefox u bilgilendire bilirsiniz (neyazıkki freefox sitesinde bize ulaşın sorunlar yada benzeri bir şey göremedim) yani ben sizin sitenizi seviyorum ve extlorer ile tekrar nasıl ziyret edebilirim ama org olmadan önce çok daha fazla seviyordum anıyorum tüm üyeler de benimle aynı göştedir sebebi malum yasaklar ama ne olursa olsun yinede süpersiniz çok uzdı ama birşeydaha eskiden sorunlarımıza çok daha hızlı cevap alabiliyorduk sanıyorum takımda eksiklmeler var ve arkadaşlar yetişemiyor yinede yinede başta sayın neutralizer olmak üjzere tüm takıma teşekkürler saygılarımla

sorun düzeldi kayıtol satırına tıllayıp siteye login olmadan biraz dolaştım ama o satır tıklamadan explorer siteyi kesinlikle açmadı belki silinen çerezlerle alakalıdır bilmiyorum ama şimdi explorer ile girişyapabildim ama sorunun neden olştuğu ile ilgili bilgilendirme yapabilirseniz en azından hatamı tekrarlamam herkese kolalıklar dilerim esenkalın
isofb - avatarı
isofb
Ziyaretçi
1 Haziran 2006       Mesaj #630
isofb - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
isofb adlı kullanıcıdan alıntı

Volkano ic100 web cam cd yi kaybettim.driver linki bulabilirseniz kendimi beceriksiz hissedeceğim ama razıyım Msn Grin bulamadım yaff.Siz becerikli kardeşlere şimdiden thankssss

Yaff arkadaşlar Volcano ic100 webCam için driver(sürücü) arıyorum ya hani ben kimse bulamadı mı şimdi bu sürücüyü?Bu siteden kesin bulan olur diyordum ama hayret ettim.Belki de mümkün değildir böyle birşey...Msn Dunno