Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 71

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.982 Cevap: 2.932
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
14 Temmuz 2006       Mesaj #701
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

mehaba hotmail ve mynet adreslerimi birlikte kullanacağım bir email alma programı kullanmak istiyorum ama neyazıkki sadece birinie bile razı olmayım deyip thunderbird incradimail poppeeper gibi programlar indirip kurdum ama bunları aktive edemiyorum ayarları nasıl yapacagım hotmail için gönderen alan mynet için nasıl şifre yerlerine email adreslerimdeki şifrelerimi yzıyorum buadresler için pop3 mü işaretlemem gerekiyor giden gelen posta sunucusuna ne yazmam gerekiyor mimkünse herikisi için bana bu ayarlarda kullanmam gerenleri yazarsanız sevinirim sanıyorum outlook artık ücretli olmus bu programların haricinde sizin önereceğiniz bir program da kulana bilirim şimden teşşekkürler kolay gelsin

Yanılmıyorsam mynetin zaten birkaç e-maili birlikte kullanabilmeniz gibi bir özelliği mevcut. Mynetten diğer e-mail adreslerinizide kontrol edebiliyorsunuz.
Sponsorlu Bağlantılar
asparagas23 - avatarı
asparagas23
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #702
asparagas23 - avatarı
Ziyaretçi
bende vıruscan programı var fakat sozleşme tarıhı bıtmış baska bır vırus programı aldım ama vıruscanı sılemıyorum kadıramıyorum program ekle kaldırdan ayrıca chat programı yukledım oda kalkmıyo error dıye bı yazı cıkıyo
Sponsorlu Bağlantılar
ultraslan1989 - avatarı
ultraslan1989
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #703
ultraslan1989 - avatarı
Ziyaretçi
ya I3uz_kalpli arkadaşım bana masaüstünü renksiz hale getirebilmem için yardımda bulunmuşsun ama senin dediğini ve ekranda gösterdiğin işlemi yapınca normal bildiğimiz mavi'ye benzer bi renk oluyo yani masaüstündeki simgeler renksiz olmuyo ben renksiz olmasını istiyorum bilmem anlatabildin mi ama yine de yardımın için saol
erol_1982 - avatarı
erol_1982
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #704
erol_1982 - avatarı
Ziyaretçi
trust cleaner bilmiyorum nerden yüklendi kaç defa kaldırdım sağ altta kırmızı yuvarlak işaretini kaldıramıyorum ordan tekrar kendinin kuruyor ad aware bulamadı buna nasıl sistemden kaldırabilirimmmmmmmmmm tamamen
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #705
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erol_1982 adlı kullanıcıdan alıntı

trust cleaner bilmiyorum nerden yüklendi kaç defa kaldırdım sağ altta kırmızı yuvarlak işaretini kaldıramıyorum ordan tekrar kendinin kuruyor ad aware bulamadı buna nasıl sistemden kaldırabilirimmmmmmmmmm tamamen

Trust Cleaner programını manual olarak, programa ait birkaç dosyayı ve registry değerlerini silerek kaldırmak mümkün olabiliyor.

Ancak bu biraz zor ve registry değerleriyle de oynandığı için riskli olur.

O yüzden otomatik olarak siteminizden TrustCleaner spyware ni temizleyen/kaldıran küçük boyutta bir software ekledim.

Umarım işinize yarar.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: zip TrustCleaner_Removal.zip (3.66 MB, 54 gösterim)
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
16 Temmuz 2006       Mesaj #706
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı

ya I3uz_kalpli arkadaşım bana masaüstünü renksiz hale getirebilmem için yardımda bulunmuşsun ama senin dediğini ve ekranda gösterdiğin işlemi yapınca normal bildiğimiz mavi'ye benzer bi renk oluyo yani masaüstündeki simgeler renksiz olmuyo ben renksiz olmasını istiyorum bilmem anlatabildin mi ama yine de yardımın için saol

