Arama

Android Dünyasından Haberler - Sayfa 23

Güncelleme: 7 Ekim 2016 Gösterim: 74.674 Cevap: 315
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #221
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
HTC ve Beats Electronics Arasında Beklenen Ayrılık Gerçekleşti!
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

HTC yaşanan süreçte her ne kadar olumsuz bir tablo ortaya koysa da, mobil dünyasının daha doğrusu akılı telefon platformunun yenilikçi ve köklü üreticileri arasında yerini almaktadır. 2011 yılında dünya kulaklık devi Beats ile ortaklığa giden ve şirketin %50.1′lik hissesini satın alan Tayvanlı üretici, ilk olarak Sensation XE ve Rezound modellerinde Beats Audio desteğine yer vermeye başladı.

Beats htc

Söz konusu destek ilk aşamada yüzeysel bir yapıdaydı ve bas-ekolayzır düzenlemeleri ile başladı. Her yeni modelde ise Beats Audio daha da geliştirildi, farkını ortaya koydu ve hatta kimi telefonlarda kutu içeriğine Beats Audio etiketine sahip kulaklıklar da dahil edildi

Gelişen süreç ikili arasındaki ortaklığın yavaş yavaş biteceğinin işaretçisiydi ve nitekim de öyle oldu. HTC ilk olarak elinde bulundurduğu %50.1′lik hissenin yarısını geçtiğimiz yıl 150 milyon dolar karşılığında Beatse geri satmıştı. Son olarak ise elinde kalan %25′lik diğer hisselerin de satışının 265 milyon dolar karşılığında gerçekleştiği bildirildi. Satış işleminin neden gerçekleştiğine dair bir açıklama yapılmadı, ancak bu durumda HTC’nin yaşadığı olumsuz mali tablonun büyük etkisinin olduğu düşünülüyor.

Beats ise iki yıl önce HTC ile yapılan anlaşmada daha geniş kitlelere ulaşmak için mobil dünyasında var olmak istediklerini belirtmişti. HTC ile ayrılan yollar sonrası kim bilir farklı bir üretici ile yeni bir ortaklık başlayabilir. Kim bilir belki Samsung, LG ya da Sony…








Kaynak: Andronova.net

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #222
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Android 4.4 KitKat ile Ne Zaman Tanışacağız, Yenilikler neler Olacak?
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Nexus 5 söylentileri aldı başını gidiyor. Son dönemde telefonun tasarımını gözler önüne seren birçok fotoğraf sızdırılırken, teknik özelliklerin büyük bölümü de neredeyse netlik kazandı. LG G2 temeline dayandırılması beklenen Nexus 5 aynı zamanda Android 4.4 KitKat işletim sistemini de beraberinde getirecek. Android 4.4 KitKat sızıntıları Nexus 5 seviyesinde olmasa da, bir süre önce ortaya çıkan kimi görseller arayüzde bazı değişimlerin ipucunu vermişti.

maxresdefault 01

Geçtiğimiz yıl Nexus 4 ve Android 4.2′nin resmi tanıtımı için ekim ayı tercih edilmişti. Nexus 5 için de donanım ortağının LG olduğu artık kesinleşen bir durum ve telefonun tanıtım tarihi içinse yine ekim ayı işaret ediliyor. Hatta kimi kaynaklar 14 Ekim olacağı yönünde ciddi iddialar ortaya atıyor. Nexus 5′in tanıtımı bir nevi Android 4.4′ün resmiyet kazanması anlamına gelir ki, görünüşe bakılırsa ekim ayına Google’ın Nexus 5, Android 4.4 KitKat ve yeni nesil Nexus 10 tabletle damga vuracağı görülüyor.

Geçtiğimiz aylarda Android 4.3′ü yayınlayan Google, işletim sistemine düşük enerji tüketimi sağlayan Bluetooth Smart teknolojisini dahil etti ve Android’i OpenGL ES 3.0 ile yeni bir grafik seviyesine yükseltti. Android 4.4′te yer bulacak özellikler içerisinde en dikkat çekeni düşük donanımlı cihazlarda dahi stabil bir şekilde çalışacak olması gösteriliyor. Her geçen gün yeni özelliklerle donatılan Android’in aynı zamanda daha fazla donanıma gereksinim duyduğu gerçeği ortada ve bu durum birçok kullanıcıyı rahatsız ediyor. iOS ve Windows Phone tarafına bakıldığında 512MB RAM bile stabilite açısından yeterli görülmektedir. Apple son olarak duyurduğu iPhone 5S’te 1GB RAM’e yer verirken, Android tarafında ise RAM miktarı 3GB seviyesini gördü. Dileriz Google mühendisleri gerekli kodlamaları ekim ayına yetiştirir ve Android’in en güncel versiyonu en düşük donanımlı telefonlarda dahi kararlı bir şekilde çalışır.

