Arama

Android Dünyasından Haberler - Sayfa 14

Güncelleme: 7 Ekim 2016 Gösterim: 74.683 Cevap: 315
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
30 Ağustos 2013       Mesaj #131
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Galaxy Note III’ün Satışa Sunulacağı Tarih Netleşti!
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Samsung, büyük başarılar elde ettiği Galaxy Note serisinin en yeni üyesini önümüzdeki çarşamba (4 Eylül) düzenleyeceği etkinlik kapsamında basın karşısına çıkaracak. Bir önceki nesil Galaxy Note lansmanını dünyanın farklı noktalarından gelen binlerce basın mensubu karşısında gerçekleştiren Samsung’un Galaxy Note III lansmanında ise daha fazla kalabalık toplaması bekleniyor.

samsung galaxy note 2 hands on 311

Samsung hayranlarının merakla beklediği telefona dair son dönemde birçok detay sızdırılırken, ilk defa telefonun satışına dair bilgilerin geldiğini görüyoruz. Uzakdoğulu ePrice adlı alışveriş sitesi Galaxy Note III’ü 16 Eylül tarihinde Tayvanlı kullanıcılar için ön siparişe açacak. Satışların resmi olarak başlaması ise 27 Eylül’de gerçekleşecek.
Galaxy Note III’ün versiyonlarının ülkelere göre versiyon dağılımını geçtiğimiz günlerde duyuran SamMobile da yine telefonun eylül ayı içerisinde birçok ülkede satışa sunulacağını bildirmişti. Tıpkı Galaxy S4’te olduğu gibi Galaxy Note III’ün de ilk aşamada 50-60 ülkede satışa sunulması bekleniyor.
Ülkemizde Exynos 5420 işlemcili versiyonun satışa sunulacağı bildirilmişti. Söz konusu işlemcide yaşanan sıkıntıları henüz aşamayan Samsung’un ilk 4 milyonluk siparişte Snapdragon 800 işlemcisine yer vermesi bekleniyor. Bu sebeple telefonun ülkemiz kullanıcılarına ulaşması ekim ayını bulacaktır.
Galaxy Note III’te yer alması beklenen teknik özellikleri liste halinde sıralayacak olursak;

*5.7-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran
*Snapdragon 800 (Adreno 330 GPU) ve Exynos 5420 (Mali-T628 GPU) işlemci
*3GB RAM, 32/64GB depolama ve microSD kart desteği
*4K video kaydı sunan 13MP çözünürlüklü arka kamera
*Hi-Fi (stüdyo kalitesinde ses deneyimi)
*S-Pen
*3.200mAh pil
*Android 4.3 işletim sistemi




Kaynak: Andronova.net

Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
1 Eylül 2013       Mesaj #132
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Honami’nin (Xperia Z1) En Net Görüntüleri Ortaya Çıktı!
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Mobil dünyasında Xperia Z ile atağa kalkan Sony, kayda değer satışlar gerçekleştirmenin yanı sıra orta ve giriş seviye için de birçok seçeneği kullanıcıların beğenisine sunarken, şu ana dek 2013 yılı için oldukça geniş bir cihaz portföyü oluşturduğunu görüyoruz. Bununla sınırlı kalmayan Japon üretici Xperia Z Ultra gibi devasa ekrana sahip bir model ile yeni bir kategorinin kapılarını da aralamayı ihmal etmedi.

Xperia Z1 Model 2 640x640

Sony, tüketicilere şu ana dek birçok seçeneği sunmuş olsa da, hiçbirinin Honami kadar ilgi uyandırmadığını ifade etmek gerekiyor. Yılın ikinci yarısına gelindiğinde mobil dünyasında birçok kesimin merakla beklediği telefon ekranından tutunda işlemci, pil, kamera, tasarım ve diğer birçok detayda tüketicileri tatmin edecek özellikler sunuyor.
Android işletim sistemi ile çalışan en iyi kameralı telefon olması beklenen Xperia Z1’de 1/2.3-inç büyüklüğünde Sony G Lens ve BIONZ görüntü işlemcisi ile desteklenen 20.7MP çözünürlüklü bir kamera yer alacak. Tasarım noktasında Xperia Z modasını devam ettirecek Honami’nin bugüne kadar ki en net görselleri XperiaBlog sitesinde belirirken, lansmana sayılı günlerin kaldığı şu günlerde telefona dair tüm detayların (teknik, tasarım) artık netleştiğini söyleyebiliriz.
Telefonun diğer teknik özellikler ise şu şekilde sıralanıyor;

*144mm x 73.9mm x 8.3mm boyutlar
*5-inç boyutunda Full HD X-Reality ve TRILUMINOS ekran
*2.1MP ön kamera
*4K video kaydı
*Fiziksel deklanşör butonu
*2.2GHz frekans hızında dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 grafik birimi
*2GB RAM, 16GB dahili depolama birimi, microSD kart desteği
*3.000mAh kapasiteli batarya
*Android 4.2.2 işletim sistemi

Xperia Z1 Model 1 640x640

Xperia Z1 Model 2 640x640

Xperia Z1 Model 3 640x640

Xperia Z1 Model 5 640x640

Xperia Z1 Model 7 640x640






Kaynak: Andronova.net

Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
1 Eylül 2013       Mesaj #133
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Bir Kickstarter Projesi Olan ‘Pressy’ Android Telefonlarda Kontrolü Eline Alıyor
MsXLabs.Org

Mobil dünyasında yaşanan hızlı gelişmeler neticesinde dokunmatik ekranlar hayatımızda hızla yer aldı ve gün geçtikçe telefonlarda tuşlu yapıdan uzaklaşıldığını görüyoruz. Günümüzde akıllı telefonlar sadece arama işlevini yerine getirmiyor; oyun, internet ve kamera gibi ihtiyaçları da karşılıyor. Dokunmatik ekranın buradaki en büyük katkılarından bazıları tüm bu işlemler için daha geniş bir alan sunması ve tek bir dokunuşla birçok işlemi basit şekilde gerçekleştirmesidir.

dbfb96e6048522fac4652ecc41d43591 large

Kickstarter üzerinden başlatılan ilk günde hedeflenen rakamın üzerine çıkan bir proje dokunmatik ekranlı Android telefonlarda günlük olarak gerçekleştirdiğimiz birçok işlevi daha da basit bir hale getiriyor. Basit bir örnek vermek gerekirse; feneri kullanma gereksinimi duydunuz, bunun için öncelikle telefon kilidini açmanız gerekecek. Hızlı ayarlar menüsünde fener için kısayol atamamışsanız uygulamalar arasında bulmak ve açmak için ortalama 5-7 hamle gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu durum kimi uygulamalar için daha fazla hamle gerektirebilir ve bazen bu işlem 8 saniye kadar sürebilir.
Pressy adlı proje ise günlük hayatta en çok kullandığımız uygulamaları zaman ve çabadan tasarruf ederek basit bir şekilde kullanmamızı sağlıyor. Proje o kadar çok ilgi gördü ki, gerekli olan 40 bin dolar ilk günde toplandı. Proje şu an 300 bin dolara ulaşmak üzere.
Pressy oldukça küçük bir cihaz ve Android telefonumuzda kulaklık girişine takılıyor. Cihazın küçük olması sebebiyle çıkarıldığı zamanlarda kaybolmaması için harici bir yuva da tasarlanmış.
Pressy adlı programlanmış cihazın kulaklık girişine takılması ile telefonda yüklü olan uygulama harekete geçiyor. Söz konusu uygulama farklı müzik kulaklıkları tarafında da destekleniyor ve bu sayede müzik dinlerken dahi kısayollara erişim sağlanabiliyor.
Uygulamaya günlük en sevdiğiniz ve en sık kullandığınız eylemleri ekleyerek, her defasında tüm bu eylemlere ayrı ayrı erişmek yerine sadece Pressy’e dokunarak (işlevler için farklı basma metotları) tüm bunlara basit şekilde ulaşım sağlanıyor.
Peki bu uygulama ile neler yapılabilir? Anında fotoğraf ya da video çekimi, ses kaydı başlatmak, telefon ayarlarını değiştirmek, el fenerini açma/kapama, sosyal ağlara erişim, bir telefon görüşmesi başlatmak, acil durumlarda mevcut konum gönderme, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarına geçiş, tüm çalışan uygulamalara anında erişim ve ekran fotoğrafı alma.
Ekibin projeyi 4 ayda tamamlaması bekleniyor ve cihaz için farklı tasarımlar oluşturulmuş durumda. Pressy’in fiyatı 17 dolar olacak ancak anahtarlık aksesuarı ile birlikte almak için istediğinizde fiyat 20 dolara yükseliyor. Siyah dışındaki renkler 20 dolar, anahtarlık aksesuarı eklendiğinde ise fiyatın 25 d0larlık bir fiyat karşımıza çıkıyor.
Daha fazla detay için alt bölümde yer alan videoya ve fotoğraflara göz atabilirsiniz.



250fd0e06505b7ec1017a486cf3c788d large?1377192232

81749a2a896973116f142025fded9831 large?1377613820

10bee3e868a8e58a64c38cd41405e21c large?1377596070








Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
1 Eylül 2013       Mesaj #134
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Mobil Dünyasının Yükselen Yıldızı Xiaomi, MIUI App Store’da 1 Milyar Uygulama İndirme Sayısına Ulaştı
MsXLabs.Org

Son dönemlerde mobil dünyasında ZTE, Lenovo ve Huawei’in gösterdiği başarı göz ardı edilemez. Söz konusu üreticiler henüz diğer pazarlarda ülkeleri Çin kadar satış işlemi gerçekleştiremiyor olsa da, her çeyrek açıklanan akıllı telefon verilerinde ilk 5 içerisinde mutlaka yer alıyorlar.

Miui Android1

Bu üreticilerin dışında sadece akıllı telefon üretimine odaklanan ve Android işletim sistemi üzerine inşa ettiği MIUI kullanıcı arayüzü ile dünya genelinde birçok kesimin hem beğenisini hem de sempatisini kazanan Xiaomi firmasını sanırım ayrı bir yere koymak gerekiyor.
Satışa sunduğu yüz binlerce cihazı saatler içerisinde tüketen Çinli üretici, MIUI App Store’un kırdığı yeni bir rekor ile tekrar gündeme geldi. Mağaza 391 gün sonunda 1 milyar indirme rakamına ulaşmayı başararak altı çizilecek bir başarı sağladı. Apple App Store aynı indirme sayısına 288 gün sonunda ulaşırken, Windows Phone Store ise 865 gün sonunda 1 milyar indirme sayısına ulaşmayı başarmıştı. Google Play Store ise 20 ayda söz konusu rakama ulaşmıştı.
Xiaomi’nin önemli bir kilometre taşını geride bırakmasında kalabalık bir ülkede satış gerçekleştiriyor olmasının büyük etkisi var, ancak şirketin üst sınıf özellikler donattığı şık telefonları ve bu telefonlarda yer verdiği özelleştirilebilir MIUI kullanıcı arayüzü şüphesiz satışlarda başrol oynuyor.
MIUI App Store, Çin’de yer alan 200’den fazla uygulama mağazası arasında en fazla uygulama indirilen 5. mağaza konumunda. Günlük 17 milyon kullanıcının aktif olarak kullandığı uygulama mağazasında 1.3 milyon arama yapılıyor. Mağazada şu an itibariyle günlük uygulama indirme sayısı ise 5 milyona ulaşmış durumda.
Kısa süre önce Google’da Android Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Ürün Müdürü görevini yürüten başarılı ve meşhur yöneticisi Hugo Barra’yı bünyesine katan Xiaomi önümüzdeki süreçte Barra’nın tecrübesinden faydalanıp ürünlerini global pazarda satışa sunmanın hazırlıklarını yapacak.












Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
1 Eylül 2013       Mesaj #135
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
HTC Güne Şok Gözaltılarla Uyandı!
MsXLabs.Org

HTC’nin hem maddi hem de manevi anlamda zor günler geçirdiği bir sır değil ve şirketin bu durumdan kurtulmak için sürekli mali ve idari toplantılar gerçekleştirdiği artık bilinen bir gelişme. HTC One satışları ile kısa süreli bir ivme kazanan Tayvanlı üretici yine de beklentilerin oldukça altında kazançlar sağlıyor. Son olarak ünlü aktör Robert Downey Jr. ile kapsalı bir reklam çalışması başlatan HTC’nin söz konusu reklam anlaşması için de kayda değer bir paranın ayrıldığı biliniyor.

iOjKy4qYmeFc

Başlatılan reklam süreciyle marka bilinirliği ve ürün tanıtımları üzerinde durmayı hedefleyen HTC’nin içeride yaşadığı sorunlar ise Tayvanlı üreticinin önündeki en büyük engeller olması bekleniyor. Şirket CEO’sunun istifa edeceği yönünde açıklamalara kısa süre önce şahit olmuştuk, ancak içeride bizzat yöneticiler tarafından yapılan dolandırılıcılık ve ticari sırların çalınması şirketin uğraşması gereken yeni sorunlar oldu.
HTC bünyesinde çalışan 5 yönetici şirketin ticari sırlarını çalmak ve sahte faturalar düzenlemekten gözaltına alındı. Duruma ilişkin şikayetin HTC Başkanı Cher Wang tarafından yapıldı. Tutuklananlar arasındaki 3 önemli isim ise şunlar: Thomas Chien (Ürün Tasarımı Başkan Yardımcısı), Wu Chien (Ar-Ge ve üst düzey tasarım takım yöneticisi) ve Justin Huang (HTC One tasarım sorumlusu direktörü).
Sunulan raporlara göre söz konusu şahıslar yıl ortasında ikramiyelerini aldıktan sonra şirketten istifa edecek ve Çin’de “Xiaoyu” adında kendi mobil tasarım ekiplerini kuracaklar. Yine raporda bu kişilerin HTC One tasarımında kullanılmak üzere harici bir tasarım firması için 334.000 dolar tutarında bir fatura çıkardığı ve bu tutarın ise kendi aralarında paylaşıldığı yer alıyor.
Ürün Tasarımı Başkan Yardımcısı Thomas Chein ayrıca şirketin önümüzdeki süreçte mobil cihazlarda yer vereceği Sense 6.0 kullanıcı arayüzüne ait dosyaları indirirken yakalandığı ve bu dosyaları e-posta yolu ile dış kaynaklara dağıttığı bildiriliyor.
HTC’nin konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise şirketin mülkiyet ve fikri özelliklerinin her çalışan tarafından gizli tutulması gerektiği üzerinde durulurken, şu anda adli makamlar tarafından soruşturmanın devam ettiği ve konuya ilişkin daha fazla yorum yapılmayacağı ifade edildi.







Kaynak: Andronova.net
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013       Mesaj #136
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG Tablet Sektörüne Geri Döndü: İşte G Pad 8.3
MsXLabs.org

lgg


Son dönemde hakkında birçok detayın yazılıp çizildiği LG G Pad resmiyet kazandı. Tablet önümüzdeki hafta içerisinde Berlin’de düzenlenecek IFA Fuarı’nda görücüye çıkacak. Son olarak tüketicilere 2011 yılında Optimus Pad’i sunan LG’yi uzun bir aradan sonra tablet sektöründe tekrar görmek hem rekabet hem de tüketiciler adına olumlu bir gelişme olsa gerek.
Sponsorlu Bağlantılar
G Pad, 8.3-inçlik ekran boyutu ile Yeni Nexus 7’den bir miktar daha büyük olsa da, inç başında düşen piksel yoğunlunda biraz daha geride kalıyor. 1920 x 1080p çözünürlüklü IPS ekranın yer aldığı tablette inç başına 273ppi değer yer alıyor (Yeni Nexus 7 323ppi).
LG’nin yeni nesil tableti kutudan Android 4.2.2 işletim sistemi ile çıkıyor. Tablette 2GB RAM ve 16GB dahili depolama birimi yer alırken, tablete güç veren işlemcinin ise Optimus G Pro modelinde olduğu gibi 1.7GHz’de çalışan dört çekirdekli Snapdragon 600 olduğunu görüyoruz. Tasarım anlamında LG G2 ile büyük benzerlik gösteren (fiziksel tuşların arka bölüme konumlandırılması dışında) tabletin pil kapasitesi ise 4.600mAh gücünde.
Yazılım noktasında dikkat çeken gelişme ise QPair adlı uygulama oldu. LG söz konusu uygulama ile akıllı telefonlarda mesaj, arama ve alınan notların senkronize edilmesini sağlıyor.
5MP çözünürlüklü arka kameranın yer aldığı tablette ön kamera ise 1.3MP çözünürlüğünde. Tabletin kalınlığı da tıpkı ekran boyutu ile aynı ve 8.3mm seviyesinde. 338 gram ağırlık sunan G Pad siyah ve beyaz renk seçenekleri ile dördüncü çeyrekte Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika’da birçok noktada satışa sunulacak. Fiyatlandırmaya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Temel Özellikler
*İşlemci: 1.7GHz Dört Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600
*Ekran: 8.3-inç WUXGA (1920 x 1200p / 273 ppi)
*Bellek: 16GB eMMC
*RAM: 2GB LPDDR2
*Kamera: Arka 5.0MP / Ön 1.3MP
*Pil: 4.600 mAh
*İşletim Sistemi: Android 4.2.2 Jelly Bean
*Boyut: 216.8 x 126.5 x 8.3 mm
*Ağırlık: 338g
*Renkler: Siyah / Beyaz

Kaynak: Andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:00
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013       Mesaj #137
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung’un Akıllı Saat Çözümü Galaxy Gear Resmi Lansman Öncesi Sızdırıldı!
MsXLabs.org

samsung galaxy gear android smartwatch 640x412

Samsung’un IFA Berlin etkinliği öncesi Galaxy Note III’ün yanı sıra ilk akıllı saat çözümü olan Galaxy Gear’i de kullanıcıların beğenisine sunacak. Akıllı saate dair şu ana kadar sızdırılan tüm bilgiler teknik özellikleri ön plana çıkarırken, lansman tarihine sayılı günlerin kaldığı şu süreçte ilk defa saatin tasarımını gözler önüne seren bazı fotoğraflar ortaya çıktı.
Sponsorlu Bağlantılar
3-inç boyutunda (kullanılan alan 2.6-inç) OLED ekrana sahip olduğu iddia edilen Galaxy Gear’de 4MP çözünürlüklü bir kamera yer alacak. Saat ayrıca Android telefonlarla senkronize olabilecek, çağrı başlatıp sonlandırabilecek. Sağ bölümde bir güç tuşunun konumlandırıldığı akıllı saat; Facebook, Twitter gibi sosyal uygulamalar ile senkronize olabilecek ve sağlık-fitness uygulamaları önceden yüklü olacak.
Wi-Fi, Bluetooth bağlantılarını beraberinde getiren (Bluetooth ile telefona bağlanır), 720p video kaydı gerçekleştiren, sesli komutları algılayan ve bir hoparlöre sahip olan Galaxy Gear’in en fazla merak edilen özelliklerinden biri olan şarj süresinin ise 10 saat seviyesinde olduğu bildiriliyor.
Tasarım noktasında saatin şık hatlar sergilemediği görülürken, Galaxy Gear’in bu tasarıma sahip olması durumunda açıkçası kullanıcılar arasında popüler olması çok zor görünüyor. Hantal ve hacimli görüntüsü ile daha çok erkek kullanıcılara hitap eden (ekran çerçevesi çok kalın) Galaxy Gear’in bu tasarımla bayanların ilgisini çekmesi çok zor ihtimal ve bu da müşteri sayısında ciddi manada azalma ihtimalini doğurur.

gsmarena 003

Google Glass ile birlikte giyilebilir teknolojinin üreticilerin ilgisini çektiği bir süreç yaşıyoruz. Samsung’un yanı sıra Google, Apple ve Intel de ciddi manada çalışmalar sergilerken, akıllı saatlerin sahip oldukları teknoloji ve pil süresi noktasında hala yeterli seviyede olmadıkları gerçeğini göz ardı etmemek gerekir.

gsmarena 004
gsmarena 005
gsmarena 006
gsmarena 002

Kaynak: Andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013       Mesaj #138
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Ne Sony ne de Samsung, 4K Video Kaydı Gerçekleştiren ilk Telefon Acer’dan Geldi!
MsXLabs.org

acer liquid s2 598x400

Galaxy Note III ve Xperia Z1 için son dönemde ortaya çıkan kimi belgelerde her iki modelin 4K video kaydına destek sunacağı bildirilmişti. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip edilirken, her iki telefonunda 4 Eylül’de gerçekleşecek basın toplantılarında görücüye çıkacağını bir kez daha hatırlatalım.
Sponsorlu Bağlantılar
4K video kaydında Samsung ya da Sony firmalarından hangisinin bir ilki gerçekleştireceği konuşulurken Acer, Liquid S2 ile IFA Berlin Fuarı’na sayılı günler kala 4K video kaydı gerçekleştiren ilk telefonu resmen duyurdu. Telefonda 6-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü IPS ekran yer alırken, söz konusu ekran inç başına 368ppi yoğunluk sunuyor ve ilk olarak Galaxy S4 modelinde karşımıza çıkan Gorilla Glass 3 ile dayanıklı bir yapı sergiliyor.
2.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 ve Adreno 330 işlemcisinden güç alan modelde 2GB RAM, 16GB dahili depolama birimi, 128GB’a kadar microSD kart desteği ve 3.300mAh kapasiteli batarya dikkat çeken diğer özellikler.
Ön bölümde 2MP çözünürlüklü bir kameranın yer aldığı telefonun arka bölümünde ise F2.2 diyafram aralığına sahip BSI sensörlü 13MP çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Arka kamera mobil dünyasında bir ilki temsil ederek 4K video kaydı gerçekleştirirken, söz konusu kamera ayrıca 1080p çözünürlüklü 60fps video kaydı gerçekleştirebiliyor.

Liquid S1 03

Android 4.2.2 işletim sistemi ile çalışan telefonda Acer ayrıca Float adlı kullanıcı arayüzüne de yer veriyor. Arayüz, Samsung’un Touchwiz’de sunduğu çoklu pencere fonksiyonun daha gelişmiş özelliklerini beraberinde getiriyor. Wi-Fi 802.11ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS + GLONASS, NFC ve 4G LTE bağlantı özelliklerine sahip Liquid S2 ilk olarak ekim ayı içerisinde İngiltere’de satışa sunulacak. Telefonun satış fiyatı henüz açıklanmadı.

Acer Liquid S2 1024x768
Sponsorlu Bağlantılar
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013       Mesaj #139
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Samsung, IFA Berlin için ilk Tanıtım Videosunu Yayınladı! Ürünlerin Arkasında Uzaylılar mı Var?
MsXLabs.org

Samsung Logo aa 5 1600 645x430

Daha önceki Galaxy Note modellerini IFA Berlin etkinliklerinde basın karşısına çıkaran Samsung, 3.nesil Galaxy Note için de günler öncesinde davetiye göndermeye başlamış ve merakla beklenen telefonu için yine IFA Berlin’i işaret etmişti.
Sponsorlu Bağlantılar
Samsung, 4 Eylül’de düzenlenecek etkinlikte yapacağı tanıtım sadece Galaxy Note III ile sınırlı kalmayacak, mobil dünyasını bir numaralı ismi ayrıca ilk akıllı saat tecrübesi olan Galaxy Gear adlı modeli de tüketicilerin beğenisine sunacak. Düşük bir ihtimal olsa da, standarty Note 12.2 tablet modeli de tanıtımlar arasında yer alabilir.
Güney Koreli tüketici YouTube kanalıyla yayınladığı ilginç bir video ile etkinlik kapsamında tanıtacağı ürünler için ilgi ve merakı ların aksinde bir ekran boyutuna sahip olacağı konuşulan ve geçtiğimiz günlerde sızdırılan Galaxartırma yolunu seçerken, söz konusu videoda Samsung Ar-ge bölümünden bazı kesitler yer alıyor. Samsung çok da ciddi olmayan videoda uzaylılara yer vererek, tanıtımını gerçekleştireceği ürünlerde yeni bir teknolojiye (dünya üzerinde hiçbir mobil cihazda kullanılmayan yenilikçi özelliklere) yer vereceğini işaret ediyor olmalı. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.


Samsung’un ilerleyen saatlerde sadece Galaxy Note III’e dair ipuçları sunan bir video daha yayınlaması bekleniyor. Zira geçtiğimiz yıl Galaxy Note II için ünlü Alman yönetmen Wim Wenders’in yer aldığı bir reklam filmi yayınlamıştı.
Kaynak: Andronova.net
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:01
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013       Mesaj #140
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy Note III’e Son Şekli Verildi!
MsXLabs.org


note 3 concept note 2

IFA Berlin Fuarı’na artık sayılı günler kalırken Xperia Z1 ve Galaxy Note III cephesinde heyecan giderek artmaya devam ediyor. 2013 yılındaki en iddialı modellerden biri olması beklenen Xperia Z1’e dair son dönemde o kadar çok görsel sızdırıldı ki, telefonun hem teknik hem de tasarım özelliklerinin tümü neredeyse netleşti.
Sponsorlu Bağlantılar
Galaxy Note III içinse aynı değerlendirmede bulunamıyoruz. Satış rekorları kıran Note serisinin en yeni üyesi tasarım anlamında hala gizemini korumaya devam ediyor. Teknik özellikler tarafında ise bazı detayların (işlemci, ekran boyutu, kamera) kesinlik kazandığı bildiriliyor.
Kullanıcıların en çok merak ettiği noktalardan biri ise kuşkusuz Galaxy Note III’e sunulacak tasarım olacak. Bir süredir sızdırılan fotoğraflar telefonun Galaxy Note II ve Galaxy S4’ün aksine daha köşeli bir tasarım sunacağını gösteriyor. Galaxy Note II ile aynı ebatlara sahip olması beklenen telefon 5.68-inçlik bir ekrana sahip olacak. Elde edilen fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere Samsung, telefonda oldukça ince bir çerçeveye yer verecek.
Mobil dünyasında bir numaralı sızıntı kaynağı Evleaks, Galaxy Note III’te yer alan birçok özelliği ilk defa gün yüzüne çıkarırken, popüler Twitter kullanıcı son olarak Galaxy Note III’ün lansman esnasında ana ekranında yer alacak duvar kağıdını da ortaya çıkardı. Bir önceki Note modeline nazaran daha canlı renklerin yer verildiği duvar kağıdı sızdırılan köşeli tasarımla bir araya getirilince Galaxy Note III’ün son hali de oluşturulmuş oldu. Üstelik telefon için sloganda belirlenmiş: Draw your life (Hayatını çiz).

note 3 concept note 2 1 543x465

Söz konusu görsel tamamen bir çizim olsa da, Samsung telefonda aşağı yukarı benzer bir tasarıma yer vermesi bekleniyor.
Not: Galaxy Note III’ün sızdırılan ana ekran duvar kağıdını buradan indirebilirsiniz.

note 3 concept note 2
Sponsorlu Bağlantılar

Kaynak: Andronova.net

Benzer Konular

2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar