Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 145

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 968.478 Cevap: 2.932
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1441
vain - avatarı
Ziyaretçi
teşekkür ederim texniks
bir porblemim daha var v6 hatası verdi pc ama visualbasic yuklu deil
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1442
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı

VB 6 hatası nedemek ne yapılması gerekir ,birde sanal bellek yetersiz yazısı ne kadarlık yer kaldığı zaman ortaya çıkar ,sanal bellekten yararlanamk için neler yapılmalıdır ?

Öncelikle ben teşekkür ederim. Sorununuza gelirsek;
VB6 uyarıları windows'un kendi içerisinde bulunan VB6 dosyalarının (kendi Scriptlerinin) verdiği verdiği uyarılardır. Ama hata kodunu verirseniz yardımcı olmaya çalışalım. Örneğin "Microsoft VBScript çalışma hatası (0x800A01B6) " türünde bir uyarı gelir bu kodu yazarsanız kesin bir çözüm bulabiliriz.
Sponsorlu Bağlantılar

Alıntı
nakz adlı kullanıcıdan alıntı

Windows görev yöneticisini açtığımda işlemlerin karşısında kullanıcı adı gözükmüyor. Sebebi ne olabilir?. Nasıl düzeltilir ? Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini durdurmuştum. Bi alakası var mıdır ?

Bu kullanıcı ile oturum kapatıp yada bilgisayarınıza restart atıp tekrar login olmayı denediğinizde düzeliyormu? DAha önce bu tarz birşeyle karşılaşmamıştım bu olayla karşılaşmadan önce yaptığınız Hızlı kullanıcı değiştirme hizmetini yeniden başlatıp denemenizi tavsiye edicem sorun bundan kaynaklanıyorsa ve bilgisayarınızı bu şekilde kullanmak istiyorsanız seçim size kalmış bir sorun çıkarıcağını sanmam bunu zamanla görebiliriz ancak Msn Happy
mgb - avatarı
mgb
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #1443
mgb - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm pcmde bazı şeyler açlmıyo meselea hotmail maillerime bakamıyorum ltfen yardım edin bde internette oyun oynayamıyorum neden?:'(
GreenEye - avatarı
GreenEye
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #1444
GreenEye - avatarı
Ziyaretçi
selamlar benim alt komşumla internet sorunum var Ben 4. kat da oturuyorum komşumuz 3. katda oturuyor telefon bizim evde olduğu için modemde bizim evde duruyor biz bnm interneti komşumuzla ortak kullanıyoruz bnm modemin markası usrouter komşumuzda bizim evdeki modemden 3. kata kablo çekerek kullanıo interneti Ama sorun şuki mesela komşum RapidShare Webhosting + Webspace sitesinden birden fazla dosya indirmesi gerekiyor ama bir dosya indirdiğinde sizinde bildiğiniz gibi rapid birden fazla dosya indirmeye izin vermiyo ancak modeme reset attıktan sonra tekrar dosya indirebiliyoruz ama modem bende olduğu için komşum modeme reset atamıyo sadece rapid için değil başka nedenlerden de modeme reset atmak gerekio Komşum NasıL ip Dns nı falan sıfırlayabilir bunun bi çözümü varmı acaba
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #1445
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
mgb adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bnm pcmde bazı şeyler açlmıyo meselea hotmail maillerime bakamıyorum ltfen yardım edin bde internette oyun oynayamıyorum neden?:'(

Servispack 2 makinanızda yüklü değilse yükleyin. Exporer güncellemelerini yapın. Java ve Flash player yükleyip tekrar deneyin.

Alıntı
GreenEye adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar benim alt komşumla internet sorunum var Ben 4. kat da oturuyorum komşumuz 3. katda oturuyor telefon bizim evde olduğu için modemde bizim evde duruyor biz bnm interneti komşumuzla ortak kullanıyoruz bnm modemin markası usrouter komşumuzda bizim evdeki modemden 3. kata kablo çekerek kullanıo interneti Ama sorun şuki mesela komşum RapidShare Webhosting + Webspace sitesinden birden fazla dosya indirmesi gerekiyor ama bir dosya indirdiğinde sizinde bildiğiniz gibi rapid birden fazla dosya indirmeye izin vermiyo ancak modeme reset attıktan sonra tekrar dosya indirebiliyoruz ama modem bende olduğu için komşum modeme reset atamıyo sadece rapid için değil başka nedenlerden de modeme reset atmak gerekio Komşum NasıL ip Dns nı falan sıfırlayabilir bunun bi çözümü varmı acaba

System tryde gözüken ağ simgesine sağ tıklayıp onar deyin. Bu işlemde temizleme işlevi gerçekleşir. Bu şekilde denemenizi tavsiye edebilirim.

Alternatif bir çözüm ise consol şifrenizi arkadaşınıza vermek ve gerektiğinde explorer üzerinden kullanıcı adı ve poralo girerek yeniden bağlantıyı tazelemk.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
14 Nisan 2007       Mesaj #1446
vain - avatarı
Ziyaretçi
0x800A01B6 veya 0x800A01B4 gibiydi tam hatırlamıyorum ...aslına bakarsan ben bunları soruyorum yardımcı olursanız sevinirim yöntemler neler?
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #1447
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

0x800A01B6 veya 0x800A01B4 gibiydi tam hatırlamıyorum ...aslına bakarsan ben bunları soruyorum yardımcı olursanız sevinirim yöntemler neler?

Aşağıdaki linkteki dosyayı indirip bilgisayarınıza kurun. Tüm VB6 dosyalarınızı günceller ve eksik veya bozuk dosyalar onarılmış olur.
Download the Visual Basic 6 Runtime library (vb6 dll)
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #1448
vain - avatarı
Ziyaretçi
yardımların için çok saol inşallah hatalardan kurtulurumMsn Happy birde disk birleştirmede ses ayarlarını birleştirmiyor neden ?
carlos77 - avatarı
carlos77
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #1449
carlos77 - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim pc slaytları açmıyo daha doğrusu önceleri açıyodu ne olduysa formattan sonra oldu bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
15 Nisan 2007       Mesaj #1450
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

yardımların için çok saol inşallah hatalardan kurtulurumMsn Happy birde disk birleştirmede ses ayarlarını birleştirmiyor neden ?

Disk birleştirmede taşınamaz bazı veriler vardır bunlar windowsun kullandığı sistem dosyaları ve sanal bellek için ayrılış kısım gibi windowsun kullandığı yerlerdir. Ama ses ayarlarından kastınız nedir anlıyamadım.

Alıntı
carlos77 adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar benim pc slaytları açmıyo daha doğrusu önceleri açıyodu ne olduysa formattan sonra oldu bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Slaytlardan kastınız pps dosyalarıysa Microsoft Office yüklemeniz (Powerpoint) gerekmektedir. Bilgisayarınızdaki resimleri slayt olarak göstermekten bahsediryorsanız herhangi bir jpg uzantılı resmin üzerine gelip Birlikte Aç sekmesini kullanın ve karşnıza gelen pencerede aşağıdaki resimde işaretlediğim programı ve kutucuğu işaretleyip tamam demeniz yeterli.

yakalama1co7