Arama

Android Dünyasından Haberler - Sayfa 16

Güncelleme: 7 Ekim 2016 Gösterim: 74.829 Cevap: 315
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013       Mesaj #151
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy S III ve Galaxy S4′ün Android 4.3 Güncellemesi için Tarih Netleşti!
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

3162samsung galaxy s4 vs galaxy s3 both white aa 1

Samsung, IFA Berlin etkinliğinde Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear tanıtımlarını gerçekleştirirken, geçtiğimiz yıla damga vuran ve 50 milyondan fazla satış gerçekleştiren Galaxy S III ve halihazırda 20 milyon barajını geride bırakan Galaxy S4 kullanıcılarını mutlu edecek bir duyuru gerçekleştirdi.
Güney Koreli üretici kutudan Android 4.2.2 ile çıkan Galaxy S4 ve Android 4.1.2’den direkt Android 4.3’e geçecek Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesinin ekim ayı içerisinde başlayacağının müjdesini verdi. Galaxy Note II’ye dair herhangi bir açıklamanın yapılmamış olması elbette kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştır, ancak söz konusu güncellemenin yine aynı dönemlerde Note II kullanıcılarına sunulması bekleniyor.
Android 4.3 güncellemesi ile birlikte Galaxy S III’e yeni kilit ekran, daha hızlı ve akıcı bir arayüz deneyimi, Galaxy S4’e dayalı widget’lar, pil ömrü optimizasyonları, geliştirilen bildirim ekranı, DayDream ekran koruyucu ve performans artışı gibi detayların sunulması beklenirken; Galaxy S4’e ise OpenGL 3.0 desteği, Bluetooth 4.0 LE ve Galaxy Note 3’te yer alan kimi yeniliklerin sunulması bekleniyor.

Kaynak: Andronova.net

_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013       Mesaj #152
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note 3′ün (N9005) İlk Test Sonuçları Yayınlandı!
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

1378327427 q09 0316 06 38vsvergesuperwide

Samsung büyük bir başarı yakaladığı Galaxy Note serisinin en yeni üyesini dün gerçekleştirdiği Unpacked: Bölüm 2 etkinliğinde dünyanın birçok noktasından gelen binlerce basın mensubunun karşısına çıkarırken, mobil dünyasını bir numaralı isminin telefon/tablet melezinde tasarım ve teknik özellikler noktasında önemli gelişmeler sağladığını görüyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar
5.7-inç büyüklüğünde FulL HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın yer verildiği cihazın bölgelere göre farklı işlemcilerle donatıldığın görüyoruz. LTE destekli ülkelerde Qualcomm cephesinden Snapdragon 800 çözümüne yer veren Samsung, henüz LTE altyapısına sahip olmayan ülkelerde ise yeni nesil Exynos Octa 5420 birimine yer verecek.
Exynos 5420 işlemcisinde ARM’ın Mali-T628 grafik çözümüne yer veren Samsung, ayrıca Galaxy Note 3’te 3GB RAM ve USB 3.0 desteği gibi bazı ilklere yer veriyor. 4K video çekim de yine ilkler arasında (Liquid S2 geçtiğimiz gün tanıtıldı) yerini aldı. Yeri gelmişken bir hatırlatma yapacak olursak; ülkemizde satışa sunulacak Exynos 5 octa işlemcili N9000 modelinde 4K video desteğine yer verilmeyecek.
Telefonun lanse edilmesinden kısa bir süre sonra GSMArena, Snapdragon 800 işlemcili modelin test sonuçları yayınlarken, modelin birçok noktada mobil dünyasının en güçlü cihazı olduğunu görüyoruz.
İlk olarak CPU hızını kontrol etmede önemli bir yer tutan BenchmarkPi (düşük olan daha iyi) sonuçlarına baktığımızda Galaxy Note 3’ün burada en iyi sonuca imza attığını görüyoruz.

