Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?
Öncelikle ben teşekkür ederim. Sorununuza gelirsek;
VB6 uyarıları windows'un kendi içerisinde bulunan VB6 dosyalarının (kendi Scriptlerinin) verdiği verdiği uyarılardır. Ama hata kodunu verirseniz yardımcı olmaya çalışalım. Örneğin "
Microsoft VBScript çalışma hatası (0x800A01B6) " türünde bir uyarı gelir bu kodu yazarsanız kesin bir çözüm bulabiliriz.
Alıntı
nakz adlı kullanıcıdan alıntı Windows görev yöneticisini açtığımda işlemlerin karşısında kullanıcı adı gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?. Nasıl düzeltilir ? Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini durdurmuştum. Bi alakası var mıdır ?
Bu kullanıcı ile oturum kapatıp yada bilgisayarınıza restart atıp tekrar login olmayı denediğinizde düzeliyormu? DAha önce bu tarz birşeyle karşılaşmamıştım bu olayla karşılaşmadan önce yaptığınız Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini yeniden başlatıp denemenizi tavsiye edicem sorun bundan kaynaklanıyorsa ve bilgisayarınızı bu şekilde kullanmak istiyorsanız seçim size kalmış bir sorun çıkarıcağını sanmam bunu zamanla görebiliriz ancak