| | #1431 (mesaj-linki) |
| NERO AYARLARA GİRDİĞİMDE HIZI 96X E KADAR YÜKSELTTİM VE OKEYLEDİM.AMA BUNU YAPSAM DA YAPMASAM DA HER ZAMAN NERO AÇILIRKEN BANA "DIRECTX DIAG" KİTİNİ KULLANARAK DONANIM HIZINI YÜKSELTİN DİYOR. PEKİ BUNU NASIL YAPACAĞIZ? NOT: DİRECTX SON SÜRÜM YÜKLÜ. | |
|
| | #1432 (mesaj-linki) |
|
the curse: sistemi geri yükle
| |
|
| | #1433 (mesaj-linki) |
|
VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?
| |
|
| | #1434 (mesaj-linki) | |
| | |
|
| | #1435 (mesaj-linki) | |
|
Windows görev yöneticisini açtığımda işlemlerin karşısında kullanıcı adı gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?. Nasıl düzeltilir ? Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini durdurmuştum. Bi alakası var mıdır ? | |
|
| | #1436 (mesaj-linki) |
|
hayır visual basic kurmadım ben oyüzden visualbasic deil hata
| |
|
| | #1437 (mesaj-linki) | |||||
|
sistem özellikleri>gelişmiş>performans>ayarlar>gelişmiş>sanal bellek>değiştir Son Düzenleyen nakz; 13-04-2007 @ 19:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #1438 (mesaj-linki) |
|
benim 6 gblık yerim var ve sanal bellek yetersiz diyor.
| |
|
| | #1439 (mesaj-linki) |
.exe Uzantılı Dosyaları Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar Arkadaslar kullandigim bilgisayarda konuk oturum acan bir kullaniciyim. Ana kullanci tarafindan bilgisayar ozellikle .exe uzantili dosyalari yukelmeye karsi engellenmis durumdadir"HER DEFASINDA BILGISAYAR SIFRE SORUYO YA DA YETKINIZ BULUNMAMAKTADIR DIYOR BANA " denemdigim yol kalamdi. Guveli modda acayim diyom orada da sifre var Ana kullancinin sifresini yok etmeyi dahi denedim indirdigim bazi programlarla gene olamadi ona bile izin vermiyo yaa sizce .exe uzanti dosyalari nasil yukleyebilir yada nasil ana kullanicin sifresini ogrenebilirim yeter artik yaa kiracam artik bilgisayari o da kurtulsun ben de ![]() | |
|
| | #1440 (mesaj-linki) | |
|
Daha önceden sanal bellek ile ilgili bir yazı yazmıştım. Mesaj linki aşağıdadır. http://www.msxlabs.org/forum/pc-inte...tml#post376872 | |
|
![]() |
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslami Bilgiler - Soru ve Cevap | KENCISii | Müslümanlık/İslamiyet | 118 | Bugün 12:58 |
| Bu soruların cevapları nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 24 | 06-02-2010 23:52 |
| Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 6 | 13-12-2009 18:01 |
| ADSL Teknik Destek | karamgozlu | PC/Internet Teknik Destek | 91 | 03-11-2009 22:54 |
| Msn Teknik Destek İstiyorum | yquai | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 11-04-2008 08:53 |