Android 4.4′ün beraberinde getireceği iddia edilen diğer yenilikleri liste halinde aktaracak olursak;

*Mobil cihazlar için 64-bit desteği

*Miracast güncellemeleri (Wi-Fi üzerinden daha sağlıklı görüntü aktarımı)

*Yeni Galeri görünümü

*Yeni API seviyesi ve animasyonlar

*Varsayılan arayüzde mavi renk değişimleri

*Yeni bir Widget bildirimi

* Fragmantasyonda (parçalanma) değişimler

Yukarıda verilen bilgilerden anlaşıldığı üzere Android 4.4 tarafında beklenen en önemli yenilik, eski cihazlara sunacağı firmware uyumluluğu olacaktır. 64-bit desteği performans açısında elbette önemli ancak, Android sürümlerini dağınık yapıdan kurtaracak en önemli gelişme düşük donanımlı cihazlara sunulacak destek olsa gerek.




Kaynak: Andronova.net

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #223
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Rapor: HTC, Butterfly II Akıllı Telefon Modelini Hazırlıyor
MsXLabs.Org

HTC yaklaşık bir yıl önce Asya bölgesinde Butterfly modelinin satışına başlamıştı. Telefon sahip olduğu Full HD çözünürlüklü ekran ile mobil dünyasında bir ilki temsil ederek önemli bir kilometre taşı olmuştu. İlk olarak Japonya’da satışa sunulan telefon devam eden süreçte Tayvan’da ve geçtiğimiz aylarda ise Türkiye’nin de içerisinde yer aldığı birçok ülkede raflardaki yerini aldı.

htc butterfly s 720

Butterfly akıllı telefon modelini Butterfly S ile güncelleyen HTC, telefona BoomSound, Ultrapiksel kamera gibi önemli teknolojileri dahil etti. İşlemci tarafında da iyileştirmeler yapılırken, 5-inç ve Full HD ekran faktörü ise korundu. Telefonun dikkat çeken önemli bir detayı ise Galaxy Note 3 ile aynı (3.200mAh) pil kapasitesine sahip olmasıdır.

Çin blog sitesi ePrice tarafından servis edilen habere göre HTC, Butterfly II modelini hazırlıyor ve telefon Ocak 2014′te tüketicilerle buluşacak. Telefonun ekran boyutu LG G2′de olduğu gibi 5.2-inç seviyesine yükseltilecek ve ekran çözünürlüğü Full HD olacak. 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinden güç alacağı bildirilen Butterfly II’de suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı sergilenecek.

Pil, kamera özellikleri, boyut, RAM ve depolama kapasitelerine dair herhangi bir bilgiye rastlanılmıyor. Ocak dönemi yaklaştıkça telefona dair daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.






Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #224
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
LG, Bir Tavuk Yardımı ile G2′nin Kamera Yeteneklerini Sergiliyor
MsXLabs.Org

Üreticilerin daha geniş kitlelere ulaşmasında reklam ve pazarlama önemli bir detaydır. Hatta Samsung telefonlarının rekor satışlar elde etmesinde pazarlama bölümüne ayrılan rekor bütçenin büyük etkisinin olduğu her zaman konuşulmuştur.

gsmarena 0051

Pazarlama sürecinde ise ilk sırayı video reklamlar alır. Üreticilerin reklamları daha ilginç hale getirmek için dikkat çekici yöntemlere başvurduğu da görülmüştür. LG de yeni nesil akıllı telefonu G2 için komik ve bir o kadar dikkat çeken bir video yayınladı. Söz konusu videoda dublör olarak bir tavuğu kullanan Güney Koreli üretici, durumu 13MP çözünürlüklü LG G2 ile ilişkilendiriyor.

Bilindiği üzere LG G2′de optik görüntü sabitleme (OIS) teknolojisine yer veriliyor ve bu teknoloji mevcut amiral gemi modellerinin birçoğunda yer almamaktadır. OIS teknolojisi sayesinde mobil cihazlarda fotoğraf ve kamera çekimlerinde sarsılmalar ya da hareketler artık bir endişe yaratmıyor.

