Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 143

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.344 Cevap: 2.932
bowbow - avatarı
bowbow
Ziyaretçi
12 Nisan 2007       Mesaj #1421
bowbow - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar size bi sorum olacaktı.bilgisayar acılırken disk gözden geçirme oluyor.bunu tamamen ortadan kaldırmam için ne yapmam gerekiyor.
Sponsorlu Bağlantılar
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
12 Nisan 2007       Mesaj #1422
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bowbow adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar size bi sorum olacaktı.bilgisayar acılırken disk gözden geçirme oluyor.bunu tamamen ortadan kaldırmam için ne yapmam gerekiyor.

Disk gözden geçirme bilgisayarınız düzgün kapatılmadığında yani elektirk kesilir yada reset atarsınız bu gibi durumlarda bozulan dosya ve klasörlerinizin onarılması için devreye girer. Yapmanız gereken Disk gözden geçirmeyi tamamen dolmasını yani bitmesini beklemek bir kere full tarama yaptıktan sonra bir daha çıkmaz...
Sponsorlu Bağlantılar
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
12 Nisan 2007       Mesaj #1423
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
bowbow adlı kullanıcıdan alıntı

Bu problem windowstaki bir açıktan kaynaklanıyordu. Microsoft bunun için bir yama çıkarttı. Otomatik Güncelleştirmeleri açarsan sorun düzelecektir.
akarsu89 - avatarı
akarsu89
Ziyaretçi
12 Nisan 2007       Mesaj #1424
akarsu89 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben windows xp profesinal kulaniyom Windows Security Center indirecegim firewall

benim bilgi sayarima nasil Windows Security Center
indirecegim sp2wfoverv1tp9
Son düzenleyen akarsu89; 12 Nisan 2007 23:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1425
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Service Pack 2 kurman yeterli.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1426
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
akarsu89 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben windows xp profesinal kulaniyom Windows Security Center indirecegim firewall

benim bilgi sayarima nasil Windows Security Center
indirecegim

Windows Güvenlik Duvarı Service Pack 2 ile gelen bir özelliktir. İndirmek için aşağıdaki linki tıklayınız...

http://ftp.anadolu.edu.tr/Service_Packs/Windows_XP_Srv_Packs/SP2/WindowsXP-KB835935-SP2-TRK.exe
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1427
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA
Neronun Son SÜrÜmÜ Ve DİĞer SÜrÜmlerİ Üzerİnden Dvd Çekİmİ Yaparken Neden Tek Bİr Divx Fİlmİ 5 Saat 10 Dakİka Kadar SÜrÜyor?
Yoksa Ben Mİ YanliŞ Yapiyorum.
Vcd Çekerken 8-10 Dakİka SÜrÜyor Ama Dvd Çekerken Neden BÖyle?
Bunu Hizlandirmanin Bİr Yolu Yok Mu?
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1428
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı

MERHABA
Neronun Son SÜrÜmÜ Ve DİĞer SÜrÜmlerİ Üzerİnden Dvd Çekİmİ Yaparken Neden Tek Bİr Divx Fİlmİ 5 Saat 10 Dakİka Kadar SÜrÜyor?
Yoksa Ben Mİ YanliŞ Yapiyorum.
Vcd Çekerken 8-10 Dakİka SÜrÜyor Ama Dvd Çekerken Neden BÖyle?
Bunu Hizlandirmanin Bİr Yolu Yok Mu?

Dvd çekerken bunun olması normaldir. Video sıkıştırma formatları VCD ile farklı olduğundan ve Dvd 'nin video formatları ve ses formatları (Dijital görüntü ve ses kalitesi kullanıldığından) büyük olduğu için bunu Dvd ye yazmadan önce convert eder dolayısıyla işlem süresi uzar....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1429
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bundan 3 gün önceydi bır program yukledım bır bakım bu ne programıdır dıye ama onu yukledım sonra wınap ım elden gıttı artk kapatıp açınca pc de yuklu olmayan ve site raklamları gecıyor winap ı kaldır dım gerı yukledım yıne olmadı yardım eder mısın ?? programın adını hatırlamıyorum
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
13 Nisan 2007       Mesaj #1430
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Dvd çekerken bunun olması normaldir. Video sıkıştırma formatları VCD ile farklı olduğundan ve Dvd 'nin video formatları ve ses formatları (Dijital görüntü ve ses kalitesi kullanıldığından) büyük olduğu için bunu Dvd ye yazmadan önce convert eder dolayısıyla işlem süresi uzar....

TEŞEKKÜR EDERİM.
NERO AYARLARA GİRDİĞİMDE HIZI 96X E KADAR YÜKSELTTİM VE OKEYLEDİM.AMA BUNU YAPSAM DA YAPMASAM DA HER ZAMAN NERO AÇILIRKEN BANA "DIRECTX DIAG" KİTİNİ KULLANARAK DONANIM HIZINI YÜKSELTİN DİYOR.
PEKİ BUNU NASIL YAPACAĞIZ?
NOT: DİRECTX SON SÜRÜM YÜKLÜ.