Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı bu aralar sanırım sorun var msn ile ilgili.....
bende pc de bir dosya oluşturmuştum içinde tüm bilgilerim yüklüydü o dosyayı acınca bilgisayar donuyor ve içindeki bilgilere ulaşamamı engelliyor ne yapmamı önerirsiniz?
Dosyadan kastınız Word yada bir txt dosyasımı yoksa bütün bilgilerinizin içinde olduğu bir klasörmü ?
Alıntı
malp adlı kullanıcıdan alıntı slm arkadaslar ben bilgisayar okuyorum ama
tam olarak teknik bilgilerim yereli değil sizce bir programı yüklerken her uyarıyyı dikkate almalımıyım bide antivirüs programımım çok hassas onun için netten bişey indiremez oldum beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkeürler
Tüm uyarıları dikkate almalısınız. Şöyleki çoğu program sadece "ileri - ileri" Next Next diyerek kurulum yaptırır ama bazı programlar sizden bazı klasörleri tanımlamanızı yada bağlantınızla ilgili uyarılar ve sayamadığım bir çok şeyi tanımlamanızı veya seçmenizi ister. Bunları okumadan geçtiğinizde programdan aldığınız verim ve kullanılırlığı düşer. Mesela Limewire kurdunuz paylaşım klasörünün tanımlandığı uyarıyı geçtiniz. Bu klasörün yani inen dosyalarınızın nereye hangi klasöre indiğini bulmakta güçlük yaşarsınız.
Antivirüs programım çok hassas demişsiniz. Acaba hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Dosya tarama seçeneklerinde (önerilen) default diye bir seçenek olur bunu high yüksek yaparsanız Anti-Virüs yazılımınız daha hassas olur ve herşeye uyarı verebilir ama ayarları default ayarlardaysa ve indirdiğiniz dosyalar için Riskli yazılım diyorsa bunu kurup kullanmak size kalmış...