Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 82

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.611 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2006       Mesaj #811
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hell_boy2006 adlı kullanıcıdan alıntı

slm benim sorunum internet explorer da anasayfamla.sohbetsohbet.com die bi site anasayfam ve değişmiyo.internet seçeneklerinden denedim olmuyo ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

Eger ana sayfaniz internet ozelliklerinden degismiyorsa, bilgisayarinizda adware bulunmakta.Adware'ler Internet ana sayfasi olarak, kendi kafasina gore reklam amacli bir site yerlestirir ve windows sistem defterine kaydeder.Boylece siz istenizde bunu degistiremezsiniz, tabii ki sistem defterine girmeden.Bu islem cok basit, asagidakileri sirasiyla uygularsaniz sorun kalmayacaktir.

Sponsorlu Bağlantılar
1. Baslat>Calistir cikan yere regedit yazin ve registry editor'e girecektir
2. Soldaki menuden (artilara tiklayarak) sirasiyla su bolume gelin;
HKEY_CURRENT_USER>Software>Microsoft>Internet Explorer>Main
3. Main'in ustune tikladiginizda, sag tarafta verileri goreceksiniz, Local Page'i bulun ve ustune tiklayin
4. Acilan ufak pencere'de yukarida Value Name yazar oraya dokunmayin, asagidaki Value Data bolunume ise sunu yazin;
C:\WINDOWS\System32\blank.htm

OK'leyerek cikin ve sisteminizi yeniden baslatin.Sistem geri acildiginda Internet ana sayfaniz bos olarak gozukecektir ve bundan sonra internet ozelliklerinden rahatca degisebilir hale gelecektir.

Butun islemlerden sonra gozukmesi gereken ekran;
registryuj9

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
19 Eylül 2006       Mesaj #812
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
Sürekli İnternet Acıkken..Modem Kapanıyor Gerı Acılıyr..msnden de Bundan Dolayı Yazılarım Coguna Gitmıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Delirmemek Elde Deil..sanırım Ip adresınde sorun var..dıyecem ama Ozamn Şuan Nasıl Açılıyor..
lutfen yardım !!

Maviejder - avatarı
Maviejder
Ziyaretçi
19 Eylül 2006       Mesaj #813
Maviejder - avatarı
Ziyaretçi
Hımm kardes kısa yoldan internet explorer ı sağ tıkla özellikler programlar web ayarlarımı sıfarla ok işte bu kadar basitt hade kolay gele

hımm kardeş bu internetten düşme olayı senin modem ayarlarından kaynaklanır bi kontrol et ok hade kolay gele
Son düzenleyen Maviejder; 19 Eylül 2006 21:58 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
19 Eylül 2006       Mesaj #814
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
iyide kontrol et derken ne yapmalıyım bılememkı..

arkadaslr modemden deıl genel olarak bu durumun oldugunu
söyluyorlar..bılemıyorum..

kontrol etsemde ne dogru ne yanlış bılemem.

GENEDE TSK EDERIM

I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #815
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Sorun Limitli ADSL de bununla karşı karşıya kalan sadece siz değilsiniz. Modemdir IP adresidir DNS dir diye karamsarlığa düşmeyen tamamen teknik nedenlerden kaynaklanan bi sorun ADSL nin beceriksizliği diyebiliriz. Çözüm için ADSL yi arayıp portlarınızı kontrol ettirmenizi öneririm. Formaliteden edilecektir tabi .P
piyanist_yunus - avatarı
piyanist_yunus
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #816
piyanist_yunus - avatarı
Ziyaretçi
format nasıl atılır ya xp de?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2006       Mesaj #817
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
piyanist_yunus adlı kullanıcıdan alıntı

format nasıl atılır ya xp de?

Ilgili Konuyu Inceleyin -> Format Atma - Nasıl Format Atılır? (Resimli)
buha - avatarı
buha
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #818
buha - avatarı
Ziyaretçi
bende pcı device de ? işareti varr birisi sormuştu
benim ses yok nasıl düzelte bilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #819
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
buha adlı kullanıcıdan alıntı

bende pcı device de ? işareti varr birisi sormuştu
benim ses yok nasıl düzelte bilirim

PCI Device'deki soru isareti konusunda bir onceki sayfada (81.sayfa) bir aciklamam olmustu.Eger ki bu soru isareti varsa ve bilgisayariniz sesi yoksa, ses kartinizin gerekli dosyalari Windows sistemi icerisinde yuklu degil, silinmis ya da zarar gormus demektir.Dosyalari tekrar yuklemeniz gerekir.Varsa ses karti'nin cd'sini kullanarak dosyalari tekrar yukleyebilirsiniz, eger ki yoksa; ses kartinizin markasini ogrenmeniz ve markasina gore internet uzerinden "driver" ini bulmaniz gerekiyor.

Bir ihtimal; soru isareti olan bolumun ozelliklerini girin ve orada "driver"i guncelle ve internet uzerinden bul secenegini kullanarak Internet uzerinden bulmasini deneyebilirsiniz.Fakat bu ozellik her ses kartinda calismaz ve markasi bilinmeden sorunu cozmek dusuk bir ihtimaldir.
Blue_Dark - avatarı
Blue_Dark
Ziyaretçi
23 Eylül 2006       Mesaj #820
Blue_Dark - avatarı
Ziyaretçi
Öncelikle Kolay Gelsin..

Benim Derdim
Alligator Flash Designer 6.0 Programında Bir Flash Movie Yaptım.. Ve Bunu Sitenin Birine Upload Ettim.. Elime Linki Aldım.. Flash Movie nin Kodlarını Yazdım Fakat. Önizleme Yaptığım Zaman Orada Beyaz Bir Boşluk Görünüyor.. Bunu Sebebi Nedir.

"Flash Designer Macromedia Flash formatında SWF dosyaları oluşturur ve animasyonu web sayfanıza taşımak için HTML ile birleştirmeniz gerekir.." Diye Bir Yazı Okudum. Demek İstediğim Bu Paragrafı Bana Anlatırmısınız.. Allah
Razı Olsun Şimdiden