Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 76

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.815 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
2 Ağustos 2006       Mesaj #751
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Varsayılan ağ geçidine modemin IP sinimi atıyosun ? yada tam olarak ne yapıyosun diyelim ?
Sponsorlu Bağlantılar
KaRiZMa_PReNS - avatarı
KaRiZMa_PReNS
Ziyaretçi
3 Ağustos 2006       Mesaj #752
KaRiZMa_PReNS - avatarı
Ziyaretçi
SeLam

Sponsorlu Bağlantılar
İnternete Yayılmakta Olan Keylogger Ve Truva Ati Virusu vb. Gecen gun İcinde Biri Tanimadigim Biri Tarafından Bi Msj gelmis Bakmak istedim.

Avast Anti Virus Programi Olmazsa Virusu Bilgisayarim Yemisti.
Bu Gibi Konularda Dikkatli Olmanızı ve Bilmediginiz Emailleri vb.. mesajlari okumadan silmenisi Kendi Acinizdan Rica etiyorum..

MsxLabs Yönetiminden De Bi Ricam Olacak Bu Gibi Konularda En iyi Programlari Yada Neler Yapılabilir Anlatirlarsa Sevinirim..

Saygılarimla..
sami_a44 - avatarı
sami_a44
Ziyaretçi
3 Ağustos 2006       Mesaj #753
sami_a44 - avatarı
Ziyaretçi
bilgi için thangs
civilengineer - avatarı
civilengineer
Ziyaretçi
8 Ağustos 2006       Mesaj #754
civilengineer - avatarı
Ziyaretçi
alm arkadaşlar windows live messenger ı yüklemeye çalışıyorum ama sounda winhtp veya onun gibi bir hata alıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim(hata adını hatırlamıyorum)
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
9 Ağustos 2006       Mesaj #755
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı

alm arkadaşlar windows live messenger ı yüklemeye çalışıyorum ama sounda winhtp veya onun gibi bir hata alıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim(hata adını hatırlamıyorum)

Aşağıdaki linkte yer alan ilk mesajı okuyun lütfen.

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

kIzIn1i - avatarı
kIzIn1i
Ziyaretçi
9 Ağustos 2006       Mesaj #756
kIzIn1i - avatarı
Ziyaretçi
selamlar ben xp de bilmeden sifreledigim dosyalara ki onlarin isim renkleri yesil olarak gozukuyor format attiktan sonra erisemiyorum guvenli kipten administrator olarak girip denedim ama bilmedigim icin nereyi kurcalayacagimi anlayamadim bu dosyalar ne siliniyor ne aciliyor ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim..
sevgiler.
ctmeoy - avatarı
ctmeoy
Ziyaretçi
11 Ağustos 2006       Mesaj #757
ctmeoy - avatarı
Ziyaretçi
Alcohol ile bendeki cd nin image i ni alip hem daemon soft ile hem alcohol ile calistirdim cok guzel bir sekilde acti.securerom yazisi cikmadi.
Ama ayni sekilde cd ye yukledigim image diger bilgisayarima kurdum ve daemon soft ile sonra da alcohol ile acmayi denedim ama bu seferde cd kopyasini degil orjinal cd yi acin.securom.com yazisi cikti.herhalde her bilgisayar kendine gore yukluyor dedim.o bilgisayara da yeni image yaptim calistirdim yine ayni sorunu verdi.Sİzce sorun neden olabilir?birinde hic anti virus programi calistirmamistim image alirken.digerinde ise avast calisiyordu.sizce sorun anti virus programindan mi kaynaklaniyor yoksa bilgisayarin biri byron onda acti aidata da ise acmadi.nerdeyse ozellikleri bire bir ayni.
Yardim ederseniz sevinirim.tesekkurler.
anemon - avatarı
anemon
Ziyaretçi
26 Ağustos 2006       Mesaj #758
anemon - avatarı
Ziyaretçi
Sims 2 oyununu bilgisayarıma kurdum, biraz oynadıktan sonra silip tekrar yüklemem gerekti. Oyunu sildim, ama şimdi yüklemeye çalışırken bi yere gelip takılıyor. Sürekli ya %23'te, ya %49'da kalıyor ve yükleme devam etmiyor. Bir haftadır uğraşıyorum ama durum hala aynı. Bilgisayara hiç kurmamış gibi baştan yüklemem nasıl mümkün olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #759
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
anemon adlı kullanıcıdan alıntı

Sims 2 oyununu bilgisayarıma kurdum, biraz oynadıktan sonra silip tekrar yüklemem gerekti. Oyunu sildim, ama şimdi yüklemeye çalışırken bi yere gelip takılıyor. Sürekli ya %23'te, ya %49'da kalıyor ve yükleme devam etmiyor. Bir haftadır uğraşıyorum ama durum hala aynı. Bilgisayara hiç kurmamış gibi baştan yüklemem nasıl mümkün olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Eger ki Sims 2'yi Registry'den silersen, programi tamamen bilgisayarindan kaldirmis olursun.Oyunu sildikten sonra, Program Dosyalarinin bulundugu klasore git ve oradan da silindiginden emin ol.Muhtemelen Sims 2 olarak gorursun eger ki silinmemisse.

Daha sonra yapman gereken onemli bolum.Baslat/Calistir ve cikan bolume "Regedit" yaz.Seni Registry Editor'e getirecek.Programin icindeyken CTRL+F yaptiginda bir arama penceresi cikacak karsina ve oraya "Sims 2" yazarak arama baslat.Kisa bir sure sonra onune birkac sonuc getirecek ve Sims 2 olarak gordugun dosyalari sil.Bunda dikkat edecegin nokta her gordugun "Sims" i silme cunku bazilari Windows Sistemi tarafindan kullaniliyor olabilir.Silmeden once dosyayi soyle bir goz at, Windows sistemi ile ilgili bir yazi varsa silme.Arama tamamlandiginda bilgisayarini yeniden baslat ve boylece program bilgisayarindan tamamen silinmis olur.

Not: Registry Editor'u daha once kullanmadiysan cok dikkatli olman gerekiyor, eger bilen bir arkadas varsa yardim istemeni tavsiye ederim.Yanlis bir dosyayi sildiginde sistemde hatalar olusabilir.

Revo.
yararserdar - avatarı
yararserdar
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #760
yararserdar - avatarı
Ziyaretçi
Slm benim bilgisayarımdaki internet explorer açıldığında donuyor ve çok yavaş çalışıyor ama mozilla firefox da yüklü bu normal çalışyor yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler......Msn Sad