Alıntı
odysey adlı kullanıcıdan alıntı iki bilgisayarı ethernet yardımıyla birbirine bağlayamıyorum biri laptop ve wireless ile internete bağlı diğeri desktop ve onun da internete bağlı olmasını istiyorum ağ kurulum sihirbazından her şeyi denedim ama olmadı lütfen yardım....
öncelikle internet bağlantı paylaşımı için ağ kurulumu şart değildir. eğer modem senin kontrolündeyse modemi desktop a usb veya ethernetten bağladıktan sonra laptobu wireless olarak kullanmaya devam edebilirsin. modemin çoklu kullanıcı seçeneğinin aktif olmasına dikkat etmen yeterli. illaki ağ kurmak istiyorum diyorsan ağ kurulum sihirbazının oluşturacağı "netsetup" dosyasından yardım almanı tavsiye ederim.
Alıntı
mustafaakca adlı kullanıcıdan alıntı slm bn foruma yeni kaydoldum. bilgisayarın içinden bazı kabloları çıkarttım simdi ses gelmio, müzikler çalıyo ama ses yok daha dün format attım gine ses yok, acaba içerden ses kablolarını çıkarmış olabilirmiyim, bilen varsa hangi nereye takılıyor ya da içerde ses ile alakalı bi kablo varmı...
genelde kasanın içinde ön paneldeki jaklara giden kablolar ve audio cd için olan kablolardan başka sesle alakalı bi kablo olmaz . donanımın hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız.