Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı mehaba hotmail ve mynet adreslerimi birlikte kullanacağım bir email alma programı kullanmak istiyorum ama neyazıkki sadece birinie bile razı olmayım deyip thunderbird incradimail poppeeper gibi programlar indirip kurdum ama bunları aktive edemiyorum ayarları nasıl yapacagım hotmail için gönderen alan mynet için nasıl şifre yerlerine email adreslerimdeki şifrelerimi yzıyorum buadresler için pop3 mü işaretlemem gerekiyor giden gelen posta sunucusuna ne yazmam gerekiyor mimkünse herikisi için bana bu ayarlarda kullanmam gerenleri yazarsanız sevinirim sanıyorum outlook artık ücretli olmus bu programların haricinde sizin önereceğiniz bir program da kulana bilirim şimden teşşekkürler kolay gelsin
arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim mail programlarını kullanman için hotmail ve mynetin ücretli üyesi olman gerekiyor. eğer ücretli üye isen ki sanmıyorum ücretli üye olsan bahsettiğin mail sunucuları sana pop3 ayarlarını nasıl yapacağına dair bilgi mesajı gönderiyorlar. onun için boşuna uğraşma mynetteki diğer e-postalarımı kontrol et de pop3 alt yapısına göre çalışıyor yani ücretli mailin yoksa onuda kullanamazsın. illa mail programı kullanarak mail gönderip almak istiyorsan gmail kullanabilirsin. veya googleda aratıp ücretsiz pop3 desteği sağlayan bazı siteler bulabilirsin baştan söyleyeyim bunlarında ne kadar güvenli olduğu tartışılır bir konu onun için en iyisi explorerdan mailleri okumaya devam et
Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı ya I3uz_kalpli arkadaşım bana masaüstünü renksiz hale getirebilmem için yardımda bulunmuşsun ama senin dediğini ve ekranda gösterdiğin işlemi yapınca normal bildiğimiz mavi'ye benzer bi renk oluyo yani masaüstündeki simgeler renksiz olmuyo ben renksiz olmasını istiyorum bilmem anlatabildin mi ama yine de yardımın için saol
arkadaşın bahsettiği yerde masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullanı işaretleyeceksin eğer olmuyorsa masaüstünde sağ tuş simgeleri yerleştirden web öğelerini masaüstüne kilitle clikini kaldır tekrar dene yine olmaz bu sefer sağ tuş özelliklerden tema tamından windows xp yi seç uygula ve tamam de dediklerimi yaparsan olmaması mümkün değil
Alıntı
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı bende vıruscan programı var fakat sozleşme tarıhı bıtmış baska bır vırus programı aldım ama vıruscanı sılemıyorum kadıramıyorum program ekle kaldırdan ayrıca chat programı yukledım oda kalkmıyo error dıye bı yazı cıkıyo
öncelikle başlat/çalıştır/mscofing yaz ve bu bahsettiğin programların başlangıçta çalışmasını engelle (yani başlarındaki clicki kaldır) daha sonra sistemi resart et tekrar dene olmazsa güvenli kipte dene yine olmazsa Uninstall programlarını kullanman gerekebilir kullanalı çok oldu ama Uninstall manager Add/Remove plus vs.. gibi bir çok program var google Uninstall yazarak bulabilirsin. yine olmazsa bahsettiğin programların klasörlerini manuel olarak sil spybot kur gelişmiş moda iken araçlarda ismini hatırlamadığım ama ekle kaldırdaki ögeleri silebildiğin birşey var ordanda ekle kaldırdan sil ve son olarak registry mechanic kur onlara registry atıklarını sil işlem tamamdır.
Alıntı
erol_1982 adlı kullanıcıdan alıntı system doctor 2006
drive cleaner nasıl programlarrrrrrrrr
tavsiye edermisinizzzzzzzzzz
hepsi bi arada programlar kullanacağına işinde uzman programlar kurmanı tavsiye ederim.
driver cleaner tavsiye etmem gereksiz...