Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 175

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.415 Cevap: 2.932
rayden - avatarı
rayden
Ziyaretçi
12 Ağustos 2007       Mesaj #1741
rayden - avatarı
Ziyaretçi
yokmu be bana yardım edebilecek kimseee lütfennn help meee
Sponsorlu Bağlantılar
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
12 Ağustos 2007       Mesaj #1742
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
kimse yardım etmiyoMsn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
12 Ağustos 2007       Mesaj #1743
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
.swf ve .flv gibi dosya türlerini oynatınca ses cıkmıo youtube gibi online video sitelerindede aynı durum söz konusu yardımMsn Cry
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
13 Ağustos 2007       Mesaj #1744
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
rayden adlı kullanıcıdan alıntı

yardımlarınız için teşekkürler bana swf uzantısını yani flash videoları hem görüntülü hemde sesli olarak çeviri yapabilecek full bir program lazım yardım edebilirseniz çok mutlu olurum iyi çalışmalar....

Google'da "swf to avi, swf to mpg, swf to video, convert swf" gibi aramalar yapabilirsiniz.

Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

.swf ve .flv gibi dosya türlerini oynatınca ses cıkmıo youtube gibi online video sitelerindede aynı durum söz konusu yardımMsn Cry

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > İşlemler > Windows Ses > Yeniden Başlat
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
diabolik - avatarı
diabolik
Ziyaretçi
14 Ağustos 2007       Mesaj #1745
diabolik - avatarı
Ziyaretçi
Bu sorunun yeri bu başlıkmı bilemedim ama sorayım. Şimdi arkadaşlar nero programında 4 dvd yazdım içinde program dosyalarından resim ve vord dosyalarına kadar her şey var. Gayet güzel yazdıktan sonra kontrol ettim dvd leri sorun yok. Ama şimdi dvd leri takıyorum boş gözüküyorlar. Yaklaşık 20 gb lık verim gitti desem halimi anlarsınız. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Bu nasıl olur? Nasıl kurtarabilirim?
yagmurcu - avatarı
yagmurcu
Ziyaretçi
14 Ağustos 2007       Mesaj #1746
yagmurcu - avatarı
Ziyaretçi
merhaba....

umarım sorunum için yardımcı olursunuz. (yeterince ayrıntılı yazmaya çalışıcam) Msn Happy

windows xp kullanıyorum.internet bağlantım adsl.antivirüs programı olarak avast ve casus yazılım programı olarak da spyware doctor kullanıyorum.sorunum şu;

ekranın altında, mavi çubuk üzerindeki saat; 12 saat olarak çalışıyo.yani gece mesela 00:20 yazması gerekirken 12:20 yazıyo.denetim masası üzerinden tarih ve saat ayarlarına giriyorum.orda saat 24 saat formu üzerinden gözüküyor. "Bir internet saat sunucusuyla otomatik olarak eşitle" yazısında iki seçenek var.ikisini de deniyorum ama işlem yapılırken hata oluştu diyor.düzelmiyor.ve sanırım bu sebepten dolayı da windows update çalışmıyor.bilgisayarımı güncelleyemiyorum.

bu konuda yardım eder misiniz?? şimdiden teşekkürler...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
14 Ağustos 2007       Mesaj #1747
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
diabolik adlı kullanıcıdan alıntı

Bu sorunun yeri bu başlıkmı bilemedim ama sorayım. Şimdi arkadaşlar nero programında 4 dvd yazdım içinde program dosyalarından resim ve vord dosyalarına kadar her şey var. Gayet güzel yazdıktan sonra kontrol ettim dvd leri sorun yok. Ama şimdi dvd leri takıyorum boş gözüküyorlar. Yaklaşık 20 gb lık verim gitti desem halimi anlarsınız. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Bu nasıl olur? Nasıl kurtarabilirim?

Başka bir DVD okuyucuda denediniz mi?

Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba....

umarım sorunum için yardımcı olursunuz. (yeterince ayrıntılı yazmaya çalışıcam) Msn Happy

windows xp kullanıyorum.internet bağlantım adsl.antivirüs programı olarak avast ve casus yazılım programı olarak da spyware doctor kullanıyorum.sorunum şu;

ekranın altında, mavi çubuk üzerindeki saat; 12 saat olarak çalışıyo.yani gece mesela 00:20 yazması gerekirken 12:20 yazıyo.denetim masası üzerinden tarih ve saat ayarlarına giriyorum.orda saat 24 saat formu üzerinden gözüküyor. "Bir internet saat sunucusuyla otomatik olarak eşitle" yazısında iki seçenek var.ikisini de deniyorum ama işlem yapılırken hata oluştu diyor.düzelmiyor.ve sanırım bu sebepten dolayı da windows update çalışmıyor.bilgisayarımı güncelleyemiyorum.

bu konuda yardım eder misiniz?? şimdiden teşekkürler...

Önce tarihi ve saati elle düzeltin.

Başlat > Çalıştır > regedit.exe > ENTER

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde sol taraftan tıklaya tıklaya buraya kadar gelin:

Kod:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DateTime\Servers
Sağ tarafta boş bir alana sağ tıklayın ve Yeni > Dize Değeri oluşturun.

"Yeni Değer #1" yerine "3" yazın ve Enter'layın.

3'e çift tıklayın ve değer verisi olarak clock.isc.org girin.

Internet Saati güncelleme bölümünde bu yeni adresi kullanarak eşitleme yapın.
diabolik - avatarı
diabolik
Ziyaretçi
14 Ağustos 2007       Mesaj #1748
diabolik - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Başka bir DVD okuyucuda denediniz mi?

evet denedim sonuç aynı dvd ler boş gözüküyor
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Ağustos 2007       Mesaj #1749
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
diabolik adlı kullanıcıdan alıntı

evet denedim sonuç aynı dvd ler boş gözüküyor

Maalesef daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım, yazma işleminde bir hata yapmış olmalısınız.
diabolik - avatarı
diabolik
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1750
diabolik - avatarı
Ziyaretçi
ilgilendiğin için teşekkürler. Dosyaları bilgisayar üzerinden geri getirmeye çalışıcaz artık naapalım