Android Dünyasından Haberler

Linpack (yüksek olan daha iyi) testinde ise cihazın genel performans gücü sergilenirken, Galaxy Note 3’ün yine burada da tüm rakiplerini geride bıraktığını görüyoruz.

Android Dünyasından Haberler

AnTuTu Benchmark testinde ise, Android cihazın CPU, RAM, bellek, 2 ve 3 boyutlu grafik, SD kartokuma/yazma ve veritabanı okuma/yazma gibi kategorilerdeki performansı ölçülür. Galaxy Note 3 bu testte de iyi bir sonuca imza atsa da, LG G2’nin gerisinde kalıyor.

Android Dünyasından Haberler

Grafik işlemci performansını ölçen GLBenchmark (yüksek olan daha iyi) testlerinde de yine Galaxy Note 3’ün rakiplerinin önünde olduğunu görüyoruz. Android 4.3 ile çalışan ve bunun neticesinde OpenGL ES 3.0 desteği sunan Galaxy Note 3′ün rakiplerinin önünde bir sonuca imza atması beklenen bir gelişmeydi zaten.

Android Dünyasından Haberler
Android Dünyasından Haberler

Web sitelerinde sıkça kullanılan JavaScript performansını test eden SunSpider testinde de yine Galaxy Note 3’ün rakiplerinin önünde olduğunu görüyoruz.

Android Dünyasından Haberler
Sponsorlu Bağlantılar


_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013       Mesaj #153
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG Tarafından Oluşturulan Nexus 5, FCC Onayı Aldı ve Bazı Detaylar Gün Yüzüne Çıktı
MsXLabs.org

nexus 5 1020 rumor large verge medium landscape

Yeni Nexus telefonun LG tarafından yapılacağı uzun süredir dillendirilen bir gelişme. Nexus 4 ile Google-LG ortaklığının önemli bir başarı elde etmesi her iki üreticiyi Nexus 5 için de bir araya getirirken, ilk defa telefona dair somut bilgiler de gelmeye başladı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Google’ın Android 4.4 KitKat için tasarladığı Android heykelinin açılışı yapıldı ve söz konusu açılışta gizemi henüz çözülemeyen bir Nexus telefon ilgimizi çekmişti.
Sponsorlu Bağlantılar
FCC (Federal İletişim Komisyonu) onayı alan telefonun bazı görüntüleri elde edilirken, kavisli yapı ve lens çözümlerinin videoda beliren telefonla oldukça benzerlik gösterdiği görülüyor. D820 olarak listelenen telefonun Amerika’nın önde gelen tüm taşıyıcıları tarafından sağlanan LTE, DC-HSPA + ve GSM / EDGE bantlarını desteklemesi, telefonun yeni bir amiral gemisi modeli olduğunu işaret ediyor.
Güney Koreli üreticinin yakın zamanda LG G2 modelini resmiyete kavuşturduğu düşünüldüğünde, yılın geri kalan döneminde yeni bir üst sınıf telefon (LG Vu 3 dışında) duyurması beklenmiyor.
Elde edilen onay belgelerinden Bluetooth 4.0, NFC ve çift bant 802.11 b / g / n / ac, kablosuz şarj desteği gibi özellikleri sahip olduğu anlaşılan Nexus 5’in engadget kaynaklarının elde ettiği bilgiler ışığında yazılım sürümü “aosp_hammerhead ve KyeLimePie” olarak listelendi. Ancak Google’ın Android’in yeni sürümü için belirlediği marka adı KitKat olmuştu.

