Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 52

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.425 Cevap: 2.932
jamoka - avatarı
jamoka
Ziyaretçi
15 Mart 2006       Mesaj #511
jamoka - avatarı
Ziyaretçi
slm herkeseMsn Wink

Sponsorlu Bağlantılar

bir iki haftadır hareketli ifadeleri kopyala yaptıktan sonra yapıştır yapamıyorum ... yani yapıştırmıyo bunun nedeni ne olabilir

her zaman ayni sitede bi sorun cikmadan bunu yapabiliyodumm....bi kac sitede bu sorunu yasadimm... anlamadim...

yardimci olursaniz cok sevinirimm tsklerMsn Wink
naje - avatarı
naje
Ziyaretçi
16 Mart 2006       Mesaj #512
naje - avatarı
Ziyaretçi
MSN şifremi unuttum onu nasıl alabilirim gizli sorumuda bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.?
Sponsorlu Bağlantılar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Mart 2006       Mesaj #513
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
jamoka adlı kullanıcıdan alıntı

slm herkeseMsn Wink

bir iki haftadır hareketli ifadeleri kopyala yaptıktan sonra yapıştır yapamıyorum ... yani yapıştırmıyo bunun nedeni ne olabilir

her zaman ayni sitede bi sorun cikmadan bunu yapabiliyodumm....bi kac sitede bu sorunu yasadimm... anlamadim...

yardimci olursaniz cok sevinirimm tsklerMsn Wink

Klavye kısayollarını kullanabilirsiniz. Kopyala'yı seçtikten sonra yapıştırmak istediğiniz yerde CTRL + V tuş kombinasyonunu kullanınız.

Alıntı
loft1971 adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle her soruya anında cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Eminim benim sorumada cevap verirsiniz. Benim bilgisayar virüsle doldu. Kaspersky lisanslı var ve bunları yada bulduğunu temizledi. Fakat şimdi açtığım her dosya yada net sayfasından sonra ekrana dos sayfası gibi bir siyah sayfa açılıp kapanıyor. Bu sayfanın üstünde de c:/windows/system32/shell386.exe yazıyor. yani bir an dünyam kararıyor sonra tekrar düzeliyor. Sinir bozucu bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Ayrıca ekranın sol alt köşesindeki kısayollar da silindi özellikler den yapmaya çalışıyorum kabul etmiyor. Şimdiden teşekkürler.

Shell386.exe is Trojan/Backdoor Troj/Vixup-AE Troj/Vixup-AE.

CTRL + ALT + DEL tuş kombinasyonunu kullanarak Görev Yöneticisi'ni çalıştırın. İşlemler listesindenden shell386.exe'yi bulup sonlandırın. Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyici'ni başlatın.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run

anahtar adı altında shell386.exe'yi her windows açılışında yükleyen kaydı bulup silin. Bu basit yöntemle kurtulmak mümkün görünüyor.

Yeterli olmazsa: http://forum.ccleaner.com/index.php?showtopic=3741 inceleyin.

Alıntı
orni adlı kullanıcıdan alıntı

İnternete bağlanıp 10 dk. kadar kaldığımda " İexplore.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye hata mesajı veriyor.Ve internetten atıyor.Bu sorun yüzünden 3 sefer format attım.Ama 2 gün sonra yine tekrarlıyor. Sorun nedir bilmiyorum.Bu sorundan sonra Ad-Aware ile tarama yaptığımda her seferinde "Identifield kayıt defteri değerleri"nde 1 kritik nesne bulunuyor.Yardım için şimdiden teşekkür ederim.

Windows XP kullanıyorsanız, yeni kurulum yaptığınızda mutlaka Windows XP Service Pack 2 entegre edilmiş cd ile kurulum yapın. Internet bağlantısını sağlamadan önce bir anti-virus programı kurun. Web tarayıcınızı başlatıp sörf yapmadan önce anti-virüs programınızı güncelleyin. Kaspersky 5.x serisini tavsiye ederim.

Alıntı
naje adlı kullanıcıdan alıntı

MSN şifremi unuttum onu nasıl alabilirim gizli sorumuda bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.?

