Sen burasini acil yardim sitesi mi sandin
acele ise seytan karisir derler
Onceden de belirttigim gibi; gecmis olsun, bir adware tehditi ile karsi karsiyasin.Ben cozum icin tek program bilirim ustune tanimam; Norton Systemworks 2006. Yeni surumu adware, spyware ve antivirus'lere karsi cok basarili ve hergun virus listesini guncelliyor.Boylece yeni cikan her virus'den haberiniz oluyor.Ayrica programin icinde bilgisayarin performansini arttiracak bircok ek program mevcut.Yapilmasi gereken tek sey, Norton Systemworks'u; icinde bulunan Norton Antivirus programini da dahil ederek kurmak.Daha sonra bilgisayarin guvenliginden emin olabilirsin.Bu ufak bilgi'den sonra sorununu elle cozmeye calisalim, oncelikle cikan sitenin adresi lazim.Daha sonra sistemden dosyalarini bulup tek tek silerek kurtulabilirsin ancak.Bagimsiz Adware programlarini hic tavsiye etmem, cunku genelde onlarda kendi icinde reklam amacli cesitli virusler bulundururlar.Bilgisayarin basindayken haberim olsun. Mesajina burada cevap vermemin nedeni; benzeri sorunu olan arkadaslarin da bir fikir edinmesi.

PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
WindowsXP kullanıyorum.Bilgisayarımda ses yok.Programı sanırım yanlışlıkla sildim.Birtürlü düzeltemedim.Bilgisayarda henüz acemiyim.Tekrar nasıl yükleyebilirim?Anlayabileceğim şekilde olursa sevinirim.