Arama

Android Dünyasından Haberler - Sayfa 11

Güncelleme: 7 Ekim 2016 Gösterim: 74.645 Cevap: 315
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
16 Ağustos 2013       Mesaj #101
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Demir Adam HTC’yi Kurtarabilecek mi? Değişim Başladı!
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Mobil dünyasının en köklü markalarından biri olan HTC, son birkaç yıldır dünya genelinde önemli satışlar elde edemiyor ve şu an için birçok rakibinin gerisine düşmüş durumda. Şirket tarafından açıklanan son verilerde 2013 yılı üçüncü çeyrek mali raporunun pek de iç açıcı olmadığını gösterirken, hem hissedarların hem de HTC kullanıcılarının ortak bir şekilde dile getirdiği husus “yeterince reklam ve pazarlama çalışması yapılmadığı” şeklinde.

htchold this cat

Şu ana dek yapılan en önemli reklam çalışması UEFA ile yapılan 3 yıllık anlaşma olurken, Tayvanlı üretici, kuruluşun 3 yıl boyunca telefon ve tablet tedarikçisi olacak ve futbol müsabakalarında bol bol HTC reklamı göreceğiz.
Sağlanan bu anlaşma ve mobil dünyasının en çok dikkat çeken telefonlarından bir olan HTC One’a rağmen şirket cephesinde işler yine yoluna girmedi bunun neticesinde HTC tam 1 milyar dolar bütçe ile şirket tarihinin en büyük bütçeli reklam ve pazarlama sürecini başlattı. 2 ya da 3 yıl sürdürülecek bu değişimde en önemli rol ise Iron Man serisi ile dünya genelinde nam salan Robert Downey JR.’a düşüyor. Şirket ünlü oyuncu ile 12 milyon dolar karşılığında iki yıllık reklam anlaşmasını geçtiğimiz günlerde duyurmuş ve değişimin ipuçlarını vermişti.
Birkaç haftadır yayımlanan kısa videolarda değişim hakkında detaylar sunmaya başlayan HTC, en önemli reklam filmlerinden birini YouTube kanalıyla yayımlarken, videonun önümüzdeki süreçte birçok yazılı ve görsel basında yer alması bekleniyor. Üstelik reklam videoları sadece bununla sınırlı kalmayacak; HTC, Demir Adam’ın yer aldığı birçok reklam videosunu karşımıza çıkarmaya devam edecek.
Asıl açılımı “High Tech Company” olan şirket, yayımlanan iki dakikalık videodada HTC’ye “Hipster Troll Carwash,” “Hot Tea Catapult,” “Humongous Tinfoil Catamaran,” “Hold This Cat” and “Happy Telephone Company” gibi farklı anlamlar da yüklüyor ve markaya yenilikçi anlamlar katarak tanınırlığı artırmaya çalışıyor.

Kaynak: Andronova.net

Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 01:59
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013       Mesaj #102
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung Galaxy Note III Versiyonlarının Ülkelere Göre Dağıtım Listesi Ortaya Çıktı!
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar


GNOTE3HD1

Samsung her zaman merak uyandıran Galaxy Note serisinin üçüncü jenerasyonunu resmi olarak gün yüzüne çıkarmasına artık sayılı günler kaldı. Telefon hakkında bugüne kadar birçok iddia gündeme gelirken, ortaya çıkan kimi görseller de tasarımın neye benzeyeceği noktasında ipuçları verdi. Ancak farklı yapıda birçok tasarım ortaya çıktığı görülmüş ve bu sebeple tasarım hakkında net bir değerlendirmede bulunmak şu an için çok zor.
Sponsorlu Bağlantılar

