Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 74

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 975.818 Cevap: 2.932
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
24 Temmuz 2006       Mesaj #731
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erol_1982 adlı kullanıcıdan alıntı

sorunum bilgisayarda kaç defa kaldırmama rağmen uninstal 2006 vede normal olaraka kaldırmama rağmen
sonra bu program kendini setup kurmak için bana soruyor kuryorum tekrar kaldırıyorum tekrar soruyor deli etti beni ad aware spybot bunlarla tarrtırdım trojan diye alakası yok galib a ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

Sponsorlu Bağlantılar

tşk şimdiden

Bahsettiğiniz programın ismini yazsaydınız keşke. Genede cevaplayayım programlar kurulum yaparken Temp dizinini geçiş dizini olarak kullanırlar (bu dizin değişebilir) programı kaldırdıktan sonra bu dizindeki veya başka bir dizindeki setupı tekrar çalıştırılmaya ayarlamış olabilir programı kaldırdıktan sonra temp klasörünü ve program files klasörü içindeki atıklarını silin zamanlanmış görevler içine bakın kaldırdığınız programa ait zamanlanmış bir görev varsa silin. kaldırdınız programa ait bir processin başlangıçta çalışıp çalışmadığını kontrol edin. tümünü yaptıktan sonra bir registry programı (Registry Mechanic) ile registry atıklarını temizleyin.
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
24 Temmuz 2006       Mesaj #732
atif - avatarı
Ziyaretçi
kameralı chat proramları için windows GDI library olması gerekiyomuş windows un içinde microsoft un sitesine baktım windows GDI library ile ilgili bişi bulamadım bunu indirebileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız sevinirim...
Sponsorlu Bağlantılar
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
24 Temmuz 2006       Mesaj #733
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
"benim bi sorunum var.pc ayarlarını kurcaladım baya bi karıştı herşey biraz düzeltdim ama şimdi en büyük sorunum pc kapanmıyor.."

Bence hiç uğraşmadan sistem geri yükleme ile ayarları kurcalamadan önceki bir tarihe dön
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
24 Temmuz 2006       Mesaj #734
atif - avatarı
Ziyaretçi
xp home sp2 kullanıyorum internet explorer 7 beta 3 yükledim yazılar ve sayfa görüntüsünde buğulanma var mesela firefox kadar net değil yazılar zoom ayarı 100% neden kaynaklanıyo olabilir. ekran çözünürlüğüm 1024x768
erol_1982 - avatarı
erol_1982
Ziyaretçi
24 Temmuz 2006       Mesaj #735
erol_1982 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
First_Class adlı kullanıcıdan alıntı

Bahsettiğiniz programın ismini yazsaydınız keşke. Genede cevaplayayım programlar kurulum yaparken Temp dizinini geçiş dizini olarak kullanırlar (bu dizin değişebilir) programı kaldırdıktan sonra bu dizindeki veya başka bir dizindeki setupı tekrar çalıştırılmaya ayarlamış olabilir programı kaldırdıktan sonra temp klasörünü ve program files klasörü içindeki atıklarını silin zamanlanmış görevler içine bakın kaldırdığınız programa ait zamanlanmış bir görev varsa silin. kaldırdınız programa ait bir processin başlangıçta çalışıp çalışmadığını kontrol edin. tümünü yaptıktan sonra bir registry programı (Registry Mechanic) ile registry atıklarını temizleyin.

kardeş sonuç vermedi valla ne gerekiyosa yaptım hala aynı şeyyyyyyy
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
25 Temmuz 2006       Mesaj #736
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Olmadı ise setupı başka bir dizinden çalıştırıyor demektir. o dizini bulman lazım. nasıl bulabiliceğine gelince bir Process Explorer programı ile (Windowsun Task Manageri olmaz) setupın hangi dizinden çalıştığını görebilirsin. Googleda Process Explorer diye aratıp download edebilirsin. Olmazsa programın ismini yaz onun üzerinden daha net bir cevap verebiliriz belki
nimesay - avatarı
nimesay
Ziyaretçi
25 Temmuz 2006       Mesaj #737
nimesay - avatarı
Ziyaretçi
Selam...

Google earthı yükledim ama çalıştırırken hata veriyor. Genellikle DirectX hatası falan veriyor. Bende eksik olan bir program var heralde Msn Happy Yardımcı olursanız sevinirim
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
25 Temmuz 2006       Mesaj #738
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nimesay adlı kullanıcıdan alıntı

Selam...

Google earthı yükledim ama çalıştırırken hata veriyor. Genellikle DirectX hatası falan veriyor. Bende eksik olan bir program var heralde Msn Happy Yardımcı olursanız sevinirim

Aşağıdaki linkten Direct X i indirip kurunuz.

Download details: DirectX End-User Runtime
AreX - avatarı
AreX
Ziyaretçi
25 Temmuz 2006       Mesaj #739
AreX - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
First_Class adlı kullanıcıdan alıntı

"benim bi sorunum var.pc ayarlarını kurcaladım baya bi karıştı herşey biraz düzeltdim ama şimdi en büyük sorunum pc kapanmıyor.."

Bence hiç uğraşmadan sistem geri yükleme ile ayarları kurcalamadan önceki bir tarihe dön

bigisayarın otomatik kapanmıyorsa

Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
26 Temmuz 2006       Mesaj #740
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
ya ikide bir boyle kendılıgınden sıteler acılıyo bıktım daha onlardan ıkı de bır kapamaktan onları,onlara spam mı dıyılıyo bılgım bıraz eksık pc konusunda ınşallah yardımcı olrsunuz