Arama

Android Dünyasından Haberler - Sayfa 25

Güncelleme: 7 Ekim 2016 Gösterim: 74.825 Cevap: 315
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
12 Ekim 2013       Mesaj #241
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
LG Optimus G Pro Lite Resmiyet Kazandı: Geniş Ekran ve Bütçe Dostu Telefon İsteyenler için İdeal Bir Seçenek
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar
  • Büyük ekranlı akıllı telefon pazarında Optimus Vu serisinin yanına Optimus G Pro modelini de ekleyen LG, bütçe dostu bir telefonla platformdaki hakimiyetini artırma hedefinde. Güney Koreli üretici yılın ilk yarısında resmi duyurusunu gerçekleştirdiği Optimus G Pro modelinin hafifleştirilmiş versiyonu olarak isimlendirilen Optimus G Pro Lite akıllı telefonu resmen duyurdu.

gsmarena 002
  • Vasat özelliklere sahip cihaz, geniş ekran ve bütçe dostu bir telefon tercih etmek isteyen kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak sunuluyor. Tasarım anlamında Optimus G Pro’ya benzerlik gösteren telefon beraberinde S-Pen kalemle gelirken, cihazın aynı zamanda çift SIM kartlı versiyonu da olacak. Optimus G Pro Lite modeline ait teknik özellikleri listeleyecek olursak;
  • 0 GHz frekans hızında çalışan çift çekirdekli MediaTek MT6577 işlemci

    5.5-inç boyutunda 960 x 540p çözünürlüklü ekran1GB RAM

    8GB dahili depolama, microSD kart desteği

    8MP BSI sensörlü arka kamera, 1.3MP ön kamera

    3.140mAh kapasiteli pil (çıkarılabilir yapıda)

    Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi

    9.4mm kalınlık e 161 gram ağırlık

    Bluetooth 3.0, USB 2.0, A-GPS, Wi-Fi Direct

    Siyah ve beyaz renk seçenekleri



gsmarena 0011
  • Telefonda ayrıca göz hareketleri ile duraklatma ve oynatma, LG’nin çeviri uygulaması QTranslator, çift dokunarak ekranı uyandırma, hızlı not alma uygulaması QuickMemo ve bir pencerede ayrı uygulamayı kontrol etme olanağı sağlayan QSlide gibi önemli yazılımsal desteklere yer veriliyor.

    LG G Pro Lite bu ay içerisinde ilk olarak Latin Amerika’da satışa sunulacak. Akıllı telefon daha sonra Hindistan, Rusya ve diğer Asya ülkelerinde piyasaya sürülecek. Fiyatlandırmaya ilişkin herhangi bir açıklamada yapılmadı ancak önceki sızıntılar telefonun 400 dolar seviyesinde satışa sunulacağını bildirmişti.




Kaynak: Andronova.net

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013       Mesaj #242
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Galaxy S4 I9500 (uluslararası versiyon) için Android 4.3 Güncellemesi Resmen Başladı!
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy S4 2510177k

Galaxy S4 LTE (GT-I9505) için iki test yazılımının ortaya çıkmasının ardından güncelleme dün itibariyle resmi olarak dağıtıma sunulmuştu. LTE modelinin ardından Galaxy S4’ün uluslararası sürümü olan GT-I9500 (ülkemizde satılan Exynos işlemcili) için de güncelleme dağıtımı resmi olarak başladı.
Sponsorlu Bağlantılar
İlk olarak Rusya’da kullanıcılara Kies ve OTA yoluyla sunulan Android 4.3 güncellemesinin kısa süre içerisinde farklı ülkelere de sıçraması bekleniyor. Ülkemiz kullanıcılarına güncellemenin birkaç gün içerisinde sunulmasını bekliyoruz. Android 4.3 kapsamında yer alan yeniliklerin LTE modeline sunulanlarla aynı olduğu görüyoruz. Sadece burada telefonun OpenGL ES 3.0 desteğinden faydalanamayacağını belirtelim, zira telefonda yer alan PowerVR SGX 544MP3 grafik işlemci OpenGL ES 3.0 desteği sunmuyor.
Bunun dışında güncellemenin beraberinde getirdiği yenilkler şu şekilde sıralanıyor; Galaxy Gear ile uyumlu çalışma, TRIM desteği (cihazı çok daha hızlı yapar), Samsung KNOX güvenlik uygulaması, Samsung Cüzdan, Geliştirilmiş RAM yönetimi, Geliştirilmiş Ekran renk üretimi (Ekran eskisinden çok daha keskin görünüyor), Geliştirilmiş TouchWiz kullanıcı arayüzü, Yeni Samsung klavye, Yeni Samsung Tarayıcı, Yeni Okuma Modu ( sadece birkaç özel uygulama tarafından kullanılır), Yeni Kamera yazılımı ve küçük arayüz geliştirmeleri (rehber uygulaması, el feneri Widget’ı, iletişim kutuları vb)