Telefona dair bir diğer önemli detay ise işlemci tarafında karşımıza çıkıyor. Yine aynı kaynaklar telefonda yer alacak işlemcinin Qualcomm cephesinden dört çekirdekli Snapdragon 800 olacağı açıkladı.
Telefonda yer alacak ekran boyutunun 4.96-inç olacağı, uzunluğun 131.9mm, genişliğin 68.2mm ve son olarak ağırlığın ise 126 gram olacağı şeklinde önemli bilgilerin de elde edildiğini görüyoruz.
Nexus 5’ün ekim sonunda resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013       Mesaj #154
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Xiaomi Yeni Bir Rekora Hazırlanıyor: Xiaomi Mi-3 Resmiyet Kazandı!
MsXLabs.org

mi3 colors press

Mobil dünyasının dikkat çeken üreticilerinden Xiaomi, sadece Çin sınırları içerisinde telefon satışları gerçekleştirmesine rağmen, cihazlarda sunduğu tasarım, teknik özellik ve kullanıcı arayüzü ile dünya genelinde dikkat çekmeyi başardı. Çinli üreticinin Mi-3 adlı yeni nesil akıllı telefon çözümü de muhtemelen Çin dışında satışa sunulmayacak (dileriz Hugo Barra ile uluslararası arenada boy gösterir).
Sponsorlu Bağlantılar
Telefonun teknik özelliklerine geçmeden önce Hugo Barra için sanırım bir paragraf açmak gerekiyor. Android ve Nexus etkinliklerinden sıklıkla karşılaştığımız şirketin tanınan siması, Google’daki Başkan Yardımcılığı ve Android Ürün Müdür görevinden istifa ederek, Xiaomi Başkan Yardımcılığı görevine geçmişti.
Xiaomi Mi-3 şirketin daha önceki akıllı telefon modellerinde olduğu gibi yine tasarım ve teknik özellikler itibariyle birçok kesimi etkilemeyi başardı. Mi-2S modelinde 45 saniye içerisinde 245 bin adet satan Xiaomi’nin Mi-3’te bu rekoru daha ileri götürmesi bekleniyor.
Telefon Çin’in sahip olduğu zengin ağ altyapısı nedeniyle iki farklı versiyonda satışa sunulacak. Bunlardan ilki son dönemde birçok telefonda görmeye alıştığımız dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi olurken, bir diğer modelde ise halihazırda mobil dünyasında beklenen etkiyi gerçekleştirmeyen Tegra 4’ü görüyoruz.
Cortex-A15 mimarisine sahip dört çekirdekli ilk işlemci olan Tegra 4’te 4+1 çekirdek yapısı devam ediyor ve +1 çekirdek telefon uygu modundayken vazife görüyor. İşlemcinin beraberinde 72 çekirdekli GeForce grafik birimini beraberinde getirdiğini hatırlatalım.
Xioami Mi-3’ün sahip olduğu diğer teknik özellikleri liste halinde sunacak olursak;
* 144mm×72mm×8.1mm kasa ebatları, 145 gram ağırlık
*5-inç boyutunda LG üretimi Full HD ekran
*Sony üretimi çift LED flaşlı 13MP çözünürlüklü kamera, 2MP ön kamera
*3.050mAh kapasiteli batarya
*Android 4.2 işletim sistemi ve şirketin özel olarak tasarladığı Miui kullanıcı arayüzü
*16/64GB dahili depolama birimi
* Bluetooth 4.0, NFC
Oldukça şık bir tasarım içerisine göz dolduran teknik özellikler sığdıran Xiaomi, telefonu ise yine agresif bir fiyat politikası ile satışa sunacak. 16GB’lik versiyon 327$, 64GB’lik versiyon ise 408$’dan ekim ayı içerisinde raflardaki yerini alacak.

Kaynak: Andronova.net
TheOne - avatarı
TheOne
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013       Mesaj #155
TheOne - avatarı
Kayıtlı Üye
Beklenen BBM uygulaması göründü!

Android kullanıcılarının belki de en çok beklediği uygulama, canlı canlı, bu videoda göründü!

Android Dünyasından Haberler

BlackBerry Messenger'ın iOS ve Android'e gelmesini sabırla bekliyoruz. Yeni ortaya çıkan bir video ise iyi haberin yakın olduğunun işaretini veriyor gibi.

BlackBerryOS ve JT'nin yayınladığı videoda uygulamanın iOS ve Android'e geldiğinde neye benzeyeceğini görmeniz mümkün. Videoda BlackBerry Messenger'ın aynı BlackBerry 10 OS'ta olduğu gibi kenarlardan sürükleyerek gezinmeye izin verdiğini görebiliyoruz. Video, NFC ile kişi aktarma özelliğinin de Android'e geleceğini gösteriyor.

iOS ve Android, Blackberry'nin popüler mesajlaşma yazılımına kavuştuğunda diğer mesaj uygulamalarına rakip olup olmayacağını hep beraber göreceğiz.


kaynak:chip
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
7 Eylül 2013       Mesaj #156
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Samsung, Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear için 18 Dakikalık Öğretici Bir Video Yayınladı
MsXLabs.Org

Mobil dünyasının bir numaralı ismi Samsung, IFA Berlin etkinliğinde duyurusunu gerçekleştirdiği ürünlerle yine dikkat çekmeyi başardı. Güney Koreli üretici günler öncesinde dağıtımını gerçekleştirdiği davetiyelerde Galaxy Note 3 tanıtımını gerçekleştireceğini bildirmiş ve basın etkinliğinde sadece bununla sınırlı kalmayıp ilk akıllı saat tecrübesi olan Galaxy Gear çözümünü de duyurdu. Etkinliğin dikkat çeken bir diğer tanıtımı ise ekran, işlemci ve S-Pen yetenekleri geliştirilen yeni nesil Galaxy Note 10.1 Edition tablet modeli oldu.

headline

Galaxy Note 3 modelinde ekran boyutu büyümesine rağmen Galaxy Note II ile neredeyse aynı ebatlar yakalandı ve üstelik telefon 8.3mm kalınlık seviyesine çekildi. Donanım ve yazılım tarafında birçok gelişmenin sağlandığı telefon bir önceki nesil Note modeline göre daha köşeli bir yapı sergiliyor; ayrıca Samsung arka kapakta suni deri kullanarak plastiğe nazaran daha şık bir tasarım oluşturdu.
Galaxy Gear ise teknik özellikler noktasında bazı kesimleri tatmin etmemiş olabilir. Akıllı saat yine de Samsung adına bir ilki temsil etmesi adına büyük önem arz ediyor. Şu an sadece Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 10.1 Edition modelleriyle uyumlu çalışan Galaxy Gear’in yakın zamanda sunulacak güncelleme paketi ile birçok Galaxy telefon ve tablet ile uyumluluğu sağlanacaktır.
Samsung, Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear için YouTube kanalıyla tam 18 dakikalık öğretici bir video yayınladı. Söz konusu videoda cihazların donanım özelliklerin yanında yazılım özelliklerinin nasıl çalıştığına dair detaylar uzun uzun anlatılıyor. Videoda Galaxy Gear’in telefonla eşleştirilmesi “Gear Manager” uygulamasının nasıl kullanıldığı anlatılıyor.



Kaynak: Andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:02
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
7 Eylül 2013       Mesaj #157
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Jelly Bean Yükselişini Sürdürüyor, Android 4.3 ise Raporda Yer Almadı!
MsXLabs.Org

Kısa süre önce bir sonraki Android versiyonunun “Android 4.4 KitKat” olacağını işletim sistemi takım lideri Sundar Pichai aracılığı ile açıklayan Google, Android işletim sistemi versiyonlarının platform içerisindeki kullanım oranlarına açılık getirdi. Artık her ay geleneksel bir hal alan bu durum, son birkaç hafta içerisinde Google Play Store’u ziyaret eden kullanıcılar baz alınarak değerlendiriliyor.