Teknik özellikler ise aşağı yukarı netleşti denilebilir. Bugüne dek telefonda konumlandırılan birçok detayın sır perdesini aralayan SamMobile, telefonun iki farklı işlemci ile donatılan versiyonların hangi ülkelerde satışa sunulacağını lansmandan 3 hafta önce okuyucularına duyurdu.
Siteye göre ülkemiz de dahil olmak üzere birçok Asya, Orta Doğu ve Afrika ülkesinde Eynos octa işlemcili versiyon satışa sunulacak. Söz konusu modelde geçtiğimiz gün lanse edilen ve artırılan işlemci performansının yanı sıra yeni bir grafik birimi ailesi ile tanıtılan Exynos 5420 işlemci kümesi yer alacak.
4’erli kümeler şeklinde işlem gören yeni Exynos işlemcisinde 1.8GHz frekans hızında çalışan Cortex-A15 mimarili dört çekirdek ve 1.3GHz frekans hızında çalışan daha çok enerji verimliliği sağlayan Cortex-A7 mimarili dört çekirdek yer alıyor. Exynos 5420’nnin bir önceki nesil işlemciye göre sağladığı en önemli gelişme ise grafik biriminde yaşandı. Samsung, yeni nesil işlemcisinde sektörün en iyisi olması beklenen 6 çekirdekli Mali-T628 grafik işlemcisine yer verdi.
Galaxy Note III’ün N9005 adlı versiyonu ise LTE desteğinin mevcut olduğu ülkelerde satışa sunulacak. Telefonda, son dönemde üst birçok modelde yer alan 2.3GHz frekans hısında çalışan Krait 400 mimarisine sahip dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi yer alacak. Modelde yer alacak grafik birimi ise Adreno 330 olacak. Her iki modelde de 3GB LPDDR3 RAM’in yer alacağı bildirilirken, Samsung ayrıca Çin’e özel çift SIM kartlı bir model hazırlayacak.
İlerleyen saatlerde sitede yayımlanan bir başka haberde ise N9006 adlı modelin varlığını gösteren bazı belgeler elde edildi. Söz konusu modelin ise LTE-A bağlantı modemine sahip versiyon olacağı iddia ediliyor.
Android 4.3, optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü kamera, 16/32/64GB depolama seçenekleri, microSD kart desteği ve geliştirilen S-Pen yetenekleri Galaxy Note III’in bahsi geçen diğer teknik detayları arasında yer alıyor.
Listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

gsmarena 001

Kaynak: Andronova.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #103
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Asphalt 8: Airbone, 22 Ağustos’ta Play Store’daki Yerini Alacak
MsXLabs.org

gameloft asphalt 8 airborne android ios

Mobil dünyasının önde gelen oyun yapımcılarından Gameloft’un popüler araba yarışı serisi Asphalt’ın sekizinci versiyonu ilk olarak Yeni Nexus 7 lansmanında karşımıza çıkmış ve oyun için heyecanlı bekleyiş kat kat artmıştı.
Sponsorlu Bağlantılar
Gameloft, resmi Twitter hesabı üzerinden Asphalt 8: Airbone için açıklamalarda bulunurken, oyunun 22 Ağustos’ta Google Play Store’daki yerini alacağını bildirdi. Asphalt 8: Airbone için belirlenen fiyat ise 1 dolar.
Android 4.3 işletim sistemi ile çalışan Yeni Nexus 7’de tanıtımı yapılan oyunun sağladığı yeniliklerin başında OpenGL ES 3.0 desteği geliyor. Oyun bu sayede OpenGL ES 3.0 desteği sağlayan grafik birimlerinde daha üstün grafik performansı sergileyecek. Halihazırda OpenGL ES 3.0 desteği sunan grafik birimleri; Qualcomm cephesinden Adreno 305, 320 ve 330 GPU’larıyken, Mali cephesinden T6xx serisi ve PowerVR 6 serisi GPU’lar OpenGL ES 3.0 desteği sunacak.
Asphalt 8: Airbone’a tekrar dönecek olursak, oyunda 147 etkinlik, 8 yeni harita ve 47 lisanlı araç yer alacak. Google Play Games desteği de sunacak yapımın aynı zamanda Havok fizik motoru da yer alacak.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #104
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Tayvan’da Şarj Esnasında HTC One X’in Patlayıp Alev Aldığı Rapor Ediliyor
MsXLabs.org