Android 43 Galaxy S4

Kaynak: andronova.net

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013       Mesaj #243
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Lenovo, Android ile Çalışan A10 Adlı Dizüstü Bilgisayarı Duyurdu!
MsXLabs.org

Company Official Confirms Lenovo IdeaPad A10 is Coming 390229 2

Teknolojik her cihazda karşımıza çıkan Android’in dizüstü bilgisayarlarla tanışması daha önce gerçekleşmiş olsa da, Lenovo’nun birkaç gün önce resmi site üzerinde görücüye çıkardığı A10 isimli dizüstü bilgisayarı, bir bilgisayarda Android deneyimi yaşatmanın yanında geriye doğru katlanarak ve dokunmatik ekranı sayesinde tablet kullanım deneyimi de yaşatmaktadır.
Sponsorlu Bağlantılar
Çinli üretici Android işletim sistemi ile çalışan dizüstü bilgisayarın fiyatına ilişkin herhangi bir açıklama yapmasa da, kimi kaynaklar A10’nun 350 dolar seviyesinden raflardaki yerini alacağını bildiriyor.
Android 4.2 işletim sistemi ile çalışan A10, gücünü 1.6GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A9 mimarisine sahip Rockchip RK3188 işlemcisinden alıyor. Android 4.2 işletim sistemi ile çalışan cihaz 10.1-inç boyutunda ve 1.366 x 768p çözünürlüklü bir ekran ile donatılmış durumda.
Kolay taşınabilir bir yapı sunan A10’nun temel özelliklerini listeleyecek olursak;
*Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi
*10.1-inç boyutunda 1366x768p çözünürlüklü dokunmatik ekran
*1.6GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işleci
*2GB RAM
*32GB dahili depolama birimi ve microSD kart yuvası
*VGA web kamerası
*İki adet USB 2.0 bağlantı noktası, bir adet HDMI girişi
*Wi-Fi, Bluetooth

lenovo ideapad a10 leak 2
A10 Image 02

Kaynak: andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013       Mesaj #244
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Android 4.4 KitKat Güncellemesine Kavuşacak ve Kavuşması Muhtemel Cihazlar Hangileri?
MsXLabs.org

maxresdefault 011

Google birkaç gün içerisinde Android 4.4’ü duyuracak. Android 4.4, arayüz geliştirmelerin yanında altyapıda önemli iyileştirmeler sunması bekleniyor. İşletim sisteminin en güncel versiyonunda beklenen asıl yenilik ise düşük donanımlı cihazlarda dahi Android 4.4’ün stabil olarak çalışmasıdır. Google’un bu yönde çalışmalar yaptığı uzun süreden beri dillendirilen bir gelişme ve dileriz Android 4.4’te yer alır.
Nexus 5 ve Android 4.4’ün tanıtımı için 30 ya 31 Ekim tarihleri işaret ediliyor. Tanıtımların yapılmasından hemen sonra Android 4.4 başta Nexus cihazlara sunulacak. Nexus modellerin ardından Android üreticilerin (LG, Samsung, Sony, HTC vb.)işletim sisteminin en güncel versiyonunu muhtemelen 2014 yılından itibaren cihazlarına sunmaya başlayacak.
Tuttoandroid sitesi ise şirketlerin Android ekosistemindeki yazılım güncelleme programlarını referans alarak Android 4.4’ün sunulması muhtemel cihazların listesini oluşturdu. Site listeyi; “zaten Android 4.4 ile çalışacak olanlar, Android 4.4 güncellemesi alacaklar, Android 4.4 güncellemesini alması neredeyse kesin olan cihazlar ve Android 4.4’e belki kavuşacak cihazlar” şeklinde oluşturdu. Listede yer alan cihazlara ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

Android 4.4 ile çalışacak cihazlar;

*Nexus 5
*Yeni nesil Nexus 10

Android 4.4 güncellemesi alması kesin olan cihazlar;

*Nexus 4
*2012 model Nexus 7
*2013 model Nexus 7
*Nexus 10

Android 4.4 Güncellemesini almasına neredeyse kesin gözüyle bakılan cihazlar;

-SAMSUNG
*Galaxy S4
*Galaxy S4 Active
*Galaxy S4 Mini
*Galaxy Note 3
*Galaxy Note 8
*Galaxy Tab 3 (tüm seriler)
*Galaxy Note 10.1 2014
-SONY
*Xperia Z
*Xperia ZL
*Xperia ZR
*Xperia Z1
*Xperia Z Ultra
*Xperia Tablet Z
-LG
*LG G2
*LG G Pad 8.3
*LG Optimus G Pro
*LG Vu 3
-HTC
*HTC One
*HTC One Max
-ASUS
*Fonepad Note 6
*Fonepad 7
*Padfone Infinity
-OPPO
*Find 5
*Oppo N1
HUAWEI
*Ascend P6

Android 4.4’e belki kavuşacaklar listesi;

Google/Galaxy Nexus, Samsung/Galaxy S3, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note 2, Galaxy Ace 3 Galaxy Camera, Galaxy Mega (5.7 ve 6.3, Sony/Xperia SP, Xperia L, Xperia T, Xperia V, LG/Optimus G, L2 jenerasyonu, HTC/ One X+, One Mini, Desire 500, Asus/Transformer Pad, Acer/Liquid S2

Kaynak: andronova.net
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013       Mesaj #245
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Android Devrimi Gerçekleşmek Üzere: Android 4.4 KitKat Düşük Donanımlı Cihazlarda Çalışacak!
MsXLabs.org

