Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 144

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.370 Cevap: 2.932
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1431
vain - avatarı
Ziyaretçi
the curse: sistemi geri yükle
Sponsorlu Bağlantılar
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1432
vain - avatarı
Ziyaretçi
VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?
Sponsorlu Bağlantılar
erd_drknght - avatarı
erd_drknght
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1433
erd_drknght - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?

Bilgisayarında Visual Basic (VB) programı kurulu hata uyarısı da ondan programı kaldırıp baştan kurabilirsin
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1434
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Windows görev yöneticisini açtığımda işlemlerin karşısında kullanıcı adı gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?. Nasıl düzeltilir ? Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini durdurmuştum. Bi alakası var mıdır ?

captureuq0
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1435
vain - avatarı
Ziyaretçi
hayır visual basic kurmadım ben oyüzden visualbasic deil hata
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1436
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?

Ne zaman ortaya çıktığını bilmiyorum ama , sanal bellek performansı için özel boyutu seçip başlangıç boyutu olarak raminin 2 katını , en büyük boyut olarak da 3 katını kullanman tavsiye edilir.takip etmen gereken yol ;

sistem özellikleri>gelişmiş>performans>ayarlar>gelişmiş>sanal bellek>değiştir
Son düzenleyen nakz; 13 Nisan 2007 19:03 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1437
vain - avatarı
Ziyaretçi
benim 6 gblık yerim var ve sanal bellek yetersiz diyor.
faruk_can - avatarı
faruk_can
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1438
faruk_can - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar kullandigim bilgisayarda konuk oturum acan bir kullaniciyim.
Ana kullanci tarafindan bilgisayar ozellikle .exe uzantili dosyalari yukelmeye karsi engellenmis durumdadir"HER DEFASINDA BILGISAYAR SIFRE SORUYO YA DA YETKINIZ BULUNMAMAKTADIR DIYOR BANA " denemdigim yol kalamdi.
Guveli modda acayim diyom orada da sifre var
Ana kullancinin sifresini yok etmeyi dahi denedim indirdigim bazi programlarla gene olamadi ona bile izin vermiyo yaa
sizce .exe uzanti dosyalari nasil yukleyebilir yada nasil ana kullanicin sifresini ogrenebilirim yeter artik yaa kiracam artik bilgisayari o da kurtulsun ben deMsn Grin
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1439
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Daha önceden sanal bellek ile ilgili bir yazı yazmıştım.
Mesaj linki aşağıdadır.
PC Teknik Destek (Soru - Cevap)
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1440
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

benim 6 gblık yerim var ve sanal bellek yetersiz diyor.

sanal bellekle ; sabit diski , ramin devamıymış gibi kullanarak fiziksel belleğin rahat çalışması sağlanır. 6 değil 60 gb boş yerin dahi olsa eğer ramin yetersizse bu uyarıları sık sık alman doğal. bu soruna en mantıklı çözüm (ram ekleyecek paran yoksa) başlangıçta olabildiğince az program çalıştırmak ve aynı anda mümkün olduğunca az iş yapmak.