Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 142

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.504 Cevap: 2.932
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1411
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadasla
benim bilgisayar msn girmiyor
Sponsorlu Bağlantılar
bir arkadasim bakti firewall izinvermiyor dedi
ve bende ayarlara gitim firewall secretury yoktur benim bilgi sayarda
arkadasda yapamadi acaba nasil olacak
butun hersey tamam baglantilarda sorun yok
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1412
vain - avatarı
Ziyaretçi
bu aralar sanırım sorun var msn ile ilgili.....

Sponsorlu Bağlantılar
bende pc de bir dosya oluşturmuştum içinde tüm bilgilerim yüklüydü o dosyayı acınca bilgisayar donuyor ve içindeki bilgilere ulaşamamı engelliyor ne yapmamı önerirsiniz?
malp - avatarı
malp
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1413
malp - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar ben bilgisayar okuyorum ama
tam olarak teknik bilgilerim yereli değil sizce bir programı yüklerken her uyarıyyı dikkate almalımıyım bide antivirüs programımım çok hassas onun için netten bişey indiremez oldum beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkeürler
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1414
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

bu aralar sanırım sorun var msn ile ilgili.....

bende pc de bir dosya oluşturmuştum içinde tüm bilgilerim yüklüydü o dosyayı acınca bilgisayar donuyor ve içindeki bilgilere ulaşamamı engelliyor ne yapmamı önerirsiniz?

Dosyadan kastınız Word yada bir txt dosyasımı yoksa bütün bilgilerinizin içinde olduğu bir klasörmü ?

Alıntı
malp adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar ben bilgisayar okuyorum ama
tam olarak teknik bilgilerim yereli değil sizce bir programı yüklerken her uyarıyyı dikkate almalımıyım bide antivirüs programımım çok hassas onun için netten bişey indiremez oldum beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkeürler

Tüm uyarıları dikkate almalısınız. Şöyleki çoğu program sadece "ileri - ileri" Next Next diyerek kurulum yaptırır ama bazı programlar sizden bazı klasörleri tanımlamanızı yada bağlantınızla ilgili uyarılar ve sayamadığım bir çok şeyi tanımlamanızı veya seçmenizi ister. Bunları okumadan geçtiğinizde programdan aldığınız verim ve kullanılırlığı düşer. Mesela Limewire kurdunuz paylaşım klasörünün tanımlandığı uyarıyı geçtiniz. Bu klasörün yani inen dosyalarınızın nereye hangi klasöre indiğini bulmakta güçlük yaşarsınız.
Antivirüs programım çok hassas demişsiniz. Acaba hangi yazılımı kullanıyorsunuz? Dosya tarama seçeneklerinde (önerilen) default diye bir seçenek olur bunu high yüksek yaparsanız Anti-Virüs yazılımınız daha hassas olur ve herşeye uyarı verebilir ama ayarları default ayarlardaysa ve indirdiğiniz dosyalar için Riskli yazılım diyorsa bunu kurup kullanmak size kalmış...
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1415
vain - avatarı
Ziyaretçi
evet tüm bilgilerin içinde bulunduğu sadce text veya doc deil bir ton şey vardı içinde resimde vardı klasör acılıyor ama herhangi bir bilgiyi içinden açamıyorum mümkün deil donuyor ekran .
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1416
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

evet tüm bilgilerin içinde bulunduğu sadce text veya doc deil bir ton şey vardı içinde resimde vardı klasör acılıyor ama herhangi bir bilgiyi içinden açamıyorum mümkün deil donuyor ekran .

Güvenli modda bi kaç farklı yazılımla antivirüs ve spyware taraması yapmanı öneririm.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1417
vain - avatarı
Ziyaretçi
bunu da denemiştim ama işe yaramadı...
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1418
nakz - avatarı
Ziyaretçi
bad sector olabilir. scandisk yapmayı dene . daha sonra da disk birleştiricisini çalıştır.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
11 Nisan 2007       Mesaj #1419
vain - avatarı
Ziyaretçi
deniyorum teşk bakalım nolcak
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
12 Nisan 2007       Mesaj #1420
vain - avatarı
Ziyaretçi
çözümlenme tamamlandı diyor hem birleştirme hem inceleme yaptım bi deişiklik görmedim yine klasörü acamıyorumMsn Sad