Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 75

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.818 Cevap: 2.932
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
28 Temmuz 2006       Mesaj #741
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı

ya ikide bir boyle kendılıgınden sıteler acılıyo bıktım daha onlardan ıkı de bır kapamaktan onları,onlara spam mı dıyılıyo bılgım bıraz eksık pc konusunda ınşallah yardımcı olrsunuz

Muhtemelen bilgisayarınıza spywarm denilen casus reklam yazılımları bulaşmış bu spy'lar bilgisayarınızda bu tür zararlar verebilir ayrıca sisteminizde yavaşlamalara yol açabilir öncelikle bir spywarm programı kurup taratın ve programın bulduğu spywarm'leri silin daha sonrada eğer sisteminizde yok ise bir adet antivirüs programı kurun,kolay gelsin..

Sponsorlu Bağlantılar
Bu linkten kendini bir spywarm programı ve bir antivirüs programı indirip kurun..

Link : https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/4757-2006-antivirus-firewall-spywarm-programlari.html
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
28 Temmuz 2006       Mesaj #742
atif - avatarı
Ziyaretçi
steganos internet anonym 2006 8.0 .1 programını kurdum bilgisayarıma kurmasına da hatta mükemmel çalışıyo ıp numaranızı kamufle diyo her saniye yeni bir ıp numarsı atıyo her ülkeden rapid share kısıtlamsının da önüne geçiyo pc ye yapılacak saldırılardan da kurtulmuş oluyosunuz ama interneti oldukça yavaşlatıyo sorun benden kaynaklanan bişi mi internet bu kadar yavaşlamasa program dört dörtlük...
Sponsorlu Bağlantılar
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
28 Temmuz 2006       Mesaj #743
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı

steganos internet anonym 2006 8.0 .1 programını kurdum bilgisayarıma kurmasına da hatta mükemmel çalışıyo ıp numaranızı kamufle diyo her saniye yeni bir ıp numarsı atıyo her ülkeden rapid share kısıtlamsının da önüne geçiyo pc ye yapılacak saldırılardan da kurtulmuş oluyosunuz ama interneti oldukça yavaşlatıyo sorun benden kaynaklanan bişi mi internet bu kadar yavaşlamasa program dört dörtlük...

Bu sorduğunuz direkt olarak çok net bir cevabı olabiecek yada tam olarak bir şeye bağlanabilecek bir şey değil.İnternet bağlantınızın yawaş olmasının bir çok sebebi olabilir en başta telekomun geçici hepimizde olan bağlantı sorunlarından bir yawaşlama olabilir,dediğiniz gibi bu türden Hıde IP,Steganos Anonym vs bu tarz programlar dan dolayı olabilir,browser'iniz ile alakalı olabilir (Firefox kullanmayı deneyin),Sisteminizde spw,virüs,worm gibi casus yazılımlar olabilir bunlardan dolayı olabilir,Çerez,cooki-e,temp dosyalarınızı boşaltıp düzenli sistem temizliklerini yapın Msn Happy benim şimdilik aklıma gelenler bunlar,yani dediğim tek şu sebepten diyemeyiz ama dediklerimi uygularsanız daha verimli bir sonuç elde ediceğinizden eminim kolay gelsin,saygılar..
bank_ahmet - avatarı
bank_ahmet
Ziyaretçi
29 Temmuz 2006       Mesaj #744
bank_ahmet - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaslar
anlayamad11m bir nedenden ötürü kurduum programlar bir süre sonra çal1sm1yor.
sanki bilinmeyen uygulamaym1s gibi dos ekran1 ç1k1yor ve birden kayboluyor.
program1 tekrar yüklüyorum çal1s1yor bir süre sonra tekrar bozuluyor.
nedir bu sorunun nedeni nas1l düzelyirim?
yard1mlar1n1z1 bekliyorum tesekkürler!!!
gulcin_izmir - avatarı
gulcin_izmir
Ziyaretçi
30 Temmuz 2006       Mesaj #745
gulcin_izmir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar mozilla firifox yükledim sonra sildim Internet Explorer masa üstündeki kısa yolları falan açmıyo adres çubuğuna yazmak lazım mutlaka onu nasıl düzeltebilirim yardımlarınız için şimideden teşekkür ederim

falcon-035 - avatarı
falcon-035
Ziyaretçi
30 Temmuz 2006       Mesaj #746
falcon-035 - avatarı
Ziyaretçi
başlat menüsünden program erişim varsayılanı ayarla microsoft windows olanı işaretle birde öyle dene olmadı firefox yeniden kurWave
paramesyum - avatarı
paramesyum
Ziyaretçi
31 Temmuz 2006       Mesaj #747
paramesyum - avatarı
Ziyaretçi
yeni üyeyim bana biraz forum 'u tanıtırsanız sevinirim...
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
31 Temmuz 2006       Mesaj #748
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
paramesyum adlı kullanıcıdan alıntı

yeni üyeyim bana biraz forum 'u tanıtırsanız sevinirim...

Konu yeri burası olmamakla beraber yeni üye olduğunuz için kısa bir anlatım yapıyım size esasında en güzel kendiniz forumumuzu gezerek tanıyabilirsiniz ama temel bir kaç ana özelliğimiz Msn Messenger ve eklentileri'ni (Msngr Plus,Msngr Discovery Tr,vb),çeşitli arka plan ve avatarları bulabilir ve sorunsuz bilgisayaranıza indirip kurabilirsiniz.Ayrıca Türkçe Rap,Hip Hop,Underground parçalar'ı bulabilirsiniz.Flash oyunlar,Flash destek hattı,Flash Chat,Bilgisayarınız için gerekli ücretsiz yazılımları,Pc Teknik destek bölümünde yaşadığınız sorunları geçip cevaplarını alabilirsiniz,Geniş bir resim arşivi,Sinema,Şiir,Türk Tarihi vb sosyal ve sanatsal bölümler bulabilirsiniz forumumuzda daha ilginizi çekicek bir çok bölümümüz mevcut fakat onlarıda sizin ilgi alanınıza göre kendiniz keşfetmeniz en doğrusu olur.Kolay gelsin ve üyeliğiniz hayırlısı olsun..
PhotoKing - avatarı
PhotoKing
Ziyaretçi
1 Ağustos 2006       Mesaj #749
PhotoKing - avatarı
Ziyaretçi
bi internet cafe yöneticisiyim.
bilgisayarlar düzgün çalışıyo ama bi tane bilgisayarın ağ fişini takınca
varsayılan ağ geçidi problemi veriyo.
sistemden mi dedim format attım yine aynı sorun Ip verdim yine aynı.
bi bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.
photographr - avatarı
photographr
Ziyaretçi
2 Ağustos 2006       Mesaj #750
photographr - avatarı
Ziyaretçi
Turkiye arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bu sitede olmaktan çok memnunum biraz yoğun olduğum için fazla takılamıyorum şimdi benim bi sorunum var ben vcd kayıt işiyle uğraşıyorum ama kayıtlarımın kopyalanmasını istemiyorum bu konuyla ilgili bi program varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...!