LG’nin yayınladığı yeni videoda G2′nin optik görüntü sabitleme teknolojisine vurgu yapıyor ve bunun için bir tavuğu ön plana çıkarmayı uygun görüyor. LG’nin sunduğu hikaye oldukça basit bir mesaj veriyor; kamera becerileri için bir tavuk satın almanıza gerek yok, LG G2 site yeter. Alt bölümden videoya göz atabilirsiniz.





Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
29 Eylül 2013       Mesaj #225
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Galaxy Note 3 Düşme Testinde!
MsXLabs.Org

Mobil cihazların gün geçtikçe gelişen özellikleri, söz konusu bu cihazlar için ödenen paraları da kayda değer bir seviyeye çekmişti. Bugün ülkemizdeki duruma göz attığımızda amiral gemi modellerinin 2.000 lira seviyesinde (LG G2 sürprizi dışında) satışa sunulduğunu görüyoruz. Akıllı telefonlarda pil seviyesi her zaman tartışma konusu olmuştur ve bununla birlikte cihazların sergiledikleri tasarım ve dayanıklılık da yine tartışılan detayların başında gelmiştir.

maxresdefault1

Samsung, Galaxy Note 3 ile birlikte uzun süredir devam ettirdiği plastik arka kapak anlayışından vazgeçerek suni deriden oluşan bir materyali kullanmayı uygun gördü. Kenarlarda oluşturulan dikişli yapı ve daha elit bir tutuş hissi veren yeni tasarım birçok kesimin beğenisini kazanmış durumda. İlk nesil Galaxy Note’da olduğu gibi daha köşeli bir tasarım sergilendiği telefon, geçtiğimiz günlerde dünyanın birçok noktasında satışa sunulurken, Samsung büyük ekranlı telefonlar kategorisinde yeni bir rekor hedefliyor.

Üst seviye akıllı telefonların satışa sunulmasıyla düşürme testleri yayınlayan AndroidAutority sitesi Samsung’un yeni nesil akıllı telefonunu da es geçmedi. Düşürme testinde telefon farklı göğüs hizasında farklı açılardan yere bırakılıyor.

Bu tür testlerde telefonun belirleyeceği hasarı düşme açısı belirler, ancak yine de ipucu vermiyor değil. Kimi durumlarda 3 metreden düşen bir telefon çizik daha almazken, bazen ise 1 metrelik düşüşlerde ekranın kırıldığı durumlar yaşanmıştır. Galaxy Note 2 geçtiğimiz yıl aynı dönemde yapılan düşme testini birkaç sıyrıkla tamamlarken, Galaxy Note 3′ün başına gelenlere ise aşağıdan göz atabilirsiniz.




Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013       Mesaj #226
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Sızan Yol Haritası Galaxy S4, Galaxy S III ve Galaxy Note II için Android 4.3 Güncelleme Programını Onaylıyor
MsXLabs.org

samsung jelly bean

Samsung’un Android 4.3 güncellemesi için uzun bir süredir çalışmalar sergilediği biliniyor. Kimi telefonlar için Android 4.2.2 güncellemesini sağlanamayan stabilite sebebiyle atlamak zorunda kalan Güney Koreli üretici, elde edilen bilgi ve belgelerden anlaşıldığı üzere ekim ayı içerisinde Android 4.3 güncellemesinin dağıtımına başlayacak.
Sponsorlu Bağlantılar
Samsung ile yakın ilişkiler içerisinde olan SamMobile, bir süre önce bir güncelleme takvimi açıklamış ve bu yönde umutlu haberler aktarmıştı. Fransız taşıyıcı SFR’nin yayınlamış olduğu resmi güncelleme programı ise SamMobile‘ı onaylar nitelikte.
Belgeye göre Samsung beklenildiği gibi güncellemenin dağıtımını ilk olarak ekim ayı içerisinde Galaxy S4 için başlatacak. Kies ve FOTA (şebeke) üzerinden dağıtımı gerçekleşecek güncelleme, kasım ve aralık döneminde ise Galaxy S III ve Galaxy Note II modellerine sunulacak. Özellikle Galaxy Note II cephesinde büyük ölçekli bir güncelleme uzun süredir bekleniyor.
Samsung güncellemeleri tarih noktasında bölgesel farklılıklar gösterebilir. Özetle Galaxy S4 güncellemesinin ilk olarak bir Avrupa ülkesinde başlaması bekleniyor. Kim bilir ülkemize ulaşması kasım ayını bulabilir.
Galaxy Note ve Galaxy S II cephesinde ise sessizlik devam ediyor. Her iki telefon için de Android 4.3 ile resmi desteğin kesilmesi bekleniyor. Tabi Android 4.3 desteğinin sunulmaması ihtimalini de sanırım göz önünde bulundurmak gerekir.