maxresdefault 012

Google yüksek ihtimalle yarın (1 Kasım) gerçekleştireceği etkinlik kapsamında Nexus 5 ve Android 4.4 KikKat’i resmen duyuracak. Nexus 5, stok Android deneyimi itibariyle belirli bir kesim tarafından merak edilse de, yüz milyonları asıl ilgilendiren gelişme ise Google’ın işletim sisteminin yeni sürümünde hangi yeniliklere yer vereceğidir.
Sponsorlu Bağlantılar
Yeni sürümde arayüz geliştirmeleri, daha iyi kamera ve ses entegrasyonu, daha üstün bir çoklu görev yöneticisi, çoklu pencere ve daha fazla özelleştirme gibi yenilikler beklense de, Android 4.4′ün sunacağı en önemli yenilik, Android ekosisteminde bir devrim olarak değerlendirilecek düşük donanımlı cihazlarda dahi çalışma kabiliyetidir. Evet, Android 4.4′e sadece Galaxy S4, HTC One, LG G2 ve Xperia Z1 gibi üst seviye modeller sahip olmayacak; yeni sürümde bellek kullanımında sağlanacak optimizasyonlar sayesinde 512MB RAM’e sahip düşük seviyeli Android telefonlar dahi en güncel işletim sistemini rahatlıkla çalıştıracak.
jessicalessin.com sitesinden Amir Efrati‘nin Google kaynaklarından elde ettiği bilgilere dayandırarak hazırladığı raporda, Android 4.4′ün düşük uçlu cihazlarda dahi iyi bir performans sunacak olmasının yanında, bazı önemli gelişmelere de yer verilecek.
Bunlardan bir diğeri de Android 4.4 ile birlikte işletim sistemi giyilebilir teknolojik cihazlarla olan çalışma uyumunu daha da geliştirecek ve Google Play’deki uygulama sayısı artırılacak. İşletim sisteminde giyilebilir teknolojik aletler için daha fazla gelişmenin yer alacak olması, Google’ın akıllı saati için bir ipucu verebilir.
Android 4.4 ile sisteme ayrıca üç yeni sensöre dahil edilecek. Bunlar; jeomanyetik dönme vektörü, adım dedektörü ve adım sayacı olacak. Son dönemde özellikle Galaxy S4 ve iPhone 5S modellerinde söz konusu sensörler kullanıcıların bir hayli ilgisini çekmişti.
Android 4.4′ün getireceği diğer yeniliklere kısa değinecek olursak; Chromecast’in sağladığı başarı göz önüne alındığında işletim sisteminin TV’lere daha fazla odaklanması bekleniyor, yüksek ihtimalle televizyonlar için yeni bir kullanıcı arayüzüne yer verilecek. Google Wallet uygulamasında güncelleme (fiziksel kartları taklit etme yeteneği), stok Android’te kızılötesi portu, Bluetooth HID ve MAP desteği sayesinde Android cihazlar; klavye, oyun denetleyicileri ve Bluetooth özellikli cihazlarla uyumlu olacak şekilde çalışması gibi dikkat çeken gelişmelerin yeni sürümde yer alması bekleniyor.
Yarın tanıtılacak Android 4.4′e ilişkin gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #246
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Samsung, Galaxy S3 için Android 4.3 Güncellemesinin Dağıtımını Durdurmuş Olabilir!
MsXLabs.Org

Samsung bir süre önce Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesine baız ülkelerde SIM kilitli (Vodafone) versiyonlar için başlatmıştı. Uluslararası sürüm içinse dağıtım bugün ilk olarak İngiltere’de başladı. Güncelleme dağıtımı başladı başlamasına ancak, telefonlarına güncelleyen kullanıcıların geri dönüşlerinden anlaşıldığı üzere telefonda birçok hata ve yazılım sorunu ortaya çıkmış durumda.

1350195850 galaxy s 3

Güncelleme sonrası karşılaşılan en önemli sorunlar; düşük pil ömrü, uygulama çökmeleri, tutarsız Wi-Fi bağlantısı, yavaşlayan performans, tepkisiz kilit ekran ve telefon kilitlenmeleri şeklinde sıralanıyor. Kullanıcıların sorunun çözümü için çoğu zaman pili çıkardıkları ifade ediliyor.

İngiltere’de uluslararası versiyon için dağıtımı başlayan resmi güncellemenin durdurulduğu ve güncelleme kontrolü yapan kullanıcıların “Telefonunuz en güncel yazılama sahip” şeklinde bir uyarı ile karşılaştıkları bildiriliyor.

Galaxy S III ve Note II’deki yazılım ve donanım benzerlikleri dikkate alındığında, Galaxy Note II için de Android 4.3 güncellemesinin durdurulduğu anlamı çıkarılabilir. Samsung henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapmadı. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.






Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #247
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Play Station 4 Çıkmadan Telefon Uygulaması Çıktı
MsXLabs.Org

Oyun konsolları evimizde oynayabildiğimiz bir eğlence aracı ama yeni nesil oyun konsolları Network bağlantı çeşitlilikleri ile öne çıkıyorlar. Artık oyun konsollarının daha fazla internete ihtiyacı olacağı ise su götürmez bir gerçek. Yeni oyunlarda buna göre optimize ediliyor. GTA 5′te bir karakteri oynarken oyundan çıktığınızda ortam geceyken oyunu ertesi gün açtığınızda oyunda gündüz olduğunu gözlemliyorsunuz. Oyunda sizinle bir şekilde yaşıyor bu özelliği en çok açık dünya oyunlarında göreceğimizi oyun geliştiriciler yayınladıkları demolarla bizlere gösteriyorlar.

