Alıntı
apnormalwinner adlı kullanıcıdan alıntı Merhaba ben silinen bir dosyanın hiç bir şekilde geri getirilmesini istemiyorum recovery vb... programlarla geri gelmemesi sağlayacak bir program var mı Teşekkurler
Bahsettiğin işi yapan programlar var googleda File shredder diye aratırsan bulabilirsin. ayrıca spybootun gelişmiş modunda da bur tarz birşey var onuda güvenle kullanabilirsin. bu tarz programlar silinmesini istediğiniz dosyaları parçalara bölerek ya da bulunduğu yere defalarca right/delete yani önce yazıp sonra silerek yapıyorlar
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı Evet arkadaşlar bana toshiba QOSMİO F20 155 Laptop geldi fransadan içinde işletim sistemi xp home edition fakat fransızca lisanslı xp bu ben bunu yenisini satın almadan işletim sistemimi türkçeye nasıl çeviririm böyle bişi mümkünmü bilgi verirseniz sevinirim...
Arkadaşım konu ile alakalı olarak microsoft türkiyeyi arayabilirsin. daha önceki bir başvurumda elimdeki cdyi türkçesiyle değiştirmişlerdi 33 66 999 gibi bir numarası vardı sanırım.
Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı ya firs_class arkadaşım senin dediklerini aynen yaptım ama masaüstündeki simgeler yine maviye benzer bi renk oluyo yani renksiz olmuyo sen sorunu tam olarak anlamadın herhalde ben simgelerin renksiz olmasını istiyorum ama yine de yardımın için saol
Söylediğin şeyi tam olarak anladım emin olabilirsin. söylediğim yöntemle olmaması mümkün değil başka bir tema dene istersen Microsoftun Royal themesi mesela
İndir