Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 77

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.542 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #761
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yararserdar adlı kullanıcıdan alıntı

Slm benim bilgisayarımdaki internet explorer açıldığında donuyor ve çok yavaş çalışıyor ama mozilla firefox da yüklü bu normal çalışyor yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler......Msn Sad

Internet Explorer'i kaldirip yeniden yuklemeyi denedin mi? Firefox'la beraber kullanilan pc'lerde cakisma yapip IE'nin kilitlendigine sahit oldum, IE'yi silip yeniden yuklersen problem kalkacaktir.
Sponsorlu Bağlantılar
yararserdar - avatarı
yararserdar
Ziyaretçi
27 Ağustos 2006       Mesaj #762
yararserdar - avatarı
Ziyaretçi
Peki kaldırmayı nasıl yapacağım biras abest bi sorumu oldu bilmiyorum ama Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #763
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yararserdar adlı kullanıcıdan alıntı

Peki kaldırmayı nasıl yapacağım biras abest bi sorumu oldu bilmiyorum ama Msn Happy

IE'yi kaldirmak icin; Kontrol Panel>Program Ekle&Kaldir>Windows Bilesenleri Ekle&Kaldir, cikan pencerede Internet Explorer secili olacak uzerine tekrar tiklayarak check isaretini kaldir.Daha sonra "ileri" tusunu kullanarak devam et ve sonunda IE'yi kaldiracaktir.Kaldirma islemi tamamlandiktan sonra bilgisayarini yeniden baslat.

IE'yi tekrar yuklemek icin yine Windows Bilesenleri Ekle&Kaldir bolumune tekrar girerek, Internet Explorer'i (bu sefer kutu'da check isareti olacak sekilde) secmen yeterli.Ayni pencere'de "ileri" tusuyla devam edersen, IE tekrar yuklenecek.Yine bilgisayarini yeniden baslat, acildiginda sorunun cozulmus olacaktir.
Yagmur__ - avatarı
Yagmur__
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #764
Yagmur__ - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar..ben klasör kilidi kullanıyordum uzunca bir süredir..programın ismi barbar klasör kilidini ..ancak bugün klasörü şifreledikten sonra açamaz oldum..simgesi farklılaştı, denetim masasının simgesine dönüştü ve şifre çöz seçeneği ortadan kalktı..lüften yardımcı olun klasörü açmamda..bütün belgelerim onun içindeydi..çok önemli lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #765
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Yagmur__ adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar..ben klasör kilidi kullanıyordum uzunca bir süredir..programın ismi barbar klasör kilidini ..ancak bugün klasörü şifreledikten sonra açamaz oldum..simgesi farklılaştı, denetim masasının simgesine dönüştü ve şifre çöz seçeneği ortadan kalktı..lüften yardımcı olun klasörü açmamda..bütün belgelerim onun içindeydi..çok önemli lütfen

Barbar Klasörün Ismini Değiştirirerek Sifreler. Denetim Masası Sekline Dönüsmesini Bu Sağlıyor. Komut Satırından Ismin Ilgili Yerini Silerseniz Sorun Cözülür. Cözülmezse; Sifreli Klasörü Ağdan Yoksa CD ile Baska Bir Bilgisayara Kopyalayıp, O Bilgisayarada Barbar'ı Kurun ve Yine Aynı Sifreyi Kullanin.
Yagmur__ - avatarı
Yagmur__
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #766
Yagmur__ - avatarı
Ziyaretçi
biraz daha açıklayıcı olabilir misin acaba..bir de ayarlarına tıkladığım zaman run time errror invalid procedure hatası veriyor..açamadım bir türlü Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #767
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Yagmur__ adlı kullanıcıdan alıntı

biraz daha açıklayıcı olabilir misin acaba..bir de ayarlarına tıkladığım zaman run time errror invalid procedure hatası veriyor..açamadım bir türlü Msn Sad

1)Sifrelediginiz Klasörü CD ile Baska Bir Bilgisayara Kopyalayın. Eger O Bilgisayarda Barbar Kurulu Degilse, Barbar'ı Kurun ve Yine Aynı Sifre'yle Acmayi Deneyin.
2)Ya da
Baslat > Calistir > cmd Yazip Enter'layin. Karsiniza Dos Ekrani (command prompt) Cikacaktir.Simdi Sifreli Klasörünüzün Bulunduğu Konuma Giderek "ren" Komutuyla Klasörün Ismini Değiştirin. (Klasörün Isminde "." Bulunduğuna Dikkat Edin.)
3)Ya da Barbar'ın Simgesine Tiklayin, Sol Tarafta Kücük Mavi-Sarı Bir Klasör Simgesi Gelecektir. Açılmayan Dosyayı Onun Üstüne Sürükleyin Birakin, Hemen Sifre Yazılan Ekran Gelcektir,Oraya Sifreyi Girin.
4)Bu da Ise Yaramiyor Diyorsaniz Sistemi Geri Yükleyin :
Baslat \ Programlar \ Araclar \ Sistem Aracları \ Sistem Geri Yükleme

4 Cözüm Önerisi Sundum, Umarim En Azindan Biri Ise Yarar Msn Happy
Son düzenleyen Blue Blood; 28 Ağustos 2006 14:03
Yagmur__ - avatarı
Yagmur__
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #768
Yagmur__ - avatarı
Ziyaretçi
ne kadar teşekkür etsem az gerçekten..hepsini denedim 3.sü başarılı oldu..çok saol Bow Bow Bow
xXx_man - avatarı
xXx_man
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #769
xXx_man - avatarı
Ziyaretçi
s e l a m. . .
arkadaşlar benim acilen yardıma ihtiyacım var. ben bilgisayarıma spyware terminatör diye bir program yükledim. Ama bu program bilgisayarın bazı dosyalarını virüs diye algıladı. bu yüzden bilgisayarım açılırken daha masaüstü simgeleri bile gelmeden tekrar kapanıyor. windowsu her nekadar güvenli kipte açsamda ve ya en son kullanılan ayarlarda açsamda bi fayda etmedi. bana yardım ederseniz sevinirim şu anda o bilgisayarı kullanamıyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum format atmak istemiyorum bu işi formatsız halledebilirmiyiz. çünkü içinde önemli dosyalarım var. lütfen yardımmm çok acilll!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #770
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
xXx_man adlı kullanıcıdan alıntı

s e l a m. . .
arkadaşlar benim acilen yardıma ihtiyacım var. ben bilgisayarıma spyware terminatör diye bir program yükledim. Ama bu program bilgisayarın bazı dosyalarını virüs diye algıladı. bu yüzden bilgisayarım açılırken daha masaüstü simgeleri bile gelmeden tekrar kapanıyor. windowsu her nekadar güvenli kipte açsamda ve ya en son kullanılan ayarlarda açsamda bi fayda etmedi. bana yardım ederseniz sevinirim şu anda o bilgisayarı kullanamıyorum. ne yapacağımıda bilmiyorum format atmak istemiyorum bu işi formatsız halledebilirmiyiz. çünkü içinde önemli dosyalarım var. lütfen yardımmm çok acilll!!

Sistemi O Programi Yüklemeden Önceki 1 Tarihe Geri Yükleyin :
Baslat -> Programlar -> Araclar -> Sistem Aracları -> Sistem Geri Yükleme
Ayrica Spyware Terminator Yerine Spyware Doctor 4.0 Kullanmanizi Tavsiye Ederim.