Merhaba.
Benim küçük bir sorunum var. Hatta buna sorun pek sorun denemez ama yinede açıklıyım.
Benim bilgisayarımda iki tane windows kurulu durumda. Biri türkçe biri ingilizce.
Normalde ben ingilizceyi kullanıyordum ama 2 ay önce ingilizcede bir sorun çıktı. Masaüstü üstündeki simgeler ve araç çubuğu gözükmüyordu. Bir tek Windows Görev Yöneticisi açılıyordu. Görev Yöneticisinde Yeni Görev'e tıklayıp Çalıştır'ı açıyordum ve çalıştırdanda Gözat diyerek isteğim şeyi yapıyordum ama buda çok zor oluyordu. Bu yüzden bende Türkçe windows'a geçtim.
Asıl sorun şu: Ben türkçe windowu kullanmadığım için sık kullandığım şeyleri buraya yüklemedim. E haliylede buraya geçince bu programlara ihtiyacım oldu. Bu tür programların Setuplarını ingilizce windows da bir klasörün içinde depoluyordum.
Ama türkçe windows da iken o klasöre bakmaya çalıştığımda hata veriyor.
Ben türkçe windowda yükliyeceğim program, oyun vb. şeyleri E sürücüsüne ingilizce windows da ise C sürücüsüne yüklüyorum.
Benim bahsettiğim klasör de ingilizce windowsun Belgelerim'indeydi.
Bu dosya C:\Documents and Settings\Rubap klasörünün içinde ama ben oraya giremiyorum. Aşağıdaki Hatayı veriyor.

İşte buraya girmeye çalışınca yukarıdaki hatayı veriyor.
Ama sadece bu dosyada böyle bir hata mesajı veriyor. Başka dosyalara girebiliyorum. Onlarda bu tür bisorunla karşılaşmıyorum.