Kaybedilen hesaplar ve hesap bilgileri için destek vermemiz maalesef söz konusu değil. Bu konuyu incelemek isteyebilirsiniz:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
skaya - avatarı
skaya
Ziyaretçi
16 Mart 2006       Mesaj #514
skaya - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

Aşağıdaki linkten yükleyebilirsiniz...

bu programı yükledim kurdum fakat açılmıyo.başka önerebileceğiniz link varsa sevinirim.bekliyorum teşekkürler..acill.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2006       Mesaj #515
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
skaya adlı kullanıcıdan alıntı

bu programı yükledim kurdum fakat açılmıyo.başka önerebileceğiniz link varsa sevinirim.bekliyorum teşekkürler..acill.

size söyledim daha önce o programllarda sorun yok....siz ordaki 2 ayrı programı da denediniz mi.... zira her ikisi de çalışıyor da > bilginize
melih88 - avatarı
melih88
Ziyaretçi
19 Mart 2006       Mesaj #516
melih88 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bu hyper terminal nasıl kullanıo anlamadım bi türlü cevir diom cevir sesi yok dio.acaba adsl den dolayımı ceviremiom.lütfen help meMsn Cry
yasaklim - avatarı
yasaklim
Ziyaretçi
21 Mart 2006       Mesaj #517
yasaklim - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben açıkögretim işletme bölümünde okuyorum ve haftaya sınavım var ama ders çalışamıyorum.ve bütün bilgiler internette var ders notları yani. ama onları kaydedemiyorum kimlik nmramla giriş yaptıgım için ve ewdeki bilgisayarımda internet baglantısı yyok yani ortada kaldım internet olmadan nasıl kaydedebilirim ben bu ders notları yardım lütfen....ayrıca bu ders notları slayt gösterimde bilginiz olsun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2006       Mesaj #518
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yasaklim adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben açıkögretim işletme bölümünde okuyorum ve haftaya sınavım var ama ders çalışamıyorum.ve bütün bilgiler internette var ders notları yani. ama onları kaydedemiyorum kimlik nmramla giriş yaptıgım için ve ewdeki bilgisayarımda internet baglantısı yyok yani ortada kaldım internet olmadan nasıl kaydedebilirim ben bu ders notları yardım lütfen....ayrıca bu ders notları slayt gösterimde bilginiz olsun...

Bir cafeden girdiğinizi varsayıyorum...."slayt gösterim" derken pps. dosya uzantısında mı bilgi vermemişsiniz ..bu uzantında ise office sürümde dosya olarak açın > başlat > tüm programllar > donatlar > not defteri veya word pad açın ( şayet makinada office yazılımı varsa direk word belgesi açın ) ..gerekli sayfalalrı tek tek fare ile seçin ve açtığınız belgeye kopyalayın...sonra onu yazdırın zira başka çareniz yok ..şayet evde kısıtlı da olsa net bağlantınız olsa bu hazırladığınız belgeyi mail yolu ile yollayın evde bakın diyecektim ama o da yok kısaca bu olayınız gerekli sayfaları belgeye kopyala/yapıştır işlemi ile yapın ve kaç sayfa ise bastırın (print)aynı cafede ...kolay gelsin
devilincarnate - avatarı
devilincarnate
Ziyaretçi
22 Mart 2006       Mesaj #519
devilincarnate - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yardımınızı istiyorum, iki monitörü bir bilgisayara bağlayarak iki masaüstünü aynı anna kullanmak istiyorum. Nasıl olacak bilen varsa bi el atsın lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2006       Mesaj #520
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
devilincarnate adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaşlar yardımınızı istiyorum, iki monitörü bir bilgisayara bağlayarak iki masaüstünü aynı anna kullanmak istiyorum. Nasıl olacak bilen varsa bi el atsın lütfen

Nividia yongasetli ekran kartı ile mümkündür...kart takılıp gerekli ekran ayarlar yapılınca ...isteğiniz olur ...kart takmadan ise bir ikili convektör fişle de yapmak mümkündür ama bu yöntemin de ekran düzenindeki yongasete ne denli baskı uygulayacağını düşünün...saygıllar