Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 96

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.704 Cevap: 2.932
yuristt - avatarı
yuristt
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #951
yuristt - avatarı
Ziyaretçi
ASUS MB4- P5ND-2 SLI NFORCE4 PCI-E/DDR2/DUAL
mı yoksa
Sponsorlu Bağlantılar
ASUS MB4- P5B IP965/ LGA775/PCI-E/DDR2/CORE2/DUAL

arkadaşlar lütfen acil yardım yarın bunlardan birini alcam hangisini tercih etmeliyim
yani fiyat yönünden değil performan yönünden
arkadaşlar tavsiyelerinize ihtiyacim var sizce 200- 250 ytl civarında hangi anakart almalıyım ASUS P5 leri göz önünde tutarsak cevaplarınızı bekliyorum...

yardımcı olacak kimse yokmu?
Son düzenleyen yuristt; 5 Aralık 2006 20:21 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
aesen - avatarı
aesen
Ziyaretçi
5 Aralık 2006       Mesaj #952
aesen - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar evimdeki elektrik hattından adsl internet erişimini nasıl verebilirim. kablo çekmek istemiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
hamann_m5 - avatarı
hamann_m5
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #953
hamann_m5 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar benim sizden bir ricam var : benim bilgisayar acilista yavas aciliyor. yani demek istedigim windows xp yazisi cikiyorya acilista o zaman benim ortaki resim duruyor ne yukletme yapmiyor....yaklasik yarim dakika bekledikten sonra yuklemem yapiyor.... bunu hizlandirmak icin ne yapmam lazim yardimci olursaniz sevinirim... yardimlarinizi bekliyorum...

iyi calismalar
saygilarimla
tokat_yildizi - avatarı
tokat_yildizi
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #954
tokat_yildizi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar;
bende bir tane aztech dsl 600eu adsl modem ve bir adet de netgear wireless router var bunları birbirine bağlayarak bir kablosuz ağ oluşturmak istiyorum.
bağlantıların hepsi tamam ama bir türlü modem wireless ile bağlanmıyor.
başka modem ile denedim wireless router çalışıyor.
modem tek iken yine çalışıyor.
ama wireles a bağlayınca olmuyor.
acaba modem de bi ayar mı söz konusu da benim mi haberim yok
bilenler var sa bi zahmet yardımcı olursa çok sevincem...
şimdiden ilginize tşkler...
mtnmrtn - avatarı
mtnmrtn
Ziyaretçi
7 Aralık 2006       Mesaj #955
mtnmrtn - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mtnmrtn adlı kullanıcıdan alıntı

Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim...Bilgisayarımda geri yükleme tarihlerimin 1,5 ay öncesi tarihleri silindi.Oysa 1,5 ay önceki ve daha eski geri yükleme tarihlerime ihtiyacım var.Silinen bu geri yükleme tarihlerimi tekrar bilgisayarımda etkin hale nasıl getirebilirim(1,5 ay önce manuel olarak yeni bir geri yükleme noktası oluşturmuştum.Bilgisayar oluşturduğum manuel geri yükleme tarihini kaydederken öncekiler aniden silindiler)...selamlar.

NOT: İşletim sistemim windows xp "dir.Bunu yazmayı unutmuşum..
NoTHiNGaM FoReST - avatarı
NoTHiNGaM FoReST
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #956
NoTHiNGaM FoReST - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
aesen adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar evimdeki elektrik hattından adsl internet erişimini nasıl verebilirim. kablo çekmek istemiyorum

adsl modemini fişe tak

Alıntı
apachi7 adlı kullanıcıdan alıntı

Makinamın sağ alt toolboxun da mayın iconu var ve üzerine gelindiğinde "critical System Errors " mesajı çıkıyor spyware adaware ve windefender symantec antivirus çalışmakta fakat halen bu mayın iconu durmakta ve belli aralıklarla iexplorer kendiliğine açılmakta winantivirus ve Security Center sayfası açılmaktadır.

