PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 20-04-2007   #1481 (mesaj-linki)
vain
Cvp: PC Teknik Destek (Soru - Cevap)

ulaşılabilir
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 20-04-2007   #1482 (mesaj-linki)
PeSiMiST10
nero ile mp3 dvd yapılabilirmi

arkadaşlar neronun 6..6.0.16 versiyonunu kullanıyorum. neroda MP3DVD diye bir yer farkettim. eğer bos bir dvdye mp3cd gibi mp3dvd yazdırsam dvd playerlarda dinleme imkanım varmıdır. bende dvdplayer olmadığı için merak ettim. deneyen weya bilen varsa lütfen yazsın. denemeyen varsada yorumunu yazsın lütfen. saygılar
Eski 20-04-2007   #1483 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

korenar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MRB BENİM ÇOK MERAK ETTİĞİM Bİ SORUM VAR ŞİMDİYE KADAR HİÇ BİR SİTEDEN ADAM GİBİ CEVAP ALAMADIM UMARIM SİZ YARDIM CI OLURSUNUZ BENİM SORUM BEN BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIKTAN SONRA BİLGİSAYARIMDA BİR ARAŞTIRMA YAPILSA HACKER YADA EMNİYET TARAFINDAN FORMATTAN ÖNCEKİ BİLGİLERE YADA BİLGİSAYARDA YAPTIĞIM İŞLEMLERE ULAŞABİLİRLERMİ İNANIN BU SORUNUN CEVABINI ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞALLAH SİZ YARDIM CI OLABİLİRSİNİZ CEVABINIZ SİZDEN E MAİL OLARAK ATMANIZI RİCA EDİYORUM mtn_4083@hotmail.com ŞİMDİDEN SAOLUN HER ŞEY İÇİN
İzlediğiniz amerikan filmlerinde CIA yada FBI formatlanmış değil, yanmış, üstüne çivi çakılmış, ezilmiş veya patlamış Hardisk üzerindeki veriyi bile okuyabiliyorlar. Neticede de;

Türk Emniyet Güçleri eğer sizin Hdd niz içinde bulunan bir veriden şüphe ederse formatlasanız dahi o Hdd üzerindeki verileri okuyabilir.

PeSiMiST10 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar neronun 6..6.0.16 versiyonunu kullanıyorum. neroda MP3DVD diye bir yer farkettim. eğer bos bir dvdye mp3cd gibi mp3dvd yazdırsam dvd playerlarda dinleme imkanım varmıdır. bende dvdplayer olmadığı için merak ettim. deneyen weya bilen varsa lütfen yazsın. denemeyen varsada yorumunu yazsın lütfen. saygılar
DVD Player'ınız Mp3 formatındaki müzik dosyalarını çalıyorsa ki günümüzde hemen hemen hepsi Mp3 formatını destekler tabiki çektiğiniz bu dvd leri DVD Playerda dinliyebilirsiniz...

Son Düzenleyen Teknixs; 20-04-2007 @ 20:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 22-04-2007   #1484 (mesaj-linki)
vain

benim bad sectordü ya daga dogrusu oyle bir teşhis koymustuk
inanamıyorum ama hiç hata vermemeye basladı ama te ksorun istediğim dosyayı hala açamıyorum
Eski 23-04-2007   #1485 (mesaj-linki)
CONSTANTİNE_89

arkadaslar ben leadek winfast marka bi fx 5900(winfast a350 tdh lx version 128mb)aldım bu kartın biosunu nasıl güncelleyebilirim... nerden bulabilirim ...bilen biri varsa ya bi yardım etsin...
Eski 23-04-2007   #1486 (mesaj-linki)
Teknixs - avatarı

sutgirl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bad sectordü ya daga dogrusu oyle bir teşhis koymustuk
inanamıyorum ama hiç hata vermemeye basladı ama te ksorun istediğim dosyayı hala açamıyorum
Eğer imkanınız varsa erişemediğiniz dosyaların yüklü olduğu HDD'yi başka bir bilgisayara Slave olarak bağlayın ve kopyalamayı deneyin.

