Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 176

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 968.912 Cevap: 2.932
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1751
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
.swf ve .flv gibi dosya türlerini oynatınca ses cıkmıo youtube gibi online video sitelerindede aynı durum söz konusu yardımMsn Cry
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > İşlemler > Windows Ses > Yeniden Başlat
Sponsorlu Bağlantılar

yukarıdaki yol bi sonuc vermediMsn Sad
mr_vain - avatarı
mr_vain
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1752
mr_vain - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mr_vain adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaslar ,
Pc Mac numarasını nasıl bulabılırım ?

Merhaba arkadaslar
Sponsorlu Bağlantılar

umarım bu soruma cevap alabılırım Msn Happy

kopyalama koruması olan dvd ı nasıl kopyalaya bılırım, onerebılecegınız bır prog. varmı?
hellboy726 - avatarı
hellboy726
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1753
hellboy726 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
[B adlı kullanıcıdan alıntı

mr_vain[/B]]
Merhaba arkadaslar ,
Pc Mac numarasını nasıl bulabılırım ?

Merhaba:

Başlat > Çalıştıra Girin,

Cmd yazın enterlayın

siyah ekrana ipconfig/all yazın entera basın

Kopya korumalı dvd 'ler için clone dvd programını kullanabilirsiniz..
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1754
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
.
Alıntı

swf ve .flv gibi dosya türlerini oynatınca ses cıkmıo youtube gibi online video sitelerindede aynı durum söz konusu yardımMsn Cry

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > İşlemler > Windows Ses > Yeniden Başla

t

Neutralizer yukarıdaki yol bi sonuc vermedi gene .swf ve .flv gibi dosyalardan ses gelmio format dısında baksa ne yapabilirim?Msn Sad
MaJeste - avatarı
MaJeste
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1755
MaJeste - avatarı
Ziyaretçi
Neden aynı şeyden bu kadar çok var? Msn SadMsn Sad

5acc601446
iceman_24 - avatarı
iceman_24
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1756
iceman_24 - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar bi sorunla karşı karşıyayım pc den dit dit dit diye uya sesi geliyor ekran kartıu ve remi kontrol etttin çalışlışıyor hatta değişti
mde işlemciyide aynı şekilde ama hata hala deva ediyor dit sesi veriyor ve pc açılmıyor ne yapmam lazım açil yardım bu arada bios pili ters takın falan demeyin hepsini denedim
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Ağustos 2007       Mesaj #1757
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

.swf ve .flv gibi dosya türlerini oynatınca ses cıkmıo youtube gibi online video sitelerindede aynı durum söz konusu yardımMsn Cry
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > İşlemler > Windows Ses > Yeniden Başlat

yukarıdaki yol bi sonuc vermediMsn Sad

İçinde ses efekti-ses dosyası olan tüm flash'lar için mi bu durum söz konusu? Mesela sitemizdeki flash animasyonlarda sesleri duyabiliyor musunuz?

Alıntı
MaJeste adlı kullanıcıdan alıntı

Neden aynı şeyden bu kadar çok var? Msn SadMsn Sad

5acc601446

Standart Windows servisleri. Sıradışı bir durum yok.

Alıntı
iceman_24 adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar bi sorunla karşı karşıyayım pc den dit dit dit diye uya sesi geliyor ekran kartıu ve remi kontrol etttin çalışlışıyor hatta değişti
mde işlemciyide aynı şekilde ama hata hala deva ediyor dit sesi veriyor ve pc açılmıyor ne yapmam lazım açil yardım bu arada bios pili ters takın falan demeyin hepsini denedim

Beep seslerinin sayısı ve ötme uzunlukları-aralıkları önemli. Anakart markanıza ve modelinize göre kullanım kitapçığına bakıp hangi sesin hangi arıza konusunda uyarı verdiğini öğrenin. Diğer parçaları değiştirmenize rağmen sorunda bir değişiklik yoksa, anakartınız da bozulmuş olabilir.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1758
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
iceman_24 adlı kullanıcıdan alıntı

Aynı problem benim eski bilgisyarımda da vardı pilini ters takmak değil de pilini değiştirmek bir süreliğine sesin kesilmesini sağlıyor problemin asla kökünden çözülmeyeceğini söylemişlerdi (bilgisayarınız her başladığında hata taraması yapıyorsa birde benim ki gibi bozuk veri buluyorsa )onun dışında format attık ve ram takviyesi yaptık bilgisayar dittlemeyi kesti. Belki yardımı olur diye yazdım Msn Happy
KARKAN - avatarı
KARKAN
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #1759
KARKAN - avatarı
Ziyaretçi
NeutralizeR bu durum butun .swf ve .flv tru dosyalar için gecerli web sitelerdeki .swf turu flash animasyonlardanda ses gelmio bu sitede ve youtube daki izldeğim videolardanda ses gelmi yha işte hepsi için bu durum soz konusuMsn Grin mumumkun msn adresini özel mesaj olarak at
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Ağustos 2007       Mesaj #1760
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
KARKAN adlı kullanıcıdan alıntı

NeutralizeR bu durum butun .swf ve .flv tru dosyalar için gecerli web sitelerdeki .swf turu flash animasyonlardanda ses gelmio bu sitede ve youtube daki izldeğim videolardanda ses gelmi yha işte hepsi için bu durum soz konusuMsn Grin mumumkun msn adresini özel mesaj olarak at

Ses kartınızın sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Windows Ses hizmetini de birkaç kez yeniden başlatmayı unutmayın.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.