Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 64

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.425 Cevap: 2.932
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
1 Haziran 2006       Mesaj #631
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
isofb adlı kullanıcıdan alıntı

Yaff arkadaşlar Volcano ic100 webCam için driver(sürücü) arıyorum ya hani ben kimse bulamadı mı şimdi bu sürücüyü?Bu siteden kesin bulan olur diyordum ama hayret ettim.Belki de mümkün değildir böyle birşey...Msn Dunno

Google'a ic100 driver yazıp aratmak yeterli.
Micro Innovations IC100C Driver
Sponsorlu Bağlantılar
Download this file'a tıklayın.
Üye olup indirin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
_aLiCo_ - avatarı
_aLiCo_
Ziyaretçi
2 Haziran 2006       Mesaj #632
_aLiCo_ - avatarı
Ziyaretçi
Msn Embarrassed Merahaba Kanal Sakinleri Ben bir adet 1GB Ram 2.0 Hızında 128Mb Ekran KAlitesinde Laptop sahibiyim. BEnim işetim sistemim WinXp Pro İnternet kullanıyorum Sorunum şu bilgisayarım Cd yazma gibi ram isteye nişlerde bilgisayar aniden ısınıyor ve kendini kapatıyor.
Yarımcı olursaniz sevinirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Önerilernizi :MAİL ADRESİ VERMEK YASAKTIR..
Acil durumdur Bu Arkadaşlar... Msn Cry Msn Confused Msn Embarrassed

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
2 Haziran 2006       Mesaj #633
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_aLiCo_ adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Embarrassed Merahaba Kanal Sakinleri Ben bir adet 1GB Ram 2.0 Hızında 128Mb Ekran KAlitesinde Laptop sahibiyim. BEnim işetim sistemim WinXp Pro İnternet kullanıyorum Sorunum şu bilgisayarım Cd yazma gibi ram isteye nişlerde bilgisayar aniden ısınıyor ve kendini kapatıyor.
Yarımcı olursaniz sevinirim.
Önerilernizi :MAİL ADRESİ VERMEK YASAKTIR..
Acil durumdur Bu Arkadaşlar... Msn Cry Msn Confused Msn Embarrassed

Büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyor reset atma gibi sorunlar işlemci yada ekrankartı kaynaklı olur genellikle. Teknik servise bir gösterin bence.

Oyunlarda da yapıyormu bu sorun ?
Rageful - avatarı
Rageful
Ziyaretçi
4 Haziran 2006       Mesaj #634
Rageful - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar, benim problemim bilgisayar diliyle ilgili...Şöyle ki: geçenlerde muilusia oyununu oynamak için patch klasörünü indirdim, ancak merak ederek klasör içindeki 'lang.reg' adlı dosyayı açıp kayıt defterine(reg) eklettirdim. Şimdi maalesef bilgisayarın dili Rusça oldu.Msn Mad Dil seçeneklerinden de düzeltilmiyor. Acaba nasıl geri çıkartabilirim kayıt defterinden???
karahanhan - avatarı
karahanhan
Ziyaretçi
5 Haziran 2006       Mesaj #635
karahanhan - avatarı
Ziyaretçi
Hepiniza merhaba arkadaşlar´
Ben bilgisayar konusunda teknik bir bilgiye sahip değilim. Karşılaştığım soruna
ilişkin olarak basit bir dil kullanarak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarımı her açtığımda karşıma MSSIGN30.DLL eksik modülü bulunamadı
paneliyle karşılaşıyorum. Daha önceki forum sayfalarında aynı sorunla karşılaşan bir arkadaşa verilen tavsiyede:"çalıştır kutucuğuna sfc /scannow yapması" isenmişti.
Ben bunu bilgisayarımda uygulamama rağmen tamamlayamıyorum. DLL dosyaları eksik kopyalanması lazım ibaresi çıkıp´bilgisayarım kitleniyor. sfc /scannow
komutunu tamamlayamıyorum.
Bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkan MSSIGN30.DLL panelinden nasıl
kurtulabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT: Soruyu cevaplayacak arkadaşa yardımcı olması açısından bazı bilgiler
orjinal xp home editin ve orjinal Norton 2006 kullanıyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
SAYGILARIMLA
anemon - avatarı
anemon
Ziyaretçi
10 Haziran 2006       Mesaj #636
anemon - avatarı
Ziyaretçi
ösym'nin sitesinden geçmiş yılların sınavlarını indirdim ve yazıcıdan yazdırmam gerek. dosya pdf formatında ama parola korumalı hale getirmişler. dosyayı yazdırmak, kopyalamak, düzenlemek mümkün deil. ne yapabilirim. acil yardım!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Haziran 2006       Mesaj #637
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
anemon adlı kullanıcıdan alıntı