update plans 43 620x195

Kaynak: andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013       Mesaj #227
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Android 4.4 KitKat Günlük Geliştirme Sürümü (KRS74H) Nexus 5 Üzerinde Görüntülendi
MsXLabs.org

Android 44 Kitkat

Nexus 5 ve Android 4.4 KitKat söylentileri oldukça hızlı gelişiyor. Kısa süre önce Nexus 4 üzerinde tespit edilen Android 4.4 KitKat’in beraberinde arayüz değişimleri getireceği görülmüştü. Henüz teyit edilmese de Google’ın 14 Ekim’de düzenleyeceği basın etkinliğinde Nexus 5 ve Android 4.4′ü resmen duyurması bekleniyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Mobil dünyasında ekim ayında yaşanacak gelişmelere büyük oranda Google’ın damga vurması bekleniyor. Nexus 5 ve KitKat’in yanında Nexus 10 tablet modelinin 2014 versiyonun da görücüye çıkması bekleniyor.
Tüm bu yeniliklerin yaşandığı süreçte ilk defa Android 4.4 ve Nexus 5′in bir araya geldiği görülüyor. Elde edilen belgeler Android 4.4′ün KRS74H geliştirici sürümünün Nexus 5′te yer aldığını gösteriyor. Üstelik ekran görüntüsünün 1920 x 1080p çözünürlükte olması Nexus 5′te yer alacak ekran çözünürlüğünü Full HD seviyesinde olacağını resmi olarak teyit etmiştir.
Görüntü üzerine konuşmaya devam edecek olursak; Google, bildirim çubuğunda tema değişimine gidiyor. Daha önce mavi rengin hakim olduğu bildirim çubuğunda artık siyah-beyaz renkleri görüyoruz. İlginç olan ise yeni hata ayıklama simgesi hala Key Lime Pie ikonu ile temsil ediliyor. Android’in yeni sürümü için Android 5.0 Key Lime Pie ismi uzun süre zikredilmişti. Oysa Google ve Nestle arasındaki görüşmeler şubat ayında gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi’nde başlamış ve işletim sisteminin yeni sürümünün KitKat isminde olağına o dönem karar verilmişti. Google ve Nestle bir anlamda kamuoyunu ters köşe yaptı diyebiliriz.

nexusae0 bar thumb

4.96-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü ekran, optik görüntü sabitleme teknolojine sahip 13MP çözünürlüklü arka kamera, 2GB RAM ve Snapdragon 800 işlemci Nexus 5′te yer alması beklenen diğer detaylar şeklinde sıralanıyor.

Kaynak: andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013       Mesaj #228
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
LG, Optimus G Pro’nun Çift SIM Kartlı Versiyonunu (LG G Pro Lite Dual) Hazırlıyor
MsXLabs.org

1361833543 lgoptimusgpro

Yılın ilk yarısında büyük ekranlı telefonlar kategorisine Optimus G Pro modelini dahil eden LG, söz konusu cihazın “Lite Dual” versiyonunu hazırlıyor. LG G Pro Lite Dual olarak isimlendirilen telefonda Optimus markasının yer almadığı dikkatinizi çekmiştir, zira Güney Koreli üretici G2 modeli ile birlikte Optimus markasını üst sınıf cihazlarda kullanmama kararı almıştı.
Sponsorlu Bağlantılar
hi-tech.mail.ru sitesinde yer alan haberde telefonun sergileyeceği teknik özelliklerin yanında modelin basın görseline de yer veriliyor. Çift SIM kart desteğine sahip telefonda “Lite” eklentisi sebebiyle donanım tarafının kırpılması bekleniyor. Donanımın aşağı çekilmesi ilk olarak kamera tarafında gerçekleşecek ve 8MP çözünürlüklü BSI sensöre yer verilecek. Hatırlanacağı üzere Optimus G Pro 13MP çözünürlüklü bir kameraya sahipti.
İşlemci tarafında hiç bir bilgiye yer verilmese de, Lite Dual modelinin Optimus G Pro’nun yarı fiyatına satılacak olması daha düşük bir donanımı (çift çekirdek) işaret ediyor. 5.5-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS panelin yer verileceği telefonda LG G2′de yer alan kimi gelişmelere de yer verilmesi bekleniyor. Bunlar; Misafir Modu, QSlide ve çift dokunarak uyandırma. Ayrıca telefonda SIM kartlar arası geçişi sağlayan kapasitif bir butona da yer veriliyor.
Çift hoparlör ve 3.140mAh kapasiteli pilin yer verileceği telefonun ekim ayı içerisinde 400 dolar etiket fiyat ile ilk olarak Rusya’da satışa sunulması bekleniyor.