Android Dünyasından Haberler

Akıllı telefonlarda yer alan piller kimi durumlarda tehlikeye dönüşebilir. Yaşanabilecek olası tehlikeli durumlarda yaralanmalar ve maddi zarar daha önce karşılaşılan talihsizlikler olmuştur. Yakın zamanda Hong Kong’da Galaxy S4 patlaması meydana gelmiş ve olay neticesinde kullanıcının oturduğu ev küle dönmüştü.
Sponsorlu Bağlantılar
Yine benzer bir olay yakın zamanda İsviçre’de meydana gelmiş ve bir bayan kullanıcı cebindeki Galaxy S III’ün birden bire patladığını ileri sürmüştü. Bacağında yaralanma meydana gelen kullanıcı internet ortamında bazı fotoğraflar yayımlamıştı. Benzer bir patlama haberi ise iPhone cephesinde yaşanmış ve Çinli bir kadın fazlasıyla ısınan telefonun aniden patladığını belirmişti.
Söz konusu patlamalara resmi olmayan, yan sanayi ya da hatalı şarj cihazı ve batarya kullanımının sebep olduğu iddia ediliyor.
Aşağıdaki görsellerden de anlaşıldığı üzere yeni bir patlama haberi ile karşı karşıyayız. Tayvan’da bir HTC One X kullanıcısı telefonun şarj esnasında aniden patladığını iddia ederken, olay sonrası telefonda oluşan hasarı da Facebook üzerinden yayımladığı fotoğraflarla gösterdi. Görüldüğü üzere telefon kullanılmayacak durumda ve tamiri imkansız görünüyor. Sevindirici olan gelişme ise kullanıcının patlama esnasında herhangi bir yara almaması.
Meydana gelen talihsiz olay HTC tarafından inceleme alınmış olup, kısa süre içerisinde patlamaya neden olan sebepler kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013       Mesaj #105
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung’un Akıllı Saati Galaxy Gear’in Teknik Özellikleri Sızdırıldı
MsXLabs.org

samsung galaxy gear


Google Glass’ın öncülük ettiği giyilebilir teknolojide, gözlüklerin yanı sıra akıllı saatler de üreticilerin dikkatini çekiyor. Hatırlanacağı üzere Sony, geçtiğimiz haftalarda SmartWatch 2 adlı yeni akıllı saat çözümünü resmen duyurmuştu. Sony’nin yanı sıra Apple, Google, Intel, LG ve Samsung da giyilebilir teknoloji ürünlerini yakından takip ederken, bu noktada çalışmalarını son sürat devam ettiriyorlar.
Sponsorlu Bağlantılar
Sony’nin SmartWatch 2 modelinin ardından Samsung da çok yakında Galaxy Gear adlı akıllı saat çözümünün tanıtımını gerçekleştirebilir. Bir süre önce IFA Berlin etkinliği öncesi 4 Eylül’de “Unpacked 2013: Bölüm 2” adlı bir etkinlik düzenleyeceğini bildiren Samsung, etkinlik kapsamında sadece yeni amiral gemisi modelini değil, kullanıcılar tarafında merakla beklenen Galaxy Gear akıllı saati de resmiyete kavuşturacak.
Galaxy Note III cephesinde yaşanan gelişmeleri aktarmaya devam eden SamMobile, Galaxy Gear modeline ait teknik özellikleri de açıklayarak, akıllın saatin neler sunacağını gözler önüne serdi.
SM-V700 kod numarasına sahip akıllı saatin güç birimini 1.5GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli Exynos 4212 (işlemci halihazırda Galaxy Tab 3 8.0 ve Galaxy S4 Zoom modellerinde yer alıyor), dört çekirdekli Mali-400 grafik birimi ve 1GB RAM oluşturacak.
1.67-inç büyüklüğe sahip AMOLED ekranın yer alacağı akıllı saatte çözünürlük değeri ise 320 x 320 olacak. 2MP çözünürlüklü kameranın konumlandırılacağı cihazda NFC ve Bluetooth bağlantısı da yer alacak.
Akıllı saate dair gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013       Mesaj #106
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Nexus 5 için Yeni İddialar Ortaya Atıldı
MsXLabs.org

312799xcitefun lg nexus 5

Yeni nesil referans akıllı telefon modeli için herhangi bir üretici ile anlaştığını resmi olarak açıklamayan Google, ekim ya da kasım döneminde Android 5.0 işletim sistemini Nexus 5 modeliyle resmiyete kavuşturacak. Geçtiğimiz yıl Nexus 4 için LG ile iş ortaklığına giden Google’ın Güney Koreli üretici ile yeni nesil Nexus modelinde de ortaklığa devam edeceğine kesin gözüyle bakılırken, telefona dair neredeyse her gün yeni gelişmeler yaşanıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Gelişmelerin bu denli sık ortaya çıkmasında kuşkusuz LG G2 modelinin resmiyet kazanması etkin rol oynuyor. Optimus G modeli geçtiğimiz yıl ki Nexus akıllı telefon modeline tasarım noktasında olmasa da, teknik özellikleri itibariyle temel oluşturmuştu. Benzer bir stratejinin bu yılda sürdürülmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Bir süre ortaya çıkan bazı haberlerde telefonun Snapdragon 600 işlemcisine sahip olacağı vurgulansa da, Moto X cephesinden ilk sızıntıları aktaran ve bu noktada güvenirliliğini ispatlayan tinhte.vn sitesi, Nexus 5’e dair önemli açıklamalarda bulundu.
Siteye göre Nexus 5, tasarım anlamında LG G2 modelinden farklı olacak ancak ekran ve işlemci bileşenleri benzerlik gösterecek. Nexus 5’te 5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS panelin yanı sıra Qualcomm cephesinden Snapdragon 800 işlemci birimine yer verilecek. Ekranla ilgili değineceğimiz bir diğer detay ise Nexus 5′te LG G2’de olduğu gibi oldukça ince bir çerçeve yer alacak. LG G2’de arka bölüme konumlandırılan ses ve güç butonları Nexus 5’te yer almayacak, kamera ve LED flaş bir önceki nesil Nexus’a göre köşeye daha yakın bir bölgeye yerleştirilecek.
Çıkarılamayan kapak ve pil tasarımının devam ettirilmesi beklenen modelde, microSD kart girişine yer verilmesi beklenmiyor. Arka kapağın Nexus 4’te olduğu gibi cam bir yapı sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor. Nexus 4 kullanıcıları cam malzemenin olası düşmelerde çok çabuk kırıldığı şeklinde şikayetlerini birçok forumda dile getirmişti. Bu sebeple Google, LG G2’de yer alan plastik kapak anlayışını yeni Nexus modelinde devam ettirebilir.
Nexus 5 ve Android 5’e dair gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013       Mesaj #107
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Honami mini’ye Ait Tüm Detaylar Ortaya Çıktı: Teknik Özelliklerde Küçülme Olmayacak
MsXLabs.org

thach thuc iphone 5s sony se som ra mat xperia i1 honami mini b99e2c

Cep telefonu üreticilerinin son trendi, amiral gemi modellerinin “mini” versiyonları oluşturmak oldu. Samsung’un Galaxy S3 mini ile başlattığı akıma halihazırda birçok üretici dahil olurken (Samsung, HTC, ZTE, Motorola) , kimileri de dahil olmaya hazırlanıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Sony’nin 4 Eylül’de IFA Berlin Fuarı öncesi düzenleyeceği basın etkinliğinde görücüye çıkaracağı teyit edilen Sony i1 nam-ı diğer Honami kod aldı telefon için yeni bir spekülasyon ortaya atıldı. Bugüne dek telefon hakkında birçok detayı gün yüzüne çıkaran Esato adlı forum sitesi, Sony’nin Honami modelinin mini versiyonunu da üreteceğini duyurdu. Üsteli site bu iddiası ile kalmadı, telefonun sergileyeceği teknik detayları da sıraladı.
Honami mini, Ray 3 olarak isimlendiriliyor ve telefon diğer mini modellerin aksine abisi gibi üst sınıf teknik özellikler barındırıyor. Bu anlamda Sony’nin mini anlayışını değiştirerek sadece ekran boyutunda kısıtlamaya giderek, bu platformdaki en iddialı çözümü tüketicilere sunmak istediğini ifade edebiliriz.
Honami mini’de (Ray 3) 1280 x 720p çözünürlüğünde ve Triluminos ekran teknolojisini beraberinde getiren 4.3-inç boyutunda bir ekran yer alacak. Bu ekran seviyesinde en iddialı model olmaya hazırlanan Honami mini’de Qualcomm cephesinden 2.2GHz frekans hızında çalışan Krait 400 mimarisine sahip dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi yer alacak. Modelde yer alacak grafik işlemcisi ise Adreno 330 olacak.
Honami mini, abisinde yer alan kamera yeteneklerini aynen sergileyecek. Telefonda 1/2.3 inç sensör boyutuna sahip 20.7MP çözünürlüğünde Sony G Lens ile desteklenen oldukça iddialı bir kamera yer alacak. 16GB dahili depolama birimi, 2GB RAM, microSD kart desteği ve 2.400mAh kapasiteli pil Honami mini’nin öne çıkan diğer teknik detayları olacak.
Telefonun çıkış tarihine dair net bir açıklama yapılmış değil ancak, 2013 yılı sonu ya da önümüzdeki yılın ilk aylarında Honami mini raflardaki yerini alabilir.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013       Mesaj #108
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note III, 32/64GB Depolama Seçenekleri ile Eylül Ayında Satışa Sunulacak
MsXLabs.org

