Alıntı
jamoka adlı kullanıcıdan alıntı slm herkese
bir iki haftadır hareketli ifadeleri kopyala yaptıktan sonra yapıştır yapamıyorum ... yani yapıştırmıyo bunun nedeni ne olabilir
her zaman ayni sitede bi sorun cikmadan bunu yapabiliyodumm....bi kac sitede bu sorunu yasadimm... anlamadim...
yardimci olursaniz cok sevinirimm tskler
Klavye kısayollarını kullanabilirsiniz. Kopyala'yı seçtikten sonra yapıştırmak istediğiniz yerde CTRL + V tuş kombinasyonunu kullanınız.
Alıntı
loft1971 adlı kullanıcıdan alıntı Öncelikle her soruya anında cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Eminim benim sorumada cevap verirsiniz. Benim bilgisayar virüsle doldu. Kaspersky lisanslı var ve bunları yada bulduğunu temizledi. Fakat şimdi açtığım her dosya yada net sayfasından sonra ekrana dos sayfası gibi bir siyah sayfa açılıp kapanıyor. Bu sayfanın üstünde de c:/windows/system32/shell386.exe yazıyor. yani bir an dünyam kararıyor sonra tekrar düzeliyor. Sinir bozucu bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Ayrıca ekranın sol alt köşesindeki kısayollar da silindi özellikler den yapmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Şimdiden teşekkürler.
Shell386.exe is Trojan/Backdoor Troj/Vixup-AE Troj/Vixup-AE.
CTRL + ALT + DEL tuş kombinasyonunu kullanarak Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesindenden shell386.exe'yi bulup sonlandırın. Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyici'ni başlatın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
anahtar adı altında shell386.exe'yi her windows açılışında yükleyen kaydı bulup silin. Bu basit yöntemle kurtulmak mümkün görünüyor.
Yeterli olmazsa:
http://forum.ccleaner.com/index.php?showtopic=3741 inceleyin.
Alıntı
orni adlı kullanıcıdan alıntı İnternete bağlanıp 10 dk. kadar kaldığımda " İexplore.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye hata mesajı veriyor.Ve internetten atıyor.Bu sorun yüzünden 3 sefer format attım.Ama 2 gün sonra yine tekrarlıyor. Sorun nedir bilmiyorum.Bu sorundan sonra Ad-Aware ile tarama yaptığımda her seferinde "Identifield kayıt defteri değerleri"nde 1 kritik nesne bulunuyor.Yardım için şimdiden teşekkür ederim.
Windows XP kullanıyorsanız, yeni kurulum yaptığınızda mutlaka Windows XP Service Pack 2 entegre edilmiş cd ile kurulum yapın. Internet bağlantısını sağlamadan önce bir anti-virus programı kurun. Web tarayıcınızı başlatıp sörf yapmadan önce anti-virüs programınızı güncelleyin. Kaspersky 5.x serisini tavsiye ederim.
Alıntı
naje adlı kullanıcıdan alıntı MSN şifremi unuttum onu nasıl alabilirim gizli sorumuda bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.?
Kaybedilen hesaplar ve hesap bilgileri için destek vermemiz maalesef söz konusu değil. Bu konuyu incelemek isteyebilirsiniz:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)