Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 65

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.531 Cevap: 2.932
evsiz1 - avatarı
evsiz1
Ziyaretçi
15 Haziran 2006       Mesaj #641
evsiz1 - avatarı
Ziyaretçi
slm bana yardimci olursaniz cok sevinirim iki gun once bilgisayarimmi kapadiyimda kapanmadi ve hata var dedi ve tekrar kendini aciyor ben kapiyorum kendi tekrar aciliyor birde ilk actiyimda onemli hata var hata raporunu windowsa gonder dedi. hata olarak BCCode:9f BCP1:00000002 BCP2:8257D2C0 bcp3:827B75F8 BCP4:827B8420 OSVer:5_1_2600 SP:0_0 Product:768_1 yazdi ne anlama geldiyini bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim.Detayli yazarsaniz sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
yelda85 - avatarı
yelda85
Ziyaretçi
16 Haziran 2006       Mesaj #642
yelda85 - avatarı
Ziyaretçi
slm pc ye advertismen die bi virü s bulaştı silinmiyoo
unistal die bi prog denedm tarattımm
Sponsorlu Bağlantılar
güwenli modda açtım sildim ama gitmıyo
nolurr yardım edinn
dayaanmıyorumm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Haziran 2006       Mesaj #643
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yelda85 adlı kullanıcıdan alıntı

slm pc ye advertismen die bi virü s bulaştı silinmiyoo
unistal die bi prog denedm tarattımm
güwenli modda açtım sildim ama gitmıyo
nolurr yardım edinn
dayaanmıyorumm

Bilgisayarınızda Hangi Virus Programı Yüklü ? Mevcut Virus Programını Kaldırıp Kaspersky Anti-Virus 6.0 Kurun.! 30 Deneme Sürümünü Aşağıdaki Linkten Temin Edebilirsiniz. Sisteminize Kurduktan Sonra, Viruslerden Spylardan Temizlemeye Başlıyacaktır.

Free antivirus software downloads for business and personal use
bjk_carsi - avatarı
bjk_carsi
Ziyaretçi
21 Haziran 2006       Mesaj #644
bjk_carsi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bilgisayarı yeni yüklettim ben bi cahillik ettim yanlış bir program yükledim ve şu an bilgisayarımda tv izleyemiyorum yani sizin anlayacağınız bir driver lazım bana tv kartım var bi yardım ederseniz çok sevinirim
bunlarda sorunun resimleri arkadaşlar bi zahmet

sorun10bn4je

adsz1ju13pl
nobody - avatarı
nobody
Ziyaretçi
21 Haziran 2006       Mesaj #645
nobody - avatarı
Ziyaretçi
Tv kartınız ne marka Eğer Fly marka ise ekran görünütlerinde doğru programı yüklediğniz görülüyor. Sürücüler yüklenmemiş olabilir. Bunun için Başlat/Denetim Masası /Sistem/ Donanım /Aygıt Yöneticisi/Ses , video ve oyun kumandası kısmında yanında ünlem işaretli bir yer varsa(eğer sürücüler yüklenmediyse yada hatalı yüklendiyse bu işaret olur.) bunun üstüne sağ tıklayıp sürücü güncelleştir yapıp tv kartınıza ait uzantısı inf olan dosyaların olduğu klasörü gösterin.

Fakat Fly marka Tv kartınız yoksa yeni sürücüleri yüklemeden önce anlattığım yerden sürücüleri kaldırmanız gerekir.
ANKEBUT2 - avatarı
ANKEBUT2
Ziyaretçi
22 Haziran 2006       Mesaj #646
ANKEBUT2 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar pc ye format atarken D SÜRÜCÜSÜNÜ sildim nasıl geri getirebilirim LÜTFEN YARDIM EDİN
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
22 Haziran 2006       Mesaj #647
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ANKEBUT2 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar pc ye format atarken D SÜRÜCÜSÜNÜ sildim nasıl geri getirebilirim LÜTFEN YARDIM EDİN

C sürücünü sistem kurulum sırasında tekrar ikiye bölebilirsin. Geri almaktan kastın veriler ise bunun içinde programlar mevcut ama uğraşacağını pek sanmıyorum.

Yinede EasyRecovery Pro - Veri Kurtarma Yazılımı denerim dersen.
f@tos - avatarı
f@tos
Ziyaretçi
23 Haziran 2006       Mesaj #648
f@tos - avatarı
Ziyaretçi
Msn Happy mrb umarim dogru yere yaziyorumdur .. pc format atim fakat bir turlu xp2 yukleyemiyorum xp1 de sorun vermiyor ve diger guncellemeelrde hic bir sorun yok onceleride format atmistim fakat boyle bir sorunla ilk kez karsilasiyorum .. (Code d'erreur: 0x8007F0CC ).. tekrar sil bastan yaptim yine ayni sorunu verdi yardimci olursaniz cooooook sevinirim .

merci ....
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #649
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
f@tos adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Happy mrb umarim dogru yere yaziyorumdur .. pc format atim fakat bir turlu xp2 yukleyemiyorum xp1 de sorun vermiyor ve diger guncellemeelrde hic bir sorun yok onceleride format atmistim fakat boyle bir sorunla ilk kez karsilasiyorum .. (Code d'erreur: 0x8007F0CC ).. tekrar sil bastan yaptim yine ayni sorunu verdi yardimci olursaniz cooooook sevinirim .

merci ....

Lisanslı Xp mi kullanıyosun ? Eğer kaçaksa SP' yi manuel olarak indirip kurman gerek.

Xp Home yada Prof. hangisini kuruyosun ? ,

Hata mesajının çözümü olarak microsoft aşağıdaki linki önermiş.

Error message: Windows has detected that one or more protected core system files (kernel) on your computer have been modified

Yinede dediğim gibi eğer kaçak Xp kullanıyosan SP2 nin gömülü olduğu bir cd ile kurulum yapmanı öneririm.
f@tos - avatarı
f@tos
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #650
f@tos - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

Lisanslı Xp mi kullanıyosun ? Eğer kaçaksa SP' yi manuel olarak indirip kurman gerek.

Xp Home yada Prof. hangisini kuruyosun ? ,

Hata mesajının çözümü olarak microsoft aşağıdaki linki önermiş.

Error message: Windows has detected that one or more protected core system files (kernel) on your computer have been modified

Yinede dediğim gibi eğer kaçak Xp kullanıyosan SP2 nin gömülü olduğu bir cd ile kurulum yapmanı öneririm.

Msn Happy mrb ilginiz icin tesekkurler..xp home kullaniyorum ve lisansli kacak deyil .. xp2 guncellemesi geliyor fakat guncelleme yapilamiyor ilk defa boyle bir sorunla karsilasyiyorum oncedende format atmistim ama sorunsuz yukleme yapmistim evet micfosoft mesaji gonderdi ama sorunu bir turlu cozemiyorum ..tekrar sil abstan yukleme yaptim ama sonuc ayni malisef............