Benim de bir sorunum var üstadlar.bilgisarım çöktü ve bende çöken sistemimi kurtarmak için yeni 2. bir sistem kurdum.hata system/config de idi.2. kurduğum sistemimdeki system klasörünü kopyalayıp diğer sistemin üzerine yazdım.bilgisayarımı yeniden başlattım.otomatik dosya taramasına geçti ve bisürü işlem yaptı.bilgisayarım açıldı.fakat sürücülerin bazılarını tanımadı cdrw gibi.bende sistem geri yüklemeyi çalıştırdım ve eski,sorunsuz çalışan bir zamana geri yükledim.sistemim eski haline geri döndü.çok şükür..asıl sorunuma gelince 2. kurduğum sistemi kaldırmak için ona ait tüm dosyaları sildim.ama velakin açılışta yinede adı çıkıyo.yani 2 seçenek çıkıyo.bilgisayarım/özellikler/gelişmiş/başlangıç ve kurtarma/ayarlar/düzenle seçeneklerini izleyerek açılış sistem isimlerinin kaydolduğu not defteri bölümünden 2. sistemin adını sildim.kaydedip çıktım.yeniden başlattım. yine 2 seçenek var.fakat ad değişmiş.varsayılan diye geçiyo.seçeneklerin bekleme süresini sıfırlayacam.direk ilk seçenekten başlasın diye ayarlayacam ama,ilk seçenekte sonraki kurduğum sistem var. olmadı kaldıramadım.
nu konuda yardımlarınızı bekliyorum. saygılar..