ösym'nin sitesinden geçmiş yılların sınavlarını indirdim ve yazıcıdan yazdırmam gerek. dosya pdf formatında ama parola korumalı hale getirmişler. dosyayı yazdırmak, kopyalamak, düzenlemek mümkün deil. ne yapabilirim. acil yardım!!

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/3421-pdf-uzantili-dosyalarinizi-worde-dokun.html

Yukarıdaki Linki İnceleyiniz Lütfen. Gerekli Bilgi Programı Temin Edebilirsiniz.
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
13 Haziran 2006       Mesaj #638
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karahanhan adlı kullanıcıdan alıntı

Hepiniza merhaba arkadaşlar´
Ben bilgisayar konusunda teknik bir bilgiye sahip değilim. Karşılaştığım soruna
ilişkin olarak basit bir dil kullanarak yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarımı her açtığımda karşıma MSSIGN30.DLL eksik modülü bulunamadı
paneliyle karşılaşıyorum. Daha önceki forum sayfalarında aynı sorunla karşılaşan bir arkadaşa verilen tavsiyede:"çalıştır kutucuğuna sfc /scannow yapması" isenmişti.
Ben bunu bilgisayarımda uygulamama rağmen tamamlayamıyorum. DLL dosyaları eksik kopyalanması lazım ibaresi çıkıp´bilgisayarım kitleniyor. sfc /scannow
komutunu tamamlayamıyorum.
Bilgisayarımı her açtığımda karşıma çıkan MSSIGN30.DLL panelinden nasıl
kurtulabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
NOT: Soruyu cevaplayacak arkadaşa yardımcı olması açısından bazı bilgiler
orjinal xp home editin ve orjinal Norton 2006 kullanıyorum.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
SAYGILARIMLA

Komutu tamamlayamıyorum derken anladığım kadarıyla bu komutu çalıştırırken dahi dll dosyasının bulunamadığını söylüyor bu komutu uygularken Windows cdnizi cd roma takın daha sonra uygulayın... küçük bir uyarı bu dosyaya virüs bulaşmış ve kullandığınız virüs programı bunu quarantine'ya ve Backup ünitesine atmış olabilir kontrol etmenizde fayda var deneyebileceğiniz başka bir şey açılış dosyalarını kontrol etmeniz ve bu dlli veya bunu kullanan programı açılıştan kaldırmanız sorunu çözebilir (açılış dosyalarını çalıştıra msconfig yazıp başlangıç sekmesinden düzenleyebilirsiniz) başka bir yol ise başka bir pcden bu dosyayı temin edip safe mod (güvenli mod)a yerine koymanız. En son çare olarakta aklıma gelen bilgisayarı windows cd ile başlatıp Repair (Onar) komutu verebilirsiniz...

Alıntı
CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/3421-pdf-uzantili-dosyalarinizi-worde-dokun.html

Yukarıdaki Linki İnceleyiniz Lütfen. Gerekli Bilgi Programı Temin Edebilirsiniz.

Bu bir işe yaramaz worde dökmeyecektir bunları. çare olarakta bir capture programı ile pdf görünümü 75 Or 50 çektikten sonra capture alıp bunuda ocr (Örn: Abbyy Fine Reader) programları ile okutmanız yada resim olarak yazdırmanızdan geçebilir.

Alıntı
Rageful adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar, benim problemim bilgisayar diliyle ilgili...Şöyle ki: geçenlerde muilusia oyununu oynamak için patch klasörünü indirdim, ancak merak ederek klasör içindeki 'lang.reg' adlı dosyayı açıp kayıt defterine(reg) eklettirdim. Şimdi maalesef bilgisayarın dili Rusça oldu.Msn Mad Dil seçeneklerinden de düzeltilmiyor. Acaba nasıl geri çıkartabilirim kayıt defterinden???

yapabileceğin birkaç şey var aslında ilk olarak reg kaydınızı note pad ile aç ve hangi anahtarları değiştirdiğine bak ve daha sonra anahtarlara doğru girişleri yap ne yapacağını bilemiyorsan başka pcnin reg kaydına bakabilirsin. ikinci olarakta sistem geri yüklemeyi dene. üçüncü olarakta Windows cd ile başlat pcyi repair (onar) komutu ver.
Son düzenleyen First_Class; 13 Haziran 2006 16:50 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
13 Haziran 2006       Mesaj #639
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sadi_yenice adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar bu arkadaşımızın sorunu çözen yokmu? kızcağız bekliyor? Aslında aynı sorun bende de var onun için lütfen bir an önce yardım edebilir misiniz?
salı ya ödev teslim
şimdiden teşekkürler.............

ufak bir ön yargıda bulanacağım ama bu sizin yetersiz bilgi vermenizden kaynaklanıyor. anladığım kadarı ile beleş sayaç tutan sitelerden birinden kod kopyalamak yöntemi ile sitenize sayaç eklemişsiniz. genelde bu sayaç tutan sitelere üye olmanız gerekiyor ve bu siteye login ( giriş) olup burdan sayaç olayını start etmeniz gerekiyor. onun dışında ki sorununuz kodu kopyaladığınız yerden kaynaklanıyor olabilir buna da kodu görmeden birşey diyemem ama şöyle söyle söyleyeyim splite modda çalışırken frontpagete kodu kopyalamak istediğiniz yeri tıklatın (buranın boş olmasına dikkat edin) frontpage tıkladığınız yer ile ilgili yeri kod bölümüne imleç koyarak gösterecektir. kod bölümünden ilgili yere kodu paste ettikten sonra ve siteye login olup start verdikten sonra sorunun çözülmüş olmalı...

Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

siteye internet explorer ile giriş yapamamıyorum sayfanın hakimrengi ve üstte üye olmadınız v.s yazısı hiçbir şey değişmiyor başka sitelerde sorun olmuyor fakat çok kısa bir süre önceye gene explorer ile giridim siteye fakat çok yavaşladığı için ashampoo ve winoptimizer ile genel bir temizlik yapıp tekrar girmek istediğimde böyle bir sorun oluştu frefox u kullanmak istemeyeşimin sebebi ben pc yi xp nin büyüteci yardımı ile kullnıyorum fakat frefox ta yazı yazarken imleç harfleri takip etmiyor belki bu sorun ile ilgiii frefox u bilgilendire bilirsiniz (neyazıkki freefox sitesinde bize ulaşın sorunlar yada benzeri bir şey göremedim) yani ben sizin sitenizi seviyorum ve extlorer ile tekrar nasıl ziyret edebilirim ama org olmadan önce çok daha fazla seviyordum anıyorum tüm üyeler de benimle aynı göştedir sebebi malum yasaklar ama ne olursa olsun yinede süpersiniz çok uzdı ama birşeydaha eskiden sorunlarımıza çok daha hızlı cevap alabiliyorduk sanıyorum takımda eksiklmeler var ve arkadaşlar yetişemiyor yinede yinede başta sayın neutralizer olmak üjzere tüm takıma teşekkürler saygılarımla

Bu site grafik bakımdan zengin olduğunu için yavaş internet bağlantısı olan veya 1ghz altında ve 256 ram altı pclerin biraz geç açmalarına sebep olabiliyor. kullandığın optimize programlar Temporary Internet Files klasörünü boşaltmış ve sonraki girişinde expolerer bu dosyaları tekrar yüklemeye çalıştığı için yüklenmesi zaman almış olabilir. birde üstüne internetin yavaş olduğu bir ana denk geldi iseniz ya da o an download yapıyorsanız. sitenin açılması bir hayli zaman alabilir. bu konuda webmaster arkadaş daha iyi bir yanıt verebilir sanırım.
Son düzenleyen First_Class; 13 Haziran 2006 17:14 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
burakntkm - avatarı
burakntkm
Ziyaretçi
14 Haziran 2006       Mesaj #640
burakntkm - avatarı
Ziyaretçi
s.a arkadşlar acil bir sorum olacak , bnde kaspersky 6.0 vardı kaldırdım nod32 yi kurmak istedm kurdum ama internet bağlantım kesildi . yani internetin simgesinde bile "bağlantı kesik veya sınırlı" ayzısı çıktı sonra kaldırdım tekrar kaspersky ı kurdum şu an internet bağlantım gayet normal . acaba ayrdımcı olabilcekmisnz çünkü nod32 yi kutmayı çok istiyorum ...