yakalama3hx3

Kırmızı daire içindeki gbi olmaısnı istiyorsun dairesiz olmayanlar gibi değil. Transparan olucak kısayollar değilmi ? Cevabın evet ise sana verdiğim yeri kurcalamaya başla. Çözüm orda.
ultraslan1989 - avatarı
ultraslan1989
Ziyaretçi
16 Temmuz 2006       Mesaj #707
ultraslan1989 - avatarı
Ziyaretçi
I3uz_kalpli dostum evet resimde işaretlediğin gibi olmasını istiyorum ama senin dediğin yeri uğraşıyorum bi türlü yapamıyorum sen biliyosan hangi seçenekleri işaretleyeceğimizi veya kaldıracağımızı sana zahmet onları bi anlatsan
erol_1982 - avatarı
erol_1982
Ziyaretçi
16 Temmuz 2006       Mesaj #708
erol_1982 - avatarı
Ziyaretçi
microsoft antispyaware beta sildim çok sağol paylaşımın için tşk
erol_1982 - avatarı
erol_1982
Ziyaretçi
16 Temmuz 2006       Mesaj #709
erol_1982 - avatarı
Ziyaretçi
system doctor 2006

drive cleaner nasıl programlarrrrrrrrr

tavsiye edermisinizzzzzzzzzz
First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
17 Temmuz 2006       Mesaj #710
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

mehaba hotmail ve mynet adreslerimi birlikte kullanacağım bir email alma programı kullanmak istiyorum ama neyazıkki sadece birinie bile razı olmayım deyip thunderbird incradimail poppeeper gibi programlar indirip kurdum ama bunları aktive edemiyorum ayarları nasıl yapacagım hotmail için gönderen alan mynet için nasıl şifre yerlerine email adreslerimdeki şifrelerimi yzıyorum buadresler için pop3 mü işaretlemem gerekiyor giden gelen posta sunucusuna ne yazmam gerekiyor mimkünse herikisi için bana bu ayarlarda kullanmam gerenleri yazarsanız sevinirim sanıyorum outlook artık ücretli olmus bu programların haricinde sizin önereceğiniz bir program da kulana bilirim şimden teşşekkürler kolay gelsin

arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim mail programlarını kullanman için hotmail ve mynetin ücretli üyesi olman gerekiyor. eğer ücretli üye isen ki sanmıyorum ücretli üye olsan bahsettiğin mail sunucuları sana pop3 ayarlarını nasıl yapacağına dair bilgi mesajı gönderiyorlar. onun için boşuna uğraşma mynetteki diğer e-postalarımı kontrol et de pop3 alt yapısına göre çalışıyor yani ücretli mailin yoksa onuda kullanamazsın. illa mail programı kullanarak mail gönderip almak istiyorsan gmail kullanabilirsin. veya googleda aratıp ücretsiz pop3 desteği sağlayan bazı siteler bulabilirsin baştan söyleyeyim bunlarında ne kadar güvenli olduğu tartışılır bir konu onun için en iyisi explorerdan mailleri okumaya devam et

Alıntı
ultraslan1989 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşın bahsettiği yerde masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullanı işaretleyeceksin eğer olmuyorsa masaüstünde sağ tuş simgeleri yerleştirden web öğelerini masaüstüne kilitle clikini kaldır tekrar dene yine olmaz bu sefer sağ tuş özelliklerden tema tamından windows xp yi seç uygula ve tamam de dediklerimi yaparsan olmaması mümkün değil

Alıntı
asparagas23 adlı kullanıcıdan alıntı

bende vıruscan programı var fakat sozleşme tarıhı bıtmış baska bır vırus programı aldım ama vıruscanı sılemıyorum kadıramıyorum program ekle kaldırdan ayrıca chat programı yukledım oda kalkmıyo error dıye bı yazı cıkıyo

öncelikle başlat/çalıştır/mscofing yaz ve bu bahsettiğin programların başlangıçta çalışmasını engelle (yani başlarındaki clicki kaldır) daha sonra sistemi resart et tekrar dene olmazsa güvenli kipte dene yine olmazsa Uninstall programlarını kullanman gerekebilir kullanalı çok oldu ama Uninstall manager Add/Remove plus vs.. gibi bir çok program var google Uninstall yazarak bulabilirsin. yine olmazsa bahsettiğin programların klasörlerini manuel olarak sil spybot kur gelişmiş moda iken araçlarda ismini hatırlamadığım ama ekle kaldırdaki ögeleri silebildiğin birşey var ordanda ekle kaldırdan sil ve son olarak registry mechanic kur onlara registry atıklarını sil işlem tamamdır.

Alıntı
erol_1982 adlı kullanıcıdan alıntı

system doctor 2006

drive cleaner nasıl programlarrrrrrrrr

tavsiye edermisinizzzzzzzzzz

hepsi bi arada programlar kullanacağına işinde uzman programlar kurmanı tavsiye ederim.

driver cleaner tavsiye etmem gereksiz...