Android Jelly Bean1

Android platformunda 15 ayı geride bırakan Jelly Bean (Android 4.1 ve 4.2) kullanım oranını %45.1 seviyesine yükseltirken, Android ekosisteminde artış gösteren tek sürüm oldu. Tabloda Android 4.3 yer verilmemesi açıkçası bizleri şaşırttı. Halihazırda Galaxy Nexus ve sonrası tüm Google referans cihazlarına dağıtımı sağlanan Android 4.3, Galaxy S4 ve HTC One Google Edition modellerinde de yer almakta.
Android 4.2’nin dağıtımına kasım ayında başlanmış ve aralık ayında yayımlanan raporda %0.8’e, ocak ayında ise %1.2’lik kullanım dilimine sahip olduğu görülmüştü. Android 4.3’ün yer almamış olması akıllara Nexus 4 ve Nexus 7 beklentilerin altında popülerliğe mi sahip sorusunu getirmiyor değil. Ya da bu noktada farklı bir öngörünüz var ise alt bölümde yer alan yorum bölümüne düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz.

android versions begin Sept 2013

Listede dikkat çeken bir diğer detay ise 1.6 Donut ve 2.1 Eclair versiyonlarının artık raporda yer almıyor olmasıdır. Ağustos ayında yayımlanan raporda %0.1 ve %1.2 kullanım miktarlarına sahip olan versiyonlar Android tarihinde artık yer bulmayacak. Tabletler için optimize edilen Android 3.2 Honeycomb da yakında Donut ve Eclair ile aynı kaderi yaşayacaktır.
Android 2.3 Gingerbread ise yaşadığı düşüşe rağmen %30.7 ile hala ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip. Düşüşte olan bir diğer Android versiyonu Ice Cream Snadwich ise %21.7’ye geriledi.
Ekim ayı içerisinde Android 4.3 güncellemesinin Samsung’un rekor satışlar gerçekleştiren Galaxy S III, Galaxy S4 ve Note II modellerine sunulması bekleniyor. Bu anlamda Android 4.3’ü bir sonraki raporda görebiliriz.







Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013       Mesaj #158
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sony, Avrupa’da Bazı Ülkelerde Xperia Z1 için Ön Sipariş Sürecini Başlattı!
MsXLabs.org

New Sony Xperia Z1 launch video

IFA Berlin Fuarı’na damga vuran tanıtımlar arasında yer alan Sony’nin yeni nesil akıllı telefonu Xperia Z1 için Avrupa’nın birçok noktasında ön sipariş süreci başladı. Eylül sonu ve ekim başında dünyanın birçok ülkesinde raflardaki yerini alması beklenen telefonun ilk aşamada ülkelere göre benzer fiyatlar sergilediğini görüyoruz. Sony Mobile Store’da ön siparişin başladığı ülkeler ve Xperia Z1 fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Fransa: 699€ (1.887 lira)
Almanya: 649€ (1.752)
İtalya: 699€ (1.887 lira)
Hollanda 699€ (1.887 lira)
İspanya: 699€ (1.887 lira)
İsveç: 5.995kr (1.850 lira)
İngiltere: 599£ (1.923 lira)
Avrupalı perakende şirketleri ve GSM operatörlerinin nasıl bir fiyatlandırma politikası izleyeceğini kestiremiyoruz, ancak telefon fiyatının aşağı yukarı bu seviyede olması bekleniyor.
Ülkemiz için bir tahmin yürütmekte zor. Xperia Z modeli ile bir karşılaştırma yapacak olursak; söz konusu telefon İngiltere’de yine Sony Mobile Store’da 529£ (1.700 lira) fiyatla ön siparişe açılmıştı. Xperia Z’nin ülkemize giriş fiyatı ise 1.849 lira olarak belirlenmişti. Aradaki fiyat farkını dikkate alarak kaba bir hesaplama yapacak olursak; Xperia Z1’in Türkiye fiyatının 2.000 ya da 2.050 lira bandında giriş yapması bekleniyor.
5-inç Full HD Triluminous ekran, Snapdragon 800 işlemci, 3.000mAh kapasiteli batarya, su geçirmezlik ve Sony G Lens destekli 20.7MP çözünürlüklü kamerası ile dikkat çekiyor.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013       Mesaj #159
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Android KitKat Yarışması 1 Milyon Dolar Değerinde Hediyelerin Dağıtımıyla Başladı!
MsXLabs.org