galaxy note 3

Mobil dünyasındaki meraklı gözler güne “Honami mini” sürprizi ile uyanırken, 4.3-inç ekrana sahip olması beklenen telefon, sahip olduğu ekran boyutu ve teknik özellikler itibariyle resmiyet kazanması durumunda mobil dünyasındaki dengeleri yerinden oynatabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Galaxy Note da 2010 yılında 5.3-inç boyutunda HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranı ile mobil dünyasındaki taşları yerinden oynatmıştı. Söz konusu telefon devasa ekranı ile yeni bir platformun kapsını açarken, devam eden süreçte ise Note II ile Samsung, milyonlarca satış elde ederek büyük ekranlı telefonlar platformunun mutlak hakimi oldu.
Güney Koreli üretici 4 Eylül’de düzenleyeceği “ Unpacked Episode 2” etkinliği ile serinin üçüncü modelini basın karşısına çıkaracak. Dev ekranlı telefonları benimseyen kayda değer bir kullanıcı kitlesinin varlığı dikkate alında, başta birçok Samsung hayranı olmak üzere geniş bir kullanıcı kitlesi Galaxy Note III modelini sabırsızlıkla bekliyor.
Etkinliğe artık sayılı günler kaldı ve Samsung, telefonu sergiledikten kısa bir süre sonra yeni nesil phablet modelini kullanıcıların beğenisine sunacak. SamMobile’ın elde ettiği bilgilere göre Samsung, Galaxy Note III’ün 32 ve 64GB’lık versiyonlarını eylül sonunda satışa sunacak. Telefonun ilk olarak hangi ülkelerde satışa sunulacağı bilinmiyor fakat Galaxy S4’te olduğu gibi ilk aşamada 60 ülkede satışların başlaması bekleniyor.
Elde edilen önemli bilgilerden bir diğeri de, Galaxy Note III’te 16GB’lık modelin yer almayacak olmasıdır. Galaxy S4’te 16GB’lık kapasitede kullanıcılara 9GB’lık bir alan bırakan Samsung’un söz konusu kapasiteyi üst sınıf modellerde Galaxy Note III ile rafa kaldırabilir. Zira Galaxy Note III modelinde 16GB’lık versiyonun yer almayacağı ciddi manada konuşuluyor.
Galaxy Note III’ün beklenen diğer teknik özelliklerine değinecek olursak; 5.7-inç boytunda Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, uluslararası versiyonda yeni nesil Exynos 5 octa ve Mali-T628 grafik işlemcisi, LTE modelinde ise Snapdragon 800 ve Adreno 330 grafik birimi, 3GB RAM, 32/64GB depolama seçenekleri, microSD kart desteği, optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü kamera ve Android 4.3 işletim sistemi.
Samsung’un etkinlik kapsamında görücüye çıkaracağı bir diğer cihaz olan akıllı saat modeli Galaxy Gear’in ise ekim ayı içerisinde satışa sunulacağı rapor ediliyor. Cihazın ilk aşamada seçkin pazarlarda raflardaki yerini alması bekleniyor.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013       Mesaj #109
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
HTC One Max Bir Kez Daha Sızdırılırken, Arka Bölüme Konumlandırılan Parmak İzi Tarayıcısı Dikkat Çekiyor
MsXLabs.org