Aman bana bi çare hemenMsn Sad

program ekle kaldırda varsa eğer sil o mayın zımbırtısını ve dikkat et bir program kurarken başlata kurma

Alıntı
turkeraydin adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba değerli arkadaşlar. Benim sorunum şu dur ki. Ben 2. el bi laptop aldım ancak daha sonra format atmak zorunda kaldım. Laptop üzerinde dagili kamera var ama bilgisayar görmüyor ve yazılımı yok bende .Ama geçenlerde SPLIT CAM. isimli programı indirdim ve onda bir kaç defa çalıştı ve bir türlü aklım ermedi.Bu sorunu halletmem için bana yardım ederseniz çok sevinirim...
Beko laptop kullanıyorum XP pro işletim sisteminde 1024 kbps bağlantıdayım

bilgisayarıma sağ tıla ve özelliklere gir ordanda da donanım/aygıt yöneticisine gir
en üstte bilgisayarının adını göreceksin üzerine sağ tıkla ve donanım değişikliklerini tara
eğer sorun yoksa kamerayı bulur ve adımları taki edip kurarsın
ama eğer sorun varsa kameranın üzerinde bir ünlem işareti göreceksin ünlem işareti varsa sürücüsünü bulup kurmalısın

Alıntı
sgulpelit adlı kullanıcıdan alıntı

benim bi tane maaş hesaplama programım var adı pemsis çalışmasında bu güne kadar bir problem yoktu fakat bu gün programım çalışmıyor devamlı hata raporu verip geri kapanıyor ne yapmam lazım yardım edermisiniz

programın demo versiyon ise pasif olmuş olabilir veya virüs programın onun bazı dosyalarını silmiş yada bloke etmiş olabilir
tavsiyem tamamen program ekle kaldırdan sil ve tekrar kur
Son düzenleyen Blue Blood; 8 Aralık 2006 17:33
Blue BooL - avatarı
Blue BooL
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #957
Blue BooL - avatarı
Ziyaretçi
benim annem pc ye şifre koydu o şifreyi nasıl öğrenirim
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #958
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Blue BooL adlı kullanıcıdan alıntı

benim annem pc ye şifre koydu o şifreyi nasıl öğrenirim

şifreyi öğrenemezsiniz (sanırım) ama şifre windows oturum açma şifresi olarak konuldu ise;

biLgisayar açılıriken F8 tuşuna basarak gelen menüden "güvenlik kip" yada "güvenli mod" seçeneyini seçerek bilgisayarı açın ... renklerin olağandan daha değişik çıkabilir bu normaldir.

daha sonra Başlat > ayarlar > denetim masası yolunu izleyerek kullanıcı hesapları 'na tıklatın.

Buradan Yeni Bir hesap ekliyebilir yada var olan bir hesabı değiştirebilirsiniz..

_________

Eğer şifreleme bilgisayarın'ın bios bölüme konuldu ise (genelde siyah bir ekran üzerinde Passworld: yazarak şifre girmenizi ister) bunu birazdaha zorlu bir yöntem ile kaldırabilirsiniz..

Bilgisayarınızın kapağını açıp orda bulunan bios pili dediğimiz bios'un içindekileri bilgisayar kapalı iken hafızasında tutan pili çıkarıp geri takarak bios u resetlemeniz gerekiyor.

ancak daha önce hiç denememiş bir kullanıcı için bilen birisi gözetiminde yapması uygun olacaktır.Wave

yada en basiti şifrenin ne olduğunu ebebeyinlerinizden isteyebilirsiniz Mooooh
Blue BooL - avatarı
Blue BooL
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #959
Blue BooL - avatarı
Ziyaretçi
gizli bir hesap oluşturabilirmiyim mesela annem şifre koyduğu yerden başka bir hesap açacam ama onun annem felan goremiyecek sadece ben kısayol felan gibi yerlerdewn bulabilecem

f8 tuşuda hiçbir işe yaramadı hiç bişi açılmadı
Son düzenleyen Blue BooL; 8 Aralık 2006 18:11 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
8 Aralık 2006       Mesaj #960
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

gizli bir hesap oluşturabilirmiyim mesela annem şifre koyduğu yerden başka bir hesap açacam ama onun annem felan goremiyecek sadece ben kısayol felan gibi yerlerdewn bulabilecem

Sanmıyorum Bilmem

Alıntı

f8 tuşuda hiçbir işe yaramadı hiç bişi açılmadı

BiLgisayarı başlatırken F8 tuşuna aralıklar ile basacaksınız. şu anda o bilgisayardan siteye bağlanıyorsanız sorun nedir anlıyamadım Mooooh