Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Konu Kapalı

PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

Eski 13-04-2007, 14:29 #1431 (mesaj-linki)
YÜRÜYENADAM
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dvd çekerken bunun olması normaldir. Video sıkıştırma formatları VCD ile farklı olduğundan ve Dvd 'nin video formatları ve ses formatları (Dijital görüntü ve ses kalitesi kullanıldığından) büyük olduğu için bunu Dvd ye yazmadan önce convert eder dolayısıyla işlem süresi uzar....
TEŞEKKÜR EDERİM.
NERO AYARLARA GİRDİĞİMDE HIZI 96X E KADAR YÜKSELTTİM VE OKEYLEDİM.AMA BUNU YAPSAM DA YAPMASAM DA HER ZAMAN NERO AÇILIRKEN BANA "DIRECTX DIAG" KİTİNİ KULLANARAK DONANIM HIZINI YÜKSELTİN DİYOR.
PEKİ BUNU NASIL YAPACAĞIZ?
NOT: DİRECTX SON SÜRÜM YÜKLÜ.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 13-04-2007, 17:21 #1432 (mesaj-linki)
vain
the curse: sistemi geri yükle

Eski 13-04-2007, 17:50 #1433 (mesaj-linki)
vain
VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?

Eski 13-04-2007, 18:43 #1434 (mesaj-linki)
erd_drknght - avatarı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?
Bilgisayarında Visual Basic (VB) programı kurulu hata uyarısı da ondan programı kaldırıp baştan kurabilirsin

Eski 13-04-2007, 18:52 #1435 (mesaj-linki)
nakz - avatarı
Windows görev yöneticisini açtığımda işlemlerin karşısında kullanıcı adı gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?. Nasıl düzeltilir ? Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini durdurmuştum. Bi alakası var mıdır ?

Eski 13-04-2007, 18:57 #1436 (mesaj-linki)
vain
hayır visual basic kurmadım ben oyüzden visualbasic deil hata

Eski 13-04-2007, 19:01 #1437 (mesaj-linki)
nakz - avatarı
Alıntı:
birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?
Ne zaman ortaya çıktığını bilmiyorum ama , sanal bellek performansı için özel boyutu seçip başlangıç boyutu olarak raminin 2 katını , en büyük boyut olarak da 3 katını kullanman tavsiye edilir.takip etmen gereken yol ;

sistem özellikleri>gelişmiş>performans>ayarlar>gelişmiş>sanal bellek>değiştir

Son Düzenleyen nakz; 13-04-2007 @ 19:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Eski 13-04-2007, 19:12 #1438 (mesaj-linki)
vain
benim 6 gblık yerim var ve sanal bellek yetersiz diyor.

Eski 13-04-2007, 19:26 #1439 (mesaj-linki)
faruk_can

.exe Uzantılı Dosyaları Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Arkadaslar kullandigim bilgisayarda konuk oturum acan bir kullaniciyim.
Ana kullanci tarafindan bilgisayar ozellikle .exe uzantili dosyalari yukelmeye karsi engellenmis durumdadir"HER DEFASINDA BILGISAYAR SIFRE SORUYO YA DA YETKINIZ BULUNMAMAKTADIR DIYOR BANA " denemdigim yol kalamdi.
Guveli modda acayim diyom orada da sifre var
Ana kullancinin sifresini yok etmeyi dahi denedim indirdigim bazi programlarla gene olamadi ona bile izin vermiyo yaa
sizce .exe uzanti dosyalari nasil yukleyebilir yada nasil ana kullanicin sifresini ogrenebilirim yeter artik yaa kiracam artik bilgisayari o da kurtulsun ben de

Eski 13-04-2007, 19:53 #1440 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı
Daha önceden sanal bellek ile ilgili bir yazı yazmıştım.
Mesaj linki aşağıdadır.
http://www.msxlabs.org/forum/pc-inte...tml#post376872

Konu Kapalı

Etiketler
cevap, destek, soru, teknik | dsound dll hatasi, pc sorulari, pc teknik destek, quiet boot nedir, vcl50 bpl download, vcl50 bpl indir, windows gezgini nasil acilir, windows gezgini nasil kapatilir,
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 118 Bugün 12:58
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 24 06-02-2010 23:52
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 6 13-12-2009 18:01
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 03-11-2009 22:54
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 08:53