Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 183

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #1821
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
lethaldoze adlı kullanıcıdan alıntı

pc me galıba vırus bulastı.bulunan hata raporu verıo
hepsındede dosya ısımlerı farklı.ama hata raporu nun resım olan sağ ust kosesınde sureklı hac ısaretı var.msn yegırdım kımseye bısey yazamıom.ve coklu msn actığımda dığer adresım bana bı wınzıp lı dosya yolluyo ensevdığım resmım bu dıe yazıo sonra.baska adres acıp tam yazışıorum bellı bı sure sonra o da ıptal oluyo

Sponsorlu Bağlantılar
yazışamıyorum.eğer bılgılendırırsenız benı sevınırım.
windows xp kullanıyorum.adsl ev kullanıcısıyım.

Evet kesinlikle virüs bulaşmış bilgisayarınıza. Bilgisayarınızı güvenli modda açın ve virüs taraması yaptırın, silmeye çalışın eğer silemediği olduğunda dosyanın ismini ve yerinin nerede olduğunu dikkatlice gördükten sonra o dosyayı bulup yine kendiniz silmelisiniz. ayrıca da windows un kendinde bulunan standart güvenlik duvarı yeterli değildir. bunun için çeşitli güvenlik şirketlerinin internet security lerini kullanabilirsiniz. Önerebileceğim iki tanesi var. öncelikle Kaspersky 7.0 Internet Security, ikinci olarak da Norton Internet Security. bir de ADSL modemin ethernet olursa senin için daha güvenli olur. modemin de kendi güvenlik duvarı olduğundan virüslerin, spyların ve trojanların bilgisayara ulaşmaları daha zorlu olur.
yunusca - avatarı
yunusca
Ziyaretçi
2 Eylül 2007       Mesaj #1822
yunusca - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ie güvenlik düzeylerini vvarsayılan olarak ayarlayın bırde acılır pencerelerinizi kontrol edin kolay gelsin mailiniz ve sanal dünyanız açık olsun Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
3 Eylül 2007       Mesaj #1823
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
slm arkadaşlar ya benim pc de internetten(youtube yada herhangi bir site) den baktığım videolardan yada müziklerden ses gelmiyor ama pc kayıtlı müzikleri dinleye biliyorum internetten ses gelmiyor yardım edin lütfen
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
MaLiNBeR - avatarı
MaLiNBeR
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #1824
MaLiNBeR - avatarı
Ziyaretçi
hayırlı geceler benim pc kendi kendini açıp kapatmaya başladı...?
format attım,işlemcinin fanını temizledim ama yok genede aynısı
ne yapabilirim acaba hardiskte mi sorun var..yardım ederseniz svinirim...Msn Sad
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Eylül 2007       Mesaj #1825
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
_MsX_PoLiCe_ adlı kullanıcıdan alıntı

hayırlı geceler benim pc kendi kendini açıp kapatmaya başladı...?
format attım,işlemcinin fanını temizledim ama yok genede aynısı
ne yapabilirim acaba hardiskte mi sorun var..yardım ederseniz svinirim...Msn Sad

Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma > Ayarlar > Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğinin işaretini kaldırın. Bir sonraki hatada, hata mesajını okuma şansınız olacaktır. Herhangi bir .dll vb. dosya adı geçiyorsa hatada, buna bağlı olarak neleri kontrol etmeniz gerektiğine dair fikir sahibi olabilirsiniz.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MaLiNBeR - avatarı
MaLiNBeR
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #1826
MaLiNBeR - avatarı
Ziyaretçi
sayın admin bunların hepsini kontrol ettim ama hata raporu falan hiç bir şey yok
direk kendi kendini açıp kapatıyor.bend ekapatıp biraz bekliyorum yoksa devamlı açılıp kapanıyor...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Eylül 2007       Mesaj #1827
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
_MsX_PoLiCe_ adlı kullanıcıdan alıntı

sayın admin bunların hepsini kontrol ettim ama hata raporu falan hiç bir şey yok
direk kendi kendini açıp kapatıyor.bend ekapatıp biraz bekliyorum yoksa devamlı açılıp kapanıyor...

Donanımsal bir arıza olabilir. En yakın teknik servise götürmeniz ya da uzman bir kişiye göstermeniz tavsiye edilir... Buradan yardımcı olabileceğimiz bir konu değil maalesef.
MaLiNBeR - avatarı
MaLiNBeR
Ziyaretçi
3 Eylül 2007       Mesaj #1828
MaLiNBeR - avatarı
Ziyaretçi
Yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim ...
Hayırlı geceler...
HayLaZ61 - avatarı
HayLaZ61
VIP BuGS_BuNNY
3 Eylül 2007       Mesaj #1829
HayLaZ61 - avatarı
VIP BuGS_BuNNY
Alıntı
BuGS_BuNNY adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar ya benim pc de internetten(youtube yada herhangi bir site) den baktığım videolardan yada müziklerden ses gelmiyor ama pc kayıtlı müzikleri dinleye biliyorum internetten ses gelmiyor yardım edin lütfen

bana yardım edecek olan yokmu burda Msn Confused
Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
3 Eylül 2007       Mesaj #1830
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
BuGS_BuNNY adlı kullanıcıdan alıntı

bana yardım edecek olan yokmu burda Msn Confused

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler > Windows Ses > Sağ tık > Başlat / Yeniden Başlat

İşe yaramazsa ses kartınızın güncel sürücüsünü yeniden yükleyiniz.