One Max

Galaxy Note III ve Honami modelinde olduğu gibi One Max’ın da eylül başında görücüye çıkması bekleniyor. Ekran boyutu itibariyle Galaxy Note III ve diğer büyük ekranlı modellerle sıkı bir rekabet içerisinde olacak One Max’ın sızdırılan son görseli, telefonda ayırt edici bir özelliğin varlığını gösteriyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Tayvanlı ePrice sitesi tarafından One ailesine ait bir görsel servis edilirken, One Max modelinin arka bölümünde hemen kamera altına konumlandırılan parmak izi tarayıcısı dikkat çekiyor. Sızdırılan görselde One Max’ın farklı bir özelliği daha gün yüzüne çıkarken, alt bölümde 3 pinli bir aksesuar girişi dikkat çekiyor. Bu gelişme de bizlere One Max için bir masaüstü standının yolda olduğunu gösteriyor.
One ailesi ilk defa bir arada görüntülenirken (One mini, One, One Max) telefonların tasarım anlamında pek de farklılık sunmadıkları görülüyor. Ayırt edici tek fark olarak değişen ekran boyutlarını söyleyebiliriz.
Ünlü oyuncu Robert Downey Jr ile radikal bir değişim süreci başlatan HTC’nin, söz konusu değişimi temsil eden ilk telefonun One Max olması bekleniyor. Tayvanlı üreticinin büyük ekran kategorisinde sunacağı ilk model özelliğini de taşıyan One Max için iddia edilen teknik özelliklere göz atacak olursak;

htc one max side by side 630x472

5.9-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD 3 ekran, 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi, 2GB RAM, 32/64GB dahili depolama birimi, Ultrapiksel kamera, 3.300mAh kapasiteli batarya, Sense 5 ve Andoid 4.3 işletim sistemi
Telefonun lansman tarihi için IFA Berlin etkinliği işaret edilse de, HTC’nin etkinliğe sayılı günler kala hala resmi bir açıklama yapmamış olması kafaları karıştıran bir gelişme. Şirket, One mini ve Butterfly S modellerinde olduğu merakla beklenen telefonu Tayvan’da sade bir etkinlik kapsamında da görücüye çıkarabilir.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013       Mesaj #110
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
HTC, Başta One Modeli Olmak Üzere Android 4.3 Güncellemelerine Eylül Sonunda Başlayacak
MsXLabs.org

htc one bottom 0

One modeli için Android 4.2.2 ve Sense 5 güncellemesini ilk olarak Asya ülkelerinde başlatan HTC, mevcut güncellemeyi kısa bir süre sonra Avrupalı kullanıcılar için de dağıtıma sunmuştu. Hemen akabinde Butterfly, One X+ ve One X modelleri için Android 4.2.2 ve Sense 5 güncellemesini başlatan Tayvanlı üretici Android 4.3 güncellemesine dair önemli bir açıklama yaptı.
Sponsorlu Bağlantılar
HTC’nin global satış başkanı Jason Mackenzie Twitter hesabı üzerinden Amerika ve Kanadalı One kullanıcılarının Android 4.1.2’den direkt Android 4.3 güncellemesine kavuşacaklarını bildirdi. Güncelleme dağıtımının ise eylül sonu itibariyle başlayacağı ifade edildi.
HTC, her ne kadar One modeli için Android 4.2.2 güncellemesini başlatmış olsa da, güncelleme hala kimi ülkelere erişmiş değil. Android 4.3 güncellemesi için net bir zaman dilimi verilmiş olması, diğer HTC kullanıcıları arasında da heyecan yaratacaktır. Zira bakıldığı zaman Android 4.2.2 güncellemesi alan tüm modellerin aynı zamanda Android 4.3’e yükseltilmesi bekleniyor.
Halihazırda Andorid 4.2 güncellemesine kavuşan One X kullanıcılarını yanı sıra, Butterfly S, HTC One, One X+ ve Butterfly kullanıcıları için Android 4.3 güncellemesi çok da uzak görünmüyor.
One S içinse güncelleme noktasında karışıklık hala devam ediyor. Qualcomm cephesinde Snapdragon S3’e sağlanan desteğin kesilmesi ile HTC de telefona güncelleme desteğini kestiğini resmi olarak duyurmuştu. Telefonun kimi ülkelerde Snapdragon S4 Plus işlemcisi ile satışa sunulduğu dikkate alındığında, Tayvanlı üreticinin sadece Snapdragon S4 Plus işlemcilere sahip versiyona güncelleme desteği sunacağı konuşuluyor. Konuya ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.


Benzer Konular

2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar