Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 182

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 960.055 Cevap: 2.932
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1811
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
srht_d adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bilgisayarda gizli dosyaları görünür veya gizli kılmak için denetim masasında klasör seçenekleri oluyordu nasıl olduysa pc den silinmiş ve tekrardan bulamıyorum ayarlayamıyorum nasıl yapabileceğim konusunda bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...

"Denetim Masası" na tıklayın ve açılan pencereden "Görünüm ve Temalar" böümüne tıklayın. "Klasör Seçenekleri" klasörünü orda bulabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Başka 1 yol olarak şunu da deneyebilirsiniz:

"Denetim Masası"nı açın.
"Araçlar" menüsünden "Klasör Seçenekleri" sekmesine tıklayın.
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1812
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
bunların hepsini denedim ama oradan silinmiş zaten geri getirme şansımız yokmu acaba yeniden yükleme falan???

Sponsorlu Bağlantılar
ilginize teşekkür ediyorum..
Morrigan - avatarı
Morrigan
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1813
Morrigan - avatarı
Ziyaretçi
Çalıştır penceresine gelip gpedit.msc komutunu yazın ve tamam tuşuna basın.

Açılan pencerede,

Kullanıcı Yapılandırması --> Yönetim Şablonları --> Windows Bileşenleri --> Windows Gezginine tıklayın.

Windows Gezgini ne tıkladığınızda sağ tarafta seçenekler sıralanacaktır. "Klasör Seçeneklerini Araçlar Menüsünden Kaldır" seçeneğine çift tıklayın ve açılan pencerede yer alan "Devre Dışı" butonunu seçin ve "Uygula" deyin.

"Tamam" diyerek pencereyi kapatın.

Bu işlemden sonra Klasör Seçeneklerinin yerine gelmiş olması gerekir.
srht_d - avatarı
srht_d
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1814
srht_d - avatarı
Ziyaretçi
slm kusura bakmazsanız yine ben sorunla geldim daha doğrusu eski sorun tam olarak hallolmamış yeni farkettim... şimdi klasör seçeneklerini görüyorum görünümden gizli dosyayı göster diyorum uygula>tamam dedikten sonra gizli dosyayı göstermiyor...tekrar açtığımda sanki göster işlemini hiç yapmamış gibi yine gizli dosyayı gizle kutucuğu işaretli olarak kalmış oluyor... nasıl düzeleceği hakkında bir bilginiz varmıMsn CryMsn Embarrassed

yardımlarınızdan ötürü tekrardan teşekkürü bir borç bilirim... saygılar...
AlwaysSad - avatarı
AlwaysSad
Ziyaretçi
28 Ağustos 2007       Mesaj #1815
AlwaysSad - avatarı
Ziyaretçi
Slm bunu 2. kez yazıorum benim intel DG965SS anakartım var bu yaz alındı ve ona bağlı ses kartı da SigmaTel STAC9227. Eski ses kartı ve anakartın markasını bilmiorum ama eskisinde ses denetiminde bütün seçenekler çıkıodu bunda naptıysam çıkaramadım bu sorun ses kartından dolayı mı yoksa hangi sürücüyü yüklemeliyim_? 1sürü sürücü yükledim yine sorunum çözülmedi bu arada ses denetimi>seçenekler>özellikler bölümünden işaretlendiini biliorum ama orda da gözükmüo...
umutyilmazbt - avatarı
umutyilmazbt
Ziyaretçi
31 Ağustos 2007       Mesaj #1816
umutyilmazbt - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar benim şöyle bi sorunum bilgisayarın normal bir şekilde çalışırken ekran masaüstündeki iconların büyüdüler ekran çözünürlüğü büyüdü yani ondan sonra kısa bi zaman içerisinde bilgisayarım kapandı ve şimdi her açtığımda fan turmadan çalışıyor ve onunla beraber bip bip bip diye aralıklarla ötüyor ekranada hiç bir görüntü gelmiyor acaba ağrıza ekran kartındamıdır ram demi yoksa başka biyerde olabilirmi sorumun cevabını sizden bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılarımla ( umut yılmaz)

AlwaysSad slm benimda başıma geldi seskartı driver eğer yüklediysen sil o ses kartına ait ses kartı driver'ını yükle öyle bi dene doğru driverı yüklersen bi sorun kalmıyacaktır merak etme eğer oda olmazsa ozman ses kartında bişey vardır yada anakartın üzerindeki slot da bişey vardır
Son düzenleyen Morrigan; 31 Ağustos 2007 12:26 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2007       Mesaj #1817
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim Kaspersky ve WLM açtığımda ekran görüntüleri

50214836zm2

Kasperky İnternet Güvenlik Uygulamasını Aç Butonu ve WLM Msn Messenger Aç sekmelerinin yazısı bugün bu hale geldi nedeni ne olabilir?

40098364bp3

NOT: Swishmax bugün yazı fontları eklemiştim onunla bir ilgisi olabilir mi?

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
31 Ağustos 2007       Mesaj #1818
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
AlwaysSad adlı kullanıcıdan alıntı

Slm bunu 2. kez yazıorum benim intel DG965SS anakartım var bu yaz alındı ve ona bağlı ses kartı da SigmaTel STAC9227. Eski ses kartı ve anakartın markasını bilmiorum ama eskisinde ses denetiminde bütün seçenekler çıkıodu bunda naptıysam çıkaramadım bu sorun ses kartından dolayı mı yoksa hangi sürücüyü yüklemeliyim_? 1sürü sürücü yükledim yine sorunum çözülmedi bu arada ses denetimi>seçenekler>özellikler bölümünden işaretlendiini biliorum ama orda da gözükmüo...

Bilgisayarım > Özellikler > Donanım > Aygıt Yöneticisi > Ses, video ve oyun kumandası > Ses kartınıza çift tıklayın > Sürücü > Sürücüyü Güncelleştir > Listeden ya da belirli bir konumdan yükle > Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim > İleri > Disketi var > Anakart cd'sini takın ve ses kartı sürücünüzün bulunduğu klasörü seçin ve yüklemeyi tamamlayın.

Sorun devam ederse anakartınızın web sitesinin download bölümünden farklı sürümdeki bir sürücüyü indirip deneyin. (bir eski ya da bir yeni sürüm olabilir)

Alıntı
umutyilmazbt adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar benim şöyle bi sorunum bilgisayarın normal bir şekilde çalışırken ekran masaüstündeki iconların büyüdüler ekran çözünürlüğü büyüdü yani ondan sonra kısa bi zaman içerisinde bilgisayarım kapandı ve şimdi her açtığımda fan turmadan çalışıyor ve onunla beraber bip bip bip diye aralıklarla ötüyor ekranada hiç bir görüntü gelmiyor acaba ağrıza ekran kartındamıdır ram demi yoksa başka biyerde olabilirmi sorumun cevabını sizden bekliyorum şimdiden teşekkür ederim saygılarımla ( umut yılmaz)

AlwaysSad slm benimda başıma geldi seskartı driver eğer yüklediysen sil o ses kartına ait ses kartı driver'ını yükle öyle bi dene doğru driverı yüklersen bi sorun kalmıyacaktır merak etme eğer oda olmazsa ozman ses kartında bişey vardır yada anakartın üzerindeki slot da bişey vardır

Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi? Donanımsal bir arıza da olabilir. SiSoftware Sandra Professional ya da EVEREST Ultimate Edition gibi yazılımları yükleyip anakart-işlemci-ekran kartı sıcaklıklarını görebilirsiniz. İmkanınız varsa başka bir ekran kartını sisteminize takıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz.

Alıntı
By SLipKNoT adlı kullanıcıdan alıntı

Benim Kaspersky ve WLM açtığımda ekran görüntüleri

50214836zm2

Kasperky İnternet Güvenlik Uygulamasını Aç Butonu ve WLM Msn Messenger Aç sekmelerinin yazısı bugün bu hale geldi nedeni ne olabilir?

40098364bp3

NOT: Swishmax bugün yazı fontları eklemiştim onunla bir ilgisi olabilir mi?

Font'larla ilgili bir problem. Standart Windows font'larının üzerine eski sürüm font'lar yazılmış olabilir.

Denetim Masası > Görüntü > Görünüm > Gelişmiş ekranından tüm yazı tiplerini Tahoma olarak ayarlamayı deneyin.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ANKEBUT2 - avatarı
ANKEBUT2
Ziyaretçi
1 Eylül 2007       Mesaj #1819
ANKEBUT2 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2gb flash diskim 1 tb olarak gözüküyor HP USB Disk proğramı bu yüzden biçimlendirmiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.
lethaldoze - avatarı
lethaldoze
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #1820
lethaldoze - avatarı
Ziyaretçi
pc me galıba vırus bulastı.bulunan hata raporu verıo
hepsındede dosya ısımlerı farklı.ama hata raporu nun resım olan sağ ust kosesınde sureklı hac ısaretı var.msn yegırdım kımseye bısey yazamıom.ve coklu msn actığımda dığer adresım bana bı wınzıp lı dosya yolluyo ensevdığım resmım bu dıe yazıo sonra.baska adres acıp tam yazışıorum bellı bı sure sonra o da ıptal oluyo
yazışamıyorum.eğer bılgılendırırsenız benı sevınırım.
windows xp kullanıyorum.adsl ev kullanıcısıyım.