Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 66

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.330 Cevap: 2.932
es2626es - avatarı
es2626es
Ziyaretçi
25 Haziran 2006       Mesaj #651
es2626es - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar öncelikle konuyu bastan alayım sevdiğim insanla görüşüyorum.ama onun bağlantısı ortkalaşa altkomsusu hackerlik yapıo biden geldi yazdıklarımızı okumus.ben sasırdım yanii...bide bana ıp numaramı verio bu arada ıp numarasını nasıl değiştirebilirm 2.msn mi okumaması için napmalıyım lütfen yardımcı olun insanının özelide kalmadı yazıklar olsun yaa ...tşk ederim ii akşamlar
Sponsorlu Bağlantılar
RasqutiN - avatarı
RasqutiN
Ziyaretçi
26 Haziran 2006       Mesaj #652
RasqutiN - avatarı
Ziyaretçi
Muhtemelen arkadaşınızın sisteminde ''Remote Administrator'' benzeri bir program vardır,oradan izliyordur söz konusu ''Alt Komşu''.. Bu yoksa bile bilgisayarlar paylaşıma açık olduğundan sizin msn konuşma loglarınızın tutulduğu klasöre girip ''xml'' formatındaki yazıları okumuş olabilir...Ne şekilde yapıldığını bilmeden net bir şey söylemeyeceğim.Arkadaşınızn bilgisayarını güvenlik duvarları ile ördürüp hem bilgisayara hemde kendisine eziyet etmesini istemeyiz...Bence sorun komşuda..Fazla meraklıMsn Wink

Sponsorlu Bağlantılar
ip numarasına gelince...Ortalıkta fazlasıyla ''Hide ip'' içerikli deneme sürümü olan programlar var ufak bir araştırmayla ''kullanıcı dostu'' olan bu programlardan onlarcasını bulabilirsiniz...

Kolay gelsin

Son düzenleyen RasqutiN; 28 Haziran 2006 00:24
civilengineer - avatarı
civilengineer
Ziyaretçi
27 Haziran 2006       Mesaj #653
civilengineer - avatarı
Ziyaretçi
windows xp professional kullanıyorum msconfig i açmaya çalışıyorum ama açıldıktan bir kaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor bu sorun hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
jokke - avatarı
jokke
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #654
jokke - avatarı
Ziyaretçi
Msn Mad birisi bana yardımcı olsun yoksa kafayı yiycem. problem şu.
yeni bir pencere açıyorum açtığım pencereyi mausla tutup sürükleme yaptığımda açmış olduğum pencere titriyor .ben titremesini istemiyorum .lütfen duyun beni
alsogirl - avatarı
alsogirl
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #655
alsogirl - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarımı açtıktan bir süre sonra mouse ve klavye duruyor, çalışmıyor. Bunun nedeni nedirMsn Sarcastic ve nasıl halledebilirim. İlginize şimdiden teşekkürler.
RasqutiN - avatarı
RasqutiN
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #656
RasqutiN - avatarı
Ziyaretçi
Yukardaki 3 sorununda yanıtını net olarak verebilmek çok zor.Bu tür sorular sorarken bilgisayarınızın özelliklerine, kullandığınız programlara değinebilirseniz yardımcı olabilme ihtimalimiz buna paralel olarak artacaktır.Örneğin sorunun başlangıç tarihinde kurduğunuz yeni bir program varmı? Varsa nedir...Veya donanımsal bir sorun olabilir yeni bir parça almış olabilirsiniz..Anlatmak istediğim ne kadar çok bilgi verirseniz doğru cevap alma ihtimaliniz o kadar yüksek...
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
30 Haziran 2006       Mesaj #657
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
es2626es adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar öncelikle konuyu bastan alayım sevdiğim insanla görüşüyorum.ama onun bağlantısı ortkalaşa altkomsusu hackerlik yapıo biden geldi yazdıklarımızı okumus.ben sasırdım yanii...bide bana ıp numaramı verio bu arada ıp numarasını nasıl değiştirebilirm 2.msn mi okumaması için napmalıyım lütfen yardımcı olun insanının özelide kalmadı yazıklar olsun yaa ...tşk ederim ii akşamlar

Bunun engellemenin yolu var arkadaşım ilk olarak alt komşunun bilgisayarına yüklediği programlardan kurtulman lazım (hacker ım diye dolaşan insanların kullandığı trojan programlardan bahsediyorum) bunun için Spyboot programını yükle ve güncelledikten sonra tarat bulduklarını temizle sonra bir virüs programı kur tercihen kaspersky ve tabi bunuda güncelleyip bilgisayarını taratıyorsun. bunlara ek olarak hackerım diye dolaşan alt komşunun ortada dolaşan programlarla saldırı yapması halinde onu engelleyecek bir firewall ve(ya) Kaspersky anti hacker programını kur bilgisayardaki bütün paylaşımları kapat iç ip adresini değiştir. sonra rahat rahat konuşabilirsin.

Not: Bu kadar uğraşamam diyorsan başka bir yöntem. ilk önce alt komşu tenha bir yerde çıkıştırılır ve ...(sonrasını anlatmak gerekmiyor herhalde)

Alıntı
civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp professional kullanıyorum msconfig i açmaya çalışıyorum ama açıldıktan bir kaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor bu sorun hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

msconfig'in açıldıktan kısa bir müddet sonra kendiliğinden kapanmasının sebebi başlangıç ayarlarını düzenlemenizi engellemek isteyen bir program olabilir (virüs, trojan vs.)

Alıntı
jokke adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Mad birisi bana yardımcı olsun yoksa kafayı yiycem. problem şu.
yeni bir pencere açıyorum açtığım pencereyi mausla tutup sürükleme yaptığımda açmış olduğum pencere titriyor .ben titremesini istemiyorum .lütfen duyun beni

windowsun görünümü güzelleştirmek için sunduğu bazı efektler var ama ben böyle bir efekte denk gelmedim yani bu default bir durum değil bunu 3. parti yazılımlar ile yapabilirsiniz. son zamanlarda bu tarz bir program(lar) kurdu iseniz sistemden kaldırın. veya aklıma gelen başka birşey Ekran Kartı driverinizi kurmadı iseniz. titreme değil ama pencerelerde bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. bunun için ekran kartı sürücünüzü kontrol edin.
Fantastic 4 - avatarı
Fantastic 4
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #658
Fantastic 4 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba.
Benim küçük bir sorunum var. Hatta buna sorun pek sorun denemez ama yinede açıklıyım.
Benim bilgisayarımda iki tane windows kurulu durumda. Biri türkçe biri ingilizce.
Normalde ben ingilizceyi kullanıyordum ama 2 ay önce ingilizcede bir sorun çıktı. Masaüstü üstündeki simgeler ve araç çubuğu gözükmüyordu. Bir tek Windows Görev Yöneticisi açılıyordu. Görev Yöneticisinde Yeni Görev'e tıklayıp Çalıştır'ı açıyordum ve çalıştırdanda Gözat diyerek isteğim şeyi yapıyordum ama buda çok zor oluyordu. Bu yüzden bende Türkçe windows'a geçtim.
Asıl sorun şu: Ben türkçe windowu kullanmadığım için sık kullandığım şeyleri buraya yüklemedim. E haliylede buraya geçince bu programlara ihtiyacım oldu. Bu tür programların Setuplarını ingilizce windows da bir klasörün içinde depoluyordum.
Ama türkçe windows da iken o klasöre bakmaya çalıştığımda hata veriyor.
Ben türkçe windowda yükliyeceğim program, oyun vb. şeyleri E sürücüsüne ingilizce windows da ise C sürücüsüne yüklüyorum.
Benim bahsettiğim klasör de ingilizce windowsun Belgelerim'indeydi.
Bu dosya C:\Documents and Settings\Rubap klasörünün içinde ama ben oraya giremiyorum. Aşağıdaki Hatayı veriyor.
asdf7fi
İşte buraya girmeye çalışınca yukarıdaki hatayı veriyor.
Ama sadece bu dosyada böyle bir hata mesajı veriyor. Başka dosyalara girebiliyorum. Onlarda bu tür bisorunla karşılaşmıyorum.
es2626es - avatarı
es2626es
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #659
es2626es - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar ben msnmi bi türli acamıyorum 3 msnm war ama bana lazım olan acılmıo diğerleri gayet hemen acılıo 81000314 hatası werio benim tahminim msnmi engelledi ama bişi yapamıyorum mnsmi nasıl kullnacam şimdiden tsk ederim
serkan_06 - avatarı
serkan_06
Ziyaretçi
1 Temmuz 2006       Mesaj #660
serkan_06 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar windows movie maker programında birkaç gün önce resimlerimi slayt haline getirip, slayt geçişleri ve üzerine müzik filan eklemiştim. ilk kullanımımdı. çok da güzel oldu. yalnız şimdi aynı yolu takip ettiğim halde resim eklerken "C:\Documents and Settings\CAS-COS\Desktop\..... 028.jpg alınamadı. Belirtilmemiş hata" hata iletisini veriyor. sebebini anlayabilmiş değilim. birkaç gün önceki çalışmamda yanlışlıkla ayarlarında herhangi bir değişiklik mi yaptım bilmiyorum ama araçlar menüsünden tüm varsayılanları geri yüklediğim halde çözüm olmadı. s20 yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa lütfen YARDIM. şimdiden teşekkür ediyorum