Alıntı
AlwaysSad adlı kullanıcıdan alıntı Slm bunu 2. kez yazıorum benim intel DG965SS anakartım var bu yaz alındı ve ona bağlı ses kartı da SigmaTel STAC9227. Eski ses kartı ve anakartın markasını bilmiorum ama eskisinde ses denetiminde bütün seçenekler çıkıodu bunda naptıysam çıkaramadım bu sorun ses kartından dolayı mı yoksa hangi sürücüyü yüklemeliyim_? 1sürü sürücü yükledim yine sorunum çözülmedi bu arada ses denetimi>seçenekler>özellikler bölümünden işaretlendiini biliorum ama orda da gözükmüo...
Bilgisayarım > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi > Ses, video ve oyun kumandası > Ses kartınıza çift tıklayın > Sürücü > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim > İleri > Disketi var > Anakart cd'sini takın ve ses kartı sürücünüzün bulunduğu klasörü seçin ve yüklemeyi tamamlayın.
Sorun devam ederse anakartınızın web sitesinin download bölümünden farklı sürümdeki bir sürücüyü indirip deneyin. (bir eski ya da bir yeni sürüm olabilir)
Alıntı
umutyilmazbt adlı kullanıcıdan alıntı merhabalar benim şöyle bi sorunum bilgisayarın normal bir şekilde çalışırken ekran masaüstündeki iconların büyüdüler ekran çözünürlüğü büyüdü yani ondan sonra kısa bi zaman içerisinde bilgisayarım kapandı ve şimdi her açtığımda fan turmadan çalışıyor ve onunla beraber bip bip bip diye aralıklarla ötüyor ekranada hiç bir görüntü gelmiyor acaba ağrıza ekran kartındamıdır ram demi yoksa başka biyerde olabilirmi sorumun cevabını sizden bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılarımla ( umut yılmaz)
AlwaysSad slm benimda başıma geldi seskartı driver eğer yüklediysen sil o ses kartına ait ses kartı driver'ını yükle öyle bi dene doğru driverı yüklersen bi sorun kalmıyacaktır merak etme eğer oda olmazsa ozman ses kartında bişey vardır yada anakartın üzerindeki slot da bişey vardır
Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi? Donanımsal bir arıza da olabilir. SiSoftware Sandra Professional ya da EVEREST Ultimate Edition gibi yazılımları yükleyip anakart-işlemci-ekran kartı sıcaklıklarını görebilirsiniz. İmkanınız varsa başka bir ekran kartını sisteminize takıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz.
Alıntı
By SLipKNoT adlı kullanıcıdan alıntı Benim Kaspersky ve WLM açtığımda ekran görüntüleri
Kasperky İnternet Güvenlik Uygulamasını Aç Butonu ve WLM Msn Messenger Aç sekmelerinin yazısı bugün bu hale geldi nedeni ne olabilir?
NOT: Swishmax bugün yazı fontları eklemiştim onunla bir ilgisi olabilir mi?
Font'larla ilgili bir problem. Standart Windows font'larının üzerine eski sürüm font'lar yazılmış olabilir.
Denetim Masası > Görüntü > Görünüm > Gelişmiş ekranından tüm yazı tiplerini Tahoma olarak ayarlamayı deneyin.