Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 139

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.970 Cevap: 2.932
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1381
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
olgn adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaslar geçen günlerde bir arkadasımdan bir audio cd si hediyealdım fakat cd nin içinde şarkıları bulamıyorum ama cd de varolan bi player programı bulunuyor ve ancak cd yi takınca bu uygulama çalışıyor cd deki şarkıları görememe rağmen cd takılıyken bu program üzerinden dinleyebiliyorum ama ben şarkıları bulmak istiyorum ne yapabilirim ???? şimdiden saolun

sorununa en pratik çözüm cd deki parçaları mp3 yada wav olarak diske kaydetmen . piyasada bunu yapan birçok program var ama en kolayı media player. cd yi taktıgında eger autorun açıksa önüne seçenekler gelir. yürüt kopyala vs. sen kopyalayı seçip formatı ve konumu belirlersen media player kısa sürede parçaları kaydedecektir.
Sponsorlu Bağlantılar
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
4 Nisan 2007       Mesaj #1382
vain - avatarı
Ziyaretçi
ARİTMETİCS Aşağıda ki Resimde İstediğin Trasform EfektLere NasıL ULaşıLacağını BuLabiLirsin, CoreL' e Gelince Bilgim DahiLinde DeğiL Bu Ama MutLaka CvpLayan Bir Arkadaşımız OLacaktır..

Sponsorlu Bağlantılar
SaygıLar..

adszja1

hayır bunu biliyorum ben şunu tam olarak istiyorum

TransFormOptions
yardımcı olursanız sevinirim .corel drawa benziyor araştırdım buldum iligine teşekkür ederim .tekrar yardım rica ediyorum
odysey - avatarı
odysey
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #1383
odysey - avatarı
Ziyaretçi
iki bilgisayarı ethernet yardımıyla birbirine bağlayamıyorum biri laptop ve wireless ile internete bağlı diğeri desktop ve onun da internete bağlı olmasını istiyorum ağ kurulum sihirbazından her şeyi denedim ama olmadı lütfen yardım....
mustafaakca - avatarı
mustafaakca
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #1384
mustafaakca - avatarı
Ziyaretçi
slm bn foruma yeni kaydoldum. bilgisayarın içinden bazı kabloları çıkarttım simdi ses gelmio, müzikler çalıyo ama ses yok daha dün format attım gine ses yok, acaba içerden ses kablolarını çıkarmış olabilirmiyim, bilen varsa hangi nereye takılıyor ya da içerde ses ile alakalı bi kablo varmı...
nakz - avatarı
nakz
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #1385
nakz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
odysey adlı kullanıcıdan alıntı

iki bilgisayarı ethernet yardımıyla birbirine bağlayamıyorum biri laptop ve wireless ile internete bağlı diğeri desktop ve onun da internete bağlı olmasını istiyorum ağ kurulum sihirbazından her şeyi denedim ama olmadı lütfen yardım....

öncelikle internet bağlantı paylaşımı için ağ kurulumu şart değildir. eğer modem senin kontrolündeyse modemi desktop a usb veya ethernetten bağladıktan sonra laptobu wireless olarak kullanmaya devam edebilirsin. modemin çoklu kullanıcı seçeneğinin aktif olmasına dikkat etmen yeterli. illaki ağ kurmak istiyorum diyorsan ağ kurulum sihirbazının oluşturacağı "netsetup" dosyasından yardım almanı tavsiye ederim.

Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı

slm bn foruma yeni kaydoldum. bilgisayarın içinden bazı kabloları çıkarttım simdi ses gelmio, müzikler çalıyo ama ses yok daha dün format attım gine ses yok, acaba içerden ses kablolarını çıkarmış olabilirmiyim, bilen varsa hangi nereye takılıyor ya da içerde ses ile alakalı bi kablo varmı...

genelde kasanın içinde ön paneldeki jaklara giden kablolar ve audio cd için olan kablolardan başka sesle alakalı bi kablo olmaz . donanımın hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız.
Son düzenleyen nakz; 5 Nisan 2007 11:43 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1386
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
SELAMÜN ALEYKÜM.ARKADAŞLAR BENİM MPEG FORMATINDAKİ BİR SÜRÜ VİDEOLARIMI NERO 7.5.1.1 KULLANARAK DVD YE AKTARDIM.ANCAK PC DE AÇTIĞI HALDE HİÇBİR DVD PLAYER DE AÇMIYOR.ACABA NERDE HATA YAPTIM?DÜNYA KADAR ÇEKİM YAPTIĞIM DVD LER BOŞA MI GİTTİ?TEŞEKKÜR EDERİM.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1387
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
YÜRÜYENADAM adlı kullanıcıdan alıntı

SELAMÜN ALEYKÜM.ARKADAŞLAR BENİM MPEG FORMATINDAKİ BİR SÜRÜ VİDEOLARIMI NERO 7.5.1.1 KULLANARAK DVD YE AKTARDIM.ANCAK PC DE AÇTIĞI HALDE HİÇBİR DVD PLAYER DE AÇMIYOR.ACABA NERDE HATA YAPTIM?DÜNYA KADAR ÇEKİM YAPTIĞIM DVD LER BOŞA MI GİTTİ?TEŞEKKÜR EDERİM.

codec indirmen gerek

Free-Codecs.com : Download K-Lite Codec Pack 2.88 FULL, K-Lite Codec Pack 2.88 STANDARD, K-Lite Codec Pack 2.88 BASIC : K-Lite Codec Pack is a collection of codecs and related tools
YÜRÜYENADAM - avatarı
YÜRÜYENADAM
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1388
YÜRÜYENADAM - avatarı
Ziyaretçi
TEŞEKKÜR EDERİM AMA K-LITE KULLANDIĞIM HALDE SORUNUM DEVAM EDİYOR.

DVD YE YÜKLEDİĞİM MPEG UZANTILI VİDEO LARIMI DVD PLAYER AÇMIYOR Msn Sad Msn Sad
zaman3x - avatarı
zaman3x
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1389
zaman3x - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar bir sorum war limitli internet kullanıyorum msnden bir dosya göndermek kota aşmasına neden olailir mi?
arslanmt - avatarı
arslanmt
Ziyaretçi
6 Nisan 2007       Mesaj #1390
arslanmt - avatarı
Ziyaretçi
hayır etkilemez sen msnde dosya gönderirken upload yapıyorsun. kota download içindir. en azından bildiğim kdarıyla

Bu arada benim de bir sorunum var. Sistemim; Microsoft Vista Home Premium, Pentium Dual core D945PLRN 3.4 Ghz CPU. 1 Gb 533 mhz Ram. ASUS NVIDIA EN7300GS 256 MB Ekran kartı.(256 da Ram dan kullanıyor zannedersem. 512 gözüküyor directx tanı aracında.) hard disk 7200 rpm 250 gb.

Sorun şu; bazı oyunlarda ekran donukluk yapıyor. Şöyle ki oyunu açıyorum, devam ederken bir anda ekran duruyor.ama oyun devam ediyor. sesler geliyor falan. Alt+Tab konfigurasyonu ile windows a dönüp tekrar oyuna dönüyorum, düzeliyor. 1 dk geçmeden tekrar ekran donuyor. Ve bunu bir kaç oyunda yapıyor(Medal of honor Pacific assault, F1 Challenge 99-02 vs.)

Şimdiden teşekkürler
Son düzenleyen arslanmt; 6 Nisan 2007 19:01 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi