Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 117

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.704 Cevap: 2.932
virtuecat - avatarı
virtuecat
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #1161
virtuecat - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
erdekmuzo adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben yeni bilgisayar aldım ve arkadaşım bana e posta göndermiş.konu olarak birkaç tane 3 boyutlu dosyalar var özellik olarak pps dosyası yazıyor fakat benim bilgisayarımda bu program olmadığından açamıyorum.bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.

Yükleme ayrıntıları: PowerPoint Viewer 2003

Sponsorlu Bağlantılar
bu baglantıdakı programı ındırıp bılgısayarına kurun
mustafasimsek - avatarı
mustafasimsek
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #1162
mustafasimsek - avatarı
Ziyaretçi
slm ses aygıtını yanlışlıkla sildim nasıl yüklerim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #1163
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafasimsek adlı kullanıcıdan alıntı

yeni bir hesap alın ve yeni hesaptan eski hesaba kopyalayın yada sistemi geri yuklemeyı deneyın saygılarımla
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1164
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mustafasimsek adlı kullanıcıdan alıntı

Ses aygıtından kastınız ses kartının Driver (Sürücüleri) ise Ses kartınızın Cd sini kullanarak yeniden yükleme yapabilirsiniz. Eğer Cd'si yoksa model yazarsanız yardımcı olurum.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1165
vain - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar
ben bir program indirdim onun şifresini, ismim olarak değiştirmek istiyorum ne yapabilrim yardımlar için çok saolun
Luscinia - avatarı
Luscinia
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #1166
Luscinia - avatarı
Ziyaretçi
Bearpaw 2400CU Plus WIA model Scanner'im var.. İlk zamanlar sorunsuz çalışıyordu... Ancak son zamanlarda 1-2 objeyi scan ettikten sonra diğerlerinin görüntüsünü ve şeklini değiştirmekte ya da ekrana tam sığdırmamaya başladı... makinadan kaldırıp tekrar kurunca aynı sorunu gene yapmaktadır... Çözümü konusunda yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #1167
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar
ben bir program indirdim onun şifresini, ismim olarak değiştirmek istiyorum ne yapabilrim yardımlar için çok saolun

Daha geniş bilgiye daha net yardım alabilirsin. Söyleyişin şuna benziyor. Bi programım var bana serial verirmisiniz.

Alıntı
Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı

Bearpaw 2400CU Plus WIA model Scanner'im var.. İlk zamanlar sorunsuz çalışıyordu... Ancak son zamanlarda 1-2 objeyi scan ettikten sonra diğerlerinin görüntüsünü ve şeklini değiştirmekte ya da ekrana tam sığdırmamaya başladı... makinadan kaldırıp tekrar kurunca aynı sorunu gene yapmaktadır... Çözümü konusunda yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...

Önce scanera genel bi temizlik yamanızı eğer sorun devam ederse sorun donanımsal olabilir ve teknik servise göstermenizi öneriricem.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #1168
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar

Programın adını ve versiyon bilgilerini Pm olarak atarsan yardımcı olurum.

Alıntı
Luscinia adlı kullanıcıdan alıntı

Aynı model tarayıcı bende de var. Bendekide bozuldu ve şuan çalışmıyor Resimleri tarıyor fakat kaydetmiyor. Görüntü ekrana gelmiyor v.s Çözümü garantiye göndermek ve Mustek Bearpaw 2400 tarayıcı almamak... Kurup kaldırarak çözüme ulaşılmıyor. Sorun donanımsal aldığın yer ile irtibata geçmeni öneririm.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #1169
vain - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim arkadaşım çok saol
emrecan10 - avatarı
emrecan10
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #1170
emrecan10 - avatarı
Ziyaretçi
PC ye chat whatch5 isminde bir proğram indirdim fakat key istiyor nerden bulabileceğim konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.