Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 157

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 968.478 Cevap: 2.932
karamelli - avatarı
karamelli
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #1561
karamelli - avatarı
Ziyaretçi
nero smart ta yapılan slaytlar ı yolladığım kişi ye izletemiyorum..yardım ederseniz sewinirim şimdiden teşekkürlerHysteric
Sponsorlu Bağlantılar
cimcimem - avatarı
cimcimem
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #1562
cimcimem - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar msconfig hakkında bişi sormak istiorum;benim bilgisayarım çok yavaş,xp kullanıorum,512 ram var işlemcim 3.00 pentium 4 ve c sürücüsünün sadece 17.7 gb kullanıorum yani çeyreği bile değil nerdeyse.bu msconfig de normal başlangıç olarak kayıtlı pc. onu ben seçmeli başlangıç yapsam pc hızında artma olurmu?yada kötü bi etkileme şekli olurmu?arkadaşımınkiyle aynı pc özelliklerimiz hatta onun benden daha çok kullanılmış alanı var fakat onda seçmeli başlangıçta kayıtlı pc si si ve seçmeli başlangıç altındaki bütün şıklar işaretli! sizce bende mi öle yapmalıyım?yardımcı olurmusunuz?Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
15 Mayıs 2007       Mesaj #1563
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
karamelli adlı kullanıcıdan alıntı

nero smart ta yapılan slaytlar ı yolladığım kişi ye izletemiyorum..yardım ederseniz sewinirim şimdiden teşekkürlerHysteric

Tam olarak konuyu biraz açarsanız daha kesin sonuçlar üretebiliriz.
Örneğin çektiğiniz Cd'yimi okumuyor yoksa Media Player hata verip kendinimi kapatıyor? Sorun Codec Eksikliğinden kaynaklanabilir. Öte yandan CD'yi çekerken nero hata verdimi herhangi bir uyarı verip gözardı ettiğiniz bir durum oldumu?

Alıntı
cimcimem adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar msconfig hakkında bişi sormak istiorum;benim bilgisayarım çok yavaş,xp kullanıorum,512 ram var işlemcim 3.00 pentium 4 ve c sürücüsünün sadece 17.7 gb kullanıorum yani çeyreği bile değil nerdeyse.bu msconfig de normal başlangıç olarak kayıtlı pc. onu ben seçmeli başlangıç yapsam pc hızında artma olurmu?yada kötü bi etkileme şekli olurmu?arkadaşımınkiyle aynı pc özelliklerimiz hatta onun benden daha çok kullanılmış alanı var fakat onda seçmeli başlangıçta kayıtlı pc si si ve seçmeli başlangıç altındaki bütün şıklar işaretli! sizce bende mi öle yapmalıyım?yardımcı olurmusunuz?Msn Sad

Msconfig bilgisayarınızın açılış ayarlarıyla ilgili ayarları yapmanızı sağlar performans açısından fayda getirir fakat bu sadece bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını düzenlemenizle alakalı bir komuttur. Genel olarak çok fazla bir performans sağlamaz. Bilgisayarınızın hızlanması için yapabileceğiniz şeyler; fazlalık (yani kullanmadığınız) programları silebilirsiniz. C:\Windows\Temp ve C:\Documents and Settings\Kullanızı Adınız\Local Settings\Temp klasörülerinin içini boşaltabilirsiniz. Regedit teki gereksiz kayıtları silebilirsiniz. Bunun içinde EasyClea adındaki programı öneririm. Bu programı kullanarak başlangıç öğelerini düzenlemekten tutunda gereksiz dosya temizliğine kadar bilgisayarınızın performansını arttıracak bir çok işlemi yaptırabilirsiniz download linki aşağıdadır. Bu arada tüm bunları yaptıktan sonra bilgisayarınızın sürücülerini ---> C, D varsa E,F,G gibi (Taşınabilir Disk yani Harddisk bölümlerini) Disk Birleştiricisi ile birleştirmeniz performans artışını sağlar...

Download EasyClea
Easy Cleaner - Sistem Bakım ve Onarım Programı
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #1564
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
TEŞEKKÜR EDERİM TEKNIKX.

İNTERNETE BAĞLANDIĞIMDA HER 5 DKİKADA BİR EKRANIM "ERROR SAFE REGISTER" SAYFASI KİTLİYOR.
BU NE DEMEK OLABİLİR?
NASIL KURTULABİLİRİM BUNDAN?
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
16 Mayıs 2007       Mesaj #1565
vain - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ...
benim sorunum firefoxu kurduğum halde bilgisayarıma açılmıyor taraycı olarak internet exploreri tanıyor ne yapmam gerekir...
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #1566
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı

TEŞEKKÜR EDERİM TEKNIKX.

İNTERNETE BAĞLANDIĞIMDA HER 5 DKİKADA BİR EKRANIM "ERROR SAFE REGISTER" SAYFASI KİTLİYOR.
BU NE DEMEK OLABİLİR?
NASIL KURTULABİLİRİM BUNDAN?

Bu sanırım sizin bağlı olduğunuz anamakine ilgili bir sorun olabilir. (Şirket içi domain) Ama yinede internet explorer da bir sorunda olabilir. Firefox
kurmayı deneyin birde yada internet explorer 7 kurulu değilse 7 kurun aynı sorunları vericekmi ? Verirse getirilen kısıtlamalarlan kaynaklanıyor demektir.
Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ...
benim sorunum firefoxu kurduğum halde bilgisayarıma açılmıyor taraycı olarak internet exploreri tanıyor ne yapmam gerekir...

Firefox ayarlarında varsayılan tarayıcı olarak ayarla tarzı bir yer var. Detaylı olarak anatmak isterdim ama benim makinemde Firefox kurulu değil kullanmıyorum Msn Happy
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #1567
vain - avatarı
Ziyaretçi
texniks ama acamıyom yani yüklü ve bir acılır gibi yapıyor sonra kandırıyor beni acılmıyor acılsa yapcam ama acılmıyokiMsn Sad
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
18 Mayıs 2007       Mesaj #1568
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
TEŞEKKÜR EDERİM TEKNİKİS
bil_gi - avatarı
bil_gi
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #1569
bil_gi - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba, bu siteye bugün kaydoldum.
Sizden bir isteğim olacak. Kabul ederseniz. Üye arkadaşlardan da yardım istiyorum. Bende VAIO dizüstü var. İngilizce sürüm iken Türkçe yükledim. Orjinalinda 'VAIO Recovery Utility ' adlı program vardı. bu PC içindeki herşeyin gostunu alıyordu. Türkçe XP yükleyince bu programa ihtiyacım oldu. Bu 'VAIO Recovery Utility v2.3 veya v2.6' programını nededen bulabilirim. elinde olan varsa verebilir mi?
Teşekkürler.
canozbinici - avatarı
canozbinici
Ziyaretçi
19 Mayıs 2007       Mesaj #1570
canozbinici - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar bağdaştırıcı yuklü değil hatası alıyorum aygıt yoneticisinden bakıyorum düzgün calıştığı soylenıyor acıklayıcı yardımcı olurmusunuz