Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 54

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 961.425 Cevap: 2.932
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
3 Nisan 2006       Mesaj #531
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
herkese kolaygelsin 1 GB tan büyük bir programı nero kullanarak cd ye yedeklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim daha once tek cd ye sığan bircok programı yedekledim ama hiç tek cd ye sığmayan bir program yedeklemedim yani hiç bölmedim teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2006       Mesaj #532
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

herkese kolaygelsin 1 GB tan büyük bir programı nero kullanarak cd ye yedeklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim daha once tek cd ye sığan bircok programı yedekledim ama hiç tek cd ye sığmayan bir program yedeklemedim yani hiç bölmedim teşekkürler

Sıkıştırmalı kayıt adı altında bir takım programllar mevcuttur ...şahsi tavsiyem kullanmamanız yönündedir...sakıncalı olabilir zira bir programdan söz ediyorsunuz....tek seçeneğiniz ve bence en mantıklısı dvd formatında bir combo veya dvd yazıcı kullanarak dvd ye kayıt sağlamanızdır...dvd cd lerin boyutu 4,5 gb. dir ...bilginize
Sponsorlu Bağlantılar
jamoka - avatarı
jamoka
Ziyaretçi
4 Nisan 2006       Mesaj #533
jamoka - avatarı
Ziyaretçi
[quote=HerCahi]Birşey kayıp olmamıştır...muhtemelen bozuk, kırık, çızık, bir cd kullandınız....ve muhtemelen kullandığınız işletim sistemi lisanslı değildir...bu tipteki cd ler kullanılsa sistem içini araştırır...tabiii karışık kodlara rastlasa cd içini göremesiniz ( daha evvelce aynı cd yi çalıştırmanız sonucu etkilemez ) göremiyeceğiniz gibi geçici olarak d:'yi göremesiniz...makinayı normal olarak kapayıp açmanız yeterlidir...d:'nin geri geldiğini görürsünüz...aynı cd yi deneyin sonuç gene aynı olacaktır yani sürücü gözükmeyecektir....bilginize...saygılar

3 - 4 gündür denedim açıp kapatmayı düzelmedi....sanırım cd-rom un baglantisi yerinden oynamis olabilirmiss....kasayı acmam gerekicek .. yani servise gidicekMsn Grin o yüzden D: yi görmeyebilirmiss ...

tesekkur ederim ....
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
4 Nisan 2006       Mesaj #534
atif - avatarı
Ziyaretçi
spywareQUAKE 2.O diye bir program geldi internetten program ekle kaldır dan kaldırıyorum 5 dakika sonra otomatik geliyo bilgisayar virus alert diye işaret ediyor ne yapmam lazım

avast 4.6 pro kullanıyorum geçen gün spywareQuake 2.0 diye bir program geldi kendiliğinden bir türlü kalkmıyor program ekle kaldırdan kalkıyo sonra 5 dakika sonra tekrar geliyo windows xp home kullanıyorum ve bilgisayarda virus alert işareti var o kendiliğinden gelen programın işareti olsa gerek her on dakikada bir gibi erişimde tarama virus bulundu bağlantıyı kes gibi yazı çıkıyo ne yapabilirim ne yaptımsa spywareQuake denen meretten kurtulamadım..
Son düzenleyen atif; 4 Nisan 2006 23:53 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2006       Mesaj #535
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
atif adlı kullanıcıdan alıntı

spywareQUAKE 2.O diye bir program geldi internetten program ekle kaldır dan kaldırıyorum 5 dakika sonra otomatik geliyo bilgisayar virus alert diye işaret ediyor ne yapmam lazım

avast 4.6 pro kullanıyorum geçen gün spywareQuake 2.0 diye bir program geldi kendiliğinden bir türlü kalkmıyor program ekle kaldırdan kalkıyo sonra 5 dakika sonra tekrar geliyo windows xp home kullanıyorum ve bilgisayarda virus alert işareti var o kendiliğinden gelen programın işareti olsa gerek her on dakikada bir gibi erişimde tarama virus bulundu bağlantıyı kes gibi yazı çıkıyo ne yapabilirim ne yaptımsa spywareQuake denen meretten kurtulamadım..

- Sistem Geri Yükleme Yapabilirsen, Sistemini Geriye Al...

- Güvenli Kip'te Açın Bilgisayarınızı Ve Yabancı Programları Sisteminizden Kaldırın...

- Hala Sorun Devam Ediyor İse.! Sisteminize Format Atın.
yavuz112 - avatarı
yavuz112
Ziyaretçi
6 Nisan 2006       Mesaj #536
yavuz112 - avatarı
Ziyaretçi
iyi geceler, bir program indirmek icin downloand programimi olmasimi gerek ben bilgisayardan cok iyi anlamiyorum. eger gerekiyorsa nasil temin edebilirim yardimci olursaniz sevinirim. ( ben avusturyada oturuyorum ve bilgisayarim almanca ve ben cok iyi almanca bilmiyorum bunu göz önünde bulundurursaniz sevinirim. ) bu konu hakkinda bilgi alacagim hic tanidigim yok ilginize simdiden tesekkür ederim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2006       Mesaj #537
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
yavuz112 adlı kullanıcıdan alıntı

iyi geceler, bir program indirmek icin downloand programimi olmasimi gerek ben bilgisayardan cok iyi anlamiyorum. eger gerekiyorsa nasil temin edebilirim yardimci olursaniz sevinirim. ( ben avusturyada oturuyorum ve bilgisayarim almanca ve ben cok iyi almanca bilmiyorum bunu göz önünde bulundurursaniz sevinirim. ) bu konu hakkinda bilgi alacagim hic tanidigim yok ilginize simdiden tesekkür ederim.

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/2499-gettonun-program-arsivi.html

Yukarıdaki Program Arşivinde İstediğiniz Programı Temin Edebilirsiniz.
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
11 Nisan 2006       Mesaj #538
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar
explorer yada firefox geçmişini temizliyoruz tamam peki gogle da yaptığımız arama geçmişini nasıl temizliyoruz
ozti - avatarı
ozti
Ziyaretçi
11 Nisan 2006       Mesaj #539
ozti - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
necati1 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba arkadaşlar
explorer yada firefox geçmişini temizliyoruz tamam peki gogle da yaptığımız arama geçmişini nasıl temizliyoruz

Bu ekteki program ile google daki geçmiş arama listelerinizi google ile yaptığınız hareketlerin geçmiş tanımlama bilgilerini temizleyebilirsiniz...

goodelete4qu

Rar Şifresi : msxlabs

>Freeware<
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar goodel10.rar (59.6 KB, 46 gösterim)
necati1 - avatarı
necati1
Ziyaretçi
11 Nisan 2006       Mesaj #540
necati1 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ozti adlı kullanıcıdan alıntı

Bu ekteki program ile google daki geçmiş arama listelerinizi google ile yaptığınız hareketlerin geçmiş tanımlama bilgilerini temizleyebilirsiniz...

goodelete4qu

Rar Şifresi : msxlabs

>Freeware<

hızlı cevap için çok teşekküler programı kurdum ama benge google toolbar kurulu degil ve görgüğüm kadarı ile yanlızca toolbar geçmişini temizliyor benim istediğim herzaman kullandığımız google sayfasının geçmişini silmek daha önce yaptım ama hatırlayamıyorum verdiğiniz programı tekrar kaldırdım makinemden çünkü daha çalıştırır çalıltırmaz toolbar yok diyor