69d1876b47ed82d2209fbbbef5ea

Kaynak: andronova.net
Sponsorlu Bağlantılar

Kaynak
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013       Mesaj #229
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
HTC Butterfly II Modeline Ait İlk Görüntüler Ortaya Çıktı!
MsXLabs.org

htc butterfly 1

HTC cephesinde ağırlıklı olarak One Max haberleri karşımıza çıkarken, yaşanan son gelişmeler telefonun 17 Ekim’de duyurulacağını gösteriyor. One Max ile birlikte büyük ekranlı telefonlar kategorisine merhaba demeye hazırlanan HTC’nin 2013 yılı ürün planlaması ise ortaya çıkan son sızıntılarla birlikte gün yüzüne çıkmaya başladı.
Sponsorlu Bağlantılar
Kısa süre önce Çin blog sitesi epPrice, Tayvanlı üreticinin Butterfly II modelini hazırladığını okuyucularına duyurdu. Telefona dair yeni gelişmelerde ise cihazın ön paneli sızdırıldı. Söz konusu sızıntılardan anlaşıldığı üzere Butterfly II siyah, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile tüketicilere sunulacak. HTC One ile başlayan iki adet kapasitif buton ve BoomSound hoparlörlere (üst bölümde geniş alana yayılan boşluktan anlaşılmaktadır.) Butterfly II modelinde yer verilecek.
Ocak ayında tanıtılması beklenen telefonun ilk aşamada Asya ülkelerinde satışa sunulması bekleniyor. Telefonun Amerika versiyonunun (Droid DNA II) olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Butterfly II için bahsi geçen teknik özelliklere değinecek olursak; 5.2-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super LCD ekran, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, Sense 5.5 kullanıcı arayüzü, 2.3GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, suya ve toza karşı dayanıklı yapı ve en az 3.200mAh kapasiteli batarya (Bir önceki nesil model olan Butterfly S’te 3.200mAh kapasiteli batarya kullanılmıştı).

htc butterfly 2 1
htc butterfly 2 2
htc butterfly 2 3
htc butterfly 2 4

Kaynak: andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013       Mesaj #230
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Xperia Z1 mini (Honami mini) Operatör Belgelerinde Ortaya Çıktı, Teknik Özellikleri Teyit Edildi
MsXLabs.org

xl Xperia z12

Xperia Z1 açıklandığından bu yanan Xperia Z1 mini ya da Honami mini iddiaları baş gösterdi. Japon operatör devi NTT DoCoMo cephesinden sızan ürün belgeleri Sony Xperia Z1 f’in (SO-02F) varlığını teyit ediyor. Aynı katalogda Xperia Z1′in de yer aldığı dikkate alındığında Xperia Z1 f’in Xperia Z1 mini başka bir ifadeyle Honami mini olduğuna inanılıyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Siyah, beyaz, pembe ve sarı renk seçenekleriyle tüketicilere sunulacağı bildirilen telefon, ekran boyutu itibariyle mini kategorisinde yer alsa da, sergilediği teknik özellikler itibariyle üst sınıf bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Ürün belgelerinde yer alan teknik özellikleri liste halinde aktaracak olursak;
*Android 4.2.2 işletim sistemi
*2.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemci
*Adreno 330 grafik birimi
*4.3-inç boyutunda HD çözünürlüklü ekran
*Sony G Lens’e sahip 20.7MP çözünürlüklü Exmor RS arka kamera, 2.2MP ön kamera
*127mm x 64.9mm x 9.4mm boyutlar
*16GB dahili depolama, microSD kart desteği ve 2GB RAM
* IP55/IP58 sertifikalarıyla suya ve toza karşı dayanıklı yapı
*2.300mAh kapasiteli batarya

Xperia Z1 f next to Xperia Z1

Teknik özelliklerden anlaşıldığı üzere Xperia Z1 mini tam bir donanım canavarı olacak. HD ekran çözünürlük kimi kullanıcıların kafasında soru işareti bırakabilir, ancak işlemcinin beraberinde getirdiği Adreno 330 GPU, söz konusu ekranda inanılmaz bir performansa imza atacaktır.
Telefonun çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Sony’nin kısa süre içerisinde resmi bir açıklama yaparak oluşan tüm spekülasyonlara bir son vermesini bekliyoruz.

Xperia mini1 640x853

Kaynak: andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar