Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 72

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
17 Temmuz 2006       Mesaj #711
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
ghost programını burdan indirebilirsin Tıklayınız.
full program vermek yasak biliyorum ama Norton 2003 serial veya crack gerektiren bir program değil sadece kurduktan sonra registry olmanız gerekiyor ayrıca linkteki floppy sürümüdür. kullanım için google ghost kullanım yazabilirsin.
Sponsorlu Bağlantılar
apnormalwinner - avatarı
apnormalwinner
Ziyaretçi
17 Temmuz 2006       Mesaj #712
apnormalwinner - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben silinen bir dosyanın hiç bir şekilde geri getirilmesini istemiyorum recovery vb... programlarla geri gelmemesi sağlayacak bir program var mı Teşekkurler
Sponsorlu Bağlantılar
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #713
atif - avatarı
Ziyaretçi
Evet arkadaşlar bana toshiba QOSMİO F20 155 Laptop geldi fransadan içinde işletim sistemi xp home edition fakat fransızca lisanslı xp bu ben bunu yenisini satın almadan işletim sistemimi türkçeye nasıl çeviririm böyle bişi mümkünmü bilgi verirseniz sevinirim...
ChinaDoll - avatarı
ChinaDoll
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #714
ChinaDoll - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı

Evet arkadaşlar bana toshiba QOSMİO F20 155 Laptop geldi fransadan içinde işletim sistemi xp home edition fakat fransızca lisanslı xp bu ben bunu yenisini satın almadan işletim sistemimi türkçeye nasıl çeviririm böyle bişi mümkünmü bilgi verirseniz sevinirim...

Slm Belki bu senin işini görür
Microsoft Windows XP SP2 Professional Türkçe
ultraslan1989 - avatarı
ultraslan1989
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #715
ultraslan1989 - avatarı
Ziyaretçi
ya firs_class arkadaşım senin dediklerini aynen yaptım ama masaüstündeki simgeler yine maviye benzer bi renk oluyo yani renksiz olmuyo sen sorunu tam olarak anlamadın herhalde ben simgelerin renksiz olmasını istiyorum ama yine de yardımın için saol
ChinaDoll - avatarı
ChinaDoll
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #716
ChinaDoll - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı

ya firs_class arkadaşım senin dediklerini aynen yaptım ama masaüstündeki simgeler yine maviye benzer bi renk oluyo yani renksiz olmuyo sen sorunu tam olarak anlamadın herhalde ben simgelerin renksiz olmasını istiyorum ama yine de yardımın için saol

Slm işletim sistemin büyük ihtimalle xp'dir.Bu nedenle Xp den yola çıkarak yardımcı olmaya çalışacağım arkadaşım...

Masaüstünde Sağ tıkla >>Özellikler>> Görünüm Tabını seç>> Orada Efektler diye bir buton var onu seç>>Menü altında gölge seçeneğini işaretle..

murax_545 - avatarı
murax_545
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #717
murax_545 - avatarı
Ziyaretçi
Netware için işlemci hizmetleri bu nedir bilen warmı? ben 1 2 gün önce ağ bağlantılarımdan bişeyler yaptım we denetim masasında CSNW die bişey oluştu. ve ben kullanıcı hesaplarından oturum açma şeklini değiştirmek istediğimde karşıma

''Netware için işlemci hizmetleri Karşılama ekranını ve Hızlı kullanıcı değiştirme'yi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için Netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir.''

die bi yazı çıkıyor.Bnu nasıl kaldıracam çünkü bilgde bunu bulamıyorum bi bilgisi olan warsa yardım ederse çok sewinirim lütfen yardım
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #718
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
apnormalwinner adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ben silinen bir dosyanın hiç bir şekilde geri getirilmesini istemiyorum recovery vb... programlarla geri gelmemesi sağlayacak bir program var mı Teşekkurler

Bahsettiğin işi yapan programlar var googleda File shredder diye aratırsan bulabilirsin. ayrıca spybootun gelişmiş modunda da bur tarz birşey var onuda güvenle kullanabilirsin. bu tarz programlar silinmesini istediğiniz dosyaları parçalara bölerek ya da bulunduğu yere defalarca right/delete yani önce yazıp sonra silerek yapıyorlar

Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşım konu ile alakalı olarak microsoft türkiyeyi arayabilirsin. daha önceki bir başvurumda elimdeki cdyi türkçesiyle değiştirmişlerdi 33 66 999 gibi bir numarası vardı sanırım.

Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı

Söylediğin şeyi tam olarak anladım emin olabilirsin. söylediğim yöntemle olmaması mümkün değil başka bir tema dene istersen Microsoftun Royal themesi mesela İndir
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #719
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı

Netware için işlemci hizmetleri bu nedir bilen warmı? ben 1 2 gün önce ağ bağlantılarımdan bişeyler yaptım we denetim masasında CSNW die bişey oluştu. ve ben kullanıcı hesaplarından oturum açma şeklini değiştirmek istediğimde karşıma

''Netware için işlemci hizmetleri Karşılama ekranını ve Hızlı kullanıcı değiştirme'yi devre dışı bıraktı.Bu özellikleri geri yüklemek için Netware için istemci hizmetlerini kaldırmanız gerekir.''

die bi yazı çıkıyor.Bnu nasıl kaldıracam çünkü bilgde bunu bulamıyorum bi bilgisi olan warsa yardım ederse çok sewinirim lütfen yardım

"Ağ Bağlantılarıma" gelip sağ tıklayın.

Özellikleri seçerek tıklatın.

Gelen sayfada "Yerel Ağ Bağlantısı"nı sağ tıklayıp özelliklere bakın.

Oradaki listede NETWARE hizmeti var tıklayın ve kaldır deyin.

First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
18 Temmuz 2006       Mesaj #720
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
murax_545 adlı kullanıcıdan alıntı

sözü edilen servisi denetim masası/yönetimsel araçlar/hizmetler kısmından durdurabilirsiniz.