Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 112

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.086 Cevap: 2.932
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #1111
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Angelic_Girl adlı kullanıcıdan alıntı

ben önceden (yaklaşık 1,5 sene önce) powerpoint 2000 kullanıyordum yanılmıyorsam fakat bilgisayarımı değiştirdikten sonra 2003 kullanmaya başladım. sorun şu ki önceden slayt boyunca aynı müziği dinleyebilirken şimdi dinleyemiyorum, diğer sf ya geçince müzik duruyor, hatta bi de sf da küçük hoparlör resmi oluyor.. önceden o da olmuyordu..

Sponsorlu Bağlantılar
tüm slayt boyunca aynı müziği nasıl dinleyebilirim yardımcı olur musunuz lütfen , şimdiden teşekkürler (biraz acil bi konu)

Microsoft Office PowerPoint 2003 için;

Ekle menüsünden Filmler ve Sesler sekmesinden -> Dosyadan Ses sekmesine tıklıyoruz. Slayta koymak istediğimiz ses dosyasını seçiyoruz. Ses dosyasını seçtikten sonra karşımıya bir soru geliyor. Otomatik olarak mı çalsın yoksa el ile sen istediğini seç. Otomatik olarak çalsına tıklayın yada el ile çalıştırmak için el ile seçeneğini seçin. Ses eklenince slaya bir simge atar ve slayt boyunca isterseniz slaytın koyduğunuz yerinde kalır silebilirsinizde... Eklediğimiz ses dosyasının üstüne gelip sağ tuş yapıyoruz Özel Animasyon seçeneğine tıklıyoruz. Sağ yan tarafta bir menü belirir özel animasyon adında; çıkan menüden Efekt ekle butonuna basıyoruz ve Ses Eylemleri sekmesinden Yürüt sekmesine tıklıyoruz. Aşağıda seçtiğimiz ses doyasının adı yazan bir alt menü geliyor. Bu menünün sonundaki oka basıp Efekt Seçeneklerini Seçeriz yada üstüne iki kere tıklarız. (İkiside aynı şey) Beliren menüden Yürütmeyi Durdur seçeneğinden [] Slayt Sonra seçeneğine kaç sayfalık slaytsa örneğin 32; [32] Slayt Sonra dediğimizde Sizinde istediğiniz gibi slaytın sonunda kadar sesimiz çalar istersenizburdaki menüleri kurcalayarak istediğiniz slayt aralığınada istediğiniz ses doayasını yerleştirebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2007       Mesaj #1112
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
biri banda yardım etysin msn ve exe gırınce 1-2 dakkıka sonra düşüyorum neden acaba format bile attım düzelmedi bana yardım edın lutfen ???
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1113
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
seNsiTive adlı kullanıcıdan alıntı

biri banda yardım etysin msn ve exe gırınce 1-2 dakkıka sonra düşüyorum neden acaba format bile attım düzelmedi bana yardım edın lutfen ???

Söyle diyim ben Marmara Bölgesinde ikamet ediyorum ve son 2-3 gündür ADSL çok berbat bir durumda sürekli bir yoğunluk var ve evet bende msnden düşüyorum. Ama bunun bilgisayardan yada Messenger'dan kaynaklandığını zannetmiyorum; problem ADSL de... TTNet'i aramanızı ve durumu bildirmenizi önerebilirim. Adsl hatları gerçekten çok dolu ve lag denen illet maalesef devrede... Düzelmesini beklemekten başka yapıcak şey yok gibi....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1114
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Peki bu sorunum exe ye bulaşan virusler ola bilirmi ben aydın dayım şimdi ???
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1115
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
seNsiTive adlı kullanıcıdan alıntı

Peki bu sorunum exe ye bulaşan virusler ola bilirmi ben aydın dayım şimdi ???

Eğer Bilgisayarınızda virüs varsa ve hala virüs bulaşmış pc'den msn 'e yada internete bağlanmaya çalışıyorsanız kopması normal... Virüsler çeşitli zararlar verir bilgisayara; kimisi interneti kopartır kimisi Hdd'nizizi şişirir yada pc'ye durduk yere restart atar. Hemen iyi bir Antivirüs edinmenizi tavsiye ederim. Birkaç iyi Anti virüs sitesi önerebilirim. Ama hepsi paralıdır 30 gün Trial kullanım sonunda satın almanız gerekir ama şuan için yapmanız gereken en iyi şey eğer veri kaybetmek istemiyorsanız virüslü harddiskinizi söküp Sağlam ve Full Update yapılmış bir pc'ye Slave olarak (İkincil hardisk) bağlamak ve Full Scan (Tam tarama) yaptırmak. Virüsler temizlenince Hdd'nizi yine yerine takın ve bir antivürüs yükleyin...

Bu linklerden Online Tarama yaptorabilirsiniz. Symantec Security Check <---- Symantec Norton Anti-Virüs

Free Virus Scan - Kaspersky Lab <---- Kaspersky Anti-Virüs

Not: Evdeki bilgisayarda virüs vardı ve şuan Aydındayım ve virüslü bir bilgisayar kullanmıyorum ve yine msn kopuyor diyorsanız bir önceki dediklerim geçerli... Msn Happy
BuRaK74 - avatarı
BuRaK74
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1116
BuRaK74 - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun dayımın internet cafesinde de oluyo msn acık dururken kendi kendine kapanıyo..
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1117
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Adsldeki sorundan dolayı sıkça kopmalar oluyor. Sorun genel kişiye özel değil.
kawinra - avatarı
kawinra
Ziyaretçi
1 Şubat 2007       Mesaj #1118
kawinra - avatarı
Ziyaretçi
eline sağlık kandan ama ben bişi anlamdımki
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
2 Şubat 2007       Mesaj #1119
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kawinra adlı kullanıcıdan alıntı

eline sağlık kandan ama ben bişi anlamdımki

Özetle Msn Messenger' daki kopmalar yada sitelerin açılmaması TTNet'ten (ADSL Hizmetinden) kaynaklanmakta yakında düzelicektir.
karakartal - avatarı
karakartal
Ziyaretçi
5 Şubat 2007       Mesaj #1120
karakartal - avatarı
Ziyaretçi
xilisoft 3 gp video converter cevirim proğramında videoların ve klipleri tam süresini aktaramıyoruz kullanici adı ve şifre istiyor şifreyi nereden bulabiliriz teşektürler