Play Station 4

Oyun konsollarına bağımlı kalmadan da oynadığımız karakterlerin hem belli bir oranda idaresi, hem profil düzenlemesi, WOW gibi oyunlarda Online alışveriş yapılabilmesi ise sürekli yanımızda bulundurduğumuz cep telefonları ile olacak. Sony veMicrosoft’un konsol programları ile PlayStore’lardan oyun ve oyun içi itemlerde satın alınabilecek. Oyun Konsoluna ekstradan ekran aslında Nintendo Wii U ile hayatımıza girdi. Ülkemizde Nintendo satışları pek fazla olmasa da özellikle “Nintendo Wii Sport Pack” bir çok evde görebildik. Bu donanımı Sony ve Microsoft ekstradan bir maliyet yerine Android ve IOS cihazlara sunduğu program ile bedavaya getirerek kullanıcı deneyimini ve oyun zevkini çok daha üst seviyelere çıkarmayı planlıyorlar.

Sony bu gün itibariyle PlayStation uygulamasını AppStore ve Google Play’de indirmeye sundu. Henüz ülkemizden indirilemeyen programlar Play Station 4′ün ülkemizde satışa başlamasıyla birlikte indirilebilir olacaktır. Uygulamanın bir de chat özelliği var ki bu özelliğin görüntülü olarak ta yapılabileceğinden bahsediliyor. Bakalım yeni nesil oyun konsolları ile hayatımızda neler değişecek?

Peki siz oyun konsolu almayı düşünüyorsanız hangisini almayı planlıyorsunuz?

Programın Google Play Versiyonu buradan:

Programın AppStore Versiyonu buradan ulaşabilirsiniz.





Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #248
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
iPad Mini 2 Retina Display Sınırları Zorluyor
MsXLabs.Org

iPad Mini 2, 7,9 inç boyutu 2048×1536 piksel çözünürlüğü 326 ppi değeri ile “mini tablet”kategorisinde sınırları çizerek rakiplerinden gelecek cevapları beklemeye başladı.

retina ipad mini ipad air1

Şu ana kadarAndroid tablet üreticilerinden ise 7 – 8 inç boyutundaki tabletlerle ilgili pek gelişme maalesef yok. Buna karşın Apple yeni nesil 64 bitlik A7 yongasını ve retina ekranı bu tablete koyarak sınırları çizmişe benziyor. iPad Mini 2, hem fiyatı hemde donanımı ile şu anda alınacak en doğru çözüm olarak tüm herkese önerdiğim bir tablet oldu.

iPad Mini 2′nin satışı dün itibariyle bir çok ülkede başladı. Yapılan tek çekirdek performans değerleri ise oldukça etkileyici. iPad Mini 2 bir önceki nesil iPad 4′ten tam 2 kat daha hızlı. iPad Mini ile iPad Mini 2 arasındaki fark ise tam 5 kat civarında. Satıştaki iPad’lere yapılan Geekbench tek çekirdek ve çift çekirdek test sonuçlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

ipad mini 2 Geekbench 1

ipad mini 2 geekbench 2

Apple her yeni nesil cihazıyla birlikte bir önceki nesil cihazında indirim yapar. Daha eski cihazlarını sözleşmeyle bedelsiz verilmesini sağlar. iPad Air ve iPad Mini 2′nin satılmaya başlaması ile de bu durum gerçekleşti ama yeni nesil ile eski nesil arasında öyle büyük performans farkı var ki 100 dolar için kimse bir önceki nesil iPad modelini tercih etmeyecektir. Apple, bu test sonuçları ve iPad Mini 2 fiyatı ile telefon işini bilmem ama tablet işinde en üst seviyeye ulaşmış gibi gözüküyor. iPad Air ile iPad Mini 2 arasındaki % 7′lik performans farkını son kullanıcının fark etmesi neredeyse imkansızken neden aynı çözünürlükte daha büyük bir ekranı tercih edelim ki? iPad Mini 2 2013′ün en başarılı tableti desek yanlış olmayacaktır. Apple’ı sever yada sevmezsiniz ama Sezar’ın hakkını da vermek gerekmiyor mu?





Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
14 Kasım 2013       Mesaj #249
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Cyanogen, 2.5GHz Hıza Ulaşan Snapdagon 800 (8974AC) İşlemcili Telefon Üzerinde Çalışıyor!
MsXLabs.Org

Kurumsal bir yapıya bürünen Cyanogen, bir süre önce Çin’in parlayan yıldızlarından Oppo ile bir ortaklık yaptığını duyurmuştu. Söz konusu ortaklık neticesinde Oppo N1 isimli akıllı telefon, CyanogenMod ön yüklü versiyon şeklinde de tasarlandı. CyanogenMod ROM taşıyan Oppo N1 aralık ayında sınırlı sayıda satışa sunulacak.

OPPO N1 3

Oppo ile Cyanogen arasında yapılan ortaklığın sadece bununla sınırlı kalmadığı bildiriliyor. İddiaya göre Cyanogen kendi referans telefonunu üretmek istiyor ve geliştirici grubun (şirketin) donanım ortaklığını Oppo üstelenecek.

Cyanogen’ın bir numarası Steve Kondik’in Google+ hesabı üzerinden Oppo Başkan Yardımcısı Pete Lau ile çektiği bir görseli yayınlaması, “Yüksek kaliteli donanım sunan ve yazılım desteği CyanogenMod tarafından desteklenen bir telefon için vizyonumuzu tartışmaya başladık. Birlikte bir ürün oluşturmak için yola koyulduk” şeklinde bir ifade kullanması Cyanogen’ın kendi markasını taşıyan akıllı telefon üzerinde ciddi bir planlama içerisine girdiğini gösteriyor.

GSMArena‘nın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre söz konusu telefon Nexus 5‘te olduğu gibi uygun fiyatlı bir yapı sergileyecek. Telefonun ayrıca dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinin 2.5GHz frekans saat hızına ulaşan 8974AC versiyonundan güç alacağı bildiriliyor. Gizemli telefona dair bilinenler şu an için bunlar. Cyanogen markalı akıllı telefon oldukça heyecan verici görünüyor.

Not: Haber görseli Oppo N1′e aittir.

gsmarena 0013





Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
10 Aralık 2013       Mesaj #250
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Samsung’un Yayınladığı Gizemli Videodan Galaxy J Çıktı!

Samsung Tayvan’ın YouTube kanalıyla yayınladığı bir video heyecan yaratmadı değil. “Sadece fit, sadece basit, sadece şık ve sadece sizin için ve sadece hızlı” nitelemelerinin kullanıldığı telefonun akıbeti kısa süre içerisinde netleşti ve videoda görünen telefonun Galaxy J olduğu anlaşıldı.

Samsung Galaxy J Smartphone

Güney Koreli üreticinin ekim ayı içerisinde resmi duyurusunu gerçekleştirdiği Galaxy J modelinin sadece Japonya’ya özel olacağı konuşuluyordu, ancak tasarım ve teknik özellikleriyle göz dolduran cihazın 9 Aralık’ta Tayvanlı kullanıcılara sunulacağı bildirildi.

Galaxy J her ne kadar ekran boyutu itibariyle Galaxy S4‘e benzese de, donanım özellikleriyle Galaxy Note 3 hatırlatıyor. 5-inç boyutunda Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, Android 4.3 Jelly Bean, 2.26GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, microSD kart desteği, optik görüntü sabitleme teknolojisine sahip 13MP çözünürlüklü arka kamera ve 2.600mAh kapasiteli batarya Galaxy J modelinde dikkat çeken özellikler şeklinde sıralanıyor. 3GB RAM ve OIS teknolojisi Galaxy S5‘te beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Japon pazarına özel sanılan telefonun Tayvan’da tüketicilere sunulacak olması cihazın ilerleyen günlerde Avrupa’ya uğraması ihtimalini de güçlendiriyor. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Kaynak: Andronova.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 5 Şubat 2018 02:55
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.

Benzer Konular

2 Şubat 2016 / byseus Sosyal Ağlar
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar