Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 152

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #1511
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Vista nın temasını yukledım daha sonra ondan sıkılınca program ekle veya kaldır dan kaldırdım ama pc mı açarken karşılama penceresı hala vistanın teması dır nasıl çıkarta bılırım acaba yardımlarınızı beklıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1512
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
vain adlı kullanıcıdan alıntı

ekranım muthis titriyor neden kaynaklanıyor bugun artık istedigim dosyayı acabiliyorum Msn Happy

Monitör Hz ayarlarınızı kontrol edin. Monitörünüzü uygun Hz frekansına ayarlayın. Eğer yine düzelmezse monitörünüzü en yakın elektronikçiye götürün...

Sponsorlu Bağlantılar
Alıntı
The_CuRSe adlı kullanıcıdan alıntı

Vista nın temasını yukledım daha sonra ondan sıkılınca program ekle veya kaldır dan kaldırdım ama pc mı açarken karşılama penceresı hala vistanın teması dır nasıl çıkarta bılırım acaba yardımlarınızı beklıyorum

Vista teması yüklediğinizde sistem geri yükleme yapsanız dahi düzelmez. yapmanız gereken internet üzerinden orjinal xp temasını indirip pcnize kurmak...

Download
RapidShare: 1-Click Webhosting

Not: Linkteki dosyayı netten bi siteden aldım indirip denemedim ve mutlaka virüs kontrolünden geçirin...
veli15 - avatarı
veli15
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1513
veli15 - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım açılınca C:\WİNDOWS\ljkjij.dll hatası veriyor.Ne yapmam gerekir bilen varsa bir bilgi verirse sevinirim.......................
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1514
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim yüklediğim tema Longhorn Inspirat tı verdıgın link te sanırım yoktu. ne yapmalıyım ?

a2eu5
temanın resmı boyleydı
Son düzenleyen Blue Blood; 1 Mayıs 2007 11:49 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1515
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
veli15 adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarım açılınca C:\WİNDOWS\ljkjij.dll hatası veriyor.Ne yapmam gerekir bilen varsa bir bilgi verirse sevinirim.......................

Başlat --> Çalıştır 'ı seçin msconfig yazarak önünüze gelen menüden başlangıç sekmesini tıklayınız. Hata veren dll dosyasının önündeki check işaretini kaldırıp uygula tamam dediğinizde bilgisayarınız bir sonraki açılışta bu hatayı vermez...

Aşağıdaki resimde bir örnek verdim.

yakalama1uq6

Alıntı

Benim yüklediğim tema Longhorn Inspirat tı verdıgın link te sanırım yoktu. ne yapmalıyım ?

temanın resmı boyleydı

Aceleye geldiği için tam bakamadım ama google yada herhangi bir arama motorundan orjinal xp tema diye aratırsanız bulursunuz...
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1516
vain - avatarı
Ziyaretçi
iyide bak bugun düzeldi ,ekran titremiyor ve hiç bişeyini düzeltmedim niye boyle arada ekran titrerki
galiba voltajla alakalı...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1517
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
peki ben bu temayı yuklıcem ama kaldırmak ıstıyorum tama men ne yapmalıyım ??
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1518
vain - avatarı
Ziyaretçi
benimde az once karsılastıgım bir porblemim var normalde internet exploereri ben firefox tercih ediyorum. acarsın girmek istedigin sayfanın ismini yazacakken yazamadım harfe basıoyrum calısmıyor ve mesela masa üstünde bir yere girmek istiyorum ozamanda kasrısındaki yere giriyor sorun nerde ?ve hata neyden kaynaklanıyor...
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1519
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

iyide bak bugun düzeldi ,ekran titremiyor ve hiç bişeyini düzeltmedim niye boyle arada ekran titrerki
galiba voltajla alakalı...

Sorunun cevabını vermişsizin zaten. Ben sizin monitörünüze gelen voltajı ölçemem... Ben veya bir başkası buradan sizin sistem sisteminizi bilmeden olasılıklara göre cevap veriyoruz. Verilen cevaplar bu güne kadarki tecrübe edindiğimiz ve o an aklımıza gelen yanıtlar oluyor.

Tavsiye edebileceğim şey kendinize 800 Watt veya üstü bir UPS (Kesintisiz güç kaynağı) almak olcak... Ayrıca gelen elektrik topraklamayla destekleniyormu buda var...

Alıntı

peki ben bu temayı yuklıcem ama kaldırmak ıstıyorum tama men ne yapmalıyım ??

Program ekle/kaldır 'ı kullanarak yükeldiğiniz Vista temasını uninstall edin.

Denetim Masası ---> Program Ekle/Kaldır --> Yüklediğiniz Vista teması

Sonra orjinal xp temasınızı yükleyin.

Alıntı

benimde az once karsılastıgım bir porblemim var normalde internet exploereri ben firefox tercih ediyorum. acarsın girmek istedigin sayfanın ismini yazacakken yazamadım harfe basıoyrum calısmıyor ve mesela masa üstünde bir yere girmek istiyorum ozamanda kasrısındaki yere giriyor sorun nerde ?ve hata neyden kaynaklanıyor...

Tam olarak neyi kastettiğinizi anlıyamadım. Anladığım kadarıyla Firefox kullanıyorsunuz ve adres çubuğunda girdiğiniz web adresine yönlenmiyorsunuz ?
Son düzenleyen Teknixs; 1 Mayıs 2007 19:38 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #1520
vain - avatarı
Ziyaretçi
tabiki ilk soyledigine katılıyorum.şimdi birara tutukluk oldu hem firefoxta adres gircegim yere bişiy yazamadım artı herhangi masaustundeki porgrama gircem 15 dakika giremedim artı acmak istedigim hiç bişey acılmadı kısacası ....