Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 78

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.088 Cevap: 2.932
djfun_krbtk - avatarı
djfun_krbtk
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #771
djfun_krbtk - avatarı
Ziyaretçi
bunlar çok basit sorunlarMsn GrinDDDDDDD arkadaşlar böyle sorunları kendiniz halletmeye bakın ki birşeyler öğrenebilesiniz...başkalarının fikirleriyle biryere varamazsınız..

Sponsorlu Bağlantılar
saygılar...
xXx_man - avatarı
xXx_man
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #772
xXx_man - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
djfun_krbtk adlı kullanıcıdan alıntı

bunlar çok basit sorunlarMsn GrinDDDDDDD arkadaşlar böyle sorunları kendiniz halletmeye bakın ki birşeyler öğrenebilesiniz...başkalarının fikirleriyle biryere varamazsınız..

Sponsorlu Bağlantılar
saygılar...

herhalde bizde biliyoruz o kadarını ama ben masa üstü simgeleri gelmeden demiştim. yani anlayacağın ne başlat var ne de yardım destek... tek çıkar yol komut sistemiyle bilgisayarı geri yüklemek
onuda denedim ama olmadı sanırım.
bilgisayarı açılmadan f8 ile komut sistemini çalıştırıp sistemi geri yüklemeye çalışıyorıum ama yapamıyorum çünkü klavye çalışmıyor o zaman ??? bana komut sisteminin halinden anlayan biri lazım ...

Son düzenleyen Blue Blood; 29 Ağustos 2006 00:19 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Ağustos 2006       Mesaj #773
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
xXx_man adlı kullanıcıdan alıntı

herhalde bizde biliyoruz o kadarını ama ben masa üstü simgeleri gelmeden demiştim. yani anlayacağın ne başlat var ne de yardım destek... tek çıkar yol komut sistemiyle bilgisayarı geri yüklemek
onuda denedim ama olmadı sanırım.
bilgisayarı açılmadan f8 ile komut sistemini çalıştırıp sistemi geri yüklemeye çalışıyorıum ama yapamıyorum çünkü klavye çalışmıyor o zaman ??? bana komut sisteminin halinden anlayan biri lazım ...

O Zaman hdd 2 Bölümse Diger Bölüme Format Atın, Oraya 1 Isletim Sistemi Yükleyin..Msn Sarcastic
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
31 Ağustos 2006       Mesaj #774
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Sorunumu umarim anLatmayı becerebiLirim..

ßenim nickimLe benden baskası sisteme giris yapmasın diye nickim pc me tanıtıLdı , yani baska biri benim nickimi aLıp baska pc den giremio , spam benzeri bisi oLdu sanirim.. bense artik pc'm de bole bi tanıtma oLmasini istemiyorum.. (format atmadan) pc mi tanimasini nasiL engeLLiyebiLirim.. Bilmem

Ne derece anLatabiLdim gerci onuda biLmiyorum..
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
31 Ağustos 2006       Mesaj #775
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Sin3m adlı kullanıcıdan alıntı

Sorunumu umarim anLatmayı becerebiLirim..

ßenim nickimLe benden baskası sisteme giris yapmasın diye nickim pc me tanıtıLdı , yani baska biri benim nickimi aLıp baska pc den giremio , spam benzeri bisi oLdu sanirim.. bense artik pc'm de bole bi tanıtma oLmasini istemiyorum.. (format atmadan) pc mi tanimasini nasiL engeLLiyebiLirim.. Bilmem

Ne derece anLatabiLdim gerci onuda biLmiyorum..

İnternet exploreri açalım. Araçlar+internet Seçenekleri Oradan Dosyaları Sil demen yeterli. Doğru anlamışsam sorununu çözüm bu.

Cevap yazdıktan sonra birde şu olasılığı sorduğun geldi aklıma.

Başlat + Denetim Masası + Kullanıcı Hesaplarını tıkla açılan pencereden senin adına kayıtlı kullanıcı hesabını sil. Umarım ikisinden biridir.
bodrum_1981 - avatarı
bodrum_1981
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #776
bodrum_1981 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var sorunum ;
yeni bir cam. aldim pc ye installieren yaptim cam denemek icin actigimda pc de gösteriyor fakat msn de cam actigimda karsi tarafa sadece siyah bir görüntü gidiyor.Yardimci olabilirmisiniz....
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2006       Mesaj #777
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
bodrum_1981 adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı

yeni bir cam. aldim pc ye installieren yaptim cam denemek icin actigimda pc de gösteriyor fakat msn de cam actigimda karsi tarafa sadece siyah bir görüntü gidiyor.Yardimci olabilirmisiniz....

Tv kart'ı kullanıyormusunuz ?..

( İlgileniliyor..)
bodrum_1981 - avatarı
bodrum_1981
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #778
bodrum_1981 - avatarı
Ziyaretçi
hayir kullanmiyorum
bodrum_1981 - avatarı
bodrum_1981
Ziyaretçi
1 Eylül 2006       Mesaj #779
bodrum_1981 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Sorunu cok kisa b ir sürede halletdik sayenizde tesekkürler....
Bia - avatarı
Bia
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #780
Bia - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı

İnternet exploreri açalım. Araçlar+internet Seçenekleri Oradan Dosyaları Sil demen yeterli. Doğru anlamışsam sorununu çözüm bu.

Cevap yazdıktan sonra birde şu olasılığı sorduğun geldi aklıma.

Başlat + Denetim Masası + Kullanıcı Hesaplarını tıkla açılan pencereden senin adına kayıtlı kullanıcı hesabını sil. Umarım ikisinden biridir.

iLk dedigini duzenLi oLarak yapıyorum..
ikinci ise sanirim ise yaramadi , girdigimde server makinayi tanidi..

yinede tSkr ederim..