Alıntı
karahanhan adlı kullanıcıdan alıntı Hepiniza merhaba arkadaşlar´
Ben bilgisayar konusunda teknik bir bilgiye sahip değilim. Karşılaştığım soruna
ilişkin olarak basit bir dil kullanarak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarımı her açtığımda karşıma MSSIGN30.DLL eksik modülü bulunamadı
paneliyle karşılaşıyorum. Daha önceki forum sayfalarında aynı sorunla karşılaşan bir arkadaşa verilen tavsiyede:"çalıştır kutucuğuna sfc /scannow yapması" isenmişti.
Ben bunu bilgisayarımda uygulamama rağmen tamamlayamıyorum. DLL dosyaları eksik kopyalanması lazım ibaresi çıkıp´bilgisayarım kitleniyor. sfc /scannow
komutunu tamamlayamıyorum.
Bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkan MSSIGN30.DLL panelinden nasıl
kurtulabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT: Soruyu cevaplayacak arkadaşa yardımcı olması açısından bazı bilgiler
orjinal xp home editin ve orjinal Norton 2006 kullanıyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
SAYGILARIMLA
Komutu tamamlayamıyorum derken anladığım kadarıyla bu komutu çalıştırırken dahi dll dosyasının bulunamadığını söylüyor bu komutu uygularken Windows cdnizi cd roma takın daha sonra uygulayın... küçük bir uyarı bu dosyaya virüs bulaşmış ve kullandığınız virüs programı bunu quarantine'ya ve Backup ünitesine atmış olabilir kontrol etmenizde fayda var deneyebileceğiniz başka bir şey açılış dosyalarını kontrol etmeniz ve bu dlli veya bunu kullanan programı açılıştan kaldırmanız sorunu çözebilir (açılış dosyalarını çalıştıra msconfig yazıp başlangıç sekmesinden düzenleyebilirsiniz) başka bir yol ise başka bir pcden bu dosyayı temin edip safe mod (güvenli mod)a yerine koymanız. En son çare olarakta aklıma gelen bilgisayarı windows cd ile başlatıp Repair (Onar) komutu verebilirsiniz...
Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
Bu bir işe yaramaz worde dökmeyecektir bunları. çare olarakta bir capture programı ile pdf görünümü 75 Or 50 çektikten sonra capture alıp bunuda ocr (Örn: Abbyy Fine Reader) programları ile okutmanız yada resim olarak yazdırmanızdan geçebilir.
Alıntı
Rageful adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar, benim problemim bilgisayar diliyle ilgili...Şöyle ki: geçenlerde muilusia oyununu oynamak için patch klasörünü indirdim, ancak merak ederek klasör içindeki 'lang.reg' adlı dosyayı açıp kayıt defterine(reg) eklettirdim. Şimdi maalesef bilgisayarın dili Rusça oldu.
Dil seçeneklerinden de düzeltilmiyor. Acaba nasıl geri çıkartabilirim kayıt defterinden???
yapabileceğin birkaç şey var aslında ilk olarak reg kaydınızı note pad ile aç ve hangi anahtarları değiştirdiğine bak ve daha sonra anahtarlara doğru girişleri yap ne yapacağını bilemiyorsan başka pcnin reg kaydına bakabilirsin. ikinci olarakta sistem geri yüklemeyi dene. üçüncü olarakta Windows cd ile başlat pcyi repair (onar) komutu ver.