Arama

PC Teknik Destek (Soru - Cevap) - Sayfa 151

Güncelleme: 2 Aralık 2013 Gösterim: 959.321 Cevap: 2.932
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #1501
vain - avatarı
Ziyaretçi
ilginctir acılmayan dosyamı acıp içinden bilgi alabiliyorum nasıl gerçekleştigini anlasam cok iyi olurdu ama belki gozden bişeyler kacırdım yaparken .ben pcdeki başlat yazısının yerine ismimin yazmasını istiyorum nasıl gerçekleştirebilirm
Sponsorlu Bağlantılar
ulvicen - avatarı
ulvicen
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #1502
ulvicen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

yakalama3md1
Sponsorlu Bağlantılar

Kolay gelsin...

tşkkür ama işe yaramadı. "hızlı kullanıcı değiştirme" seçili değildi, seçtim, bi kaç kez kapatıp açtım bi değişiklik olmadı. halen karşılama ekranı geliyor.
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
26 Nisan 2007       Mesaj #1503
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
Sistemi geri yüklemeyi dene.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #1504
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ulvicen adlı kullanıcıdan alıntı

tşkkür ama işe yaramadı. "hızlı kullanıcı değiştirme" seçili değildi, seçtim, bi kaç kez kapatıp açtım bi değişiklik olmadı. halen karşılama ekranı geliyor.

Daha önceki yazınızda da AutoAdminLogon=1 yaptığınız halde kendiliğinden değerin "0" olarak değiştiğini yazmıştınız. Microsodt sorununuza şu çözümü bulmuş. Lütfen linki takip edin.

Windows XP'de otomatik oturum açma nasıl etkinleştirilir
ulvicen - avatarı
ulvicen
Ziyaretçi
27 Nisan 2007       Mesaj #1505
ulvicen - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Teknixs adlı kullanıcıdan alıntı

Daha önceki yazınızda da AutoAdminLogon=1 yaptığınız halde kendiliğinden değerin "0" olarak değiştiğini yazmıştınız. Microsodt sorununuza şu çözümü bulmuş. Lütfen linki takip edin.

Windows XP'de otomatik oturum açma nasıl etkinleştirilir

evet bu sefer halloldu, teşekkürler.
Registryde AutoAdminLogon'a verdiğim 1 değerinin kendiliğinden 0 olmasının nedeni, yukarıdaki linkte de açıklandığı gibi, orada bulunması gereken DefaultPasword satırının bulunmaması imiş. Herhangi bir şifre girmedim sadece böyle bir satır yazdım ve de artık açılış ekranı gelmiyor, AutoAdminLogon 1 olarak duruyor. Ancak bekleme moduna geçildiğinde (?) karşılama ekranı geliyordu yine de, o da
1. Güç seçenekleri özellikleri / Gelişmiş sekmesinde seçili olan "bilgisayar hazırda bekleme durumundan çıktığında parola sor" seçeneğini kaldırınca ya da
2. Görüntü özellikleri / Ekran koruyucu sekmesinde "devam ederken karşılama ekranı..." diyen ve nedense devamı okunmayan seçeneği kaldırınca
düzeldi. böylece ihya oldum, başım göğe erdi.Msn Wink
atif - avatarı
atif
Ziyaretçi
28 Nisan 2007       Mesaj #1506
atif - avatarı
Ziyaretçi
vista home piremium işletim sistemim nero 7 yi yuklemeye çalıştım ama tam yuklenemedi program ekle kaldırda duruyor tekrar kurulmasını da engelliyor windovs
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstallbölümünden nero yazan herşeyi elle sildim ama hala program ekle kaldırda duruyor üzerine gelincede kaldır veya değitir bölümüde aktiflenmiyor ne yapmam gerek bir türlü silemiyorum
I3uz_KaLpLi - avatarı
I3uz_KaLpLi
Ziyaretçi
29 Nisan 2007       Mesaj #1507
I3uz_KaLpLi - avatarı
Ziyaretçi
EasyClean indirin. Ekle/Kaldır seçeneğindeki aktif olmayan programları silebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #1508
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben USB belleği bilgisayarımdan kaldır dediğim zaman donanım kullanımda kaldırılamıyor diyor. USB yi kullanan programı nasıl bulabilirim. Tşk ederim.
Teknixs - avatarı
Teknixs
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #1509
Teknixs - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
BurDaYım adlı kullanıcıdan alıntı

Ben USB belleği bilgisayarımdan kaldır dediğim zaman donanım kullanımda kaldırılamıyor diyor. USB yi kullanan programı nasıl bulabilirim. Tşk ederim.

Eğer Usb bellek içerindeki bir klasör yada program açık kalmamışsa ve bu hatayı veriyorsa bir kaç defa kaldırmayı deneyin bazen bu şekilde takılıyor ve kaldırmıyor ama bir kaç deneme sonunda donanımınız güvenle kaldırıldı uyarısını alırsınız...

Bu arada Usb driverlarınızı güncellemenizide öneririm...
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #1510
vain - avatarı
Ziyaretçi
ekranım muthis titriyor neden kaynaklanıyor bugun artık istedigim dosyayı acabiliyorum Msn Happy