kitkat android contest 640x411

Mobil dünyasının bir numaralı işletim sistemi Android geçtiğimiz günlerde, ekim/kasım döneminde lanse edeceği yeni Android versiyonunun Android 4.4 KitKat olacağını resmen açıklamıştı. Dünyaca ünlü yiyecek ve içecek markası Nestle’nin Kit Kat adlı çikolata ürününden etkilenildiği açıklanırken, konuya ilişkin iki dev markanın önümüzdeki süreçte ortak kampanyalara da imza atacağı bildirilmişti.
Sponsorlu Bağlantılar
Bu yönde ilk çalışma başladı ve Android 4.4 KitKat için pazarlama ve promosyon yarışması başladı. Sürdürülecek kampanyada kullanıcılar Nexus 7, Google Play Kredileri ya da çanta kazanma şansı elde ediyor.
Yarışmaya dahil olmak için öncelikle üzerinde Android maskotunun yer aldığı KitKat çikolatalardan biri alınacak ve içerisinden çıkan kod buradaki linkte ilgili bölüme girilecek. Eğer şanslı bir kullanıcı iseniz toplam değeri 1 milyon doları bulan 1000 adet Nexus 7 (2013), 150 bin adet 5 dolar Google Play Kredi ya da 20 bin çantadan birini kazanma şansı yakalayacaksınız.
Google’ın Nestle ile sürdürdüğü kampanya şimdilik sadece Amerika ile sınırlı. Arama motoru devinin söz konusu yarışmayı dünya genelinde yaygın hale getirip getirmeyeceği henüz bilinmiyor.

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013       Mesaj #160
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG Nexus 5′e Daha Yakından Bir Bakış, Oldukça Şık Görünüyor!
MsXLabs.org

nexus 5 comparison render 630x380

Google’ın bir sonraki Nexus akıllı telefon için yine LG ile ortaklık sürecini devam ettireceği yılın ilk yarısında bu yana gündemde yer bulurken, Android 4.4 KitKat heykelinin açılış töreninde ortaya çıkan ve daha önceki Nexus telefonlara benzemeyen cihazın gizemi çözüldü.
Sponsorlu Bağlantılar
Daha yakın çekimlerde alt bölümde yer alan LG logosunda Yeni Nexus (Nexus 5) olduğu anlaşılan telefonun kısa süre içerisinde FCC onayından geçmesiyle beraber donanım anlamında da bazı detaylar gün yüzüne çıktı. FCC belgelerinde yer alan bilgilerin her zaman doğru çıktığını belirtelim.
Heykel açılışı ve FCC onayında tasarıma dair bazı ipuçların elde edilmesi sonrası Reddit forumunda konsept bir tasarım oluşturuldu. Hazırlanan görsel açıkçası Nexus 5’in basın görseli şeklinde görünüyor. Bunun yanında haberimize kaynak oluşturan AndroidandMe sitesi tarafından oluşturan tasarımın da yine oldukça şık göründüğünü belirtmekte yarar var.
FCC ve Google’a yakın kaynakların elde ettiği bilgilerden yola çıkarak telefonda yer alması beklenen teknik özellikler şu şekilde sıralanıyor; Android 4.4 KitKat, 4.96-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS ekran, 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 (8974), 2.300mAh kapasiteli batarya, LTE, Bluetooth 4.0, NFC ve çift bant WiFi 802.11 b / g / n / ac.


Telefonun 131.9mm uzunluk ve 68.2mm kalınlığa sahip olacağı bildiriliyor. Büyüyen ekrana rağmen cihazın bir önceki nesil Nexus modelinden (Nexus 4) daha küçük boyutlar sergilediği görülüyor. Tam bir karşılaştırma yapacak olursak; Nexus 5, HTC One ile aynı genişliğe sahip olacak.
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:03

Benzer Konular

2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar