Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 56

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.956 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Nisan 2006       Mesaj #551
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar
explorer yada firefox geçmişini temizliyoruz tamam peki gogle da yaptığımız arama geçmişini nasıl temizliyoruz

Exploreri açıyoruz Araçlar + İnternet Seçenekleri sekmesini clickliyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar

Adım 1

yakalama13xw

Adım 2

yakalama26si

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Nisan 2006       Mesaj #552
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BEYAZ_HAYAL adlı kullanıcıdan alıntı

Hayirli geceler..

Sponsorlu Bağlantılar
Sorunum internet ile ilgili. Gündüzleri bir sorunum yok, geceleri netten durmadan kopuyorum. Bide Msn Messenger'a girdiğimde. Yardim edebilirseniz sevinirim. Bilgilerinize...

Limitli Adsl kullanıyosan bence bundan kaynaklı çünkü sıkça duymaya başladığım bir sorun bu. Özellikle messengerde disconnet sorunları.
Son düzenleyen I3uz_KaLpLi; 19 Nisan 2006 18:49
evsiz1 - avatarı
evsiz1
Ziyaretçi
20 Nisan 2006       Mesaj #553
evsiz1 - avatarı
Ziyaretçi
slm bana yardimci olursaniz sevinirim. Leptopumda (Medion) ben uzun ara oyun oynamamisdim, ve iki gun once oyun oynamak icin oyun aldim, ama oyunu bes dakka oynadiktan sonra pc kendin kapaliyordu. Bu bir kac kez oldu, bende windows´u yeniden yuklemeye karar verdim. Windows´u yeklerden bir hata cikti. Birden kendini kapati computer ve bir kac deneme yaptim aynisini yapti. Son denememde kapanmadan once bir hata verdi ve diskdump.exe de hata var dedi, kendiliginde kapandi. Bu sorunumu nasil cozebilirim yardimci olurmusunuz. Su anda window´u da yukleyemiyorum.
dereli17 - avatarı
dereli17
Ziyaretçi
22 Nisan 2006       Mesaj #554
dereli17 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar asus anakart kullanıyorum ve yanlışlıkla ses kartı programını sildim. bu programı bulabilirmiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2006       Mesaj #555
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
> > Driver < <

Yukarıdan Asus İçin Gerekli Sürücüleri Temin Edebilirsin..
Son düzenleyen Blue Blood; 23 Nisan 2006 12:05
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
22 Nisan 2006       Mesaj #556
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dereli17 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar asus anakart kullanıyorum ve yanlışlıkla ses kartı programını sildim. bu programı bulabilirmiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Sana bilgisayarın ile birlikte birkaç cd vermiş olmaları gerek. Bunların içinde ekran kartı, anakart vs vs. driverlar bulunur. İçlerinden Harici ses kartı kullanıyorsan onun cdsini onboard kulanıyosan onun cdsini takıp kurabilirsin. Otomatik kurulumdurlar genelde seni yönlendirirler.

Diğer seçenek ise

ASUS .24305 driver - ASUS Sound Card Drivers - .24305

ASUSTeK Computer Inc.
dereli17 - avatarı
dereli17
Ziyaretçi
23 Nisan 2006       Mesaj #557
dereli17 - avatarı
Ziyaretçi
tekrar merhaba bütün gündür uğraşıyorum verdiğinz linklerden sound max i indirdin fakat hala"driver not found reboot your system, and run this setup again" diye
bir hata mesajı veriyor lütfen yardım edin elimde cd falanda yok. çooooooook sağolun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2006       Mesaj #558
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ses Kartın Ana Kartın Üzerinde İse, Öncelik İle Kendi Driverını Kurman Lazım, İki Üç Mesaj Yukarıda Verdiğim Siteyi İncele veya Ses Kartın Modelini Söyle Bize Ona Göre Arayalım...
dereli17 - avatarı
dereli17
Ziyaretçi
23 Nisan 2006       Mesaj #559
dereli17 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba makinayı açtım ses kartım onboard'muş üstünde foxconn 1317a yazıyor.yardımlarınız için sağolun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2006       Mesaj #560
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
dereli17 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba makinayı açtım ses kartım onboard'muş üstünde foxconn 1317a yazıyor.yardımlarınız için sağolun.

Malesef Ben Driverını Bulamadım.... Anakartının Cd'si Lazım Kendine Bir Yerden Temin Etmen Lazım...