CONSTANTİNE_89 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar ben leadek winfast marka bi fx 5900(winfast a350 tdh lx version 128mb)aldım bu kartın biosunu nasıl güncelleyebilirim... nerden bulabilirim ...bilen biri varsa ya bi yardım etsin...
leadek winfast fx 5900 <--- Bahsettiğiniz kart ekran kartı ve ekran kartlarının bios'u ve dolayısıyla bios güncellemeleri olmaz! Bios sadece anakart üzerinde bulunur. Anakartınızın modelini yazarsanız yardımcı oluruz...
Eski 23-04-2007   #1487 (mesaj-linki)
ulvicen

Mrb
Geçen gün bir süre hiç iş yapmadan açık kalmış ve uyuma moduna (galiba) geçmiş. döndüğümde geri geldi ama ondan sonra açılışta kullanıcı seçmemi ister oldu. bi tane kullanıcı var zaten seçenek olarak, kendiliğinden ordan girsin dedim ama beceremedim.
denetim masasındaki kullanıcı hesaplarına baktım;
1 ben, 2 asp bilmemne, 3 guest demiş.
oturum açma şeklini değiştir dedim, sadece "klasik oturum açma ekranı" diye bişey getirdi. oturum açma seçeneklerinde de zaten iki tane görülüyor sadece;
1. hoş geldiniz ekranı
2. klasik oturum açma ekranı
ben bunların ikisini de istemiyom, nasıl yaparım?
acaba o guest olanı mı silmem lazım, nasıl silinir ki?
Eski 23-04-2007   #1488 (mesaj-linki)
ulvicen

ulvicen adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Mrb
Geçen gün bir süre hiç iş yapmadan açık kalmış ve uyuma moduna (galiba) geçmiş. döndüğümde geri geldi ama ondan sonra açılışta kullanıcı seçmemi ister oldu. bi tane kullanıcı var zaten seçenek olarak, kendiliğinden ordan girsin dedim ama beceremedim.
denetim masasındaki kullanıcı hesaplarına baktım;
1 ben, 2 asp bilmemne, 3 guest demiş.
oturum açma şeklini değiştir dedim, sadece "klasik oturum açma ekranı" diye bişey getirdi. oturum açma seçeneklerinde de zaten iki tane görülüyor sadece;
1. hoş geldiniz ekranı
2. klasik oturum açma ekranı
ben bunların ikisini de istemiyom, nasıl yaparım?
acaba o guest olanı mı silmem lazım, nasıl silinir ki?
registryden düzeldi. winlogon içinde AutoAdminLogon'a 1 verince düzeldi.
Eski 23-04-2007   #1489 (mesaj-linki)
fatih_k
acil yardım edin lütfenn

format atmak için CD yi takıyorum ve bilgisayar otomatik yeniden başliyor windows kuruluyor diyor ve biraz sonrada mavi ekranda bu uyarı geliyor:

bir sorun algılandı ve bilgisayarınızın zarar gormesini önlemek için kapatıldı.
bu durdur hatası ekranına ilk kez görünüyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatın bu ekran yeniden karşınıza çıkarsa aşağıdaki adımları izleyin:
bilgisayarınızda virüs kontrolu yapın. yeni yuklenen sabit diskleri veya sabit disk denetleyicileri kaldırın sabit diskinizin düzgün şekilde yapılandırılmış ve sonlandırılmış olduğunu denetleyin.
CHKDSK /F komutunu çaliştirarak sabit diskte bozulma olup olmadığını denetleyin ve sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın...
CHKDSK /F komutunu çaliştirdiğimda ise:
birim başka bir işlem tarafından kullanıldığından,chkdsk çalıştirilamiyor.Sistemin sonraki başlatılmasında bu birimin gozden geçirilmesini zamanlamak ister misiniz(E/H)
E dediğimde de olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam lazım yardım edin lütfen şimdiden sağolun...
Eski 23-04-2007   #1490 (mesaj-linki)
Moonlight13 - avatarı

ben profil resmimi değiştiremiyorum. dosya yükleme başarısız diyor. neden ve ne yapmalıyım?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
PC Teknik Destek (Soru - Cevap) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Eski Türk medeniyetleri hakkında soruların cevabı nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 3 4 Saat Önce 22:09
İslami Bilgiler - Soru ve Cevap KENCISii Müslümanlık/İslamiyet 112 1 Gün Önce 02:57
ADSL Teknik Destek karamgozlu PC/Internet Teknik Destek 91 5 Gün Önce 23:54
Bu soruların cevapları nedir? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 30-12-2008 22:51
Msn Teknik Destek İstiyorum yquai Arşive Kaldırılan Konular 2 11-04-2008 09:53